Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Peroxid vodíku - využití vnitřně
- stevo69
- Stálý člen
- Dostal: 9 poděkování
Re: Peroxid vodíku - využití vnitřně
Ahojte
Nemate to niekto preložené trošku zrozumytelnejšie?
dakujem
Nemate to niekto preložené trošku zrozumytelnejšie?
dakujem
Dávkování
Ahoj,
právě čtu knihu Neumyvakina "perekis vodoroda", kde doporučuje dávkování 3% h2o2 následovně:
1. den - 3x 1 kapka do sklenice vody
2. den - 3x 2 kapky.
...
10. den - 3x10 kapek (max dávka)
atd.
Tady se mluvilo i o ještě mnohem větších dávkách (3x25 kapek) a to ne 3, ale 30-35 procentního h2o2. Má v tom někdo trochu více jasno?
Díky
právě čtu knihu Neumyvakina "perekis vodoroda", kde doporučuje dávkování 3% h2o2 následovně:
1. den - 3x 1 kapka do sklenice vody
2. den - 3x 2 kapky.
...
10. den - 3x10 kapek (max dávka)
atd.
Tady se mluvilo i o ještě mnohem větších dávkách (3x25 kapek) a to ne 3, ale 30-35 procentního h2o2. Má v tom někdo trochu více jasno?
Díky
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 58 poděkování
Tak jsem si pokusně nakapal cca přes 20 kapek 3% peroxidu do 0,25l hrnku a musím teď Slávkovy Křepelkovy poděkovat. Za prvé jsem si "virtuálně" pochutnal na tvrdém zralém sýru protože mám po tom v ústech takovou chuť. No a za druhé se mi také lépe dýchá, ale hlavně zmizela únava(vše v rozmezí cca 10 minut). Mám asi nízký tlak a cca jednou dvakrát do roka mám problémy s dýcháním kdy se nemůžu naplno nadechnout. K tomu jsem unavený jako kdybych dva dny nespal a pomáhala na to jen alespoň 4 espressa vypitá v alespoň dvouhodinovém intervalu.
Takže nejen že díky peroxidu mohu lépe vychutnat klasiku když si s ním občas čistím uši, ono to funguje i takhle.
EDIT
Tak dnešní probuzení je naprosto zvláštní. Usínal jsem kolem osmé, deváté a vstával jsem po druhé hodině. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, ale vstal jsem odpočatý s probuzenou myslí. Tohle jsem nezažil dobrých osm let, navíc mi stačilo jen 6 hodin spánku místo 10.
Takže nejen že díky peroxidu mohu lépe vychutnat klasiku když si s ním občas čistím uši, ono to funguje i takhle.
EDIT
Tak dnešní probuzení je naprosto zvláštní. Usínal jsem kolem osmé, deváté a vstával jsem po druhé hodině. Na tom by asi nebylo nic zvláštního, ale vstal jsem odpočatý s probuzenou myslí. Tohle jsem nezažil dobrých osm let, navíc mi stačilo jen 6 hodin spánku místo 10.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Fox_25 píše: a pomáhala na to jen alespoň 4 espressa vypitá v alespoň dvouhodinovém intervalu. ...
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jen jako zajímavost, nevím kolik, ale kafe produkuje H2O2 a čím dýl stojí, tím je ho v něm prej víc. Nevím ale, jestli se to týká i instantního, divil bych se. Nebude to ale stát moc za řeč. Další dobrý skutek kávy je relativně vysoký obsah niacinu - Vit B3. Podle mne je kafe príma věc. Sice popožene prý srdce, ale zároveň roztahuje cévy, takže to by se celkem mělo vyrovnávat a výslednou být, že se po něm lépe prokrvuje a tím okysličuje tělo.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Dávkování
Já to prošel a ještě vyšší, až 35 kapek 35%. Asi to nebude ale nutné, jenom jsem si chtěl zjistit, jestli mně to nesní. Nesnědlo. Podívej se zpátky do vlákna. Při těch vyšších dávkách člověk do 5 minut cítí, jak mu šuměj plíce a pak z něj začnou lítat věci, ale nenásilně. Ahoj, Slávek.hox55 píše: Tady se mluvilo i o ještě mnohem větších dávkách (3x25 kapek) a to ne 3, ale 30-35 procentního h2o2. Má v tom někdo trochu více jasno? Díky
-
- Stálý člen
Instantní nepiji neb je mi po ní bylo šoufl, stejně jako další českou specialitu, spařovaného turka. Přešel jsem před rokem na espresso, potom na dvojité ristreto a v podstatě piji emulzi cca 30ml z 18g čerstvé kávy. Není mi po tom zle a je to dobré, ve spojení s balenou cigaretou dokonalé.
Dávku peroxidu zkusím zvětšovat, uvidím co se stane.
Edit
Dávka zvětšena na 50 kapek, bylo to nutné protože problémy se vracely byť v mírnější formě. Po padesáti kapkách vše ok, únava nepřichází, ale hlavně inteligence se vrátila do normálu. Jednoduše je mi mnohem lépe, jak fyzicky, tak psychicky.
A za celý den se neobjevila migréna. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Dávku peroxidu zkusím zvětšovat, uvidím co se stane.
Edit
Dávka zvětšena na 50 kapek, bylo to nutné protože problémy se vracely byť v mírnější formě. Po padesáti kapkách vše ok, únava nepřichází, ale hlavně inteligence se vrátila do normálu. Jednoduše je mi mnohem lépe, jak fyzicky, tak psychicky.
![Jump :jump:](./images/smilies/icon_jump.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
- Stálý člen
Tak hlásím s 3% peroxidem dlouhodobé úspěchy.
Je to už 21 dní co jej popíjím(3x za den asi 100kapek) a kombinuji to i s mochyní sušenou mrazem kterou si dám jako čaj(25g na 230ml) 20 minut po peroxidu. Efekty jsou následující, neznám migrénu, ani mírné pobolívání hlavy. Výrazněji se zlepšila psychika, nejsem tolik podrážděný a vypjatý. Fyzička se zlepšila také, ale není to ještě ono, hlavně dýchání. Únava skoro žádná, stále mi stačí 6-8 hodin spánku s tím že se probouzím odpočatý, nedávno mě dokonce vzbudil kamarád po třech hodinách spánku a já byl schopen s ním hovořit, což bylo dříve nemožné. Ovšem co se zlepšilo výrazně je inteligence. Tedy ne že bych teď byl schopen řešit z hlavy rovnice s parciální derivací o několika neznámých, matematiku neumím protože mě nebavila. Jednoduše, mysl je bystrá jako před lety, jako bonus se vrátila stará dobrá intuice a předvídání, ale to je na jiné téma a nechci být za blázna.
A jako další bonus moje pravidelná a sezónní chřipka která mě dostala do postele na 14dní teď proběhla za necelé tři dny s mírnou horečkou, bolavým krkem a lehčí únavou. Samozřejmě bez prášků, jen jsem spořádal více mochyně.
Je to už 21 dní co jej popíjím(3x za den asi 100kapek) a kombinuji to i s mochyní sušenou mrazem kterou si dám jako čaj(25g na 230ml) 20 minut po peroxidu. Efekty jsou následující, neznám migrénu, ani mírné pobolívání hlavy. Výrazněji se zlepšila psychika, nejsem tolik podrážděný a vypjatý. Fyzička se zlepšila také, ale není to ještě ono, hlavně dýchání. Únava skoro žádná, stále mi stačí 6-8 hodin spánku s tím že se probouzím odpočatý, nedávno mě dokonce vzbudil kamarád po třech hodinách spánku a já byl schopen s ním hovořit, což bylo dříve nemožné. Ovšem co se zlepšilo výrazně je inteligence. Tedy ne že bych teď byl schopen řešit z hlavy rovnice s parciální derivací o několika neznámých, matematiku neumím protože mě nebavila. Jednoduše, mysl je bystrá jako před lety, jako bonus se vrátila stará dobrá intuice a předvídání, ale to je na jiné téma a nechci být za blázna.
A jako další bonus moje pravidelná a sezónní chřipka která mě dostala do postele na 14dní teď proběhla za necelé tři dny s mírnou horečkou, bolavým krkem a lehčí únavou. Samozřejmě bez prášků, jen jsem spořádal více mochyně.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Tak to jsou pěkné výsledky!Taky se na to chystám ale furt mám bordel v tom jak je to s tim oxidačnim stresem.Kvuli sportování s nim bojuju dost často tak nevim jestli mi peroxid nezpůsobí nějaký potíže.Máš ho z lékárny?
-
- Stálý člen
Ano, z lékárny, teď sháním 30% peroxid protože to vyjde levněji a podle článku níže v něm je méně chemie na jeho udržení. Oxidační stres, zde nemohu sloužit protože stále moc nechápu o co jde, musím ještě hodně studovat. Nicméně pokud jsem to alespoň z části pochopil správně tak mi s oxidačním stresem pomohla právě mochyně. Těch 25 gramů mrazem sušené je dělané z 250g normální s tím že toto sušení by mělo zachovat více vitamínů a dalších prvků. Nicméně z peroxidu žádné vedlejší účinky nepozoroji, mimo to když jej vypiji přímo po jídle tak jsou potom větry. A samozřejmě za čas se zají ta pachuť sýru, ale to není nic co by se nedalo vydržet.
http://www.jogin.cz/Oxyterapie-lecba-kyslikem/
http://www.krupaveovoce.cz/lyofilizovan ... lizaty.php
http://www.jogin.cz/Oxyterapie-lecba-kyslikem/
http://www.krupaveovoce.cz/lyofilizovan ... lizaty.php
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Niečo som našiel ohľadom O2 a H2,hlavne teda výroby,prípadne inhalovania.Fox_25 píše:Ano, z lékárny, teď sháním 30% peroxid protože to vyjde levněji
http://www.pyroman.wbl.sk/NAVODY.html
Majte sa .
-
- Stálý člen
- Dostal: 8 poděkování
-
- Stálý člen
http://www.kittfort.cz/products_8_14.htm
Myslíte že tohle bude "bezpečné"? Koupil jsem technický v černé flašce od kittfort a mám docela obavy s jeho čistotou. Nebo je technický kvůli tomu že je 30%? Alespoň nebyl drahý, 1l za 74 korun.
Myslíte že tohle bude "bezpečné"? Koupil jsem technický v černé flašce od kittfort a mám docela obavy s jeho čistotou. Nebo je technický kvůli tomu že je 30%? Alespoň nebyl drahý, 1l za 74 korun.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Fox_25 píše: Myslíte že tohle bude "bezpečné"? ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Stálý člen
Litr jsem vzal protože jinou velikost neměli.
Pokud řeknete že tenhle bude na prd objednám co doporučíte.
Pokud řeknete že tenhle bude na prd objednám co doporučíte.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Zda je přesně tenhle na prd nebo ne ví zatím jenom výrobce. Možná je kvalita velice dobrá. Na straně druhé, díval jem se na výrobní proces H2O2 a ta komplikovaná dlouhá chemická slova jsou pro mne nečitelná. Jako potraviny mi ale moc nezní, i když dnes se člověk dočte na obalech kde co.Fox_25 píše: Pokud řeknete že tenhle bude na prd objednám co doporučíte.
1) Potravinářský peroxid vodíku H2O2 35%
2) Chemicky čistý peroxid vodíku H2O2 p.a. (na analýzy) 30% ale i jiná procenta
3) Lékárenský peroxid vodíku H2O2 2-3% na rány.
Všechno ostatní je velmi nezaručená kvalita a dočistit se to tutově v kuchyni nedá.
Ahoj, Slávek.