Vlákno začíná větou : " vrátíme se k tématu " ?Gabča píše:
Tak jo, buky,
zkusíme se vrátit k tématu.
no to mě poser. Kauzalita v čoudu, takhle to nezašmodrchali ani itali v Gran Sassu......
Vlákno začíná větou : " vrátíme se k tématu " ?Gabča píše:
Tak jo, buky,
Posrávat Tě nebudu, proč taky?huhu píše: Vlákno začíná větou : " vrátíme se k tématu " ?
no to mě poser. Kauzalita v čoudu, takhle to nezašmodrchali ani itali v Gran Sassu......
huhu píše:Mimo téma (offtopic)Vlákno začíná větou : " vrátíme se k tématu " ?Gabča píše:
Tak jo, buky,
Sednu ke svému oblíbenému diskuznímu fóru, otevřu nepřečtené příspěvky, zjistím, že polovina z nich je " učesáno pro lepší počtení "Slavek Krepelka píše: Huhu, co Ty si porád stěžuješ?
Hm, tak tu upozorním na to, že jste vytvořili vlákno, ve kterém se nikdo jiný než jeho tvůrce nevyzná. ( přiznávám, že mě to tak znechutilo, že jsem se ani nepokusil se v tom vyznat )poota píše:nejstarší příspěvek na toto téma byl poslán do jiného vlákna a reagoval na nějaký předešlý, pak nemusí dávat zcela perfektní smysl
huhu píše:Mimo téma (offtopic)Sednu ke svému oblíbenému diskuznímu fóru, otevřu nepřečtené příspěvky, zjistím, že polovina z nich je " učesáno pro lepší počtení "Slavek Krepelka píše: Huhu, co Ty si porád stěžuješ?
no dobře, máte potřebu si značkovat odvedenou práci
najdu nové vlákno, které si nepamatuju a v jeho konci větu : " vybrané vlákno SDK " těším se jak si počtu a zjistím, že :Hm, tak tu upozorním na to, že jste vytvořili vlákno, ve kterém se nikdo jiný než jeho tvůrce nevyzná. ( přiznávám, že mě to tak znechutilo, že jsem se ani nepokusil se v tom vyznat )poota píše:nejstarší příspěvek na toto téma byl poslán do jiného vlákna a reagoval na nějaký předešlý, pak nemusí dávat zcela perfektní smysl
A proto, že jsem naštvaný, dám to najevo nevybíravým způsobem.
A ještě jednou pro oba : vím, že děláte nevděčnou práci, ale bohužel mazáním a přesouváním ( například půtek s Akordem, jichž jste se druhda rádi účastnili ) opravdu narušujete kontinuitu debaty a kolikrát je to jako by se bavili dva autisti.
V průběhu reorganizace mažeme:Akord píše:V prubehu tak 3 mesícu mi zmizela asi stovka príspevku
Podívám-li se na tu fotku, stejně tak se dá prohlásit, že jde o komerční letadlo následované UFem. Já o tý fotce ze Tvého příspěvku nemám jedinnou informaci, která by jí nějak mohla objasnit a ze které by se daly udělat jakékoliv, byž i přibližné závěry, Já to neviděl, neslyšel, nefotil a nevím žádné okolnosti. Stejně tak to možná kromě Tebe neviděl, neslyšel a nefotil nikdo jiný na fóru a nemá nic, než tu dost nejasnou fotku před očima, na které se dá jakž takž rozeznat, že vedle toho, co se jeví jako komerční letadlo je ještě něco, co může být letadlo, může být UFO, může být balón, může být spousta věcí včetně vady filmu, nebo elektroniky, nebo papíru atd. protože chybí i taková základní informace jako jakým druhem kamery to bylo vzaté a odkud ta fotka pochází. Co jsi tady s tou fotkou dokázal je jedinná věc a to že jsi vytvořil dojem, že letí dvě letadla blízko sebe, jedno dělá čáru a druhé ne a tudíž že jedno sprejuje svinstvo do atmosféry a druhé ne. Přitom je to jenom jedna z mnoha možností interpretace z pozice každého soudného člověka který nemá nic jiného k dispozici, než tu fotku na monitoru a Tvůj komentář.asterix píše:SDK: opakuji, příště vyfotím blondýnu, vezmu ji míry včetně té ozónové díry... ;-)