vokoun, ak ta to potesi, tak ti napisem. chystam sa sem chodit uz menej, lebo sa mi nechce rozmyslat nad parazitmi. viem ze su, takze sa zameriam teraz uz na tu prevenciu z viacerych stran a akykolvek vaznejsi zdravotny problem budem riesit zameranim na nich. protokoly som ani prilis nesla, najpr vsetky antihelmintika podla blahovej davkovanie, potom som si zvysila trochu sama, do toho vela prirodnych prostriedkov a hlavne posilnovanie imunity na mnohych urovniach. no a potom mi zmizli alergie, dlhorocne, som bez liekov a ani sa k nim nemienim vratit. ani len prach mi nevadi, co som aj na neho bola. potom som isla na meranie a brala som teda cielenu liecbu, to sa uz da nazvat protokolom, spolu s prisnou dietou. tiez prisla ulava. a teraz som dokoncila cez sviatky protokol proti pasomniciam - niclosamid (yomesan), praziquantel. no a citim sa skvelo, uz som sa takto dobre necitila ani nepamatam. prestalo mi "vyhravat" v bruchu a citim ze tam uz nie je nic co tam nepatrilo (predtym som ten pocit mala) aj ked som tentokrat nic vyrazne vo wc nevidela, ale nebola mi namerana ta velka potvora, ale dake male rybie (ach to sushi, bude mi chybat). plus mozem jest aj potraviny, co mi robili zle od isteho casu, nejdem z nich hned tyckovat a pod. (testujem to, a som z toho nadsena, i ked samozrejme, mienim ostat pri zdravej strave co najviac, ale aj plno zdravych veci mi robilo zle). za dalsie mi kompletne zmizlo vnutorne napatie, take ako pulzujuce nervy, neviem to lepsie opisat, ale psycho lieky na to pomahali, a teraz mam vnutri tela uplny pokoj a klud aj bez nich - neberiem ich uz skoro rok, ale tie stavy som mala stale, len sa ich snazila silou vole prekonavat, teraz nemusim nic, lebo nie su (je pravda, ze otuzujem telo aj ducha, a robim jedno dychove cvicenie, ale uz som ho nerobila asi tyzden a klud pocitujem aj tak). a celkom dolezite sa mi zda, ze sa snazim stravovat aj lieky a doplnky, caje davat podla organovych hodin, aby telo pracovalo co najefektivnejsie. este som zabudla, zmizli mi uzliny z krku, ktore som tam mala asi 10 rokov, velmi vela uzlin. a odkedy sa liecim takto alternativne, co je asi polrok, tak som nemala herpes, ktory som mala inak aspon raz do mesiaca a obcas komplet cele usta obsypane (ale to je asi zlepsenim imunity).
tie reakcie, este stale mas? ja som mala po ivermectine 4 tyzdne jednu reakciu, nastastie potom zmizla. a tie neurologicke som mala tiez, ale ono sa to postupne vzdy utriaslo, ale hovorim, ja som bojovala na mnohych frontoch, tak ked mozno nijak inak telo nepodporujes, trva to dlhsie. mne napriklad terapeutka tvrdi, ze to dlhodobe tocenie hlavy po liekoch je sposobene tym, ze ked sa potvory vybiju, tak vypustaju zo seba plesne, ktore som mala namerane a to je vraj z toho, no a tiez to po dakom tyzdni-dvoch ustalo.
a inak, ked sa chces zbavit potvor, tak nesmies byt babovka a trochu tych reakcii prezit
ja som spociatku mavala tiez horsie herxky ako teraz ku koncu, po prvych praziqoch skoro vzdy totalny chripkovy stav den-dva, najhorsie mi bolo pri entizole, co som myslela ze nerozchodim uz, ale prezila som, tiez pri ivermectine mi bolo otrasne. a teraz tieto posledne protokoly, kde som brala ovela vyssie davky ci uz praziqu a este teda aj ine lieky (mirazid, niclosamid) som kupodivu nemala vobec ziadne neprijemne reakcie, ak neratam motanie hlavy par hodin po praziqu (co ma byt vlastne potvrdenie ze dosiel az do mozgu) a najneprijemnejsie z toho celeho bolo akurat vypitie glauberovej soli a dieta, hlavne teraz cez sviatky
. ale je pravda, ze som pri tom brala aj pravidelne bylinne lieky od terapeutky, prave pre to, aby telo lahsie zvladalo odchod toxinov, daco na podporu obliciek som brala, vela som chodila curat, ale ani raz mi nebolo zle (pozor, na podporu pecene nic neber, lebo to znizuje aj posobenie liekov, rychlejsie sa odburaju, a ty chces aby v tele poriadne posobili, cize to az neskor)