Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Co kde na netu

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
martinq
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Re: Soumrak vynálezců

Příspěvek od martinq »

Zhlédl jsem jeden díl z této serie. Mrzí mne, že moje televize, kterou si platím cenzuruje rozmazáním stolu vynálezce, asi to bylo velmi přínosné.

Všichni tři vynálezci odešli s nepořízenou z patentového úřadu, jednomu dokonce přímo napsali vyjádření, že nelze přihlásit stroj, který porušuje známé fyzikální zákony, ještě před listopadem 89.

Až to dostanu z DVD rekordéru, upnu to na net, pokud to někdo už má, ať dá vědět.

Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Soumrak vynálezců

Příspěvek od cimirek »

martinq píše:..., pokud to někdo už má, ....
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=soumrak%20vynalezcu

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Co kde na netu

Příspěvek od martin11 »

kupovat kapalinu do ostřikovačů jen s etanolem !!!!!!!!!!! :idea:

dostal jsem mailem ....

Co skutečně stojí za otravami metylalkoholem?
Je to businnes pro  nadnárodní chemické koncerny.
Proč?
Methanol vyrábějí a prodávají významné chemické koncerny, které měly už podíl v hitlerovském Německu na likvidaci milionů lidí v koncentračních táborech (nervové a jiné plyny v plynových komorách koncentračních táborů…
·
Do roku 2010 do České republiky Methanol téměř se nedovážel.
Proč?
Protože při výrobě nemrznoucím směsí nejen do aut, NESMĚL být dle zákona v platném znění používán Methyalkohol (Methanol) CH3OH).
Proč nesměl být Methanol používaný?
Poněvadž Methylakohol je velmi jedovatá látka, která způsobuje závažné a nevratné degenerativní poruchy nervové. Methylalkohol se užívá v průmyslových odvětvích jako levnější rozpustidlo barev a laků, při výrobě vysoce rakovinotvorného formaldehydu,v chemických laboratořích….
A jak je tomu nyní?
V roce 2010 vyšla směrnice Evropské unie, která zrušila zákaz používání Methanolu do rozmrazovacích směsí a ostřikovačů do aut !!!
Pročpak asi?
Jedná se o lobby zejména německých  chemických koncernů, které vyrábějí miliony tun Methylalkoholu a ovládají, jak známo, úředníky v Bruselu. Nikoli úředníci  EU, ale představitelé chemických koncernů diktují legislativní předpisy platné v EU.
Rozhodují peníze, nikoliv zdraví a lidské životy !
Česká republika -členský stát EU, naprosto bez uvážení také provedla zrušení zákazu o používání Methylalkoholu. V legislativě ČR od r. 2010 je povoleno používat rozmrazovací ,odstřikovací směsi do aut osobních, nákladních, TIR a speciálních vozidel….s vysoce-nebezpečným Methylalkoholem.
Dovážený vysoce toxický Methylalkohol od chemických koncernů je levnější než u nás po desetiletí a i století vyráběný Ethanol.
U nás vyráběný Ethylalkohol (Ethanol C6H5OH) se vyrábí zkvašováním cukerných roztoků.
Methylalkohol v západních chemických koncernech je vyráběn synteticky hydrogenací kysličníku uhelnatého.
A tak, vážení občané České republiky, nyní, kdy se i blíží zimní období, neopomeňte při nákupu rozmrazovacích směsí do ostřikovačů skel se pořádně podívat na etiketu, co směs obsahuje. Používáte-li směs s obsahem Methylalkoholu, přiděláváte problém svému zdravotnímu stavu, dětem, které v autě vezete. Vdechujte totiž látku, která degenerativně působí na váš nervový systém !!!
ZÁVĚR:
POLICIE KLADE ZA VINU, ŽE TI, KTEŘÍ PANČOVALI ALKOHOL METHANOLEM, MUSELI přece ODBORNĚ VĚDĚT, JAK JE TO NEBEZPEČNÉ!!!
Ptejme se  :
JAK JE TEDY MOŽNÉ, ŽE
A) ABSOLVENT VYSOKÉ ŠKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKÉ A MINISTR FINANCÍ A ČLEN VLÁDY ČR,
B) MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ A ČLEN VLÁDY ČR,
C) MINISTR ZEMĚDĚLSTVÍ A ČLEN VLÁDY ČR,
TOHLE VE SVÉ ODBORNOSTI NEVĚDĚLI A PŘESTO PŘIJALI NAŘÍZENÍ EU, A V
ROCE 2010 ZMĚNILI V ZÁKONĚ, ŽE MŮŽE BÝT POUŽÍVÁN VYSOCENEBEZPEČNÝ
A ZDRAVÍ ŠKODLIVÝ METHANOL MÍSTO PŮVODNÍHO ETHANOLU ? ?
Zdroj: czechfreepress.cz
:shock: :shock: :shock: m11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

martin11 píše:Do roku 2010 do České republiky Methanol téměř se nedovážel.

Ale dovážel. Dokonce víc, než v 2010
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

...tak promiň, ale tvoje tabulka je o etanolu...a to je něco jinýho nežli Metanol...NEVÍM CO PIJEŠ....ALE JÁ MEŤÁK URČITĚ NE....metanol jsme dávali do modelářskejch motorků....kdysi.....také na to jezdili plochodrážní motorky.... :idea::oops:

django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

martin11 píše:...tak promiň, ale tvoje tabulka je o etanolu...a to je něco jinýho nežli Metanol...:idea::oops:
etanol, destiláty a likéry je první sloupec.
tabulka obsahuje ještě druhý sloupec a v něm je dovoz metanolu ;)

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

martin11 píše:...tak promiň, ale tvoje tabulka je o etanolu...
Víš jak to říkával baťka Stalin Martine: "Důvěřuj a prověřuj." Nemluvě o tom, že jak sám víš, metylák se v Československu vyráběl a v Česku asi stále vyrábí, takže není na dovozu výhradně závislé. Prej se přidával i do denaturáku, ale to nemám zaručené. Koupit se dal v každý drogerii i samotný.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od sano »

Be ohľadu na to, odkiaľ pochádza vyskonebezpečný metanol, osobne nedoporučujem používať ostrekovaciu kvapalinu s jeho obsahom. Prečo?
Dr. Clarkova, hojne citovaná na našom fóre, píše, že prítomnosť niektorých uhľovodíkov v tele človeka spôsobuje to, že parazity, ktoré sa do tela dostanú, ale nemôžu sa v ňom množiť, za jeho prítomnosti sa v tele veselo rozmnožujú. Dr. Clarková, dokonca menuje niektoré uhľovodíky. Ale zďaleka nie všetky.
Nakoľko metanol patrí, podľa mojich skúesností, ku uhľovodíkom, ktoré spúšťajú kaskádu reakcií, na konci ktorej je mimo iného aj pomnožovanie sa parazitov, doporučujem venovať tomuto zisteniu pozornosť a výrobkom obsahujúcim metanol sa vyhnúť. Čo sa týka množstiev, pri ktorých metanol napomáha množeniu sa parazitov, tak sú to už homeopatické množstvá. Dýchaním výparov ostrekovacej kvapaliny sa dostáva do tela v postačujúcom množstve, aby potešil parazitov.
Naposledy upravil(a) sano dne úte 23 říj 2012 8:39, celkem upraveno 1 x.

papax
Stálý člen

Příspěvek od papax »

martinq píše:Zajímavá série a výbušných tématech, proto jej ČT dává mezi 4h a 5h ranní. ....
A kdo viděl toto:

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

ještě se vrátím k metylu...v tabulce jsem přehlédl :oops: metyl....skouk jsem jen ten první sloupec :bhead:

ale...včera jsem byl v Globusu Praha...tak jsem pro zajímavost zašel do autopotřeb....výběr kapalin do ostřikovačů bohatý....nikdy jsem nezkoumal složení, tentokrát ano....na několika výrobcích není složení....a kde je napsáno etylalkohol, tak tento je výrazně drašší...to o něčem vypovídá.
je zajímavé, že je možno prodávat chemický výrobek bez popisu, z čeho jako je.... :idea: no ale asi to možné je. tak, a co si nalejete do osřikovačů...???...napište zkušenosti. myslím, že právě ty přípravky, kterými si čistíme skla zevnitř, většinou před jízdou, by metyl obsahovat neměly. navíc nevím, zda-li se metyl také nevstřebává kůží :shock: m11 :D

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Dostal jsem poštou zajímavý časopis
http://lacosanostra.webnode.cz/o-nas/

eXiT
Starší člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Příspěvek od eXiT »

Věř, však komu věříš, měř.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

eXiT píše:nový objev v trojúhelníku
No, nový. Zkus 2002. Na to, že je to 10 let, je toho o něm, kromě spekulací, na netu zatraceně málo. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od sano »

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

se tu píše....průtažný rotor...tak jsem se podíval...shodou okolností také tady :pivko: m11 :D

http://www.jakbydlet.cz/clanek/481_prut ... rarny.aspx

ps stále mám pocit, že savonius a další "barelové" rotory jsou
1. výrobně nejlacinější a nejjednodušší
2. provozně nejbezpečnější
3. v místech kde nefouká nejúčinější
4. dle popisů nejméně hlučné
Naposledy upravil(a) martin11 dne pát 26 říj 2012 15:00, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“