Keshe - je podle mě "fenoménem" naší doby, ale nějak cítím problém v tom jakým směrem a způsobem se snaží populaci OVLIVŇOVAT!
Já osobně se snažím spojit různe uhly pohledu a mít tak mysl otevřenou pro cokoli co ?může nebo musí - nemůže nebo nemusí? být či nebýt. Budu se snažit být stručný.
Je beze sporu že má "jistý nezanedbatelný" vliv na současnou civilizaci - proto "fenomén" - ,
ale zároveň s tím přichází otázka co je za tou pomyslnou oponou, kterou zastírá svým mlživým výkladem spůsobu myšlení a vnímání, magnetismu a plazmy,atd.... v neposlední řadě však jím oficiálně nabízenou "volně a všem univers teorii" obsahující veškeré vědění o všem včetně principu stvoření všeho a tudíž i cílem/účelem/smyslem života jak ho známe i neznáme.
Né že by se mi jeho teorie nelíbily, v podstatě hlásá, že po fizyckém konci existence každého z nás /smrti/ a načerpání dost informací (v pruběhu dalších f.ž.) se každý z nás stane /bohem/ stvořitelem, a to - planety nebo celé slun. soustavy, a skupiny stvoří mléčné dráhy, galaxie.
Jestli jsem teda ty jeho knihy aspoň trochu pochopil
Nemůžu říct že jsem to nějak dokázal vstřebal ani nevím jestli vlastně chci
a proč?...
Za předpokladu že rozumí "univers teorii" a umí ji využívat ve svých tzv. systémech (o kterých hlásá "mám jich
asi 15" a že je oficiálně předvedl 20 představitelům jedného národa se kterým má smlouvu apod.)je potřeba zabývat se znova a stále:
otázkama typu:
Proč vláda v Belgii zakázala provoz "jeho technologií"
Proč mu obama napsal že nesmí spustit
Může to být světu nebezpečná technologie, pokud přesahuje naše myšlení
Jakým způsobem by zkutečně šířil svoje "vědomosti"
Jáké konkrétní vědomosti kromě "mlžení" to vlastně jsou
Jak tohoto lze zneužívat/využívat
A jestli vubec "jeho viz.výše" může být hmotné-skutečné-reálné / námi všemi vnímatelné
pozn. je to jen pár příkladů - takových otázek lze tvořit mnoho a jsou to trhlinky v jeho příběhu, protože na ně nemá odpovědi?
a také odpověďmi jako:
má-li tyto převratné systémy, může je využí stejně jak k mírovým účelum tak k získání nadvlády nad ostatními. a podobné...
nemá-li je, jde např. o pokus spojení celé populace a to opět za stejným úečelem - mir/nadvláda , ale pouze s pozlátkem.
Můj osobní závěr:
1. Mile rád uvěřím, pokud nezávislí čeští vědci prověří a potvrdí a bude to v "učebnicích" využívano pro vzdělávání a následně využito, ne skupinou s vlastními zájmy, ale každým jedním z nás kdo bude mít zájem využívat, tak jak hlásá sám Keshe.
Předzvěstí toho pak můžou být veřejno právní reportáže ze světa o tom jak toho využívají v jiných zemích.
Jinak Myšlenka rovnocenné spolupráce mezi všemi lidmi je již věky známá a více či méně v různých podobá napříč historií šířená a mě se líbí jak to zní, ale opavdu ani v té nejintenzivnější fantazii si bohužel nedokážu jako mnozí jiní představit že to může nějak realně fungovat.
2.
Nedělá na mě žádný dojem to s tým bezpilotovým letounem, že nejspíš sestrojili dálkové ovládání s jehož pomocí letounem přistáli a co jako. To je jen info o tom že irán s keshem umí udělat stejný oladač jak amerika a nic víc. Není to důkaz převratvé technologie. (takto to jsme všichni schopni vnímat a chápat jako reálné i bez filozofického mlžení keshe)
3. Získat si "víru" lidí kromě klas. zpus. moci/nadvlády, t.j. "skutečnou víru" (pokud se budeme bavit o tom co je dobré/správné)by mělo být pouze na základě svobodné vůle jednotlivcú která vychází z poznání, vědění apod. nikoli z mlživých příběhů - tak proč keshe věnuje víc energie tomu aby lidi věřili, namísto toho aby věděli - na mě to tak působí i přesto že chápu vliv součastných "vládců světa".
K tomu přidejme Kesheovi výhružky - "moje technoligie je schopná v jednom okamžiku rozpustit člověka tak že z něj fizycky nic nezbyde", i když se přiznávám že to není přesný citát, nic méně princip je stejný a jsme napokraji jadenrého konce života na povrchu.
4. Jako jeden celek to momentálně z věčiny svého vědomí chápu jako velmi poutavý a zajímavý scénář na sci-fi celovečerní film s mezinárodní účastí s naprosto novými šokujícími 3D efekty, které dosud nebyly viděny, nebo hned rovnou jedním vrzem několik filmů
,
již brzy uvidíte
Pokud jde o tzv. studenou fuzi, kterou se zabyva spousta vedcu po celem svete uz velmi dlouhou dobu, jako že ji konečně nekdo dokázal rozbehnout, tak sem s tím "sakrafix" v cem je problem, patent na to už je desitky let přihlášený a ne keshem, ale dvuma talianama, tak jedeme jedeme zelená energie.
A tak dál a dál se dá
stále pokračovat dál stejně jako život ať už s keshem nebo bez něj.
BUĎME OBEZŘETNÍ A ZÁROVEŇ MĚJME OTEVŘENOU MYSL I PRO FANTAZII KTERÁ SE TOKEM ČASU STÁVÁ REALITOU ale hlavně lidi prosím ROZUM DO HRSTI
Doufám že muj komentář nevyvolá v nikom nějaké pohoršení, jen mi nejak v poslední době tato problematika nedává spát protože na to musím pořád myslet a není to strach z čeho mám obavy ale neznalost kterou bohužel všichni a stále bohatě oplýváme. Tohle jsou zhruba moje myslpochody od chvíle kdy jse to zjistil
-
-
-
-
-
S pozdravem a přáním hezkého života, Amatér se zájmem