Doktoři dělaj to co dělaj. ATB by to vyřešit podle toho co vím měly taky. Podle toho co vím ale taky ATB dokážou nadělat dost škod. Vyber si. HCl ústně na vředa nevím. Byl bych opatrný, ale. Na otevřené ráně mám vyzkoušeno, že 1:1500 dělá nesmírně dobře. Líp, než cokoliv jinýho co jsem kdy na obroušenině měl. Řekl bych tedy, že by něměla vředu ublížit, pokud by se to dalo v rozumným ředění. Ale nevím.Saint-Jimmy píše: Dochtoři na to nasazujou tzv. trojkombinaci 2 antibiotika a 1 inhibitor protonový pumpy, kterej naopak tvorbu HCl brzdí ne?
Mně to zafungovalo bez ztráty květinky. Jestli to zafunguje Tobě, to Ti nezaručím.Saint-Jimmy píše:Ta "panáková kůra" funguje stoprocentně? A myslíš, že lepší volba než ATB?
Teď bych to nechal. Jinak se taky nemusš nikdy dozvědět, co to bylo. Takhle budeš možná vědět a budeš mít fóra, kdyby se to mělo opakovat, nebo kdyby se našel jiný šťastlivec, kterýmu budeš moc říct, čím si to vykurýroval ty, pokud bude diagnóza pozitivní. Ta gastroskopie nic moc není. Já jim řekl, že jestli mi strčej něco do krku, že je poblinkám Dali mi uspávačku a bylo vymalováno.Saint-Jimmy píše: A závěrem, myslíš Slávku, že ted radši nemám dělat nic a čekat na výsledky gastra nebo něco dělat už ted?
Ahoj, Slávek