Poslední AHT se konala minulou sobotu přesto, že jsem si z obou paží udělal krásně modrý jehelníčky
vytáhl jsem cca 10-11 ml, dobře 7 jsem vrazil do jednoho místa na levé sedínce a už tak neučiním. Je toho moc najednou a byla z toho citlivá boule. Zbytek jsem napumpoval do pravého ramene a naprosto fajn. Potvrzuji tímto, že je dobrý nápad větší dávku rozdělit na více míst. Další tak kubík jsem dostal nechtěně pod kůži v jamkách loktů a je to už prakticky vstřebané.
- Anri mi mezi tím poradil ruku s turniketem pěkně poplácat, aby žíly vylezly, tak to zítra oprubuju.
- Nemohu tvrdit, že by mi AHT zatím dělala nějak valně, některé věci se vyvalují, jiné mizí. Je to jakoby hrby na té mé horské dráze narostly. Nicméně, mrtvý zub je klidný a je jasné, že AHT dokáže záněty do značné míry držet v šachu.
- Ať sním co sním, nebo vypiju, nebo nic, pokud si trochu říhnu, jako že to stane semo tamo, cítím chlorovodici. Někdy jí trochu ještě i upiju, ale tady mluvím o čase, kdy mezi zunknutím si HCl a říhnutím vyprší i den a víc. Nezbývá mi než usoudit, že ji nyní hodně produkuju a už to trvá 14 dní, tedy týden po započetí s AHT. Toto považuji za velmi pouzitivní jev.
- Pořád se cpu niacinem, 500mg denně a pořád po něm červenám
- Dále beru Dr. Mourovo ascaridil, podle něj, ne podle návodu pro kozy. Beru 150mg jednou za tři dny. Rozmíchal jsem 1.5g do destilky na deset dávek a dávkuju po kapkách, anžto z prášku odvažovat 150mg jesti mi proti strsti z praktických důvodů přesnosti tak malé dávky a proč se s tím vždy míchat. Návod pro kozy hovoří o jednorázovém použití cca 800mg/100kg a to se mi vůbec nezdá kvůlivá tomu, co Dr. Moura říká o stabilizaci imunity. Možná to ale i tak zprubuju, jestli ze mně něco vypadne. Může se mi po tom prý udělat pěna u huby, ale že prý to přejde
a pokud ne, že prý mám jít za veterinářem
Zatím nemohu říct, že by ze mne vypadli nějakcí červi, i když v břiše mám pocity, stejně jako snad ve žlučníku, že se mi tam cosi hemží, specielně po každé dávce ascaridilu, jako třeba teď.
- Dále dobírám 10 - 20 kapek 2.5% oleje magnesia denně, což je chlorid hořečnatý, kouda pod hranicí, kdy se ještě nekoná řídký případ s hustým běháním. Tady mohu podotknout, že na denní dávce kór moc nezáleží. Záleží spíš, kolik toho do sebe vrazím najednou. Jsem si jistý, že bych těch dávek snášel bez průjmu i 4, možná aj 5 za den.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.