pokr píše:Jde o pružné částice, buďto Zemi minou, pokud ne, na pevném povrchu "hopsají" tak dlouho, dokud nezmizí zase v dáli či nedopadnou do vody - a právě tato poslední varianta se využila. Ocitne-li se ve vodě, ztratí pružnost a dlouho a pomalu svou energii předává. Pokud byste ji, čistě teoreticky, z vody vyzvedli, prudce by se ohřívala. Na poslední variantě byla založena past - přední řada "periskopů" slouží k usměrnění, zrovna tak jako přední polovina nezakryté nádrže (kryjí se jen chem. články z bezp. důvodů). Vlivem článků s uvedenou chemikálií se energie částic uvolňuje a přemění okamžitě celá.
Zdravím.
a opět dejavu z roku 2008 :
Návštěvník píše:Tak dobře,dodám k chemické pasti více informací.Částice:na rozdíl od jiných se chová jinak-reaguje s vodou tak,že se zcela poddá,tedy zanoří.(Energie v podobě bílého záblesku).Pokud si představíme,že jsme schopni ji z tohoto prostředí uchopit a vyzvednout,vidíme podobu s hlávkovým zelím,"listy" má ale duté,střed vyplňuje plazma a celá se silně zahřívá.Tedy podobnost s radioaktivitou."Odzeměný"kabel,vedoucí z vody(nádrže s chem.články) ven akumuluje napětí až 194-197KV/...vypadá to jako nesmyslný extrém,jsem si toho vědom,ale zdroj informací je v tomto případě nezpochybnitelný,jinak bych to nepsal.Neodvádíme-li přebytek energie,nádrž se doslova zbortí.Klasický uzavřený obvod pro průchod napětí a proudu zde neplatí,naopak,musí být systém otevřený,neuzemněný,mimo to zařízení při destrukci vydává záření nebezpečné pro organismus,ale odstínit ho není problém.Proto musí být experiment prováděn mimo obydlí.Z výsledků vyplývá mnoho,změny ve složení chemikálie mohou být využity např. v leteckých motorech.Pokud někdo disponuje potřebným místem,risknu to a mohu se spolupodílet informacemi,tajnůstkářství musí jít stranou.
Další záležitost se týká průchodu koncentrovaných slunečních svazků (komplikovaná parabola)skrze běžně dostupné krystaly,něco na způsob laseru,jenomže zde nepotřebujeme dodatečný zdroj,pouze slunce a chlazení.Mřížka krystalu rozkmitá konc.výstupní světelné paprsky podle polohy na vertikální ose odraženého záření,výstup je podobný paprsku laseru,jehož výkon je u průměru paraboly 1m roven výkonu hořáku autogenu,tedy o klasický laser nepůjde.
Další z experimentů má souvislost také s plazmou a jeho vliv na čas,zde bych byl ale velice opatrný,pravda,nákresy udivují dokonalostí a těžko vydedukovatelnými tvary pro vf obvod,ale existují a bylo by škoda je ponechat zaprášené,ať se mocní postaví třeba na hlavu.Spřažené oscilátory v dalším pokusu již uvádím do života formou diskuse s konkrétním člověkem,bude-li zájem,rozvedu toto i zde,přímo totiž souvisí s gravitací,která nesmí zůstat nepochopená.
Rád bych ještě dodal,že zde neuvedu nic,co nemá reálný základ.Život je krátký a mocní se pro mamon v kozla obracejí,proč bychom se tedy třásli před zveřejněním nepříjemných a tajených informacích?
Přeji všem mnoho úspěchů
Čiže všechny tři pokerovo letošní informace : bazen hopíků, sluneční laser, záznějový generátor tu už před třemi lety nastínil.
Já osobně mám u bazenu problém s tou nádrží, musí být izolovaná od země, takže nemůžu použít žádnou přirozenou a na takovou stavbu nemám prostředky ....
Co se týče slunečního laseru, tam mám náčrtek bez přesných rozměrů, takže střádám z odpadu lamely na zrcadlo, opět je mi líto peněz.
Co se týče oscilátoru, tam uplně tápu ( vlákno "free energy ) a jediné co shodou okolností zrovna bastlim je theremin, ale ten je v jiných frekvencích
Třeba si někdo jiný spojí info z roku 2008 s letošním ?