![Angel :angel:](./images/smilies/angel.gif)
No 3 týdny je asi málo ,aby byly znát nějaké výsledky. Dnes jsem opět běhala po doktorech, takže jsem nic nebrala.
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Dáďo, naprosto upřimně, těch lidí, co se kdy na netu vyjádřili, že je MMS dostalo z rakoviny je jak šafránu. Narazil jsem na mraky zmínek, kdy to pomohlo na kde co, ale s rakovinou je toho z ohromného množsví odkazů skutečně málo. Daleko víc je toho procentuálně na Budwigovou. Další věc je, že mastectomy se zatraceně často během roku až dvou projeví jako neůčinná. Rakovina se rozběhne do lymfatických žláz a pokud byly také odstraněny, pak do žeber a na plíce. Jedinej, kdo takový operace dělal téměř beze tráty květinky je Simoncini, který během operace neustále ránu zaléval roztokem jedlé sody a po operaci jedlou sodou prolil obvazy. Téměř 100% (slyšel jsem jen o jedinném případě, kdy to z nějakéh důvodu nevyšlo a to je ještě otázka, jestli to byla pravda. Vylítla po něm eventuelně celá lékařská byrokracie.)Dáda píše: No člověk má zatemněný mozek v případě když se na něco upne.
Jen pro zajímavost, mám sestřenici a ta žije s rakovinou ani nevím kde všude už přes 30let. Měla během té doby dvě operace a žije výhradně právě na džusech. Víc moc o tom nevím, nejsme ve styku a tohle je informace přepasírovaná přes mou máti. Nevím jak moc výlučně na džusech, jestli taky někdy nehřeší, ale prý ne.Dáda píše: Štávy ovocné i zeleninové si doma připravují čerstvé již 9 měsíců. ...