Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Elektret - Baterie využívající pole země

Vše o alternativních zdrojích energie.

Moderátor: rival

Odpovědět
Návštěvník

Co je muru

Příspěvek od Návštěvník »

Z výše uvedeného jednoznačně vyplývá, že muru=šípek.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

muru

Příspěvek od jeff »

Bylo by lepší, kdyby dotyčný měl jít ke zdi, neboť múr slovensky znamená zeď, skutečnost je ale jiná, tímto dotyčného posíláš k šípku.

Jeff

Waldes
Zasloužilý člen
Dal: 262 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: muru

Příspěvek od Waldes »

jeff píše:Bylo by lepší, kdyby dotyčný měl jít ke zdi, neboť múr slovensky znamená zeď, skutečnost je ale jiná, tímto dotyčného posíláš k šípku.

Jeff
Dik Jeffe spravne si to pochopil a prelozil, neuvedomil som si male rozdiely medzi jazykmi.

Ano, slabe alebo zadne vysledky ke zdi !!! :D :D :D

Aj ked som humanista a pacifista viem, ze nemozem cakat od ludi take zanietenie a nasadenie ako napriklad GEWO, ktory toho stiha neurekom, skoda, keby bolo viac takych ludi a nielen na tomto fore. Skoda nie ?
Waldes.

Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

KEXIK píše:kuknite sem tak to som celko vazne prekvapeny ako dostat z vosku elektrinu

http://www.metacafe.com/watch/400937/ca ... batteries/
Bolo by to prekrasne, skoda ze to nieje skutocnost ... :cry: A takto jednoducho sa ludia oblbuju. Nastastie len ti ktori sa daju ...
Waldes.

Karel IV
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Karel IV »

Vždyť je taky dneska apríla.

Ohne Bier geht´s nicht
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: A není Karel č. 4 reinkarnovaný Jan Tleskač?

Příspěvek od Iv »

gewo píše:
EDIT: Drobná cenzura... Jadrné vulgarismy aspoň částečně tečkujte... Nebo vtipně odpovídejte. Platí pro všechny !

Rival
Hmm. Zvažuji, co vytečkovat... jestli Jan, takto: J.., anebo Tleskač, takto: T....ač. Nicméně, vytečkovaný nebo ne, číslo čtyři se jeví se jako po zřícení s létajícím kolem... Pardon: z...il :D
Kdyby se platil jako poplatek z pšouku namísto příspěvku padesátník, dlužil by Tleskač č. 4 ku dnešnímu dni přesně 50 Kč.

Nesnáším vtipné notoriky. Jsem na ně přímo alergický, částešně mi zničili život.

:good: Jo reinkarnace je "sviňa"Člověk si to ani neuvědomí. :good:

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Waldes

Příspěvek od lajos »

Tvé spontánní konstatování o stavu řešení (nevyřešení) některých probíraných principů, je asi normální. Jen se musí započítat, že tyto principy zatím nebyli běžně vyřešeny a opakovaně replikovány a kterýkoliv úspěšné řešení by bylo průlomové, revoluční-podle současných "vědců" nesmyslné a nemožné. Tak že až se příště odněkud vrátíš po delší době se nediv, že jsme ještě pořád nespasili tento svět.
O urážce nebo dotčenosti, určitě není řádná řeč, šlo pouze o moji emotivní reakce, kterou si občas neumím odpustit.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

hapalainen píše:To je jako když my řeknem půjdeš k šípku.
... :lol: :lol: :lol: ... http://www.e-slovensko.cz/slovnik/ ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Waldes

Příspěvek od Waldes »

lajos píše:Tvé spontánní konstatování o stavu řešení (nevyřešení) některých probíraných principů, je asi normální. ... šlo pouze o moji emotivní reakce, kterou si občas neumím odpustit.
Nic sa nedeje, ale myslim si, ze tvoja emotivna reakcia vznikla trochu aj omylom, ja som sa totiz vyjadril len ku tejto jednej teme, teda k "Baterie která vyuziva pole zeme."
Waldes.

KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Zdravim zdravim

Příspěvek od KEXIK »

No ani keby som sa ako snazil ten karbit toho wolframu nemozem zohnat proste v Osram bruntal su debilny ludia. Ked sa ich spytam ze ake najmensie vrecia toho balia tak mi pride odpovd na mail ze cena sa urcuje podla kvality a jemnosti prachu.... ked sa ich spitam aka je cena tak mi zas odpovedia ze to predavaju v sudoch... :evil:

Mi to lezie totalne na nervi doslaka neviem kde to zohnat ... vosk som uz zohnal ale co ked nieje Karbid premyslam ze pouzijem Pbo ale zas skoda znicit ten vosk ked to nebude koli tomu fungovat ...

Ale inak prajem pekny den Kexik.

VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravim zdravim

Příspěvek od Palo »

KEXIK píše:No ani keby som sa ako snazil ten karbit toho wolframu nemozem zohnat proste v Osram bruntal su debilny ludia. Ked sa ich spytam ze ake najmensie vrecia toho balia tak mi pride odpovd na mail ze cena sa urcuje podla kvality a jemnosti prachu.... ked sa ich spitam aka je cena tak mi zas odpovedia ze to predavaju v sudoch... :evil:

Mi to lezie totalne na nervi doslaka neviem kde to zohnat ... vosk som uz zohnal ale co ked nieje Karbid premyslam ze pouzijem Pbo ale zas skoda znicit ten vosk ked to nebude koli tomu fungovat ...

Kexi, pojd sa vozrat k Jeffovi, kdyz dojedes do Brna, je urcita sance, ze pojedes s nami (nebudu definovat) v sobotu do Praglu... Pekne podrbem, dame si kvasinky :D Chá! :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KEXIK »

Palo píše:
KEXIK píše:No ani keby som sa ako snazil ten karbit toho wolframu nemozem zohnat proste v Osram bruntal su debilny ludia. Ked sa ich spytam ze ake najmensie vrecia toho balia tak mi pride odpovd na mail ze cena sa urcuje podla kvality a jemnosti prachu.... ked sa ich spitam aka je cena tak mi zas odpovedia ze to predavaju v sudoch... :evil:

Kexi, pojd sa vozrat k Jeffovi, kdyz dojedes do Brna, je urcita sance, ze pojedes s nami (nebudu definovat) v sobotu do Praglu... Pekne podrbem, dame si kvasinky :D Chá! :)

Ze by som isiel lebo nasi v piatok odchadzaju do Prahy na velku noc tam mam babku ... mozno by som sa dostavil ece uvidim ale inak diky za povanku.

Kexik.

Waldes
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

KEXIK píše:No ani keby som sa ako snazil ten karbit toho wolframu nemozem zohnat proste v Osram bruntal su debilny ludia. ...

A co sa stalo s panom "vonLichtverden" ten predsa hovoril, ze tam ma "pár svých spolužáků ze základky" a sluboval 1 kg s vyjadrenim "Ten karbid by měl být zatím zdarma... možná bude nutná nějaká podpora dotyčného v hospodě" a to bolo este v juli 2006 pred mojou sluzobkou.
Waldes

KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KEXIK »

Waldes píše:
KEXIK píše:No ani keby som sa ako snazil ten karbit toho wolframu nemozem zohnat proste v Osram bruntal su debilny ludia. ...

A co sa stalo s panom "vonLichtverden" ten predsa hovoril, ze tam ma "pár svých spolužáků ze základky" a sluboval 1 kg s vyjadrenim "Ten karbid by měl být zatím zdarma... možná bude nutná nějaká podpora dotyčného v hospodě" a to bolo este v juli 2006 pred mojou sluzobkou.
Waldes

Nooo mne to je osobne jedno aj keby bol za prachy ... ja by som to aj zaplatil len to zohnat ... len to zhnat ... lebo ja uz neviem kde by sa to dalo kupit

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

KEXIK píše:Nooo mne to je osobne jedno aj keby bol za prachy ... ja by som to aj zaplatil len to zohnat ... len to zhnat ... lebo ja uz neviem kde by sa to dalo kupit
Dyt sem psal, ze ho sezenu, ale je drahej jako cert...

http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... c&start=75

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Jak na to...“