Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Stálý člen
Re: Máte stejnou zkušenost
V rámci potravní nezávislosti jsem si předloni postavil svůj pivovar, protože ač plzeňský patriot musel jsem uznat, že to, co nám teď vaří ti afričani se už vopravdu nedá pít. Doufám, že ze mne neuděláte nějakého norka, fakt si natočím jedno malý a jedno velký před spaním.
No a ten zbytek příspěvku od PetraNJ - co k tomu říct- -- no a pak nemám být pesimista.
No a ten zbytek příspěvku od PetraNJ - co k tomu říct- -- no a pak nemám být pesimista.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Každá zkušenost představuje nějaký vyřešený problém. Negativní zkušenost s africkým pivovarem Gambrinus jsem taktéž před lety zažil při změně technologie výroby piva z naší osvědčené klasiky na typ piva Eurobier, což snad není vhodné ani k proplachování trubek. Hledal jsem jinou značku a nemohl najít, až jsem si vzpomněl na malé pivovary. Pivo z malých pivovarů nelze jinak, než doporučit. Je to jedna z posledních možností jak se napít dobrého piva, mnohdy i nepasterizovaného a většinou vyráběného z pravých surovin. Až zanikne i tahle možnost a EU nás určitě dlouho v klidu nenechá, zbývá jen si už opravdu doma postavit malý pivovar. Jak se vám líbí současné jednání o prodeji našeho posledního státního pivovaru Budvar? Prozatím vaří dobré pivo.
Jeff
Jeff
Naposledy upravil(a) jeff dne čtv 12 dub 2007 13:11, celkem upraveno 1 x.
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Pesimista ??? - ne nemusíš být pesimista. Já to právě beru naopak.Zpc.Elservis píše: No a ten zbytek příspěvku od PetraNJ - co k tomu říct- -- no a pak nemám být pesimista.
Vše co povede k ozdravění (spíše odstranění) lidské mašinerie jmenem byznys vítám. Pesimista bych spíše byl v tom kde až skončí to ovládání každého z nás těmi nahoře a vůbec čeho všeho bude dnešní pseudokapitalismus ještě schopen.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
-
- Stálý člen
Prazdroj to dělá šikovně, tisíce návštěvníků dostanou ve sklepě ochutnat kelímek dobrého nefiltrovaného, nepasterovaného, neozářeného a jinými modernímí technologiemi nezavražděného piva a nahoře si nadšeně koupí - paskvil. A k tomu ta mediální nepřetržitá masáž - a úspěch je tu. Stokrát opakovaná lež se stala pravdou. Velká část obecenstva, která žije dle reklam v televizi by to pila i kdyby to byly točený kozí chca.ky. Afričani si koupili Plzeňské pivo jenom kvůli značce. Teď mohou vyrábět prazdroj po celém světě a gambrinus je pouze úlitba čechům. Jinak je vůbec nezajímá a proto se snaží ekonomiku provozu vyšroubovat až ad absurdum. A podle toho to vypadá. I kdyby se to dalo pít, tak si to už nekoupím, protože při pohledu na cenu mám jakýsi vtíravý pocit, že ze mne někdo dělá vola. Když vařím, tak mne vyjde jedna dvanáctka, která bývá spíš 13 - 14 , spodní kvašení, ležák plzeňského typu, ve kterém, obrazně řečeno lžíce stojí na 2,50,- až 4,50,- podle toho zda zvolím klasickou technologii nebo trochu modernější, rychlejší a dražší. Jaké jsou asi jejich náklady při supermoderní technologii a výstavu v milionech hektolitrů. Naše pivo je zdravé protože je živé, plné vitamínů a spousty jiných, prospěšných látek. A jak asi to jejich. Před měsícem jsem otevřel zapomenutý lahváč prazdroj, který byl prošlý -- 19 měsíců-- a nic mu nebylo. Jó, to holt je kvalitka. No a ten budvar- žádná bomba to tedy není ale na dnešní poměry to ještě docela jde. Ale bude hůř. Chystá se sem několik světových gigantů, kteří si rozdělí trh a bude. Leckteré pivovary jim patří už dnes.Každá zkušenost představuje nějaký vyřešený problém. Negativní zkušenost s africkým pivovarem Gambrinus jsem taktéž před lety zažil při změně technologie výroby piva z naší osvědčené klasiky na typ piva Eurobier, což snad není vhodné ani k proplachování trubek. Hledal jsem jinou značku a nemohl najít, až jsem si vzpomněl na malé pivovary. Pivo z malých pivovarů nelze jinak, než doporučit. Je to jedna z posledních možností jak se napít dobrého piva, mnohdy i nepasterizovaného a většinou vyráběného z pravých surovin. Až zanikne i tahle možnost a EU nás určitě dlouho v klidu nenechá, zbývá jen si už opravdu doma postavit malý pivovar. Jak se vám líbí současné jednání o prodeji našeho posledního státního pivovaru Budvar? Prozatím vaří dobré pivo.
-
- Stálý člen
Dnes jsem se dočetl v tisku, že po roce tuším 2010 budou všechna evropská auta povinně chytrá, t.zn. že si po nehodě budou umět přivolat pomoc sama, eventuálně v případě menší události řidič stiskem tlačítka se spojí s operátorem a sdělí mu jaký má problém. Kde se nachází hlásit nemusí, to operátor bude vědět (GPS).Pesimista bych spíše byl v tom kde až skončí to ovládání každého z nás těmi nahoře a vůbec čeho všeho bude dnešní pseudokapitalismus ještě schopen.
Na první pohled rozumná věc. A na druhý - ani na hajzl si člověk nezajede aniž by o tom VELKÝ BRATR nevěděl. Nebo si někdo myslíte, že to zkorumpovaná státní moc nebude zneužívat - já si myslím že bude.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Výsměch
Do škatulky bezpečnosti a obrany státu se dá zamontovat ledas co.No a dnes,ani si to mladí neuvědomují mají už CHIP u sebe.Díky mobilu,který mají zaplý imrvére si je dnes mohu najít satelitním systémem,kde přesně jsou a ani nepotřebuji jim dát implantát do těla.Tak je to zmanipulovaný a oni jedou svým myšlením, jak nemyslící roboti,nádhera to vědět a musím se jen pousmát,že si ten mobil ani na chvíli nevypnou a vím, kdy jdou i na WC.
Viz odkaz od Gewa:
http://www.sat-gps-locate.com/
Viz odkaz od Gewa:
http://www.sat-gps-locate.com/
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
stejná zkušenost.
To si nemusíš myslet, ber to jako hotovou věc.Už to jede.Zatím těžko odhadnout v jak podrobném měřítku,ale své skušenosti má autor stránek s názvem"dýmající zrcadlo" kde se o nich taky podrobně zmiňuje
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: stejná zkušenost.
Tak Ti mohu potvrdit do 10-20metrů,to je výkon!hubert píše:To si nemusíš myslet, ber to jako hotovou věc.Už to jede.Zatím těžko odhadnout v jak podrobném měřítku,ale své skušenosti má autor stránek s názvem"dýmající zrcadlo" kde se o nich taky podrobně zmiňuje
To Ti mohu potvrdit
Jsou i lepší věci. V pouzdře na jakoby nadměrné golfové hole nese spec pracovník spec obvod. Když kolem něj cca 5 m projdeš, vytvoří scan Tvého slučovacího bodu a jsi od té chvíle čitelný a též ovladatelný. Na světě jich je zatím méně než 50 . Ode mne byl 6 m. Tak nevím.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Máte stejnou zkušenost?
Ano mam skusenost, a velku. Na niektorych odkazoch su dokonca hodene generatory nahodnych stranok. Niekedy sa s tym bavim, a po niekolkych refresoch to aj naskoci. Ak je tam generator, mozte si byt isti, ze stranka tam je. Mam skusenosti aj z odkazov na wm fore, niektore tiez nefungovali kazdy druhy den, alebo tam boli nahodne generatory stranok, pripadne fungovala len hlavna stranka, a len 20 percent odkazov na nej. Doporucujem zalozkovat aj nejake podstranky.Iv píše:Když tak hledám informace na NETU a to většinou dost důležitá poznání od různých vědátorů z celého světa,především týkající se FreeEnergie tak se většinou začínají objevovat nápisy ERROR na příslušném odkazu.Máte taky takové zkušenosti?Toho člověka,který tyto praktiky uplatňuje bych chtěl potkat,ale fyzicky,pokochat se tím Šmejdem a nahlídnout mu hluboko do očí,do Dušičky,abych znal pochody jeho myšlení a pohnutek proč to dělá a hlavně odkud z Vesmíru sem zabloudil!Je to jak pozoruji tkzv. Tichá válka,ale o to horší,je vidět,že je přesně cílená a řízená.Váš názor?
Jedna velmi kvalitna, skutocne kvalitna stranka, plna dolezitych dokumentov a pojednani od vedcov, uz nefunguje...
http://www.aw-verlag.ch
Keby nahodou padali traktory a nasiel by sa niekto, kto by mal zalohovanu celu stranku aw-verlag, kupim to od neho.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
http://web.archive.org/web/*/http://www.aw-verlag.chViliam píše: Keby nahodou padali traktory a nasiel by sa niekto, kto by mal zalohovanu celu stranku aw-verlag, kupim to od neho.
Home:
http://web.archive.org/web/200101280357 ... /HomeD.htm
Anglicky:
http://web.archive.org/web/200101280437 ... /HomeE.htm
... a jsem v balíku!
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Gewo jsi studna dat a vědomostí, je štěstí že tě tu máme.gewo píše:............. a jsem v balíku!
Doufám, že těch záloh máš udělaných více. Možná, že by nebylo špatné hlasovat o vydání DVD (i za peníze, protože Tebe to taky stálo času i peněz) a poskytnout to lidem, kteří budou mít zájem. Samozřejmě pokud ty sám budeš mít zájem. Tím se zabezpečí v případě, že by měl "někdo z černých mužů" chuť ti tvé data zničit, že to budou muset zvládnout u více lidí.
Já osobně však toho nevyužiju jelikož anglicky neumím a informací v tomto jazyce bude asi naprostá většina.
Spíše mě jen napadla tato myšlenka.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: MATRIX ... občas se zamysli než něco napíšeš ...
- jsi na omylu ... přečti si to ještě laskavě jednou, co jsem napsal ...MilMAX píše:Protože ji mě upozornil abych sledoval souvislosti - tak jsem si tu práci dal - ano byl jsi to Ty kdo se tu snažil dokazovat že vzduch je palivo a zda-li by se z něj měla platit taky daň teda kdybys nebyl sám autorem té narážky tak bych to ještě bral leč mám pocit že se začínáš utápět ve vlastních kombinacích a navíc jsi drzý (afektuješ) a to znamená že si nejsi jistý
- pokud bys psal do jednoho vlákna a "nezorfrcal" to do několika větví, tak bys možná byl schopen sledovat i vzájemné souvislosti ...
- s tebou jsem si jistý až moc ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...