Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
strieborko
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Re: Koloidní stříbro

Příspěvek od strieborko »

Daria Lori píše:Koupila jsem si generátor koloidního stříbra GKS 100 Forte....slyšela jsem, že při použití injekční vody je kvalita lepší....co vy na to?
Osobne vyrabam KS, len z Aqua Proiniectione(injekčna voda),tato voda ma vodivost len 0.1-0,3 mikrosiemens,je sterilna...
Ziadnu inu vodu by som osobne nepouzil,nemyslim znacku, ale co do vlastností danej vody,teda zasadne len injekcnu vodu. Nebudem to varit z nejakej nekvalitnej vody.

Daria Lori
Starší člen
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daria Lori »

Zkoušela jsem vyrobit koloidní stříbro generátorem GKS 100 Forte a injekční vodou – s laserovou tužkou mě vyšla perfektně viditelná čára, byl zapnutý 9 hodin. Znamená to že je stříbro 10 ppm nebo 20 ppm zelená kontrolka svítila stálým světlem. Do 20 ppm je to použitelné vnitřně že? :D :?:

jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Re: Chlorid stříbrný

Příspěvek od jardax »

royal píše:
Slavek Krepelka píše:
royal píše: Jako dobrý, ale měl bych trochu obavy z publikace takovéhoto zjištění. ... :dknow:
To zjišťování se snadněji řekne, než udělá. Kromně mne si to uvařil a použll, či stále používá pokud vím akorát Jardax a chválí si. Udělal to ale myslím poněkud profesionálněji než já. On ten chlorid stříbrný se nedá vyrobit bůhví jak silný, voda to téměř nebere a je ten chlorid považován za vodou nerozpustný a slaná voda podle slanosti. Čím je voda slanější, tím toho z elektrolýzy vezme víc, ale taky žádná závratná koncentrace. Vzhledem k tomu, že to bylo (Tady jsem pospekuloval, pozjišťoval a něco o chloridu stříbrném poprvé přihodil http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 931#p85931 ) používáno na chelátování rtuti, hádám, že s tím moc potíže nebudou, kromě malé účinnosti na chelátování. Já to chytil už před lety na Keely Net, že někteří stříbro vařili ve slané vodě, nicméně ortodoxní stříbraři to tam odsunuli do opovržení a víc jsem se s tím tenkrát (10-15 let) nezabýval, daje na hlas "zkušených" :oops:
Ahoj, Slávek.
Já bych taky chlorid "odsunul"...
Já bych odsunul to odsunutí....
Slávo, omlouvám se, že jsem nepostnul ten report o elektrolýze Ag v prostředí NaCl, polepším se.
"ordodoxní stříbřaři" - děkuji za tento pojem :D
Co každého napadne v souvislosti s "ks" - přísné podmínky proudové intenzity, přepínání, kvalita vody, a dále.... světlo, elekromagnetické pole, kvalita elektrod, nejlépe Safina, míchání/nemíchání, velikost částic, koncentrace......
Cucnu si takhle "ks" - do pusy plné zubníhu kamene, slin, zubního plaku a v ústech se okamžitě mění "koloid" v něco jiného..a nebo nemění? Je snad koloid "inteligentní" a pozná, kde má zapůsobit? Nebo snad pozná, co do těla nepatří a až v tu chvíli začne učinkovat? ... a jestli mám problém třeba v ledvinách, věří někdo tomu, že koloid - v čisté koloidní formě - doputuje až do ledvin? Je to asi jako do spalovacího motoru poslat atomární vodík a čekat ho na vejfuku.
Jak to teda je?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jardax píše: Já bych odsunul to odsunutí....
Slávo, omlouvám se, že jsem nepostnul ten report o elektrolýze Ag v prostředí NaCl, polepším se.... "ortodoxní stříbřaři" - děkuji za tento pojem :D ... Jak to teda je?
:D Podívám-li se na modrýho Papa Smurfa, do výfuku se to skutečně moc nedostane :laugh: Jinak ale tvrdím, že vše, ať je to co je to, pokud to nemůže bouřlivě reagovat s HCl a chloridy s ní bouřlivě nereagují, tak na lačno a s trochou HCl. Jinak jenom na lačno, třeba tu jedlou sodu. Co se týče toho kamení a slizu, ona to HCl velice rychle sebere taky, takže jaká stížnost?
Co tady tedy vlastně řešíme?
No a že jeden človíček to papat nechce, no však ať nepapá. Může si dát místo toho banánek, to je taky zdravý a pokud se na něm nezakucká, tak definitivně nezmodrá :shock:

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. No, ono s tím Papou Smurfem je to trochu jinak. Kdybys měl tušení, jak to někteří vařili, zmodral bys už jen z toho.
Cituji: ... "a pozorujete, jak se vám krásně z elektrody odvíjí proužek koloidního stříbra." :color:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Marty
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od Marty »

Daria Lori píše:Zkoušela jsem vyrobit koloidní stříbro generátorem GKS 100 Forte a injekční vodou – s laserovou tužkou mě vyšla perfektně viditelná čára, byl zapnutý 9 hodin. Znamená to že je stříbro 10 ppm nebo 20 ppm zelená kontrolka svítila stálým světlem. Do 20 ppm je to použitelné vnitřně že? :D :?:

Skutecna koncentrace je videt podle vodivosti. Pokud pouzijes Aqua pro injectione, tak vychozi vodivost je 0,5 uS a vodivost na konci procesu kolem 20 uS. Vysledna koncentrace je kolem 25 ppm. Samozrejme tohle plati pouze v pripade, ze po dobu pripravy michas roztok pomoci magnetickeho michadla...

Marty
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od Marty »

Slavek Krepelka píše: No, ono s tím Papou Smurfem je to trochu jinak. Kdybys měl tušení, jak to někteří vařili, zmodral bys už jen z toho.
Cituji: ... "a pozorujete, jak se vám krásně z elektrody odvíjí proužek koloidního stříbra." :color:
Asi tak... Ten kre**n pouzil pry na stribrne elektrody rovnou autobaterii...

Daria Lori
Starší člen
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daria Lori »

I pokud ta čára je super....to znamená, že se to může nebo ne.....dávám to i dětem...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Marty píše:
Slavek Krepelka píše: No, ono s tím Papou Smurfem je to trochu jinak. Kdybys měl tušení, jak to někteří vařili, zmodral bys už jen z toho.
Asi tak... Ten kre**n pouzil pry na stribrne elektrody rovnou autobaterii...
No, já bych ho zase tak moc neodsuzoval. On je to rovnej a hodněj chlap a i když modrej, tak zdravej, alespoň ještě před nějakými 5 lety. Podle jeho vlastního vyjádření si s tím odstranil revma a pár dalších věcí, který si nepamatuju. Osobně bych taky byl radši modrej, než bejt zkroucenej od revma atd. Co se týče autobaterie. není to zas taková hrůza. Voltů je jenom dvanáct a co se týče Ampér, to si lák reguluje stejně podle svýho gusta. V tom problém moc není. Problém je v tom, že to lidi honili i na usměrněných 230V.

:D Mezi námi, být ženská, jedu po něm zcela drsně. Takovýho by žádná jiná neměla :smoke:
Ahoj, Slávek.

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Mám dotaz. Byl u mě kámoš a radil mi spojit 3% peroxid s koloidním stříbrem. Do deci KS nakapat 5 kapek 3% peroxidu a vypít. ( 35% peroxid naředit na 9 dílů vody a 1 díl peroxidu = 3% peroxid ) Lze ???

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

jani píše:Mám dotaz. Byl u mě kámoš a radil mi spojit 3% peroxid s koloidním stříbrem. Do deci KS nakapat 5 kapek 3% peroxidu a vypít. ( 35% peroxid naředit na 9 dílů vody a 1 díl peroxidu = 3% peroxid ) Lze ???
Vzhledem k tomu, že koloidní stříbro je nejspíše hydroxid stříbrný, protože o koloidním stříbře nemůže být řeč, dodání peroxidu bych neviděl jako něco, co může ten koloid a vlastnosti stříbra nějak ovlivnit. Snad jenom to, že se ke stříbru přidá další celkem dobrá látka, která čistí organismus. Nicméně, nebral bych to jinak než na prázdný žaludek, protože peroxid bude oxidovat obsah žaludku a s tím jednak připravovat trávící systém o výživu a jednak sám ztrácet účinnost, kterou má při vstřebávání se do krevního oběhu. S ředěním 35% peroxidu to máš dostatečně blízko na to, aby se to dalo považovat za přesné.
Ahoj, Slávek.

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Slávku počti si o hydroxidu stříbrném:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxid_st%C5 ... Dbrn%C3%BD

je možná ještě méně stabilní než koloidní stříbro (pokud je),ale pro odpověď Jani to asi není důležité.
Jani nedovedu odpovědět.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

milnem píše:Slávku počti si o hydroxidu stříbrném:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxid_st%C5 ... Dbrn%C3%BD
Podíval a děkuju.

Cituji Wiky
- "... Z roztoku se nevylučuje hydroxid stříbrný, jelikož se jedná o nestabilní látku, která se okamžitě rozpadá za uvolnění vody a vzniku oxidu stříbrného.
2 AgNO3 + 2 NaOH → 2 NaNO3 + Ag2O↓ + H2O"

Proces je sice jiný, ale poukazuje na to, že pokud hydroxid stříbrný vznikne, rozpadá se na kysličník stříbrný a při výrobě KS nezbytně na vodík. Při výrobě KS není přítomno nic než stříbro a voda. Je také možné, že vzniká rovnou kysličník stříbrný. V každém případě to, co je považováno za koloidní stříbro a co se ukazuje jako volné částice pod laserem je nutně kysličník stříbrný. Pokud by se při té elektrolýze uvolňovalo kovové stříbro, pokovovála by jedna elektroda druhou krásně a leskle a v roztoku by nemohly být přítomny žádné pozorovatelné částice, ale jenom relativně malé množství iontů stříbra.

Cituji Wiky
- "Vlastnosti
Stejně jako mnoho binárních oxidů je Ag2O třírozměrný polymer s kovovou-oxidovou vazbou. Proto je velmi málo rozpustný. Může se mírně rozpouštět ve vodných roztocích, protože dochází ke vzniku iontu Ag(OH)2- a dalších produktů hydrolýzy. Oxid stříbrný hydrolyzuje ve vodě pouze mírně (1 molekula ze 40 000).

Oxid stříbrný ochotně reaguje s kyselinami:
Ag2O + 2 HX → 2 AgX + H2O

Přičemž HX = kyselina fluorovodíková, kyselina chlorovodíková, kyselina bromovodíková nebo kyselina jodovodíková, kyselina trifluoroctová (CF3COOH). Také reaguje se chloridy alkalických kovů, za vzniku chloridu stříbrného."

Pokud se podíváš zpět do vlákna, kde mluvím o výrobě chlorididu stříbrného a o chloridu stříbrném vznikajícím v žaludku při procesu trávení, zjistíš, že jsem nepřestřelil. Naopak, pokud je chlorid stříbrný vyroben přímo ve slaném nálevu, jeho rozpustnost se zvyšuje se slaností nálevu a očekával bych, že při pití "slaného" chloridu stříbrného by měl být výsledný zdravotní efekt znatelně lepší než při pití klasického KS.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

jani píše:Mám dotaz. Byl u mě kámoš a radil mi spojit 3% peroxid s koloidním stříbrem. Do deci KS nakapat 5 kapek 3% peroxidu a vypít. ( 35% peroxid naředit na 9 dílů vody a 1 díl peroxidu = 3% peroxid ) Lze ???
Ano lze. Průmyslově to používá firma Sanosil. Sice tím mírně stříbro zaglomeruje a z iontů stříbra se stane čisté koloidní stříbro, které je méně účinné, ve výsledku to má jedno velké plus. Peroxid narušuje buněčnou membránu, čímž urychluje cestu stříbra k DNA buňky.
To jen tak ve zkratce. Na netu se o tom dá nalézt spousta informací

"Dum spiro spero"
Ciceron
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Daria Lori píše:Zkoušela jsem vyrobit koloidní stříbro generátorem GKS 100 Forte a injekční vodou – s laserovou tužkou mě vyšla perfektně viditelná čára, byl zapnutý 9 hodin. Znamená to že je stříbro 10 ppm nebo 20 ppm zelená kontrolka svítila stálým světlem. Do 20 ppm je to použitelné vnitřně že? :D :?:
Perfektně viditelná čára ukazuje na velké částice. U správného KS by měla být jen jemě viditelná při úplné tmě. Vnitřně bych to nepoužíval.

"Dum spiro spero"
Ciceron
q_e_w
Nový člen

Příspěvek od q_e_w »

Zdravím,
jeden malý dotaz na nákup stříbrného materiálu pro KS, v safině prý jen větší množství?

Díky za info
Q

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“