Jelikož nemám žádné zdravotní potíže,tak to těžko posuzuji.Používám to jako prevenci.

A že jsi se nevytáhl dřív. No, aspoň teď. Ahoj, Slávek.Cina píše:Aktivací chloritanu sodného vitamínem C jsem použil již několikrát ..
Ahoj Slávku, je to nějaký zvláštní. Opravdu se kys.askorb. dobře aktivuje, je to tak jak píšešSlavek Krepelka píše:Kyselina askorbová, jak jsem ji bajvoko namíchal na skoro nasycený roztok, aktivuje chloritan sodný bez ztráty květinky. Leze z toho ClO2, takže snad ten zbytek je askorbát sodný. Na vývin ClO2 nemá VitC očividně vliv v tom smyslu, že nežere ClO2. Směs smrdí stejně![]()
jako s citronovou a jde hodně do tmava, vice než s HCl, ale méně než s citronovou. Mám pocit, že si to někdo nevyzkoušel, tedy jmenovitě Jim Humble a spol, a usoudil, že tkzv antioxidanty včetně kyseliny askorbové nutně deoxidují ClO2, jen proto, že někdo všeobecně vyhlásil VitC za antioxidant.
Nevím, nemám teď čas, frčím na tři dny za děckama, ale zkusil bych to s CDS. Jestli to bude dělat i s CDS, bude aspoň jasný, že nejde o nějakou reakci mezi citrátem sodným a askorbovou. Chtělo by to nějakého chemika. Možná se ClO2 na askorbovou do nějaké míry váže.Batles píše: Co mne ale nejde na rozum je tento fakt: Když do standartní dávky 3 aktivované kap. MMS1 v deci vody dodáš 0,3 gr kys.askorb., veškerý chlordioxid ve vteřinách zmizíCo to sakra je
![]()
Zdravím,v začiatkoch som MMS1 aktivoval kvapkami s kyselinou citrónovou,tento roztok bol veľmi hnedý až tmavohnedý a zapáchal jak des.Preto že sa to veľmi dobre nepilo vo vode,stále to smrdelo ,tak som pužíval obyčajné malinovky,prípadne kolu,tonik,dokonca aj džúsy,že by to znižovalo účinky MMS som nepocítil,ba naopak.Cina píše:Aktivací chloritanu sodného vitamínem C jsem použil již několikrát a nezdálo se mi,že by to nefungovalo.
![]()
![]()
Si to vyzkoušej. Ahoj, Slávek.Sidraka píše:Ahoj mám jednu otázku mám asi 4 -5 roků staré mms
Porozhlédni se - třeba vlákno "Kde sehnat .." nebo taky http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1006jiřina píše:Ahoj, prosím všechny MMSáky o radu, ..