Nazdar Jardo. No, originální návod na H2O2 ústní kůru si říká o:
-
užívání na lačno a je to velice důležité a dost špatně se to dělá, protože žaludek má být skutečně prázdný. To taky znamená po té sklenici si dát ještě alespoň půl hodiny pauzu, než se člověk nadlábne. Není problém to eventuelně zapít extra vodou.
- Začínáme 1 kapkou 35% H2O2 ve sklenici vody 3x denně.
- Každý další den dáme o jednu kapku 35% do sklenice vody více, takže druhý den dvě kapky do každé sklenice 3x denně, třetí den po třech kapkách atd.
- Po třiceti dnech jsme na 30 kapkách ve sklenici vody a tam se držíme dalších 30 dní.
- Po celkově 60ti dnech začneme ubírat po kapce denně, takže po celkově devadesáti dnech kůra končí.
Osobně jsem byl na
30 kapkách
35% ve sklenici vody
3 dcl poněkud jinak. Nahoru jsem to vyhnal během 4 dnů, pobyl jsem na tom 28 dní a pak to utnul. Můj kotlík nedoznal žádné újmy, ale nádherně mi to vyčistilo pajšl. Jedinným vedlejším účinkem, který jsem z toho měl bylo, že jsem mohl i utíkat, což je mi velice nepřirozené, aniž bych se zadýchal. Sem tam si dám 30 až 35 kapek 35% H2O23 do sklenice vody jednorázově, asi tak jednou za dva měsíce.
Jinak
30 kapek
35% H2O2 ve
3dcl vody má teoretickou objemovou chemickou koncentraci
0.017%. Na tyhle věci se dá použít moje počítací tabulka ve vlákně HCl základní fakta, příloha je někde kolem stránky 5.
Jedinný možný problém zde snad mohou být žaludeční vředy. O tom jsem žádnou zmínku nepochytal. Nicméně pomalé navyšování by ho(je) mělo vybít dříve, než se člověk propracuje na plnou dávku. Já jsem si jeden takový na dvanáctníku vybouchal během 14 dnů velkým panákem whisky jednou denně po ránu na lačno a jíst až po čtvrt hodině poté, co mi ho MuDr léčil kde čím přes 3 měsíce. Došla mi trpělivost a vyšlo to jak laciněji, tak příjemněji
H2O2 by to snad mělo zvládnout taky. Jde čistě o desinfekci, ale s tím peroxidem je to jenom můj odhad.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.