Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

CDS - klinické skúsenosti

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Judinka
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03 led 2013 16:58
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Judinka »

Díky Slávku za odpověď.

Zeptám se tedy jinak - vy, kteří užíváte CDS, vyhýbáte se v potravě kyselině citrónové?


brano
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: stř 07 lis 2012 22:09
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od brano »

Judinka píše:Díky Slávku za odpověď.

Zeptám se tedy jinak - vy, kteří užíváte CDS, vyhýbáte se v potravě kyselině citrónové?
zo zdrojov ktore som zatial cital tak je problem iba synteticke C a niekde som cital ze aj kava. A samozrejme chemoterapia...
Kyselinu citronovu mas preco potrbubu pit? daj si ked tak stavu z citrona, je to zdravsie, zasadite, prirodne.


amater se zajmem
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05 led 2013 12:55
Dal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od amater se zajmem »

brano píše: A samozrejme chemoterapia....
Jim Humble na své prezentaci tady v česku mluvil o tom že mužeš i při chemoterapii, prej s tím mají zkušenosti a lidi na chemu kteří uživali - jim bylo líp.
teda kecám, říkal to ten jeho kolega, j e to nayoutube


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Batles »

amater se zajmem píše: Jim Humble na své prezentaci tady v česku mluvil o tom že mužeš i při chemoterapii, prej s tím mají zkušenosti a lidi na chemu kteří uživali - jim bylo líp.
teda kecám, říkal to ten jeho kolega, j e to nayoutube
Ano, tohle je pravda a v každém případě prodlužuje život a tlumí bolesti. Mám několik takovýchto zkušeností s lidmi.
Batles


Judinka
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03 led 2013 16:58
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Judinka »

brano - ono to není o tom, že bych měla potřebu citrónovku pít ;-) Ale všimla jsem si, že je prostě fakt skoro ve všem, co během dne konzumuju (čaje, džusy, šťávy, kompoty, tortilly, croissanty, mozarella, různý sušenky, atd.), takže mám takový pocit, že průměrný člověk jí za den zkonzumuje docela dost. Nerada bych si tak blokovala účinky cdska. :-) Ale vzhledem k tomu, že tuto domněnku nikdo nepotvrdil, beru to teda tak, že je OK a nemusím se jí dál zabývat. ;-)


brano
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: stř 07 lis 2012 22:09
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od brano »

v bilinkovych cajoch citrodeko nieje. Dzusy pi iba prirodne odstavene ovocie, idealne nizkootackove vretenove odstvovace. Kompoty z obchodu to snad nie, to je chemicky koktejl. V mozarelle citrodeko? Susienky a to je co za strava?
Nemala by si riesit citrodeko ale co jes, sorry za uprimnost.


Judinka
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03 led 2013 16:58
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Judinka »

brano - za upřímnost netřeba se omlouvat :-)

Ale bohužel Tvá odpověď jen potvrzuje názor všech mých blízkých o tom, že cds není pro běžné lidi, žijící běžným a normálním životem, ale spíše pro jogíny a zdravou stravou posedlé (převážně důchodce), kteří si mohou dovolit celé dny vařit bylinné čaje (ale to jedině z vlastně nasbíraných a usušených bylinek, a ne olovnatých chudinek, co se prodávají), vyšťavovat kila ovoce denně atd. :-) Ideální by samozřejmě bylo nejíst a nepít vůbec nic a vyživovat se pouze pránicky, o tom žádná. :-))


brano
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: stř 07 lis 2012 22:09
Dostal: 1 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od brano »

absolutne nesuhlasim, CDS ci MMS sa normalne pouziva pri normalne strave, aj nezdravej.

:mrgreen: Vytrvale a pořád stejně marně upozorňuji na to, že citovat celý příspěvek, když odpovídáš přímo pod ním, je zbytečné a škodlivé :mrgreen: - poo.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od poota »

Judinka píše: Nerada bych si tak blokovala účinky cdska. :-)
Problém toho, že se MMS a nebo CDS "vycmrdne" na některých věcech v tom, co jíme, se dá do značné míry vyřešit tím, že se to bere nalačno a nebo před jídlem. Jenom je potřeba si uvědomit, že by se mělo jednat o podstatně nižší dávku, než kterou snášíme bez potíží po jídle.
Je ovšem otázkou, jestli je na škodu to, že MMS nebo CDS tu potravu "vyčistí" a také jak prospěšné a nebo škodlivé látky tím čištěním vznikají. :ethink:

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
artus27
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: pon 17 pro 2012 14:13
Dostal: 9 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od artus27 »

Dobrý deň,
Zdravým všetkých vo spolok. Dovoľte aby som sa s Vami podelil o skúsenosti z užívania MMS / CDS.
Ku MMS som sa dostal celkom prozaicky objavil som knihu v kníhkupectve od Jimma Humble o MMS.
Prvé dva týždne som užíval MMS aktivovane kys. citrónovou, riedil som to asi 1dcl vody. Bral som asi 8 až 10davok denne v rozmedzí 1 až 3 kvapiek MMS aktivovaných kys. citrónovou. Pri vyšších dávkach sa u mňa objavila Herxheimerova reakcia, teda stavy nevoľnosti a mierne hnačky. Potom som MMS riedil v jablkovej stave, teda 2dcl jablkovej stavy a 8 dcl vody a do toho asi 28 kvapiek MMS aktivovaného tiež 28 kvapkami kys. citrónovej 50%. Spolu z jablkovou šťavou to bolo chuťové omnoho znesiteľnejšie.
Po dvoch týždňoch som prešiel na CDS, na čistejšie MMS. Experimentoval som s rôznou koncentráciou CDS vo vode v rozmedzí 10, 20 a 30ppm.
Keď som prešiel na CDS stala sa mi istá nemilá vec, nemal som papieriky na zmeranie koncentrácie, tak som pil asi par dávok o koncentrácii asi 100ppm.
Toto mi spôsobilo zväčšenie hemoroidov asi o dvojnásobok. Snažil som sa potierať hemoroidy slabšou dávkou CDS, bohužiaľ nemalo to skoro žiadnu odozvu, a bolo to dosť bolestivé. Po par dňoch mi prišli papieriky, tak som si denne miešal CDS s koncentráciou 10 alebo 20ppm v 1 litri vody po 10 dávok 1dcl vody. Po dvoch týždňoch užívania sa mi hemoroidy podstatne zmenšili, ostali tam len malé výrastky. Trochu som sa pozrel do literatúry, a zistil som že hemoroidy signalizujú problém s cievami do pečene(jatra), alebo problém zo samou pečeňou(jatra). Keď som to zaťažil veľkou dávkou CDS, pečeň nestíhala asi čistiť krv. Ale obecne môže byť problém asi aj z cievami, že sú zanesené a je tam slabý prietok.
Okrem Hemoroidov, som mal aj mam niečo na pľúcach. To sa mi ale nepodarilo vyčistiť z CDS, musel som na to použiť ťažkú artileriu MMS2. Raz som si zobral MMS2 na lačný žalúdok, celu kapsľu behom polhodiny to bolo von. Pri užívaný MMS2 je lepšie začať s polkou kapsle alebo najlepšie zo stvrtkou, a užívať ju naviackrat, ako brat odrazu veľké množstva. U mňa sa osvedčila polka kapsle tá je v pohode.
Keď si človek dá par dávok MMS2, tak sa cíti tak krásne vyčistený.

Ale vráťme sa naspäť ku CDS. Prekonal som pomocou CDS aj jeden chrípkoví stav. Liezla na mňa chrípka, tak som ju odkladal užívaním CDS. Bral som vtedy asi 1 kvapku CDS na dávku v 1dcl vody na 8x krát. Potom som bol v Bratislave tak som 1 deň vynechal, a hneď ráno mi začalo tiecť z nosa ako zo studne. Hneď som si namiešal silnú dávku CDS a behom doobeda bolo po chrípke. Riadne ma to udivilo, lebo obyčajne s vypetim všetkých síl a všetkých svojich poznatkov o seba liečení som vedel takúto chrípku vyliečiť najskôr za tri dni.
Musím s tým len súhlasiť že MMS / CDS je silné antibiotikum a antivirotikum.
Navyše to nerozbíja črevnú flooru, tak ako antibiotiká.

Čo je dôležité!!!
Moja osobná skúsenosť, pokiaľ chcete užívať MMS/CDS, musí organizmus prúdiť. Ak neprúdi, je problém a vtedy MMS/CDS nemusí zabrať ale ešte zhoršiť chorobu. Prečo je tomu tak???
V dnešnej dobe je nadmerná spotreba soli a potravín veľmi bohatých na mineráli. Soľ a mineráli majú tendencii stiahnuť a sťahovať cievy a krvný obeh. Ak sú cievy stiahnuté a organizmus dobre neodvádza odpadné látky, tak tie sa hromadia v tele, ak prisunieme MMS/CDS do tela, množstvo odpadných látok sa zvyšuje, a ak organizmus opäť neprúdi, môže to dotičného i zabiť, poprípade zhoršiť zdravotný stav. Keď človek dobre neprúdi , má žltú farbu, poprípade bledú, cíti sa celý stiahnutí, a navyše nabehne bolesť obličiek, ťažoba v nohách a mierne brnenie. Na rozprúdenie organizmu je vhodne znížiť množstvo soli a živočíšnych produktov v strave, poprípade si dať raz denné 2 deci hriateho červeneného vína. Pri detoxikácii sa doporučuje zaviesť neslannú diétu. Samozrejme človek potrebuje isté množstvo soli, tu treba intuitívne a experimentálne odhadnúť koľko, ale sto percent treba znížiť. A dôležitá je fyzická námaha, pohyb, tá vie dobre rozprúdiť celý organizmus. Ak organizmus dobre prúdi, účinnosť MMS/CDS je zaručená.

Osobne si myslím že dôležité pri užívaný MMS/CDS je Vitamín C. Ale o tom by som sa rozpísal viac niekde inde, tu by som sa obmedzil len na telegrafické konštatovanie. MMS/CDS mi pripadá ako clean systém, vlastne MMS/CDS dáva z tela preč choré a slabé bunky(plus víry, baktérie, pliesne). Vitamín C zas na mňa pôsobí ako repair systém, teda oprava a vytváranie nových buniek. Pri nedostatku vitamínu C, za začína bortiť vnútorné prostredia človeka, začínajú sa rozpadať vnútorné orgány. Napr. v nemocnici keď niekto rýchlo zmodrie pri napichaný ihiel, alebo má krv v moči, signalizuje to akútny nedostatok vitaminu C. Navyše tým že, človek má genetickú poruchu, že si nevie syntetizovať vitamín C sám, vzniká tu asi značný problém s regeneráciou tela. Samozrejme moderná medicína opäť doporučuje mikro dávky, moja osobná skúsenosť je asi 1 - 4g denne vitamínu C, aplikovať to do rôznych zeleninových jedál, poprípade ovocia. Tu na fóre je často spomínane rajčátko s vitamínom C. Do toho by som pridal ešte par kvapiek citrónu a štipku soli.
Môj osobný názor je, že zo skorbutu respektíve nedostatku vitamínu C, môžu vznikať všetky ďalšie choroby. Ak má niekto dlhodobý skorbut, môže, to som si istý z dlhodobého hľadiska vyvolať aj rakovinu. Okrem vitamínu C sú dôležité aj iné vitamíny a minerály a aj tam sa treba zamerať, vlastne je dôležitá ich harmónia a vyváženosť ktorá sa dodáva do tela.
Ešte ku tomu rozprúdeniu, na obličky blahodarne vplývajú rôzne zeleninové šťavy.
Napríklad mix, zeler + petržlen + mrkva, alebo mrkva + petržlen + červená repa.
Ale o tom viac, zas niekde inde. Petržlen je dôležitý pomáha rozpúšťať a vyplavovať kamienky z tela. Ale udajne pre jeho veľkú silu, nemôže sa piť samostatne, a musí sa riediť z ostatnými šťavami zeleninovými.


keft
Stálý člen
Příspěvky: 67
Registrován: úte 30 bře 2010 19:47
Bydliště: Rožnov
Dostal: 12 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od keft »

artus27 poděkování! Tvé zkušenosti mají velkou cenu. Když, tak mne kontaktuj na keft@seznam.cz , nabízím spolupráci s výměnou zkušeností. Keftí


jeremy
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: úte 29 led 2013 16:27
Dostal: 5 poděkování

zkušenosti s CDS

Příspěvek od jeremy »

Dobrý den,

jsem novým účastníkem tohoto fóra. Chtěl bych se zeptat zkušenějších :) jak je to s vitamínem C v souvislosti s užíváním CDS. V současné době si míchám CDS následovně : 100 ml CDS ( 100 ppm) ředím vodou a 100 % jablečnou šťávou v poměru 1:1, tj. 200 ml ředěného CDS. Toto užívám 8 x denně, zatím pouhé dva dny. Nemám žádné problémy.
Pro informaci a možná i povzbuzení ostatních chci informovat, že o MMS/CDS jsem se dozvěděl od kamarádky která pomocí CDS po odmítnutí operace začátkem prosince loňského roku si léčí rakovinu plic, jater a tlustého střeva. Zdá se, že CDS "zabírá", protože se cítí podstatně lépe a má pocit, že hmatné nádory, hlavně na tlustém střevě ustupují. Začátkem února ji čeká vyšetření na CT, takže netrpělivě očekáváme zda výsledky tento její pocit potvrdí.
Děkuji všm za pomoc a radu.


jeremy
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: úte 29 led 2013 16:27
Dostal: 5 poděkování

CDS

Příspěvek od jeremy »

zdravím všechny,

jenom pro nevěřící, že MMS (CDS) opravdu funguje. Kamarádka od které jsem se o MMS dozvěděl odmítla začátkem prosince operaci rakoviny s tím, že jí doktoři dávali 30-ti procentní šanci na přežití. Nasadila CDS a dnes se zdá téměř vyléčená. Nepodstoupila žádné další léčení, nebere léky ani na bolest a 100 procetně funguje. Téměř veškeré problémy zmizely. Ale abych nepsal o jiných. minulý týden jsem prodělal úplnou zástavu moči, dostal jsem cévku a pytlík na krk :) s tím abych za 10 dní přišel na vyšetření. Samozřejmě jsem okamžitě nasadil CDS a včera při kontrole mi bylo zjištěno pouze slabé zvětšení prostaty. Nedomnívám se, že by slabé zvětšení způsobilo stoprocentní zástavu a jsem přesvědčen, že CDS za těch 10 dní udělalo své. Samozřejmě pokračuji s užíváním CDS. I když se tady píše o tom jaké je to jed atd. nikdy jsem žádný sebemenší problém s užíváním CDS neměl, proto mohu každému doporučit ..

Pěkný den všem Jeremy


Mirda27
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22 úno 2013 16:48
Dal: 1 poděkování

CDS- pocit po prvním užití

Příspěvek od Mirda27 »

Ahoj všem, včera jsem poprvé vyzkoušel CDS bez předchozí zkušennosti s MMS. Koncentrát jsem objednal z czchem.cz a naředil na 50 ppm (zkoušeno proužky) a začal po hodině pít 100ml. Vše probíhalo dobře, v průběhu užívání žádné nevolnosti, prostě pohoda. Skončil jsem cca v 5 odpo a někdy kolem půlnoci se mi udělalo divně. Začalo se mi třást celé tělo jako při brutální zimnici a měl jsem zrychlený tep, trvalo to cca hodinu a pak to zase odešlo, ale ještě dnes se necítím úplně ok, chvílemi mám takové výkyvy, že se mi přitíží a pak zase dobrý. Po této zkušenosti jsem se trochu vylekal a CDC přestal pít a teď více zjištuji, jestli s tím nemá někdo podobnou zkušennost. Všude uvádějí, že CDS je bez negativních účinků, jako je průjem a nevolnost. Věřím, že CDS a MMS jsou skvělé věci a účinné, ale zajímal by mě i reálný průběh u zkušených uživatelů, zda zažívali také podobné stavy při užívání. Díky za Vaše názory. M.


Uživatelský avatar
jardax
Zasloužilý člen
Příspěvky: 222
Registrován: úte 06 dub 2010 1:57
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od jardax »

Mirda27 - klasická herx reakce. Zrychlený tep bych spíše přikládal strachu z toho třesu. No někdo by řekl, že třes vznikl ze strachu.... Hodně je to o psychice. Poradím ti hodně číst a věřit tomu, pro co se rozhodneš. Pokud máš pochybnosti, nebo léčbě nevěříš, neaplikuj ji!!! Neměj pocit, že na sobě provádíš experiment!!!
... a když už decku 50ppm CDS 10x denně tak k tomu ještě 2 decky čistej vody 10x denně :)


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“