Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
DCA - dostupnost
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
DCA - dostupnost
Zdravim, czchem DCA (100g/2400 Kc) uz nenabizi a v dohledne dobe nebudou, nevim co za tim je.
Nevite o nejakych jinych zdrojich, nejlepe tuzemskych nebo v blizkem dosahu?
Nevite o nejakych jinych zdrojich, nejlepe tuzemskych nebo v blizkem dosahu?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: dostupnost DCA
Já pátrala, ale našla jenom Kanadu. Czchem už nenabízí, protože jim to neustále zadržovali na celnici.
preveril som dostupnosť z Austrálie - cena 590 eur za 1 kg vrátane poštovného. pravdepodobne na to bude clo a DPH... ak bude záujem viem zabezpečiť. môj brat tam žije, kúpi to a pošle mi to...
skchem ponuka http://www.skchem.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=79.
Je to ono? Tiez mam zaujem.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mám pocit, že za ty prachy se to dá toho dá koupit barel od půmyslových dodavatelů. Je mi jasný, že co s barelem, ale ono by se našlo, kdy by to koupil další, jen to rozházet do menších balení a dát třeba na blešák. Ahoj, Slávek.miroj píše:skchem ponuka http://www.skchem.sk/index.php?page=sho ... &Itemid=79.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slávku, mám obavy, že v pharma grade sa za lepšiu cenu malé množstvo nedá kúpiť. tá cena čo som písal je priamo od čínskeho výrobcu. samozrejme pri odbere 1000 kg by bola úplne iná cena za kg ako pri dvoch kilách...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mám obavy, že máš pravdu. Dost peněz za trochu ochlorovanýho octa vyreagovanýho s jedlou sodou. Pěkně to střihaj.mahatma píše:Slávku, mám obavy, že v pharma grade sa za lepšiu cenu malé množstvo nedá kúpiť. tá cena čo som písal je priamo od čínskeho výrobcu. samozrejme pri odbere 1000 kg by bola úplne iná cena za kg ako pri dvoch kilách...
Jenom pro přesnost. Je tady opět bordel v názvosloví.
Řikaj DCA jak dvouchlorové kyselině acetátové, tak její soli se sodíkem. Na toho raka jde o sodíkový dvouchlorový acetát. Ta kyselina je zatracená žíravina pH 1.7 a naprosto něco jiného.
Jinak tady jsou nějaké odkazy na klinické výsledky v Anglině.
http://www.thedcasite.com/
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Tak som objednal a dostal 100g DCA z vyssieuvedeneho zdroja za 115.32 Euro aj s postovnym. Na obale je uvedene - Spotrebujte do 8/2012. Takze zajtra zacinam reklamacne konanie.
Ma niekto moznost dodat pouzitelny material?
Ma niekto moznost dodat pouzitelny material?
ano, objednal som balenie 1000 g, 400 g budem mať na predaj, cena by mala byť do 80 eur za 100 gramov, podľa toho aké clo a poplatky zaplatím milovanej vlasti... do mesiaca by som to mal mať. ak má niekto záujem napíšte mi sz a dohodneme sa