Hm tak to jsem nevěděla s tim nahráváním, ale třeba si poradí (doufám). Že nové Salvie nic moc nevyměří je jasné. Otázka je, jestli si Jonáš tak trochu nepodřezává větev svým přístupem...mno čas ukáže
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Taky osobně potvrzuji, že bylo drobné motání cca 15 min, jinak nic zásadního. Tedy kombinovat takto lze.Kacaba píše:Kombinaci všech 4 léků jsem teda zkusila, zatím se jen lehce motám a mám problém s orientaci v prostoru, ale to mi dělá i při menších kombinacích. Jinak zatím nic hrozného...uvidíme zítra...
tak brzdi panáčku Crafte...Craft píše:mahatma:
Sorry panáčku mahatmo, asi nenajdeme společnou řeč, neboť zase jenom tlachání a nic konkrétního a onen postup výroby opět nikde![]()
Ne, "věřící Tomáš" opravdu nejsem a je vidět, že o mě a čím se zabývám nic nevíš a to, že spolupracuji s lidmi v různých oborech ještě neznamená, že vše co mi řeknou baštím a chci vidět vždy důkazy a znát podrobnosti, to je ten rozdíl mezi věřit a ověřitveď Ty si veriaci (napísal si že veríš poradcom) a nemusíš ako my blbci dlho niečo študovať, vyvíjať, skúšať a zlepšovať...
Nazdar panenko. S jódem a selénem se to má tak, že bez velice přesných rozborů dostatku, nedostatku a vyváženosti je to léčení střílením do tmy. Jedinné co můžeš bez těch rozborů udělat je přibrat trochu selénu samotného a pokud knedlík v krku poleví, potřebuješ víc selénu, pokud nepoleví, nebo se dokonce pohorší, zkus jód bez selénu. Pokud se neprojeví ani jedno nijak, bude příčina nejspíš jinde.kopretinka píše:Dobrý den ... Nedavno jsem absolovala protiparazitní kůru -trojčátko pelyněk, lugol, hřebíček. K lugolu jsem brala i selen.
mne sa toto iste stalo po ivermectine a asi 4 tyzdne to trvalo, myslim ze ide o rozhodenu stitnu zlazu u teba (u mna mozno tiez to bolo v tom) a tiez som dumala, ci sa mi tam nejaka potvora neprestahovala. idem na meranie, tak si dam aj krk premerat, kedze trochu to tam stale citim, ale uz nie tak velmikopretinka píše:Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu....
Měl jsi někdy strach z antibiotik? Jestli ne, tak pak nevím, proč máš strach z Ivermectinunormal1 píše:Kdyby mi chtěl někdo pomoct... Překonat strach z Ivermectinu a společně se semnou podívat na realitu rád bych věděl komu napsat...
Souvisí. Teď jde o to jak. Osobně jsem přesvědčen, že by šlo najít patogeny specifické například nádorovým onemocněním, anžto zmínky o případech, kdy infekce pobila rakovinu, se semo tamo najdou. Jenže, teď jde o to, aby takový patogen sebral raka a ne i člověka. S malárií a se vším co způsobuje, mi to jako zrovna šťastný nápad nepřipadá, protože prát se s malárií je pak taky běh na dlouhou trať. Nicméně, tohle je výzkum, který bych si na sobě moc zrovna nechtěl nechat dělat. S léčením kyselinou solnou, alias HCl, je tu vlákno a možná je nějaká další informace taky v němčině, co já vím. Neněmčím.Gaia píše: My tu likvidujeme parazity, vč. malárie..... a ono všechno souvisí se vším.