Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: bolest hlavy

Příspěvek od poota »

joli píše:.. už měsíc bolest hlavy každý den ..
Bolestí hlavy se můžou projevovat i potíže jiných orgánů v těle, a to i dosti vzdálených, například ledvin, zažívání, jater apod. Zatím to vypadá, že MMS nemá vliv na skutečnou příčinu těch bolestí.
Osobně bych se soustředil spíš na to, jestli je dostatečný příjem tekutin, dostatečné prokrvení všech orgánů a dostatečné okysličování. Pak bych zkusil něco na pročištění - "širokorozsahový" je například čaj Chanca Piedra. Také bych se pokusil odhadnout, co se v životě dcery zhruba před měsícem změnilo - napadá mě třeba začátek školní docházky.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: bolest hlavy

Příspěvek od Slavek Krepelka »

joli píše:Zdravím , může mi prosím někdo poradit , dceru trápí už měsíc bolest hlavy
Dcera je dost široký pojem, může být 5 let a taky 50. Mně osobně šíleně proti bolehlavům pomohla relativně dlouhá hladovka (19 dní). Docela milý postranní účinek. Přestaly po nějakých 6ti dnech a to i bez kafe, jako že jsem na něm býval velice závislý a bez něj byl bolehlav zaručen. Je to snad dva roky a bolehlavy se prakticky nekonají a když, jeden ibuprofen to spraví během pár minut ačkoliv dříve jich nestačilo 6. Jinak tady na fóru jsem o MMS a bolehlavech, pokud mně paměť nešálí, žádné zkušenosti nechytil.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Milan_Sk
Starší člen
Příspěvky: 194
Registrován: sob 19 lis 2011 20:00
Bydliště: Slovensko, Košice
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Milan_Sk »

Zdravím všetkých, dlho som tu nebol na fóre. Pôvodne som myslel, že tu už nebudem písať, lebo nijako ma prešla chuť čítať reakcie istých ľudí aj napriek tomu, že som ich výslovne upozornil aby sa nestarali do môjho jedálničku, ale nijako mi to nedalo a chcem sa podeliť s mojimi skúsenosťami. Niesom vegan ani vegetarián a dúfam, ani ma to nedonúti sa ním stať. Pijem veľa mlieka, kávy, kurim cigarety , ponocujem a žijem v strese ako väčšina ľudí.
V čom mi pomohlo MMS (CDS) od apríla toho roku:
- nemal som doteraz herpes (opar ?) na ústach
- bolela ma každý tretí deň hlava, už nebolí, maximálne raz za mesiac
- netočí sa mi tak často hlava
- pichalo ma pri srdci, už nepichá
- boleli ma strašne ráno nohy, hľavne pri kotníkoch, skoro nebolia, resp. prvých 5 min. ak vstanem
- včera začal zápal priedušiek, dnes ráno som uvaril MMS (CDS) zhruba do 2-3 hodín priedušky čisté, všetko vyšlo hore do hrdla, mierna bolesť v hrdla a trošku kašel, neskutočné uvoľnenie
Ak si ešte na niečo spomeniem doplním.
V čom mi MMS NEPOMOHLO !
Ekzém mierne zlepšenie pri potieraní, ale proste sa to nedalo dokopy, skôr sa rozžíril z ruky aj na druhú ruku a potom na chodila. Tým aj psychika šla do prdele, ten kto to mal dobre to pozná. Nič absolutne nezaberalo, vyskúšal som toho až až. Samozrejme diety, vysadenie mlieka pečiva a pod. Proste výsledok žiaden. Doma mala manželka GSE a stále do mňa hučala nech skúsim potierať a tak. Skúsil som potrieť aj viackrát, žiaden výsledok. Jeden deň už neviem prečo, ale začal som popíjať GSE a zrazu som prišiel na to, že už netreba potierať kortikoidmy každý deň, tak som začal denne piť po 30 kvapiek presne tento GSE NutriBiotic, Grapefruit Seed Extract, Liquid Concentrate, 4 fl oz (118 ml) z iherbu a ekzém nieje potrebné natirať vôbec žiadnym kortikoidom. Z nôh mi úplne zmizol a na rukách sú po ňom, ale úplne maličké zvyšky. To sú moje reálne skúsenosti. Prosím tých ľudí ktorý veľmi dobre vedia ktorý sú čo do každého rýpu nejedz toto a nepi toto a budeš zdravý jak repa nech sa zdržia komentárov na môj príspevok a skúsenosti. Ak bude rýpanie pokračovať zmažem z toho fóra všetky moje príspevky a skúsenosti. Všetkým prajem veľa zdravíčka a tým čo mi skutočne pomáhali som veľmi vďačný.


Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Zeldová
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: úte 25 zář 2012 9:26
Bydliště: Otrokovice u Zlína

Re: bolest hlavy

Příspěvek od Zeldová »

joli píše:Zdravím , může mi prosím někdo poradit , dceru trápí už měsíc bolest hlavy každý den , má někdo zkučenosti s podáváním mms na bolest hlavy ???? užíváme každou hodinu 3 kapky cca týden , ale zatím nezabírá ...děkuji moc za odpověd

Dobrý den, jelikož MMS nezabírá - značí to nějakou "větší překážku" :-). Ze svých osobních zkušeností doporučuji nechat dceru vytestovat na přístroji Salvie na mikrobiologickou zátěž. Ráda pomohu, napiště mi na jarmilazeldova@seznam.cz.
Krásný víkend všem. Jarka


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

Ekzemy ve většině případů způsobují větší paraziti.MMS na velké parazity nefunguje.GSE parazity likviduje.Zde je vysvětlení toho, na co MMS pomohlo a ne...M.


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Drta.tom
Stálý člen
Příspěvky: 70
Registrován: pon 19 dub 2010 20:52
Bydliště: Brno, Přerov
Dal: 8 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Drta.tom »

ahoj,
take se obavam, ze na ekzemy je casto MMS kratke. Zakladem boje proti ekzemum je boj s velkymi parazity - dle Blahove jsou hlavni pricinou. Tady pomuze Praziquantel, Albenazol, Entizol a Ivermectin.

Jinak extrakt ze semen grepu likviduje bakterie, viry i plisne. Me pred cca 3 roky krasne vycistil plice - a to jsem uzival obycejne levne grepove kapky.

Omlouvam se za diakritiku, ale pisu z dotekoveho displeje.


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: bolest hlavy

Příspěvek od hanka »

joli píše:Zdravím , může mi prosím někdo poradit , dceru trápí už měsíc bolest hlavy každý den ..

Záleží na příčině bolestí. Mě bolest hlavy většinou upozorňuje na nedostatek tekutin v těle - pomáhá mi vypití velkého poháru čisté vody. Chce to doplňovat více vody i během dne.
Občas je bolest hlavy příznakem toho, že na člověka "něco leze" (nachlazení apod.) V těchto případech mi zabírá tobolka MMS2 - uleví nejen od bolesti hlavy, ale i ostatních souvisejících bolestí (když bolí "celý člověk" a pod.).
Stresy a napětí dovedou také potrápit hlavu - pobyt v přírodě, soustředění se na její krásu (např. šumění stromů, zpěv ptáků, krajina zalitá sluncem ..) napětí z hlavy doslova vytahují a vlévají do těla život... :lol:

Hanka


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

Joli, rozhodující je, kde dcerku bolí hlava!
Jestli je to v čele, tak se hlásí a jsou rozhozené ledviny :!:
Jestli ji bolí především v oblasti spánků, tak se hlásí s problémy žaludek, nebo žlučník :!:
Pokud je bolest v čele hluboko za očima, tak volají o pomoc játra :!:
Podle této diagnozy se můžeš soustředit dost přesně na problém :D
Jaképak má ještě další potíže :?:
Batles :bye:


michalek
Stálý člen
Příspěvky: 75
Registrován: pát 01 čer 2012 10:03
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od michalek »

Zdravím všechny a chci se zeptat zkušených třeba Slávka ,na ultrazvuku mi byla zjištena na levé ledvině menší cysta asi 15 milimetru bral jsem sem tam MMS 1 a 95 procent gel aloevera,včera mi řekli že cysta je stejně velká a že se mi udělala také dalši cysta na pravé ledvině,mohla se udělat proto že se tělo zbavuje odpadu když užívam aloevera gel,a mohu začit užívat pravidelně MMS1 na cystu na ledvinách když se všude píše že se MMS1 nema uživat při špatných ledvinách-já mám ledviny dobre funguji zatím tak jak maji jen těch cyst se bojím a potřeboval bych se jich zbavyt.Něco sem četl na foru pana Jardy
Zajička zdravi az ale chtěl jsem se zkušených zeptat zda mohu a kolik asi brát MMS1 ABYCH SE ZBAVIL CYST,děkuji všem za odpověd .


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

michalek píše:Zdravím všechny a chci se zeptat zkušených třeba Slávka ...
Promiň Michálku, ale nejsem štemplovaný Dr. a kdybych byl, pozval bych si Tě na vyšetření, než bych Ti dal nějaké rady. Příčin cyst je několik. Budeš to muset řešit buďto s nějakými Dr., anebo sám, jako si své problémy řeším sám já a většina z nás. S cystama Ti můžu pomoct jedině tak, že si vybereš ze vší informace co tu je, ať už jsem ji sem dal já, nebo spousta druhých, a co si posháníš jinde a co se Ti ponejvíce zamlouvá vyzkoušíš. Jinak taky najdeš přímé porady jinde, pár takových nedoktorských stránek na netu najdeš ale nemám s žádnou nic společného a doporučovat nehodlám.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lena

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od lena »

michalek píše:Zdravím všechny a ABYCH SE ZBAVIL CYST,děkuji všem za odpověd .
Ahoj,

Radeji si najdi nekoho, kdo dela diagnostiku (treba pani ing.Blahova nebo nekdo dalsi co to provadi) zatez na parazity. Zde dostanes nejenom informaci co mas, ale take co se da udelat ci jake leky zde zaberou a tyto nezadouci hosty zlikviduje. Je dobre dat do poradku nejenom telo, ale i psychiku. Pri parazitech vetsiho razu zaberou prave chemicke leky velmi rychle a zbytek dorazis prostredkama, ktere ti terapeut doporuci.


kkvětinka
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: sob 13 říj 2012 16:05

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kkvětinka »

Dobrý den, právě jsem přelouskala několik desítek stránek a moc mě to tady uchvátilo. Mám 10dní do MR, kde mi potvrdí nebo vyloučí nádor v děloze. Ráda bych zkusila MMS, ale nevím, kde si objednat opravdu kvalitní, jak píšete. Na stránkách je i psáno, že je zakázaný i v ČR. A nevíte, zda se při něm může kojit.Ráda bych přečetla vše, ale děti mě nenechají. :D
Všem přeji moc zdraví. Děkuji.


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Zde si můžeš objednat chloritan sodný: http://www.fichema.cz/index.php?keyword ... cription=1
a zde kyselinu citronovou
http://www.fichema.cz/index.php?main_pa ... 20a&page=2

případně kyselinu chlorovodíkovou(solnou)v drogerii

A PŘEČTI SI NĚCO ZDE

http://j.chrobak.sweb.cz/rakovina1.html

:) :) :)


kkvětinka
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: sob 13 říj 2012 16:05

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kkvětinka »

Děkuji.


roderio
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: ned 14 říj 2012 11:50

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od roderio »

Dobrý deň, som tu nový a chcem sa spýtať. Beriem MMS už dva týždne a bolí ma pritom pod rebrom asi pečeň. Má niekto s tým skúsenosti. Ďakujem vopred za radu.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“