Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Různé druhy očisty
-
- Nový člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Re: Různé druhy očisty
už dlouho se zaobírám zdravím a tak různě experimentuju:)-musím se podělit o jednoduchou metodu-předpokládám,že asi očisty a nastartavoání těla do úžasné formy:)
když mám potíže,požádám bytosti,které mohou,aby mi pomohly-do pár dnů se mi té pomoci vždy dostane-tentokrát to byl odkaz na stránky tety kateřiny,kde jsem našla:) článek o léčení rakoviny,bolestí,potíží se střevy atp-tzv.Léčebná metoda těžkých a nevyléčitelných nemocí
autor:sempaj@seznam.cz
-metoda pochází z ruské tajgy
-pro lidi ji odtud vydyndal onkolog z kijeva,který v tajze strávil 3 roky,aby mu místní tuto metodu řekli
metoda je čistá,bez vedlejších účinků,finančně nenáročná
-léčí:nemoci krve,mozkové kmeny,nem.srdce.rakoviny,lupenku,cukrovku,záněty
-léčí vše najednou
-čím více nemocí máte,tím intenzívnější by měla léčba být
návod:převalování 100% slunečnicového nebo arašídového panenského oleje v ústech,1polévková lžíce-dle velikosti člověka,po dobu 15-20minut.nepolykat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po uplynutí této doby-by suspenze v ústech měla být jako mléko-bílá.pokud není,dělali jste to kratší dobu nebo malou intenzitou jste převalovali.potom vypláchnete ústa teplou vodou,obsah vyplivnete do záchoda,pokud vám to v puse naroste,uplivnete do zách. dělat se to má třikrát krát denně,pokud jste vážně nemocní,tak častěji-podle vlastní potřeby-poznáte to.
100% sluneč.olej pořídíte v lékárně,malá lahvička stojí 47 kč
sama na sobě jsem zkoušela zatím jen 4 dny-už druhý den mi nechutnalo kouřit,měla jsem chuť na vysloveně kyselé ovoce,zeleninu,cítila jsem se strašně dobře-a spala jsem jak miminko.
je tu někdo,kdo by se mnou chtěl experimentovat a výsledky popsat pro ostatní?
tak to je asi všechno. Bobosokol
když mám potíže,požádám bytosti,které mohou,aby mi pomohly-do pár dnů se mi té pomoci vždy dostane-tentokrát to byl odkaz na stránky tety kateřiny,kde jsem našla:) článek o léčení rakoviny,bolestí,potíží se střevy atp-tzv.Léčebná metoda těžkých a nevyléčitelných nemocí
autor:sempaj@seznam.cz
-metoda pochází z ruské tajgy
-pro lidi ji odtud vydyndal onkolog z kijeva,který v tajze strávil 3 roky,aby mu místní tuto metodu řekli
metoda je čistá,bez vedlejších účinků,finančně nenáročná
-léčí:nemoci krve,mozkové kmeny,nem.srdce.rakoviny,lupenku,cukrovku,záněty
-léčí vše najednou
-čím více nemocí máte,tím intenzívnější by měla léčba být
návod:převalování 100% slunečnicového nebo arašídového panenského oleje v ústech,1polévková lžíce-dle velikosti člověka,po dobu 15-20minut.nepolykat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po uplynutí této doby-by suspenze v ústech měla být jako mléko-bílá.pokud není,dělali jste to kratší dobu nebo malou intenzitou jste převalovali.potom vypláchnete ústa teplou vodou,obsah vyplivnete do záchoda,pokud vám to v puse naroste,uplivnete do zách. dělat se to má třikrát krát denně,pokud jste vážně nemocní,tak častěji-podle vlastní potřeby-poznáte to.
100% sluneč.olej pořídíte v lékárně,malá lahvička stojí 47 kč
sama na sobě jsem zkoušela zatím jen 4 dny-už druhý den mi nechutnalo kouřit,měla jsem chuť na vysloveně kyselé ovoce,zeleninu,cítila jsem se strašně dobře-a spala jsem jak miminko.
je tu někdo,kdo by se mnou chtěl experimentovat a výsledky popsat pro ostatní?
tak to je asi všechno. Bobosokol
Bobo
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je dobrá věc, asi před rokem jsem to zkoušel a občas to dělám... Používám na to Vegetol Gold nebo Classic, ale musí být ve skle, nikoliv v plastu (tfuj taixl, bléééé)bobosokol píše:návod:převalování 100% slunečnicového nebo arašídového panenského oleje v ústech,1polévková lžíce-dle velikosti člověka,po dobu 15-20minut.nepolykat!!!
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Funguje to bezvadně, i když netuším jak.... Mému skvělému příteli to pomohlo od potíží s cukrovkou a krvetvorbou. Neuvěřitelné. Já olej do huby nemůžu vzít, na vojně jsem se vsadil, že vypiju litr oleje na ex a.... no vyhrál jsem, ale dobře mi nebylo. Pěkně jsem se vyšlémoval..Dodnes nemůžu olej v hubě cítit......
Počkat, co když je pití oleje svatým grálem v očistných metodách......,?????
Počkat, co když je pití oleje svatým grálem v očistných metodách......,?????
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No když tělo vycejtí, že se může někde nejak zbavit sajrajtů, tak to udělá - zvracením, průjmama - to je klasika. Ale když má v puse olej, do kterýho může vyloučit přes pusu kde co, tak je v sedmym nebi
No Jardo, aby pak nevznikla u Tebe otázka "žít s olejem v puse či nežít?"
No Jardo, aby pak nevznikla u Tebe otázka "žít s olejem v puse či nežít?"
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
O očisťujícím významu tzv. mlgání oleje (převalování v ústech) jsem poprvé četla v knize p. Ing. J.Janči,CSc.; také vyzkoušela. V současnosti jsem tuto praktiku viděla myslím v knize Clarkové nebo Malachova popsanou jako antiparazitární kůru.
Dělávám pravidelně, po čase nepravidelně. Účinky obecně na sobě moc nepozoruji, takže ani tady neposloužím; i když metodě důvěřuji.
Dělávám pravidelně, po čase nepravidelně. Účinky obecně na sobě moc nepozoruji, takže ani tady neposloužím; i když metodě důvěřuji.
-
- Nový člen
palo,vegetol ve skle jsem neviděla tak dlouho,že už ani nevim kdy naposled:))))-ale ten slunečnicový z lékárny ve skle je a já k tomu mám důvěru větší,než k tomu vegetolu:))).
Bobo
-
- Nový člen
ještě přidám něco k zázvoru,možná jste to nevěděli:)-
náhodou se přihodilo,byla jsem těhotná,nevěděla jsem to-teprve tři týdny-nacpala jsem si pupíka vitamínovou bombou ze zázvoru,medu,jablka a citronu.do tří týdnů jsem potratila-samovolně,dle lékařese plod se přestal vyvíjet a odumřel.až asi po roce jsem zjistila,že těhotné ženy nesmí jíst zázvor-používá se k vyvolání menstruace-mimo jiné-stačí na to sníst 25 čajových lžiček nastrouhaného zázvoru-čerstvého-pozor,vážně pálí:).měla jsem potíže ženské,tak jsem si nastrouhala do hrnku jedno jablko,přidala trochu medu,pár kapek citr a zázvor-aby hrnek byl plný,snědla během odpoledne:)-najednou to nedám:)-do tří dnů jsem dostala menstruaci-pro chlapy nepoužitelné:),ale můžete to poradit:)-pro muže je zázvor zajímavý na potenci-to nemám vyzkoušeno osobně:)-jinak čistí játra a zažívací trakt,též se používá jako prevence proti nachlazení a působí proti žaludečním nevolnostem-způsobené jízdou v nějakém dopr.prostředku i v těhotenství-tady použít min.mn.-např v podobě limonády-pár doušků ráno nebo lízátko-zázvorové.
celkově zázvor úžasně prohřeje celé tělo,jistě budete znát i jiná použití,myslím,že je v podstatě univerzální:))).
bych se chtěla zeptat-myslím,že u nás máme také kořen všehoj:)-ví někdo,jaký to je?předpokládám,že to je něco,co se vyskytuje jako plevel,roste dostupně v blízkosti člověka..napadá mě bodlák,ale nevím,víte někdo?díky
náhodou se přihodilo,byla jsem těhotná,nevěděla jsem to-teprve tři týdny-nacpala jsem si pupíka vitamínovou bombou ze zázvoru,medu,jablka a citronu.do tří týdnů jsem potratila-samovolně,dle lékařese plod se přestal vyvíjet a odumřel.až asi po roce jsem zjistila,že těhotné ženy nesmí jíst zázvor-používá se k vyvolání menstruace-mimo jiné-stačí na to sníst 25 čajových lžiček nastrouhaného zázvoru-čerstvého-pozor,vážně pálí:).měla jsem potíže ženské,tak jsem si nastrouhala do hrnku jedno jablko,přidala trochu medu,pár kapek citr a zázvor-aby hrnek byl plný,snědla během odpoledne:)-najednou to nedám:)-do tří dnů jsem dostala menstruaci-pro chlapy nepoužitelné:),ale můžete to poradit:)-pro muže je zázvor zajímavý na potenci-to nemám vyzkoušeno osobně:)-jinak čistí játra a zažívací trakt,též se používá jako prevence proti nachlazení a působí proti žaludečním nevolnostem-způsobené jízdou v nějakém dopr.prostředku i v těhotenství-tady použít min.mn.-např v podobě limonády-pár doušků ráno nebo lízátko-zázvorové.
celkově zázvor úžasně prohřeje celé tělo,jistě budete znát i jiná použití,myslím,že je v podstatě univerzální:))).
bych se chtěla zeptat-myslím,že u nás máme také kořen všehoj:)-ví někdo,jaký to je?předpokládám,že to je něco,co se vyskytuje jako plevel,roste dostupně v blízkosti člověka..napadá mě bodlák,ale nevím,víte někdo?díky
Bobo
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Všehoj
Všehoj lékařský je žen-šen asijský, který se pěstuje mimořádně obtížně. Ještě se vyskytuje i jiný všehoj, Eleuterokok ostnitý (Žen šen sibiřský) který roste dobře i u nás:
http://www.ordinace.cz/clanek/eleuterokok-ostnity/
Koupit se to dá třeba tuhle
http://www.bionebe.cz/eleutherokok-kore ... -g,53.html
Zdravím - poota
http://www.ordinace.cz/clanek/eleuterokok-ostnity/
Koupit se to dá třeba tuhle
http://www.bionebe.cz/eleutherokok-kore ... -g,53.html
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
poota-jsme si trochu nerozuměli-jsem holt blondýna,jsem si neuvědomila,že všehoj je existující kořen:)-já to myslela jako jestli je náš -český kořen,který všechno vyhojí,takový univerzál.myslím,že každá zem.šířka nějaký svůj má...promiň,špatně jsem se vyjádřila:))
Bobo
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Ve staré literatuře se nazývá všehojem kostival lékařský. To bylo v dobách, kdy se o východních léčivkách nevědělo.Na zranění těžko najde konkurenta. Tedy na hojení rozhodně. Na léčení jsou zde lepší kadeti.....
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Ahojky. Tato diskuzi mě velmi zaujala. Je tady spousta zajímavých tipů, takže přidávám i ten svůj. Na poškozená játra se mi velmi osvědčil silymarin duo s ostropestřem mariánským a šišákem bajkálským. Prošla jsem si docela závažnou infekcí jater, která mě alespoň donutila nadobro skoncovat s kouřením:-) I dlouho potom jsem pořád měla játra zvětšená, což se naprosto doladilo po pravidelném užívání tohoto přípravku. Můžu jen doporučit nejen na játra, ale i pro celkové pročištění organismu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Čaute, rozhodl jsem se, že dnes spáchám "klystýr zvrchu"... Dnes v 10:00 hod. jsem si dal ivermectinovou pastu - dávku na cca 130 kg (mám asi 92 kg). Od 10:30 hod. popíjím lžíci epsomské soli v půl litru vody s 8 kapkami 10% HCl. Hodlám popíjet dále, dokud nebudu mít srajdu, maximálně včak 4 lžíce Epsomky celkem. Do třetího půllitru s Epsomkou chci přidat 5 kapek VMS (chloritan akt. kys. HCl.). Včera jsem byl na pívě, tak mám ve střevech zvuky podobné jako v Titaniku, než se začal lámat a nyní jsou častěji a ještě se zesilují...
Budu se snažit informovat průběžně, pokud to bude možné...
Budu se snažit informovat průběžně, pokud to bude možné...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak před chvíli jsem se byl (dnes už podruhé) vykadit, stolice (asi ještě) po včerejšku pocitově polotekutá, ale při splachování viděno, že je taková jakoby natrhaná... Stále popíjím první várku Epsomky, už mám skoro dopito...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si byl před 15 minutama opět sednout na záchod, již bylo tekuto a v míse nechutno. V tom co ze mě odcházelo byly jakési černé tečky, možná něco jako písek - to jsem sledoval na míse, jak byla poteklá, zřejmě Ivermectin dělá svoji práci... Chvíli jsem něco dělal a teď se mi chce zase, tak to vypadá, že sifonek přišel dřív, než jsem čekal Už fakt musíííííííím...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No, řeknu Vám teda, že Epsomka s VMS není žádnej med hnus nadruhou Vypadá to jako špatně obarvenej čaj, tzn. dohněda... Ale ještě štěstí, že to nemusím na ex... Budu zlehka popíjet...
Při klystýru se dává 6 kapek na litr, popíjím 10 kapek na litr s epsomskou...
Střeva se kroutí a po prvním loku tohohle sajrajtu cejtím po pár minutách něco v hlavě... Ať mi nikdo nevykládá, že VMS nejde do hlavy!
Při klystýru se dává 6 kapek na litr, popíjím 10 kapek na litr s epsomskou...
Střeva se kroutí a po prvním loku tohohle sajrajtu cejtím po pár minutách něco v hlavě... Ať mi nikdo nevykládá, že VMS nejde do hlavy!