beetoven píše:
1) Je známo, že trans-formace střídavého proudu je účinnější aplikací pulsní techniky (frekvence) a proto obsah jádra cm3 může být menší a ztráty v jádře jsou minimální.
2) Proč to píšu, abych zde narovnal pochybnosti a tvrzení ...
3) Myslím, že jsem vás aspoň trochu inspiroval ...
4) pokud se nejedná o refundaci vázaných ( válečných ) elektronů,
No jo, jenže to co jsi sem napsal, tak jak to stojí a leží, není Beethoven, ale s bídou Janáček. Jak můžeš předpokládat, že racionální člověk bude poučen, osvícen či inspirován kakofonickým zápisem, ve kterém autor pomíchá šmahem vše možné jedno přes druhé a přitom si nedá dohromady ani tu češtinu, kterou to píše. Jak můžu předpokládat, že víš o čem mluvíš, když ani nevíš jak to podat?
- (1) je sice jaksi pravdivý výrok, ale zmatený. Pulsní technika a střídavý proud jsou dva do značné míry rozdílné principy, kterýchžto jedinným společným jmenovatelem je fakt, že oba sdílejí vlastnost frekvence. Co vlastně se zde pokoušíš sdělit? Stejně tak pokud se oženeš tím, že zvyšováním frekvence transformovaného proudu je možno snižovat masu jádra transformátoru, bylo by velice přijatelné, kdybys také tento jev racionálně zdůvodnil, aby nezůstal jedním z jevů záhadných, o kterých se zmiňuješ červeně. Popis, existence jevu ať už verbální, nebo matematický, absolutně nic nevysvětluje, pouze popisuje.
- (2) Viz výše, forma předávání informace je stejně důležitá jako její faktuální obsah. Z mé židle se to jeví tak, že jsi kde co zamlžil, namísto vysvětlení čehokoliv.
- (3) Viz výše, inspirace (technická) je otázkou porozumění jednoho, než může dojít k nějakým závěrům a dalšímu vývoji myšlenky.
- (4) Co je to válečný elektron a co je to beetoven?
Pokud si nedáš dost práce s tím, abys co máš sdělil dostatečně přesně a uspořádaně, nemáš ani co říct a ten Tvůj dopis je jednou z nejstrašnějších motanic kterou jsem kdy viděl a že jsem toho viděl dost. Udělej si ve věcech prosím Tě pořádek, než se dáš do nějaké diskuze. Vždyť ani nemusíš mluvit, jenom psát, takže veškeré Tvé koktání je napravitelné dříve, než zmáčkneš puntík "odeslat".
Ahoj Slávek.