lena píše: Je zde jeden za 249,00 € a dalsi za 298,00 €. Diky!
Osobně bych se toho nedodtkl. Pokud bych něco skutečně měl koupit, šel bych k někomu jako je Craft, nebo ten Forrest. Takových zaperů, co se vytahujou známými jmény je na prodej po světě hodně a pokud mne se co doneslo, končej v šuplíku jako sice na nic, ale vyhoď to, za ty peníze. Koupil jsem akorát Sotu, magnetický pular po mne neudělal nic, o čem bych chtěl vyprávět vnukům a ten na zápěstí jsem eventuelně zaměnil za Godzilu. Ne, že by nedělal co říkal, dělal, ale Godzila nadělá podstatně víc práce a dnes s tím od Soty akorát občas uvařím koloidní stříbro. Za ty prachy to definirivně nestálo. Vzhledem k tomu, že jeno euro je zhruba dva dolary, jsou ty věci nesčíslněkrát předražené a to nemluvím o pochybené účinnosti. Pokud narazíš na někoho, kdo má s tím kterým zapperem zkušenost, a dobrou, je to jiný kafe. Podívám-li se na Crafta, ví o tom zatraceně hodně, moc toho vyzkoušel a pozjišťoval a ví, co prodává a určitě taky má dost materiálů, kdy mu někdo něco k jeho zaperům řekl.
Osobně dám dost na to, jakou dá někdo na produkt garanci. Pokud Ti nabídne, že minimálně do měsíce můžeš produkt vrátit z jakéhokoliv důvodu, má dobrý a funkční produkt. Já takhle prodával odlučovače vody ze stlačeného vzduchu a z nějakých 250-300 se mi nejen nevrátil jedinný, ani nepřišla jedinná stížnost, naopak. To jsem je dělal prakticky na koleně v garáži. Pokud Ti takovou garanci firma nedá, utíkej od toho, ví proč. Pokud Ti ji dá, kup, vyzkoušej a když nic, vrať to.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.