Dlouho do noci jsem se potácel, snad 7 hodin, po svědectvích na účinnost MMS, co kdy kdo, anžto jsem na netu našel dvě slušné sbírky. Pořád mi vrtalo v hlavě to zvracení a srajda, stejně jako relativní nedostatek svědectví na netu. Vypadá to spíš, že jsou ta svědectví roztroušena po uzavřených diskuzních skupinách, které někdo hlídá proti invazi hajzlů, a že si pouze sem tam dá někdo práci něco poshromažďovat na jednom místě mimo J.Humble diskuze a archívy. Hledal jsem jenom mimo J. Humble stránky, abych se vyvaroval jak jen to jde zaujatosti.
Leze mi z toho silný dojem, že hlavní příčinou nevolností jsou skutečně herxky. Prdne cysta, je člověku blbě. Umře parta červů, je člověku blbě. Udělá se blbě červům, stejně tak jejich páníčkovi, či paničce. Několik těch popisů od lidí jasně říká, že problémy s nevolností, zvracením a průjmem se i při stejném a vysokém dávkování eventuelně zmírňují a odpadnou v momentě, kdy se tělo dostatečně vyčistí. MMS očividně vletí i do tukových tkání a pokud tam něco najde, co může okysličit, například poukládané "těžké" kovy, průmyslové chemikálie a kdo ví co, dochází k odstraňování těchto neřádů zároveň s hubnutím a může být to hubnutí velice výrazné a rychlé, což by nasvědčovalo tomu, že při tom padnou za své i nějaké ty tukové buňky jako zbytečné. Podle svědectví je to individuální, podle toho, co kdo v sobě máme.
Jsem si jistý, že je Andreas Kalcker v týhle přednášce, co sem přihodil Cina,
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 16#p110416 naprosto fér v tom, co MMS dokáže vyléčit, od rakovin nejspíš až k tomu autismu (na ten specielně jsem nic nenašel, ale ani nehledal), a má nutně pravdu i v tom, že pokud byla nějaká tkáň už hodně poškozena, MMS ji nezregeneruje. Zruší příčinu zánětu, vyčistí a umožní zahojení, takže u třeba autismu tutově hodně pomůže pokud se použije ihned, jak je problém zjištěn, ale čím je dítě starší, tím míň se napraví.
Naprosto ruzumně má taky pravdu s protokolama, jak je mají vypracované dnes a má naprostou pravdu s nutností se nevzdat a doléčit, nedat, specielně u raka, na to že "už není žádný nález", což platí stejně pro chlorid cesný a nutně to platí pro všechny metody skutečného léčení. Taky jsem narazil na dvě svědectví, jedno ne moc dobře sepsané, ale jedno relativně vynikající o vyléčení štítné žlázy. Jak jsem žil v dojmu, že asi jde povětšinou o nevyrovnanost mezi selénem a jódem, spíš to vypadá, že naprostá většina problémů se štítnou je zase způsobena otravou těla patogeny a někdy i napadením štítné. Ať už jakkoliv, dokáže MMS vyléčit i štítnou a jeno z toho (ten horší popis) už bylo ve stádiu silného hypothyroidismu se zmenšenou štítnou.
S čím mám ještě stále problém, je aktivace kyselinou citronovou. Ze svědectví vyplývá, že nejsnesitelnější na chuť je jablečný mošt a pracuje lépe, než citronová a to z několika důvodů:
- psychologicky je podstatně únosnější se léčit tak, že nám z toho není pořád blbě. Někdy je to snesitelné, ale pořád je na prd.
- Stejně tak je pro nás snesitelnější požívat něco aniž jsme z toho měli žaludek naruby, ještě než to požijeme.
- citronová a že ji do reakce podle mého koumání podle celé J. Humblovy organizace moc, jednak končí všechna jako citráty sodíku a jednak tlačí ClO2 do tkání pod tlakem díky citrate sodíku a jednak ničí kosti. Odstraňuje z krevní plasmy vápník, hořčík a nejspíše i další látky, ale tyhle dvě jsou representativní klíčové. Citrát sodný vergluje s látkovou výměnou a rve věci do a tahá z buněk co by se normálně nedělo a vyreaguje vápník a nejspíš i hořčík atd. na citráty a tělo to okamžitě začne nahrazovat ber kde ber, převážně z kostí. Tohle nejspíše také přispívá k únavě a i pocitům nevolnosti atd.
Lidi aktivujou kde čím a HCl z toho též vylezla dobře. Ke své hanbě jsem zapoměl udělat pokus s aktivací chloritanu sodného vitamínem C, tož jsem se právě zvednul a šel to spáchat. …. Výsledkem je přesně to, co jsem měl pocit, že k tomu musí dojít. Kyselina askorbová, jak jsem ji bajvoko namíchal na skoro nasycený roztok, aktivuje chloritan sodný bez ztráty květinky. Leze z toho ClO2, takže snad ten zbytek je askorbát sodný. Na vývin ClO2 nemá VitC očividně vliv v tom smyslu, že nežere ClO2. Směs smrdí stejně
jako s citronovou a jde hodně do tmava, vice než s HCl, ale méně než s citronovou. Mám pocit, že si to někdo nevyzkoušel, tedy jmenovitě Jim Humble a spol, a usoudil, že tkzv antioxidanty včetně kyseliny askorbové nutně deoxidují ClO2, jen proto, že někdo všeobecně vyhlásil VitC za antioxidant.
Ony všechny kyseliny jsou všeobecně antioxidanty, či deoxidanty, alespoň teoreticky. Prakticky je to podstatně složitější a záleží, na co působí, o jakou reakci jde a co v ní všechno je a za jakých podmínek. ..…. Ještě jsem teď přeměřil pH stále tmavého roztoku askorbové s chloritanem. Jsem na pH 6, což znamená moc kyseliny, což jsem odhadl ze zkušenosti poměrem askorbové a chloritanu a vyšlo to. PH6, barva a smrad znamená, že přebytek kyseliny askorbové nejen že dále nereaguje chloritanem, či vedlejším produktem reakce jako takovým, ale nereaguje ani s ClO2 rozpuštěným ve směsi. Kdyby s ním reagoval, deoxidoval či dechloroval ho, zbývala by nějaká sloučenina askorbové s kyslíkem a lezl z toho chlór, nebo obráceně, reagovala by askorbová s chlórem a lezl z toho kyslík. Kyslik z toho podle smradu definitivně neleze. Chlór a chlorovodík od chlordioxidu po čuchu poznám spolehlivě, protože ani chlor ani chlorovodík mi na rozdíl od chlordioxidu nezvedá okamžitě bachorek. Je to tedy chlordioxid.
Takže pro mne tímto mizí další pověra o MMS.
Co však antioxidanty v těle skutečně dělaj je to, že snižují účinnost oxidantů jako je H2O2, NO atd. a ClO2 je oxidant kromě toho, že jde i o chloritant, což je taky fajn. Jenže VitC se v těle jako antioxidant nechová a očividně nemá sílu alespoň ve štamprli rozbít ClO2. Kdyby se byl VitC jako antioxidant v těle choval, nebude si z něj, či za jeho pomoci tělo vyrábět H2O2 v každé buňce, v každé organelle a v každé mitochondrii, jak doloženo ve vlákně Vitamín C samotnými vědy. Navíc, kdyby nám měly antioxidanty dělat v těle vyloženě a za každých okolností dobře, bude náš organismus přímo závislý a vděčný za každou kyselinu, která se v těle vytvoří, a náš zdravý organismus bude na nízké straně pH7. Je to bagatelizování stejné jako u všech, kdo maj pocit, že pH7.35 znamená zdraví, ale všeobecně je nasnadě, že jsme děti kyslíku a že pracujeme na okysličování, které skutečné deoxidanty potlačují. Proto taky jsou výsledky s požíváním skutečných deoxidantů jako posílení zdraví a prevence chorob, jak doloženo ve vlákně o oxidačním stresu, nejenže neúčinné, ale přímo na škodu. Vzalo to vědům jen 50 let to zjistit.
Dále jsem se dopídil, že Andreas Kalcker nemá zcela pravdu co se týče větších parasitů a že je MMS nedokáže zabit, nebo vypudit z těla. Narazil jsem na několik svědectví, kdy lidi uvádí, že z nich vypadly i větší mrchy. Ne sice tasemnice a škrkavky, ale do velikosti cca 2cm délky. Nemusí za to být ClO2 zodpovědné přímo zabitím parasita, ale jednak může odstranit z parazita simbiotickou flóru a tím ho “znehodnotit” , jednak mu může udělat natolik zle, že z tama chce pryč, nebo se slabostí ve tkáni neudrží a jednak může dovolit imunním procesům červa vyhostit. Svaly máme všude nějaké a pokud dostanou podvědomý příkaz se nějak zachovat, zachovají se. To platí i pro hladké svalstvo a velice lokálně. Taky v tom může mít prsty citrát sodný
Zde tedy Andreas Kalcker MMS určitě poněkud křivdí díky špatné interpretaci špatné fyzikální teorie
a záleží jací větší parasiti a za jakých podmínek.
Sečteno a podtrženo, jelikož si nikdo o to moje kilo suchého chloritanu neřekl, má nabídka tímto právě vypršela
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.