Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Crohnova choroba a další

Příspěvek od Slavek Krepelka »

colcino píše:Dobrý den, začal jsem se před nedávnem zajímat o MMS a proto zde píši tak za celou rodinu.
Zajímej, ale podíval bych se aj na toto. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=109609#p109609 specielně s tím Crohnem a alergiema.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Lucik
Nový člen

Neustupujici nevolnosti

Příspěvek od Lucik »

Drazí MMSáříčkové, prosím o pomoc již týden užívám mms jsem teprve na 4 kapkách, ráno a večer, obden si dělám koupele 30k chlor.sodneho a 150 čerstvé citronové štávy plus DMSO. Můj problém je ze mi je stále od žaludku spatně celý den i noc (nezvracím), mam jen trochu průjem. Jsem překvapená jak mizerně mi je na tak nízkých dávkách, VŮBEC NEJSEM VE SVÉ KŮŽI, jsem aktivní sportovec ale momentálně nic nemůžu, ekzém který mám na prsou a zádech se mi strašně zhoršil. Nevíte kde dělám chybu? Není to třeba jídlem, nestravuji se špatně, snažím se jíst zdravě, jím pravidelně a ted nemam ani chut. Jak se při užívání mms stravujete vy?
Mockrát děkuji za odpověď už nevím jak dlouho to vydržím.

:idea: Nezakládej kvůli dotazům nová vlákna - poo.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

Pro "léčení" MMSkem není rozhodující počet kapek, ale kolik zplodin je Tvoje tělo schopné vylučovat. Neustále tu píšeme:
NESPĚCHAT! Jak se objeví nevolnost, tak ubrat a nebo couvnout!
Ale je to pořád houby platné a pořád se objevují dotazy: "je mi blbě, co mám dělat?"
Na to mám jen jednu radu:
čti to tu všechno dokolečka tak dlouho, až to pochopíš!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
early123
Starší člen
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od early123 »

poota píše: čti to tu všechno dokolečka tak dlouho, až to pochopíš!
Úplne súhlasím a dodám:všetko musíš vyskúšať na sebe čo Tvoje telo znesie,takto som postupoval aj ja,nikdy nič som nenapísal sem čo som na sebe nevyskúšal a úspech bol obrovský s MMS1 a to som ho mixoval s kys.citrónovou pomerom 1:1 čo tu niektrorí ľudia neodporúčajú.Je pravda ,že som nemal nejakú ťažkú chorobu,ale chodil som po svete ako mátoha.A potom?Stal sa zo mňa iný človek,myslím si ,že ma to zmenilo aj psychicky.Podľa mňa všetko sú to iba táraniny,že psychika dokáže zmeniť telo.Ak máš v tele parazitov ,žiadna psychika ťa nezmení,pretože oni menia Tvoju psychiku pokiaľ ich máš v sebe.Aj tu existuje o tom množstvo dôkazov.

Vďaka

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

early123 píše:Podľa mňa všetko sú to iba táraniny,že psychika dokáže zmeniť telo.
Teorie i praxe autopatie se zakládá na naprosto opačném názoru. Vzhledem k tomu, že je ve svém počínání úspěšná, tak očividně správnějšímu.

Zdravím - poota

early123
Starší člen

Příspěvek od early123 »

poota píše: Teorie i praxe autopatie se zakládá na naprosto opačném názoru. Vzhledem k tomu, že je ve svém počínání úspěšná, tak očividně správnějšímu.
Zdravím - poota
Hmmmmm pekné,ale stretol si aspoň takého človeka,ktorý by nejak parazitov porazil vlastnou psychikou?Všetci máme parazitov bez výnimky a záleží iba od toho koľko a akých ich máš,ale paraziti menia psychiku človeka, tak to dokumentujú aj prípady na tomto fóre,prípadne múdre knihy.

Vďaka

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Psychikou můžeš změnit svoje prostředí tak, aby bylo k životu parazitů nevhodné. Co myslíš, že se potom stane?
Začne jim jít o život, takže mají na výběr, jestli to nevhodné prostředí opustit a nebo v něm zemřít. Obě varianty jsou pro Tebe mnohem příznivější, než pro ně. Až se jich zbavíš, je docela možné, že se to na Tvojí psychice projeví.

Zdravím - poota

early123
Starší člen

Příspěvek od early123 »

poota píše:Až se jich zbavíš, je docela možné, že se to na Tvojí psychice projeví.
Zdravím - poota
Hmmmmmmmm pekné,ale asi Ty žiješ v inom leveli ako ja.Ja žijem v tvrdej realite v SR,zostanem radšej s MMS,HCL a inými vecami z tohto fóra,to čo hovoríš Ty ,tomu nechápem,ale asi tak to musí byť.

Všetko dobré s Tebou

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Ale vůbec nežiju "v inom leveli", všude je chleba o dvou kůrkách.
Počti si chvíli o autopatii, třeba Tě to přivede na jiné a hlavně radostnější myšlenky. Nechci Ti nijak oponovat, jenom si myslím, že cesta tady je - a není ani moc složitá.

Zdravím - poota

early123
Starší člen

Příspěvek od early123 »

poota píše:Ale vůbec nežiju "v inom leveli", všude je chleba o dvou kůrkách.
Počti si chvíli o autopatii, třeba Tě to přivede na jiné a hlavně radostnější myšlenky. Nechci Ti nijak oponovat, jenom si myslím, že cesta tady je - a není ani moc složitá.

Zdravím - poota
Ďakujem boh s Tebou

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Mluví se tu o autopatii, přidám se.
Něco na tom je, udělali jsme si s manželkou i dcerou několik poctivých kůr. I tu, jak se zapalovačem vaří valstní sliny v
autopatické lahvičce. Během roku jsme spotřebovali 12 autopat. lahviček, finančně to nebylo nic příjemného :(
Jakési ozvěny těla i psychiky jsme zaznamenali, ale nijak moc to nikoho z nás neoslovilo.
Popis v knize od Čechovského nás nadchl, proto jsme do toho šli.
Nejlepší je si tyhle věci vyzkoušet, člověk má pak zkušenost i znalost. Osobně si myslím, že na autopatii může někdo reagovat i velmi dobře. No, každý člověk je jiný a proto jsou i rozdílné výsledky.
Škoda, že jsem v té době neměl Fscan, možná by to něco ukázalo.
No, zůstáváme přece jen u způsobů a postupů, které jsem pro celou rodinu postavil a funguje to dost dobře. I při dnešní drsné stravě jsme více méně v bezpečí :D
Hezký den všem,
Batles :D

colcino
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Příspěvek od colcino »

Zdravím, už jsem zde psal jestli mi MMS pomůže a mělo by. No a jsem člověk který si vše nejdřív 2X proštuduje a přeptá se i lidí kteří tomu rozumí. Zajímala by mě jedna věc. Ptal jsem se na MMS dvou lidí co se neznají- moje učitelka chemie (fakt chytrá baba, dokonce dělala jakýsi výzkum hnojiv na mezinárodní úrovni) a mého strýce- vysoká škola Brno (biologie, ryby, chemie... nevím co je to za školu) oba mají znalosti z chemie řekl bych že nadstandartní než normální člověk. Popsal jsem chemikářce o co jde, a ukázal kniha pana Humbla, přes týden si o proštudovala a dneska mě vysvětlila jednu věc- tak za prvé, bude to brát taky :D ale pak mě řekla něco co mě zarazilo. že onen chlordioxid který se tvoří je pro tělo velmi silný radikál a srovnala mě to s DDT - podobné látky a tak, taky v 60 letech revoluce údajný lék na všechno. A jak to s ním dopadlo víme.... řekla že se toho chlordioxidu docela bojí, aby prostě člověk který bere MMS nevytloukal klín klínem a nezadělal si například na nějaké jiné onemocnění.

Můj strýc který se zabývá jedině alternativní medicínou ale hlavně bylinkami a echinacemi (nikdy nebral žádnou chemii a nebyl v nemocnici) mě řekl prakticky totéž o chlordioxidu. Chtěl bych proto znát váš názor, MMS mám prakticky na stole a stále zjišťuji víc. Díky za odpověď.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Svým způsobem života sis vytvořil prostředí, ve kterém se daří větším či menším "potvorám", které Ti způsobují problémy. MMS je celkem snadno rozezná, zlikviduje a k tomu ještě posílí Tvoji imunitu.
Až sem je to celkem jednoduché, ale zároveň se dostáváš před rozhodnutí, jak dál.

- skončíš braní MMS. Tebou vytvořené prostředí zůstává zhruba stejné, takže je jenom otázka času, kdy se zase obnoví Tvůj původní "zvěřinec" i s původními problémy

- smíříš se s tím, že budeš brát MMS už trvale v nějakých "udržovacích" dávkách, abys zabíjel "potvory" právě se snažící se zabydlet

- skončíš braní MMS s tím, že je potřeba změnit své tělesné prostředí na "potvorám" nevyhovující, k čemuž je nutné dost radikálně změnit svoje návyky - MMS Ti zůstane v záloze pro případné řešení nějakých akutních problémů

Jako ve všem, i tady je nejlepším řešením to nejméně příjemné ;)

Zdravím - poota

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

colcino píše: ... že onen chlordioxid který se tvoří je pro tělo velmi silný radikál
Zkus kolem nich proběhnout to, co je v tý příloze. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 86#p110386 něco nového se o radikálech dozvědí a třeba Vás to všechny aj poněkud uklidní. Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

MMS svědectví

Dlouho do noci jsem se potácel, snad 7 hodin, po svědectvích na účinnost MMS, co kdy kdo, anžto jsem na netu našel dvě slušné sbírky. Pořád mi vrtalo v hlavě to zvracení a srajda, stejně jako relativní nedostatek svědectví na netu. Vypadá to spíš, že jsou ta svědectví roztroušena po uzavřených diskuzních skupinách, které někdo hlídá proti invazi hajzlů, a že si pouze sem tam dá někdo práci něco poshromažďovat na jednom místě mimo J.Humble diskuze a archívy. Hledal jsem jenom mimo J. Humble stránky, abych se vyvaroval jak jen to jde zaujatosti.

Leze mi z toho silný dojem, že hlavní příčinou nevolností jsou skutečně herxky. Prdne cysta, je člověku blbě. Umře parta červů, je člověku blbě. Udělá se blbě červům, stejně tak jejich páníčkovi, či paničce. Několik těch popisů od lidí jasně říká, že problémy s nevolností, zvracením a průjmem se i při stejném a vysokém dávkování eventuelně zmírňují a odpadnou v momentě, kdy se tělo dostatečně vyčistí. MMS očividně vletí i do tukových tkání a pokud tam něco najde, co může okysličit, například poukládané "těžké" kovy, průmyslové chemikálie a kdo ví co, dochází k odstraňování těchto neřádů zároveň s hubnutím a může být to hubnutí velice výrazné a rychlé, což by nasvědčovalo tomu, že při tom padnou za své i nějaké ty tukové buňky jako zbytečné. Podle svědectví je to individuální, podle toho, co kdo v sobě máme.

Jsem si jistý, že je Andreas Kalcker v týhle přednášce, co sem přihodil Cina, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 16#p110416 naprosto fér v tom, co MMS dokáže vyléčit, od rakovin nejspíš až k tomu autismu (na ten specielně jsem nic nenašel, ale ani nehledal), a má nutně pravdu i v tom, že pokud byla nějaká tkáň už hodně poškozena, MMS ji nezregeneruje. Zruší příčinu zánětu, vyčistí a umožní zahojení, takže u třeba autismu tutově hodně pomůže pokud se použije ihned, jak je problém zjištěn, ale čím je dítě starší, tím míň se napraví.

Naprosto ruzumně má taky pravdu s protokolama, jak je mají vypracované dnes a má naprostou pravdu s nutností se nevzdat a doléčit, nedat, specielně u raka, na to že "už není žádný nález", což platí stejně pro chlorid cesný a nutně to platí pro všechny metody skutečného léčení. Taky jsem narazil na dvě svědectví, jedno ne moc dobře sepsané, ale jedno relativně vynikající o vyléčení štítné žlázy. Jak jsem žil v dojmu, že asi jde povětšinou o nevyrovnanost mezi selénem a jódem, spíš to vypadá, že naprostá většina problémů se štítnou je zase způsobena otravou těla patogeny a někdy i napadením štítné. Ať už jakkoliv, dokáže MMS vyléčit i štítnou a jeno z toho (ten horší popis) už bylo ve stádiu silného hypothyroidismu se zmenšenou štítnou.

S čím mám ještě stále problém, je aktivace kyselinou citronovou. Ze svědectví vyplývá, že nejsnesitelnější na chuť je jablečný mošt a pracuje lépe, než citronová a to z několika důvodů:
- psychologicky je podstatně únosnější se léčit tak, že nám z toho není pořád blbě. Někdy je to snesitelné, ale pořád je na prd.
- Stejně tak je pro nás snesitelnější požívat něco aniž jsme z toho měli žaludek naruby, ještě než to požijeme.
- citronová a že ji do reakce podle mého koumání podle celé J. Humblovy organizace moc, jednak končí všechna jako citráty sodíku a jednak tlačí ClO2 do tkání pod tlakem díky citrate sodíku a jednak ničí kosti. Odstraňuje z krevní plasmy vápník, hořčík a nejspíše i další látky, ale tyhle dvě jsou representativní klíčové. Citrát sodný vergluje s látkovou výměnou a rve věci do a tahá z buněk co by se normálně nedělo a vyreaguje vápník a nejspíš i hořčík atd. na citráty a tělo to okamžitě začne nahrazovat ber kde ber, převážně z kostí. Tohle nejspíše také přispívá k únavě a i pocitům nevolnosti atd.

Lidi aktivujou kde čím a HCl z toho též vylezla dobře. Ke své hanbě jsem zapoměl udělat pokus s aktivací chloritanu sodného vitamínem C, tož jsem se právě zvednul a šel to spáchat. …. Výsledkem je přesně to, co jsem měl pocit, že k tomu musí dojít. Kyselina askorbová, jak jsem ji bajvoko namíchal na skoro nasycený roztok, aktivuje chloritan sodný bez ztráty květinky. Leze z toho ClO2, takže snad ten zbytek je askorbát sodný. Na vývin ClO2 nemá VitC očividně vliv v tom smyslu, že nežere ClO2. Směs smrdí stejně :evil: :bhead: jako s citronovou a jde hodně do tmava, vice než s HCl, ale méně než s citronovou. Mám pocit, že si to někdo nevyzkoušel, tedy jmenovitě Jim Humble a spol, a usoudil, že tkzv antioxidanty včetně kyseliny askorbové nutně deoxidují ClO2, jen proto, že někdo všeobecně vyhlásil VitC za antioxidant.

Ony všechny kyseliny jsou všeobecně antioxidanty, či deoxidanty, alespoň teoreticky. Prakticky je to podstatně složitější a záleží, na co působí, o jakou reakci jde a co v ní všechno je a za jakých podmínek. ..…. Ještě jsem teď přeměřil pH stále tmavého roztoku askorbové s chloritanem. Jsem na pH 6, což znamená moc kyseliny, což jsem odhadl ze zkušenosti poměrem askorbové a chloritanu a vyšlo to. PH6, barva a smrad znamená, že přebytek kyseliny askorbové nejen že dále nereaguje chloritanem, či vedlejším produktem reakce jako takovým, ale nereaguje ani s ClO2 rozpuštěným ve směsi. Kdyby s ním reagoval, deoxidoval či dechloroval ho, zbývala by nějaká sloučenina askorbové s kyslíkem a lezl z toho chlór, nebo obráceně, reagovala by askorbová s chlórem a lezl z toho kyslík. Kyslik z toho podle smradu definitivně neleze. Chlór a chlorovodík od chlordioxidu po čuchu poznám spolehlivě, protože ani chlor ani chlorovodík mi na rozdíl od chlordioxidu nezvedá okamžitě bachorek. Je to tedy chlordioxid.

Takže pro mne tímto mizí další pověra o MMS.

Co však antioxidanty v těle skutečně dělaj je to, že snižují účinnost oxidantů jako je H2O2, NO atd. a ClO2 je oxidant kromě toho, že jde i o chloritant, což je taky fajn. Jenže VitC se v těle jako antioxidant nechová a očividně nemá sílu alespoň ve štamprli rozbít ClO2. Kdyby se byl VitC jako antioxidant v těle choval, nebude si z něj, či za jeho pomoci tělo vyrábět H2O2 v každé buňce, v každé organelle a v každé mitochondrii, jak doloženo ve vlákně Vitamín C samotnými vědy. Navíc, kdyby nám měly antioxidanty dělat v těle vyloženě a za každých okolností dobře, bude náš organismus přímo závislý a vděčný za každou kyselinu, která se v těle vytvoří, a náš zdravý organismus bude na nízké straně pH7. Je to bagatelizování stejné jako u všech, kdo maj pocit, že pH7.35 znamená zdraví, ale všeobecně je nasnadě, že jsme děti kyslíku a že pracujeme na okysličování, které skutečné deoxidanty potlačují. Proto taky jsou výsledky s požíváním skutečných deoxidantů jako posílení zdraví a prevence chorob, jak doloženo ve vlákně o oxidačním stresu, nejenže neúčinné, ale přímo na škodu. Vzalo to vědům jen 50 let to zjistit.

Dále jsem se dopídil, že Andreas Kalcker nemá zcela pravdu co se týče větších parasitů a že je MMS nedokáže zabit, nebo vypudit z těla. Narazil jsem na několik svědectví, kdy lidi uvádí, že z nich vypadly i větší mrchy. Ne sice tasemnice a škrkavky, ale do velikosti cca 2cm délky. Nemusí za to být ClO2 zodpovědné přímo zabitím parasita, ale jednak může odstranit z parazita simbiotickou flóru a tím ho “znehodnotit” , jednak mu může udělat natolik zle, že z tama chce pryč, nebo se slabostí ve tkáni neudrží a jednak může dovolit imunním procesům červa vyhostit. Svaly máme všude nějaké a pokud dostanou podvědomý příkaz se nějak zachovat, zachovají se. To platí i pro hladké svalstvo a velice lokálně. Taky v tom může mít prsty citrát sodný :dknow: Zde tedy Andreas Kalcker MMS určitě poněkud křivdí díky špatné interpretaci špatné fyzikální teorie :ptrain: a záleží jací větší parasiti a za jakých podmínek.

Sečteno a podtrženo, jelikož si nikdo o to moje kilo suchého chloritanu neřekl, má nabídka tímto právě vypršela :D

S laskavým pozdravem, Slávek.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“