Strašně zavádějící.Palo píše:Tenhle článek je zavádějící... Píše se tam o 500 mg vit. C, což nepovažuji za "silnou dávku". Co si tak mlhavě pamatuji, silné dávky bylo myšleno o 4 g vit. C a více...A(&F) píše:PROTI ... http://www.cpzp.cz/clanek/2504-0-Doplnk ... oviny.html ...
- Ti co to dali na doktorku nemusí vědět, ale měli by.
- Ty zkurvsyni co v těch americkejch studiích nepotvrdili Paulinga ho nepotvrdili pro to, že všecky ty následovné studie byly dělané s menšími dávkami než jeden ! miligram ! gram na den a ústně. Nepotvrdili to naprosto záměrně a věděli jak na to, vědci. Vůbec Paulinga neopakovali, jen tak předstírali že ano a veřejně z něj dělaj idiota.
- Paulingova dávka byla ! 15mg/den ! 15g/den a navíc přímo do žíly.
- Narazil jsem na dva další následníky, řadové mudry, jeden Kanaďan, kteří Paulinga potvrdili klinicky a účinnost byla kolem 85% vyléčených rakovin kde kterého druhu, pokud se dá vůbec mluvit o druzích.
Co ale je, že tvrděj, že Céčko nějak vyvolá tvorbu peroxidu vodíku. Pokud jo, tak to je samozřejmě munice bílejch krvinek. Nicméně, tolik pro antioxidant VitC. Definitivně se prý rozkládá na kyselinu šťavelou a kdo ví co dalšího a chytl jsem, že šťavelová taky s rakem točí, jenže to je všecko informace, které se nedá říct ani polovičatá, protože nic z těch informací nezahrnuje celou škálu následností všech procesů v těle po užívání čehokoliv. Přitom jsem si naprosto jistý, že už to má farma velice dobře nastudované. Však se jich v tom šťouraj statisíce už přes sto let.
Jako obvykle ne přesně co jsem hledal, ale kdo anglí, O tom Céčku taky zmínka. Že prej je tak dobrej, že bude brzo jen na předpis a ještě k tomu plastikovej, po kterým nic není. Jinak taky že prej mudři maj průměrný věk 57 rokův, nejvyšší procento alkoholismu, drogaření a sebevražednost. Je to od MuDra Nicméně z toho co už nějak vím si nevymejšlí.
Jen tak zběžně projeto, asi to céčko skutečně něco dělá, že tělo peroxid začne vyrábět. Kde a jak jsem nezjistil. Jinak z Americkejch telezpáv, že prej budou další studie na vnitrožilní C NIH Národní Institut Zdraví. Spíš Národní Institut Nemocí. To si dovedu představit.
Mit raka, udělal bych si nejspíš jednu studii sám společně s HCl. Jsou to obě kyseliny a prát by se tudíž moc neměly. Jo, z videí je vitamín C v kapačkách oranžovej jak pomerančovej džus. Co je tedy pak ta kyselina askorbová co je v roztoku čirá a co nám za Céčko vydávaj? Srágory, srágory a zase srágory. Dostal jsem z toho videa, že účinná dávka IV Céčka je ! 15mg/den ! 15g/den v asi půllitrové kapačce třikrát týdně. Ahoj, Slávek.
18.9.2012. OPRAVA! Jak Mahatma chytil moji chybičku řádovou. 15mg/den mělo znít 15 g/den Slávek.