Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

jiřina píše:.. jak chutná a smrdí 5 aktivovaných kapek s dcl vody.
Každému jinak!
Někomu to s čistou vodou vůbec nevadí a někdo to nemůže "přežít" ani v jablečném džusu. Navíc se individuální citlivost mění s postupujícím "léčením", většinou k horšímu. Stoupající odpor signalizuje přibližování k hraniční dávce.
Zkušenosti druhých jsou sice zajímavé, ale stejně nakonec budeš pracovat jenom s vlastním tělem a vlastními pocity. Pokud Ti naředěné MMS chutná, tak děkuj Pánubohu a modli se, aby Ti to co nejdéle vydrželo. A při správném dávkování bys neměla žádné "účinky" MMS vůbec cítit, tedy kromě pozvolného zlepšování zdravotního stavu. Při méně, ale stále ještě správném dávkování můžeš mít občas příznaky nějaké nemoci, které jsou tzv. Herxheimerovou reakcí - bývají lehké a přecházejí rychleji, než skutečná nemoc.
Nejhorší nepřátelé MMS, a nejen jeho, jsou pochyby a nedůvěra!

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od huhu »

Slavek Krepelka píše:Tož nám řekni co víc máme pro Andrease Kalckera udělat a jak ho podpořit, aby se situace neopakovala a jdi nám skvělý Huhu příkladem, aby si tu o Tobě náhodou někdo nemyslel, že jsi tlučhuba.
Klidně si mysli, že jsem tlučhuba. Já neříkám, že máte něco dělat pro jedince Andrease. MMS se šířilo i bez něho. Já jsem nějaký chloritan rozdal ( pouze v případě, že někdo chtěl víc jak litr a půl, vzal jsem si lahev vína ( bez milionů ) , čokoládu, nebo stovku za dovoz 30 km a víc, za poštovné. Mojí zde veřejně učiněnou nabídku na odlití chloritanu využil jediný člověk. Těm, kdo jsou v mé blízkosti i míchám a dávám kyselinu. Všem se snažím radit v průběhu, sbírám zkušenosti a sdílím je. Pár jsem jich napsal i sem. Ženě kamaráda, která se bojí chemikálií a má boreliozu - věnovaného MMS se nedotkla přesto že její manžel jej nasadil na rýmu aby šel příkladem, jsem dal aspoň konopnou mast - zbavila se bolestí rukou, bolest nohou ustoupila. Následně dostali semínka a návod. Nejsem pana Marie, nejsem skvělý.

Pro MMS děláte co můžete - sdílíte zkušenosti a pomáháte lidem sehnat chemikálie.
----------------------------------------------------------------

Co se petice týče, jen říkám, že děláte dobře svému svědomí, ale účinek bude nulový stejně jako u masového mučení kuřat psů a koček. ( pokud se mýlím a dočkáte se oficiálního zastavení sankcí proti Andreasovým přednáškám na základě petice, smeknu a opravím názor )

-----------------------------------------------------------------

Drobnost na závěr. Moje mamka měla před třemi lety zdravotní problém. Vyšetřili jí tlusté střevo - negativní. Následně měla problém s lišejem na čele. Dal jsem jí MMS, lišejník zmizel. Přestala MMS užívat. Uběhl další čas, zhubla 30 kg za měsíc a z břicha jí vyčerpali 4 litry vody. Skolila ji rakovina tenkého střeva. Leží na pěti kapačkách, do žaludku má hadičku skrz nos, za den smí pít půl sklenky vody. Kdybych jí dal MMS do pití, hadička to stejně hned vysrkne do pytlíku. Jediné co mě napadá je stříknout CDS do pytle s výživou. Nevím, jestli se to povede, v pátek ji vezou na chemo a netuším, jaký tam bude režim. Navíc je jasné, že v tom rozsahu ani chlordioxid nezabere hned. A vzhledem k té vodě v břišní dutině mám obavy o kondici ledvin. Doktoři mají zajatce a na informace jsou skoupí. Musim to ověřit abych nenadělal víc škody než užitku.

Moje rada : nepodceňujte kožní projevy vašich orgánů, žijte zdravě a nedělejte co dělat nechcete. Dlouhodobý stress je větší sviňa než prašné prostředí.

Jezte jen kolik je potřeba, co možná zdravě ( trochu kvalitních potravin často stojí méně než hromada chutného svinstva ) a věnujte 20 minut denně zdravému pohybu na čestvém vzduchu ( pokud nejste dřevorubec :D ). MMS si vemte až budete mít problém. Přeci jen je to oxidant a zatěžuje organizmus. A teprve budoucnost ukáže, jestli Andreasových 30 kapek dlouhodobě neškodí.


Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS svědectví

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:
Batles píše: Co mne ale nejde na rozum je tento fakt: Když do standartní dávky 3 aktivované kap. MMS1 v deci vody dodáš 0,3 gr kys.askorb., veškerý chlordioxid ve vteřinách zmizí :bhead: Co to sakra je :?:
Nevím, nemám teď čas, frčím na tři dny za děckama, ale zkusil bych to s CDS. Jestli to bude dělat i s CDS, bude aspoň jasný, že nejde o nějakou reakci mezi citrátem sodným a askorbovou. Chtělo by to nějakého chemika. Možná se ClO2 na askorbovou do nějaké míry váže. :dknow: Na to moje chemie nestačí, ale možná na to něco eventuelně vydoluju. Taky je otázka, jestli jenom askorbová neoblbne testovací papírek. Pokud to ale chvílku trvá, než "zmizí" ClO2, asi to papírkem nebude.
Ahoj, Slávek.
P.S. Igi taky může mít recht, že se takhle ClO2 v roztoku neudrží.
Tak jsem udělal pokus s běžnou dávkou CDS (1dl-80ppm) a špetkou vit. cé. Opět stejný výsledek jako s MMS1.
CLO2 ihned zmizí :mrgreen:
Humblova praktická rada je bohužel pravdivá. Po užití CLO2 nebrat syntetický vitamín cé. Až tak za dvě hodinky.


ZdeněkF
Stálý člen
Příspěvky: 30
Registrován: pát 30 pro 2011 14:47
Dostal: 4 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od ZdeněkF »

To je samozřejmé - MMS je silné oxidační činidlo, vitamin C (přírodní stejně jako umělý) je silné redukční činidlo (antioxidant). Navzájem se tedy zlikvidují.


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Batles »

ZdeněkF píše: Navzájem se tedy zlikvidují.
No právě že nezlikvidují. Aktivace chloritanu syntet.vit cé probíhá stejně dobře, jako s jinými kyselinami. Avšak po přidáním synt.vit.c do hotové dávky, dojde k likvidaci CLO2. To je právě ta záhada, kterou jsme řešili o pár stránek dříve. Přečti si to.....


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše: Drobnost na závěr. Moje mamka ..... Leží na pěti kapačkách, do žaludku má hadičku skrz nos, za den smí pít půl sklenky vody. .... A teprve budoucnost ukáže, jestli Andreasových 30 kapek dlouhodobě neškodí.
Nazdar Huhu. Upřimně s tebou cítím, byl jsem tam. V nemocnici se s tím dá dělat pokud iá vím jen jedna věc. Přes žaludek je tímto cesta zablokována, ale s 6 kapačkami se možná otevřela cesta v mnoha ohledech lepší. Vím o nedávném případě, kdy manželka dávala mužovi s rakovinou mozku HCl do kapačky v nemocnici až byl bez nálezu, aby to nikdo neviděl, nejspíš do pytle s glukózou, jednou denně, maximálně ob den. To byl už po dvou předešlých operacích na stejný problém. Vytáhla ho z toho, ale bohužel nedoléčili a vrátilo se to. To se stává dost často a napodruhé je to už daleko větší starost. Osobně bych se měl co rozhodovat, protože pokud je máti ve stavu, kdy je pozdě, dosmrti bych si mohl vyčítat, že jsem se o konec zasloužil já. Kapka 35% na pytlík, naředěné aspoň 1:1500. Nejde o konečnou koncentraci, ale o množství a frekvenci. Plná síla HCl by asi mohla reagovat s glukózou.

Co se týče tý vody v břiše, doma se to dá řešit alespoň do značné míry DMSO, ale v nemocnici to je pasé. DMSO taky natáhne MMS přes pokožku. Mně se to jeví tak, že dost účinně, ale vezme to dost velikou plochu. Na vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 08#p110008 na to máš info.

Co se týče Andreasových kapek, jsem si dost jistý, že to není na dlouhodobé užívání, definitivně ne pro každého. Humble to MMS bude propagovat a snášet ho pít, protože to má v hlavě mentálně zabudované jako bezpochybné pozitivum. To nebude pracovat pro každého, spíš naopak. Co se týče CDS dlouhodobě, nebude to nejspíš jiné.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS svědectví

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše: Tak jsem udělal pokus s běžnou dávkou CDS (1dl-80ppm) a špetkou vit. cé. Opět stejný výsledek jako s MMS1....
Mno, Faktem je, že askorbová chloritan vyreaguje jako každá jiná kyselina. Dotud všechno dobré. nemám ty detekční papíry na ClO2, takže to nemůžu spáchat, ale jako další ybch se podíval i další dva indikátory, ClO2 v roztoku. Jednak na barvu a jednak na čich. Pokud je z roztoku ClO2 pořád ještě cítit, i po přidání askorbové. ClOě tam je papírky nepapírky. zelenkavá barva už naprosto definitivní být nemusí, ale pokud nezmizí, je snad indikací ClO2 taky. Otázkou je, jestli se ClO2 na Askorbovou sice nevyváže, jako se na ni vyváže sodík, ale později se od ní v těle zase neuškubne, jako se uškubne od askorbátu sodného.

Co se týče aktivování kyselinami, jsou považované za redukční jedna vedle druhé a podle tohodle všeobecného rozdělení by teoreticky měl jakýkoliv přebytek kyseliny, včetně citrónové a HCl v chloritanu, nebo v CDS ničit ClO2. To se očividně neděje, takže ta všeobecnost je nepoužitelná a jde o něco jiného. Ještě mně napadá, že pokud by askorbová ClO2 rozpadala, měl by z láku možná lízt nějaký další plyn, nejspíše kyslík, možná chlór, ale na to jsem chemicky krátký. V každém případě nejsem přesvědčen, že askorbová, byvše podstatně méně agresivní kyselina než HCl, deoxiduje ClO2, i když to nemohu vyloučit.

Hmm. s tím dalším přípaným odplyněním a pachem i barvou to konec konců zkusit mohu hned. .... Spácháno. Barva zmizela a pach taky, skoro okamžitě. Na chuť je to jen mírňounce kyselý, po chlordioxidu ani náznak, po chlóru nebo chlorovodíku ani stopa, aspoň na čuch a chuť. Taky se nekonaj žádný viditelný bublinky. Je tu krucinál nějaký chemik, který by do toho viděl? Možná máme v ruce něco užitečnýho a akorát se na to blbě koukáme.

Hmm, vleťa do Wiky, C oxiduje docela dobře, ale na príma mňamky, které jsou tělu potřebné jak sůl. Ty mňamky minimálně dva oxidy askorbové ve skutečnosti v těle slouží jako zásobárna vitamínu C. Jenže, kam jde ten zatracený chlór?

V podstatě mířím k tomu, že míchání ClO2 a askorbovbé není sice asi zrovna príma na užívání chlordioxidu a aktivaci chloritanu, nicméně může být vynikající metodou, jak do těla dostat hodně vitC. :D

S laskavým pozdravem, Slávek.

.......... O hodinu později, :D taky že je. Je na to info. Askorbová se primárně mění s chloritanem na dehydroaskorbic kyselinu, která oproti askorbové proleze za pomoci glukózy jako vozejku i mozkovou bariéru a která je v buňkách vratná na kyselinu askorbovou. Je to přirozený tělesný cyklus. Až to víc naštuduju, dám to do vitC vlákna. Zatím mi z toho leze, že se sice chlordioxid s C sepere, ale není to až tak moc na škodu.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS svědectví

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:
Batles píše: Tak jsem udělal pokus s běžnou dávkou CDS (1dl-80ppm) a špetkou vit. cé. Opět stejný výsledek jako s MMS1....

Zatím mi z toho leze, že se sice chlordioxid s C sepere, ale není to až tak moc na škodu.
Jestli to je, nebo není na škodu, jde o to, v jakém čase askorbovou použiješ. Jestli po dávce MMS1, tak je likvidace CLO2 přímo dokonalá.
Jsem z toho jelen. Faktem zůstává, že podobnou koncentrací, jako má kys.citr.50% a adekvátně HCL7%l.řed., když zaktivuju chloritan céčkem, tak koncentrace CLO2 je naprosto v pořádku (okolo 35ppm v deci vody). Avšak přisypáním pouhých 0,3gr céčka je rázem vše fuč i z CDS, jak jsi se sám převědčil :mrgreen:
Stejný výsledek vznikne ihned i přidáním špetky jedlé sody.
Mimochodem, při pokusech jsem jednou místo čehosi vsypal trošku jedlé sody do pár kapek chloritanu. Nastal miniaturní výbuch, ze skleničky se vyřítil mráček CLO2(aspoň to tak zasmrdělo). Těch pár kapek chloritanu na vteřinku zhnědlo, jako při správné aktivaci a pak dočista zprůhlednělo :D
Chvíli jsem nechápal, co jsem provedl :color:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS svědectví

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše: ... Jestli to je, nebo není na škodu, jde o to, v jakém čase askorbovou použiješ. Jestli po dávce MMS1, tak je likvidace CLO2 přímo dokonalá.
:D Tady máš odpověď Pane na tu "likvidaci" ClO2 askorbovou.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=111006#p111006
Batles píše: Stejný výsledek vznikne ihned i přidáním špetky jedlé sody. ....
:D Zajímavý pokus taky, ale výsledek je jen zdánlivě stejný. Jinak ten chlór nejspíše zůstává ve formě ClO. Taky jsem štamprli s pokusem s CDS a Askorbovou vyzunknul jak to bylo, tedy trochu naředěný,, aby mi to nepropálilo kotel ihned. Zatím fajn, moc toho nebylo.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
colcino
Nový člen
Příspěvky: 16
Registrován: ned 16 pro 2012 23:32
Dal: 4 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od colcino »

Tak dnes mi mms došlo udělal jsem si roztok 10% kys citron.
A mám dotaz- podle knížky jsem MMS namíchal roztok do spreje (akné) rozotk nepálí ale na nehnisavějších bolácíh začíná svědit. Je to dobře nebo špatně?

A k normální dávce- znamená to že na 1 kapku mms přijde 5 kapek 10% kys. citr?


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

To colcino:
především se soustřeď na to, co píšeš - místy Ti není rozumět :?
Aktivace 5 kapek 10%ní kyseliny na 1 kapku chloritanu je správně.
Svědění můžeš "vydržet", ale není to nutné. Pokud je to "moc", tak si roztok na postřikování můžeš víc naředit.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
colcino
Nový člen
Příspěvky: 16
Registrován: ned 16 pro 2012 23:32
Dal: 4 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od colcino »

Pardon psal jsem ve spěchu. Tyto informace mi stačí. Jinak můžu i na otevřené rány?


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

Myslím, že můžeš i na otevřené rány, i když na ty osobně používám raději "mrtvou vodu" - je to rychlejší a pohodlnější.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
ppeka
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: pát 20 lis 2009 22:02

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od ppeka »

Kal v Chloritanu
V uskladněných láhvích s chloritanem se mi na dně tvoří jakýsi kal a šupinky. Je to normální?

Chloritan mám uskladněný v komoře v tmavé skleněné lékovce 1L. Druhou 100 ml lékovku mám v koupelně. Kal se tvoří ve všech lahvích.


dlouhynick
Stálý člen
Příspěvky: 67
Registrován: úte 18 zář 2012 8:11
Dal: 6 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od dlouhynick »

Chlapi teda nevím, XDRAHO tady vyrábí bombu z MMS1 a vy s ním klidně o tom diskutujete ve vláknu "CDS-zkůsenosti..." pak v tom nemá být bordel. Vždyť nejde vůbec o CDS ale MMS1 ! A pak se nedivme, že to lidi vzdávají, když se musí hodiny podobnými s*ačkami pročítat, než najdou první užitečnou informaci. Já to tu nechci moderovat, jsem pro pokusy a výzkumy, ale s rozumem! Tohle bije do očí a garantuju vám, že až to někdo zkusí s větším množstvím, tak letí do luftu... Všechno chce svoje a sycení roztoku pod tlakem chce vyvíječ na to konstruovaný a atestovaný na 3x větší tlak, než jaký může podle výpočtu nastat... Já taky nejsem chemik, ale myslím si, že mě neopustil zdravý rozum a pud sebezáchovy... :-))) Good luck... ;-)


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“