Dobrý večer.
Rád by som sem napísal svoju skúsenosť s MMS-2, a zároveň poprosil o radu ak to bude možné..
Po veľkom študovaní ohľadom problematiky tu na fore, zahraničných forach a iných rôznych zdrojoch (videá s Jimom na youtube atd.) som sa rozhodol, že skúsim MMS2 na sebe, nakoľko mi to prišlo jednoduchšie ako MMS1, ako dávkovanie tak aj zháňanie.
Kúpil som si tobolky 0, a Azuro - modrý blesk z Mountfieldu.
moje užívanie prebihalo takto:
13.04.2011
okolo 16.00 hod. som sa najedol a približne okolo 18.00hod som užil pol tobolky veľkosti 0 - nakoľko som mal obavy samozrejme.
pred tobolkou som vypil 4 dcl vody a spolu s tobolkou dalšie 2 dcl. tú vodu som vypil dosť rýchlo a mal som z toho trocha bolesť v žalúdku.. asi to chcelo piť pomaly po dúškoch.
v podstate som užitie tejto "polovičnej" tobolky vôbec necítil..
v tento den cca o 21.00 som ešte niečo zjedol a potom okolo 22:30 užil plnú tobolku.. vodu som opäť vipil rýchlo a žalúdok ma bolel.. znova to bolo 6 dcl vody.
tentokrát po pár minútach som už pociťoval "bazénové" grganie, ale nebolo to nič hrozné.. bol som hore ešte asi do polnoci a grganie bolo pomerne časté..
14.04.2011
ráno som vstal, a tu už som mal čudné pocity v bruchu.. cítil som akýsi "diskomfort".. bol som nafúknutý.. najedol som sa a znova do dvoch hodín po jedle si dal plnú tobolku.. opäť som vypil presne 6dcl vody. tentokrát som už pil vodu pomaly po dúškoch a nechal ju zahriať v ústach..
bola to vlastne moja 2há plná tobolka a grganie bolo dosť intenzívne. tiež mam pocit že som mal aj vetry už v tejto chvíli.. stále som cítil diskomfort v celom trakte. žalúdok, brucho..
zhruba po 2-3 hodninách som sa znova najedol a o 2 hodiny nato užil dalšiu plnú tobolku. moja 3tia v poradí.. to bolo zhruba 15.00 hod.. a opäť 6dcl vody.
tu sa začali pomerne už problémy, a vedel som že dalšia dávka večer už nebude.. grganie sa stalo takmer neznesiteľným, vkuse som grgal.. nie len po užiží ale vpodstate neustále až do večera-noci-dalšieho dna.. plynnatosť taktiež bola prítomná celú dobu..
večer som už pociťoval rôzne bolesti.. neviiem presne lokalizovať. ale jednoducho brucho bolo nafúknuté, prdel som, grgal, pocit tlaku v oblasti "trojuholníku"
najedol som sa ešte v ten den tretikrát - večer, nakoľko som cítil hlad.. no cítil som sa pomerne veľmi zle..
šiel som spať okolo 23.00 nafuknutý, a okolo 01.00 v noci som sa zobudil na neskutočné ťažkosti..
- bolesť brucha, pocit tlaku..
- akoby krče v oblasti trojuholníka
- ked som si prdol tak mi dosť uľavilo.. čiže vlastne to bolo asi všetko súvisiace s nadúvaním..
- tiež som mal pocit akoby ked ste chorý, že som nevládal ani údami hýbať.. akoby som mal 40tky teploty.. no teplotu som nemeral.. len ten pocit som mal - nevládnosť..
- bucho nafúknuté ohromne..
krče v oblasti trojuholníku boli ozaj neznesiteľné a zvíjal som sa.. okolo 03.00 sa mi podarilo zaspať a ráno okolo 6-7.00 som znova cítil tie krče a opäť ked sa dostavil "prd" tak nastala úľava.
15.04.2011 som už žiadnu tobolku nedal. teraz je už noc čo píšem tento príspevok a stále cítim diskomfort, prdím, no pomaly sa to zlepšuje. nafúknuté brucho nadalej pretrváva..
Veľmi ma to trápi že zažívam takéto ťažké chvíle a že som musel prerušiť užívanie.. Neviem či pripísať tieto tažkosti MMS2, ale skôr mám pocit, že tu skôr bude problém s nestrávenou potravou.. nakoľko som zakaždým vypil dosť vody tak či to nenariedilo "kyseliny" tak že sa mi potrava nespracovala..
ozaj neviem ako to celé spracovanie prebieha.. no stále som tých 6dcl vody užil až s odstupom 2 hodiny od jedla..
náznaky na vracanie neboli žiadne, no to grganie bolo občas ozaj také, že akoby až sa zvieral žalúdok pri zvracaní..
Vedel by mi niekto z vás pomocť ako postupovat dalej?
momentálne čakám kým sa nebudem citit zas "fit" a chcem experimentovať s väčsím časovým odstupom od jedla aby sa stihlo pretráviť.. a tiež skúsim oniečo menej vody.. 4-5 dcl..
čo vy na to?
Dakujem a ospravedlnujem sa za rozsialhly príspevok.