Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%
 
Celkem hlasů: 13

Uživatelský avatar
jeff
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1140
Registrován: pon 28 lis 2005 1:25
Bydliště: Praha
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CLOUDBUSTER, TOWERBUSTER - ORGONIT

Příspěvek od jeff »

Tak jsme to syslíkovi všechno pěkně vysvětlili, jistě to všechno správně pochopil, jenom je škoda, že od nás chce odejít, pokud tak již neučinil. Je tady jen pár dní, ale já si ho oblíbil a mám pocit a věřím, že je to dobrý člověk. Ukázal nám část svojí práce s orgonitem a jeho přínos tady je v každém případě pozitivní, vlastně jako jediný v současnosti tady rozšiřoval nové informace v tomto oboru a obohacoval tím naše fórum. Každý z nás je jinak stavěný a každý nevydrží tolik výtek, když chce v dobré víře něco ostatním sdělit. Tak nakonec dojde k tomu, že se voda z vaničky vylije i s dítětem.
Byl bych rád, kdyby tomu tak nebylo, ale pokud by jsme se s ním tady již neviděli a vím, že tohle vlákno začalo sledovat víc lidí, tak ho najdeme spolu s dalšími na WWW.ORGO.CZ kde je hned první vlákno "základní pojmy"

Jeff


Uživatelský avatar
adam.benda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1726
Registrován: čtv 15 bře 2007 12:03
Bydliště: Praha
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: CLOUDBUSTER, TOWERBUSTER - ORGONIT

Příspěvek od adam.benda »

Mimo téma (offtopic)
Je to s Tebou těžké, sysle. Což ale neznamená, že tu Ty a Tvé velké zkušenosti nejsou vítány. Stejně jako Jeff můžu věřit, že jsi dobrý člověk, ale v hloubi duše Tě asi bude lecos trápit (a tím nemyslím tohle fórum, na fórum to jenom zřejmě nevědomky přenášíš). Kolikrát potřebuješ slyšet, že Tvojí práci a Tvé příspěvky oceňujeme, abys přestal jednat takhle "ublíženě"? Kolik je Ti let? Mám se začít plazit po kolenou, abys sem hodil několik řádků, co ty jednotlivé zkratky znamenají? Vymlouváš se, že by to byl balast, i když by to bylo absolutně věcné a řekl bych, soudě podle velkého zájmu ostatních, že by to bylo skutečně vhodné, ale Ty to radši vyměníš za skutečný nevěcný balast. Proč proboha? Máš zajímavý motto, ale jestli nebudeš chtít hledat způsob, jak neublíženě pochopit co Ti tady někteří píšeme, tak to bude skutečně krkolomná komunikace. Bude to škoda, ale když se s něčím nedá pohnout ani párem volů, nedá se nic dělat. Ahoj.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re:24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od JVK »

24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungují

Tento příspěvek byl odeslán do vlákna Proč magnetické motory nefungují 20.června str.15.
Tato věta ( Popisovaný děj se týká kuličky, která se tak pěkně odvaluju a kutálí do "kopce". ) z předešlého příspěvku se týká videa na str.12 videa (  )- ze čtvrtka 22.břez. Autor S. K.

Tento příspěvek přesunul Stan.Křepelka...asi tak.

Jeff píše strana 13, 28.března.
Aby tato mašinka měla trochu použitelný výkon, kterého s koulí půjde těžko dosáhnout, bych vyzkoušet válec. Aby neměl jen malé třecí plochy na okrajích, by chtělo na jeho konce dát ozubená kola menšího průměru a samozřejmě i okraje bubnu by musely být ozubené. Tady dává výkon gravitace, tak je třeba větší váha. Magnety takové síly jsou běžně k sehnání, ...

Hezká myšlenka.
Pro vyzkoušení, nejen z důvodu ceny, by bylo vhodnější pogumování... Kuličku lze nastříkat…
Pogumovat stačí jen jeden díl...
Např.hnané kolo...

Ps.1
Nemohu publikovat. Napsal jsem příspěvek popisující proč bylo [edit], nyní na setkání, zle ( vyčerpání, únava...) po noci z pátka na sobotu i ze soboty na neděli; kdo ho nechce propustit (OS).
Což jsem [edit] ostatně slíbil. Přízpěvek byl odstraněn. Magie... Nahrávku popisující – potvrzující má slova po jejím pořízení jsem byl rozhodnut také přiložit.

I při psaní (Proč.mag. mot. nefungují, středa, 20.června) předešlého příspěvku po odeslání se objevilo sdělení – příspěvek musí schválit moderátor. Týká se tohoto nicku. Nevím, proč Tě překvapuje, že funguje protispamový filtr? - poo.

Ps.2 V reálném čase, při psaní tohoto příspěvku, je zábavné sledovat reakce - [edit] - vejce hlídá slepici. Dokonáno jest.
[OS] nevadí – naopak - spokojenost.

Ps.3 [edit], vzhledem k tomu, že se tě to také týká, přeposílám příspěvek ve stejném obsahu i tobě, jako ten jež jsem dnes půl dne psal.
Přízpěvek se v konceptech - neuložil-nastavení na f. ...takže jsem ho napsal znovu.
Takto si dělá dokonalé bio...

Mimochodem- před odesláním posledního soukromého (mustafa), jako dobu před tím, jsem byl řádně spracováván (utrpení) abych byl postaven do patřičného světla, i v tvých očích; při vlastni psaní sz. skenování [OS] na obsah..-technika (absolutně) nevadí.

Odešlu, zdali uveřejní...

Ahoj Jeffe, nemohu zaručit, že přízpěvek bude jakkoli uveřejněn. Proto přeposílám...využiješ-li myšlenku...

JVK

Takže milý mladí přátele, nejprve jsem předal za poslední 3,4 roky schopnosti, o nichž se dotyčným ani nesnilo, a, o nichž si myslí, že jim spadly z hůry. Nebo přesněji jejich zásluhou.
Nárůst si pochopitelně uvědomují, [edit] a řada dalších. At´mužů či žen.

Napsal jsem znovu přízpěvek ovšem tentokrát nekončící dokonáno jest, ale koncept po podpis JVK. Se záměrem odeslat [edit].

[edit] opět změnil nastavení, chtěl jsem odeslat [edit]. Což nastavení, posílání soukromích správ, nyní neumožňuje. Jen podotýkám, že asi před týdnem jsem z tohoto přihlášení-adresy poslal sz [edit].
Naopak správa – přízpěvek na fórum odešla. Tentokrát bez kouzelné větičky-publikování přizpěvku musí být schváleno administrátorem fóra jako předešlého přízpěvku. (Mluvím o vláknu Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungují.)

Takže k tomuto -řízení- manipulacím jsou dnes využívány schopnosti, jež jsem předal.
Takto dnes jsou používány schopnosti.
Služte...
A vy mě taky... .
A doufám, že zase někdo přízpěvek vymaže, přesune, aby tyto řádky nedávaly smysl.24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungují


A mimochodem, na setkání se neobjevil [edit] dokonce hrál hry...Dotiční pánové si můžou myslet, že je to jejich svobodná vůle, že na setkání v sob. Nebyli. Pravda je taková, že nebyli přítomni, nebot´ bylo nebezpečí, že i na základě toho co mají za sebou, pokud bych s nimi promluvil, měli šanci si uvědomit nejen jaké obludnosti na nich byly páchány, a proti jaké obludnosti stojím celý život, ale i důsledky pro ně do budoucna.
A´propos. Před cca 3týdny jsem si vyměnil pár zpráv s [edit]. Stěžoval si, že se necítí dobře, ůnava slidí, problémy se srdcem, nemocnice...
Vážně si někdo myslí, že ponechává schopnosti bez modifikace k obrazu svému a že dotiční si odnesou...ale to si můžou myslet.

Po mnoha letech jsem si vzpoměl na muže, přesněji na osobu na jejíž jméno jsem nebyl schopen si vzpomenout. A byl jsem přiveden k tomu, té, a ta mi ho řekla.
Jedná se o pana [edit], jehož zmińuji ve vlákně č. Magie. Po otevření jeho stránek a problémech se srdcem jaké jsem měl já, v tom obdobý, mi bylo jasno proč jsem mněl tuto informaci vypátrat. Já jen na žádnou operaci nešel; pravda, vypadal jsem jako dokonalý idiot, a byl to i řízený proces, kdyš jsem neprozřetelně pípnul, že to skusím alternativně...Věda jaké síli za tím stojí a že operace nic neřeší. Pan [edit] se tragicky mýlí, že prodělana operace byl důsledek hakmonizačních procesů a nakročení k osvícení... velmi logické, rozřezáním cesta k harmonii. Tomuto zdělení pochopitelně každý rozumí..., ví, oč zde šlo.
Ale to jsem odbočil, naznačím pouze, že již kdysi dávno jsem cosi podobného zažil, s mužem který pracoval na ministerstvu zemnědělství. I on si byl schopen na hlubokých, podvědomích rovinách schopen uvědomit co přináším.
Oběvil se na stejném patře, téže nemocnice. Stalo se tuším před 12ti léty. Jen já jsem byl potlučen fyzicky, karmicky jaksi nebyl důvod, prototo bylo nutné vzít to u mě přes naprogramované lidi. Na základě obludných polí cíleně za tím ůčelem vytvořených. No jenom tento muž, byl potlučen mechanicky při autonehodě.
Inu, svezl se se mnou. Nemůžou potřebovat, aby si kdokoli vzpomenul, vlastně jen letmo zavadil, o podstatu.
Pochopitelně „zasvěcenci“ bude vykládáno něco ve smyslu že se jedná o přenos „mé“a „karmy“ na tyto lidi. Napřiklad [edit]. Ten například, přestože jsem věděl, že má informace o fyzickém výskytu lidí, ktré jsem hledal a o jejichž existenci jsem věděl rok si tuto informaci nechal pro sebe, veden snahou vytěžit... Zvrhlost tohoto počínání nehodlám komentovat. Prach na jeho hlavu. Myji si ruce. [OS] má nástupce.
Jednalo se o již zmińovaného [edit] (rok 2010), stejně jako zmiňovaná [edit] která u něj bydlela.(zmínka o zničení myšlenek Anaslasie, na jedné nahrávce ze Źatce-jednotky ss).
Takže, když došlo konečně k setkání-[edit] si pro mě přijela den po tel. kontaktu. do Prahy... Mimochodem Přemyslovkyně, zneužívající, programující lidi v gardu zneužití sex. energie...
Takže tito, mně označili za krále moudrosti.
Ovšem v té době již byli ztraceni. Což se projevovalo hysterií, pokud jsem promluvil a, neschopností cokoli napsat o podvědomích manipulacích.
Takže mně označí... Absurdní, že. Další s těch co byl zneužit a zneužil nárůst schopností, atoho co jsem i pro něj udělal.
Takže [edit] mně napadal energeticky na jaře 2011, na úrovni energie Grálu. Kdy probíhala poslední etapa křižování, což se projevovalo tak krutými a palčivými bolastmi v těle...že se mi otevřeli krvácivé rány na nohou, které se nehojily.
Každý dostal svůj úkol.
To, že jsou zmiňovaná fakta, fragmenty, "zasvěcencům" neznáma, není můj problém, ale jejich.
Již nemohu psát, byl jse
zdržován mimo jiné i tím, že počítač za posledním písmenem odmítal psát. Uprostřed již napsaného textu šlo ovládat, psát...

A další Ps. nemohl jsem z uvedených důvodů odpovědět v č. magii na poslední dotaz. Hezky vymyšleno.

Modré "edity" jsou zde pouze proto, aby text nemusel být smazán - poo.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Re:24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungu

Příspěvek od poota »

JVK píše: I při psaní (Proč.mag. mot. nefungují, středa, 20.června) předešlého příspěvku po odeslání se objevilo sdělení – příspěvek musí schválit moderátor. Týká se tohoto nicku.
Toto je nové nastavení - první příspěvek nového uživatele musí schválit některý z moderátorů. Smyslem tohoto opatření je zabránit spamování a komerčním reklamám a v tomto smyslu se již plně osvědčilo.
JVK píše:Ps.2 V reálném čase, při psaní tohoto příspěvku, je zábavné sledovat reakce - Poota - vejce hlídá slepici. Dokonáno jest.
Cílkovi nevadí – naopak - spokojenost.
Svůj čas věnuji daleko prospěšnějším a užitečnějším věcem, než je sledování kohokoli, natož pak zrovna Tebe. Z mého pohledu to vypadá tak, že jenom trpíš stihomamem.
JVK píše:[edit] opět změnil nastavení, chtěl jsem odeslat [edit]. Což nastavení, posílání soukromích správ, nyní neumožňuje. Jen podotýkám, že asi před týdnem jsem z tohoto přihlášení-adresy poslal sz [edit].
Žádné nastavení jsem nikde neměnil, takže se jedná jenom o Tvůj ničím reálným nepodepřený dojem.
JVK píše:Tento příspěvek přesunul Stan.Křepelka...asi tak.
Příspěvky s nevhodným obsahem jsou přesouvány do vlákna "K posouzení", kde o jejich osudu rozhodnou ostatní moderátoři. Podle jejich rozhodnutí je příspěvek buď vrácen do původního vlákna, vhodnějšího vlákna, a nebo smazán.
Tomuto procesu je možné se snadno vyhnout pečlivým zvážením toho, co a kam kdo napíše.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Re:24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungu

Příspěvek od Slavek Krepelka »

JVK píše:24.6.2012 Fyzika-Různé.Proč magnetické motory nefungují

Tento příspěvek byl odeslán do vlákna Proč magnetické motory nefungují 20.června str.15.
Tato věta ( Popisovaný děj se týká kuličky, která se tak pěkně odvaluju a kutálí do "kopce". ) z předešlého příspěvku se týká videa na str.12 videa (  )- ze čtvrtka 22.břez. Autor S. K. Tento příspěvek přesunul Stan.Křepelka...asi tak.
Přesunul Ti to Slavek Krepelka a Stanislav rozhodně pokud on ví, nikdy nebyl, není a nebude. Na to jak jsi vševědoucí děláš dost špatných dohadů. Co se týče Tvého příspěvku, jedna věta ze stránky spekulací nedělá tématický příspěvek a rozhodně nehodlám Tvé příspěvky nezbytně vždy číst celé, natož pak je pitvat, dělit, oftopikovat atp. Příště Ti takový příspěvek pošlu zpět přes SZ na přepracování. SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
adam.benda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1726
Registrován: čtv 15 bře 2007 12:03
Bydliště: Praha
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: A je to jen Vaše...

Příspěvek od adam.benda »

ťuťu píše:nesnáší, když někdo poukáže na jeho omyl.
Zřejmě se budeš muset napřed přenést přes svůj vlastní stín, abys pochopil, že jsi vedle jak ta jedle.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: A je to jen Vaše...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ťuťu píše: Zrovna Křepelka tu sice píše, jak by postupoval v přépadě "Němcová = autor Oněgina", ale že on sám tu zjevné nesmysly jako "perpetuum mobile převodovka" spíš obhajuje, na to si an jednou "nevzpomněl".
Přihlédnu-li k faktu, že osobě která zde je právě pod nickem Ťuťu se zhruba šesti lidem ani po týdnu snahy nepodařilo vysvětlit, jak se dostala distanční měrka do automobilového válce, mám potíž neprsknout kafe na obrazovku díky neodbytnému nutkání se řechtat, že toto individuum si dokáže namlouvat, že pochopí něco tak složitého jako je diferenciál, nemluvě o zařízení, o kterém se zmiňuje, čímž nepovažuji za plodné s osobami s chápavostí Karbana, alias Hatlíka, alias Ťuťu, diskutovat cokoliv složitějšího než prázdný kalamář. Slavek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Magnetismus - Teorie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
Magneto píše:Je to všechno jen tvoje představa -
Nauč se Magneto číst a hlavně se nejdřív nauč rozumět jazyku českému jeho slov. Pak se Ti snad podaří občas napsat i něco japného.
Slovo "představa" znamená jakýsi vysněný vzor. Může to být i jakási teorie založená nikoliv na faktech, ale na předpokladech, byť i fantastických a experimentálně nepodložených. Co tu předvádím já je dedukce (možná mylná, ale dedukce) založena na skutečných experimentálních projevech magnetismu.

Slovo "všechno" zahrnuje skutečně vše bez vyjímky a nic nevynechává. Z tohoto významu slova lze shledat, že i praktické pokusnické výsledky výše mnou uvedené považuješ za "jenom mou představu". Ne, žeby mne to nějak zvlášť u Tebe překvapovalo. Ze tvých příspěvků jinde vyplývá, že přes svou Magnetickou přezdívku víš o magnetech asi tolik co hroch o výrobě papundeklu, jako například o chování se střelky magnetu a permanentních magnetů vůbec v různě silných vnějších magnetických polích. Navíc se nevzmůžeš na nic než na nepodložená tvrzení a to i velice divoká, jako je třeba paprskový převod, že? Takže asi takhle, buďto argumentuj něčím podstatným, nebo jdi plevelit jinam a mně (a kohokoliv jiného) z Tvých nevědomých a irelevantních připominek vynech.
Slavek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Magneto
Zasloužilý člen
Příspěvky: 316
Registrován: pát 02 zář 2011 13:28
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Re: Magnetismus - Teorie

Příspěvek od Magneto »

Cituji, Slávku, co jsi mi napsal:
- I ty póly jsou pitomost...
- Nauč se Magneto číst a hlavně se nejdřív nauč rozumět jazyku českému jeho slov. Pak se Ti snad podaří občas napsat i něco japného...
- Ze tvých příspěvků jinde vyplývá, že přes svou Magnetickou přezdívku víš o magnetech asi tolik co hroch o výrobě papundeklu...

To že zabalíš urážky do offtopicu, ještě neznamená, že to nejsou urážky - o tvé kultuře moderování jsem už informoval Rivala.

Zdraví Magneto


Magneto
Zasloužilý člen
Příspěvky: 316
Registrován: pát 02 zář 2011 13:28
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Re: Magnetismus - Teorie

Příspěvek od Magneto »

Informoval jsem už Rivala i informačním kanálem, na který přes všechny svoje manipulační schopnosti nedosáhneš :o)

Magneto


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Magnetismus - Teorie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Magneto píše:Informoval jsem už Rivala i informačním kanálem, na který přes všechny svoje manipulační schopnosti nedosáhneš :o) Magneto
Děkuji. Tak to má být. SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Magnetismus - Teorie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Magneto píše:Cituji, Slávku, co jsi mi napsal: .... Zdraví Magneto
Do offtopicu jsem zabalil offtopic. Z téhož důvodu jsem ten můj a stejně tak Tvé offtopiky přehodil ze stejného vlákna sem. Byli jsme ve vlákně Magnetismus - Teorie a tam to definitivně nepatří.
Co se týče urážek, ty jsou Tvým problémem. Příspěvky na které poukazuji jsou k nalezení a pouze jsem Ti otřel o nos Tvou tendenci plácat fantastické nesmysly (paprskový převod) a doložitelný omyl (chování střelky kompasu ...) V podstatě urážíš takovými příspěvky sám sebe a skutečně mi nezbývá než je považovat za nejapné. Totéž se týká tvého tvrzení o představách atd. a očividné díře v porozumění jazyka českého ze Tvé strany.
Dále mi uniká, co to má co společného s mým moderováním fóra (které je velice konsistentní s moderováním celého moderátorského týmu) anžto jsem s tebou mluvil černé, nikoliv modré na bílém, tedy z pozice soukromé osoby a ne moderátora. Nemohu tedy než považovat mé odpovědi Tvé maličkosti pouze za záminku Tvého činění. Nicméně, stěžovat si na cokoliv je tvé právo a oceňuji, že jsi to udělal přímo.

Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
django1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 317
Registrován: úte 29 kvě 2012 6:38
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od django1 »

Mimo téma (offtopic)
Pane feldo, ani omylem.
Lidi jsou zdechlí i souložit.
Lidi se nepohybují, hulí, žerou, cpou se jedama a hledají spásu v elixíru zdraví jako třeba brambory, krev, chcanky.
Klíč je v pohybu a v tom, že do sebe nebudou cpát jedy. Není potřeba hledat vinu v jiných.
Je potřeba se zamyslet nad vlastním životním stylem.
Na druhou stranu je dobré, že vyhynou slabé články řetězu a kvalitní biologický materiál bude pokračovat v cestě ke hvězdám.


Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
sysel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 240
Registrován: sob 02 čer 2012 13:21
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od sysel »

Mimo téma (offtopic)
Ano to je pravda, lidé již nejsou zvyklí se moc hýbat.
Ha ha ha....to ostatní je ale ...
Přece soudný člověk vidí, že se masa lidí(většina)....nevyhne tomu, co píše felda.
Nebudu do sebe cpát jedy??...Ha ha ha....vždyt stravovaní je plne jedů, jak z toho ven??
Temer cokoli co dnes koupíš v marketech je kontaminovano. Vetšina človíčků nemá ani balkon.
Ani vetsinou nezjistíš jestli kupujes potravinu, nebo její náhražku, ve velké míře.
A nad samotným životním stylem se mužes zamyslet jak chces.....
Pohybem ho určitě vylepšís, ale musime se zamyslet nad poměry - pohyb/strava/stres/léčiva/....atd( je toho moc)
Na druhou stranu je dobré, že vyhynou slabé články řetězu a kvalitní biologický materiál bude pokračovat v cestě ke hvězdám.
Tak toto je opravdu milé :evil_vm: , vid??
Co k tomu dodat....takovéto názory jsme již historicky mohli slyšet....nemáš chut nekdy i obsadit nejakou zemi???
Myslím, že tímto stylem zde zůstaneš jednou sám. Škoda, že už bude málo lidí, co Te budou moci pozorovat...haha...a to bude velká škoda....hahaha......
S tímto nazorem již ve hvezdach jsi....hahaha....myslím, že VOGONI jsou dobrá parta...hahaha
Obrázek
Pekny den
Sysel


"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od jarda ovčák »

Mimo téma (offtopic)
Já ne. Je jasný, že na civilizační choroby vymřouu ti civilizovaní a ti nepřizpůsobivý zvostanou a svoji rozmnožovací křivku modifikují k exponenciále. http://cs.wikipedia.org/wiki/Exponenci%c3%a1la
Nově nastolená idiokracie pak bude milosrdná a laskavá ke všem bez rozdílu, nebude nikoho, kdož by pochyboval.
Je dobře že vymřeme, aspoň se na ten mrdník nebudem muset koukat.


„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“