smajlicekk píše:Tak tomu nerozumim, zapper frekvencemi zabije parazita , ale Bicom " patogenní signál daného mikroorganismu opravi " takze toho parazita nezabije? diky. S.
Taky jej zlikviduje, ale trochu jinak.
Dle výrobce přístroje Bicom má fungovat tak, že zdravé oscilace zesílí a ty špatné (patogenní) potlačí. Např. je problém bakterie xy, která vysílá svoji specifickou frekvenci. Ačkoliv výrobce Bicomu neuvádí podrobně princip, ten je dle mě tady stejný, jako u všech podobných přístrojů, čili onu "patologickou frekvenci" bakterie xy prostě otočí do protifáze, zesílí a pošle ji zpátky do těla, čili ji vyruší, což má za následek úhyn bakterie xy a odstranění problému, který způsobuje. Zapper takto ale nefunguje, protože nemá tuto vazbu na nějaký matiční vzorek, ani nemá žádný vstup, čili nic nesnímá a nevyhodnocuje. Čili tady byly dopředu vyměřeny a stanoveny jednotlivé frekvence na různé patogeny, kdy byl zaznamenám jejich úhyn a to buď se již přestal v organismu vyskytovat nebo se vytvořil specifický toxin, který vzniká při destrukci těchto mikroorganismů, což se dá snadno vyměřit i pomocí EAV nebo jeho modifikací, jako je Salvie. Dle mě ale tou účinnou složkou u zapingu a díky kladnému offsetu obdelníkového průběhu signálu, vzniká obrovské spektrum harmonických frekvencí a dle mě právě tyto harmonické frekvence nějakým způsobem likvidují patogeny a zároveň je odmaskovávají pro IS, čímž by se měl také jistou měrou podílet na likvidaci patogenu. Ovšem tady to až tak snadno nefunguje a mnohdy je nutné podat nějaké bioinformační přípravky, které způsobí, že se IS naučí tyto patogeny rozpoznávat a likvidovat, prostě mu to otevře oči a zabrání se tím možné recidivě problému. Názorným příkladem jsou třeba tady "Jonášovky", i když né každý má s nima dobré zkušenosti. V tom vidím podstatný rozdíl mezi klasickým zapingem a většinou dražších přístrojů pro diagnostiku a následnou terapii. Slávkem popisovaná Godzilla dle mě dokáže nějakým způsobem stimulovat IS k vyšší aktivitě, jinak si ten efekt nedovedu vysvětlit, který tady popisoval a nebo již malé napětí stačí k tomu, aby způsoboval nějakou "očistu krve". Třeba o kol. zlatě se traduje, že má schopnost zesílit přenos neuronů v nervové soustavě a tím posilovat i činnost jednotlivých orgánů, ale tohle jsem pouze někde četl, takže nevím, jak dalece tato teorie funguje. Nebo výrobce jednoho přístroje tvrdí, že biorezonance neumí stanovit problém na určitém místě, ale pouze v organismu jako celku a jiní tvrdí zase opak, jisté je ale to, že frekvenční diagnostika a terapie funguje a má nemalé výsledky, i když to klasická medicína stále nechce připustit