django1 píše: Sysle specielně pro Tebe malou ukázku z dnešní České epubliky.
Vláda se ( chybně ) pokouší zvýšením daní získat peníze, ktré by si podle Tebe mohla snadno jednoduše natisknout.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
django1 píše: Sysle specielně pro Tebe malou ukázku z dnešní České epubliky.
Vláda se ( chybně ) pokouší zvýšením daní získat peníze, ktré by si podle Tebe mohla snadno jednoduše natisknout.
Byl bych Django daleko více uvítal přiostření žádostí o doložení jakýchkoliv dalších tvrzení předložených Syslem. On nás jinak těma slátaninama snad zahltí. Osobně si velice vážím mnoha vysvětlení, které jsi sem k těm jeho dohadům přihodil, protože dávají smysl a tím snad poukazují na to, že chemtrails sice asi jsou produkovány, ale naprostá faktuální jistota chybí, hlavně pak účel a identifikování jednotlivých úkazů, není naprostá faktuální jistota v jaké míře se koná, pokud se koná a za jakými všemi účely a hlavně, že ne vše co je načmárané na obloze jsou nezbytně chemtraily, pokud vůbec něco. Mně to taky pořád vrtá hlavou, ale nejsem ochoten se nechat oblbovat Syslovým ani nikoho jiný zápalem pro nějakou věc. Mám co dělat sám se sebou.django1 píše: Byl jem moderátorem upozorněn, že se navážím nevhodně do sysla ..... Už se ho na nic ptát nebudu, nic doložit nedokázal.
Přesně. Osobně vidím spekulace jako předpoklad zjištění, kde je skutečnost. Jenže musí být jasné, že jde o spekulace.django1 píše:Já nechci pořádat hon na sysla.
Pouze nehledám nadpřirozeno za věcmi, které se dají vysvětlit známými jevy. .... Souhrnem : chemtrails lze prokázat analýzou vzorku ( možná i ze země ) a přesto se to nikomu věrohodně nepovedlo.
django1 píše: Vědci mají totiž u interferometru jeden špatný předpoklad a čekal jsem, jestli se ohledně toho někdo ozve.
... chemtraily mě sice z věděckého hlediska moc neberou, ale když jsem jel v neděli odpoledne kolem Slaného, tak se přímo přede mnou objevila nádherná scenérie ... nad lesíkem u odbočky na Smečno, kde ve směru Praha bylo nebe prošpikováno velkým množstvím rozplizlých i čerstvých pozůstatků letových drah , tak před tím vším zrovna pomalu s rozvážnou majestátností proplouval větroň ...... bohužel jsem zrovna šoféroval a než jsem z báglu stačil vylovit foťák byl pryč ... bez něj to celé pak najednou ztratilo veškerou krásu okamžiku ...... ale vypadalo to moc kouzelně až neuvěřitelně (skoro jako fotomontáž) ...asterix píše:Na te prvni fotce jsou dvě éra, přitom jedno je plachťák
Batles píše:Když ne mraky, tak co je ta žlutá záře?
Vysvětlivky :střední až nízká oblačnost okrově
anoBatles píše: Za každou nevědomostí stojí pouze nedostatek informací![]()
Takže se ptám znovu: kde jsou ty mraky u Itálie, jejichž vznik a slévání v jednotlivý celek tak skvěle popisuješdjango1 píše:střední až nízká oblačnost okrově a ejhle, v uvedenou dobu opravdu u pobřeží spousta cumulů
Ostré ohraničení předělem voda/souš odpovídá i konvektivnímu proudění, které vytlačilo oblačnost z míst s vyžším tlakem ( přehřátá pevnina ) do míst s nižším tlakem ( chladnější vodní plochy ) .
Nízká oblačnost vzniklá konvekcí ( vzestupným prouděním ) je v 2 - 5 km. Letadla lotají v 8 km. Dále je třeba vzít v úvahu, že NOAA ze které jsi vzal snímky je polární družice a tudíž má itálii krapet z úhlu. Z tohoto pohledu se jednotlivé mraky slévají v jednolitý celek.