Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 552

vokoun
Zasloužilý člen
Příspěvky: 462
Registrován: stř 28 lis 2012 19:59
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od vokoun »

:D Jen taková malá připomínka, ale před měřením by se nemělo prý nic jíst. Proto že někteří paraziti můžou bít v jídle. Upřesním sníš kousek masa třeba drůbeží a v tom mase je zbytek třeba tasemnice která je sice mrtvá protože to kuře dostalo něco na odčervení a nebo se to zabilo při tepelném zpracování ale pořád tam zbytky jsou a ten přístroj to naměří. Pak to vypadá jako kdyby si to měla v sobě ty. :bye:


julietta
Starší člen
Příspěvky: 124
Registrován: pon 19 lis 2012 9:40
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od julietta »

dryada píše: A nebo, příspěvek na str.25 tohoto fora, ohledně "vyhladovění" parazitů dle knížky Clarkové, ohledně vyvarování se olejů, citronů, brambor, ovsa, kys.gallové, cibule, česnek, hořčice... Docela bych to zkusila, není mi sice moc jasné, co vlastně budu jíst (asi banány a jablka) ale za 14 dní snad hlady neumřu. Spíš aby to k něčemu bylo - v tom článku jsou takové nejasné formulace, jako že tímto způsobem oni "nevychcípají" tudíž nezamoří organismus, ale "odejdou" - jak odejdou? Jako dobrovolně do střev a nechají se vyloučit? To se mi nějak nechce věřit... Máte k tomu někdo nějaké vysvětlení, nebo vlastní zkušenost?
Předem díky za konzultaci...
dryada, tak to ma prekvapuje , že citron, cesnak a cibula podla Clarkovej, nie, ked Malachov/prirodna licba parazitov/ prave toto doiporučuje. Bez citronu si neviem predstaviť detox po odumretí parazitov. Ked som ho neužívala, tak mi islo rozhodiť hlavu. jablka su tiez super,hlavne pred spaním.

inak tiez si neviem predstavit ako odidu paraziti, napr,ked su v mozgu, v cievach , v srdci...atd. ale v Housovi boli asi 2diely, kde sa nimi zaoberal a namerali ich v pečeni aj v mozgu a v svaloch v nohe. len neviem, ktore diely to boli.


Niky
Starší člen
Příspěvky: 108
Registrován: úte 05 čer 2012 19:37
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Niky »

Hela, a mala si aj dake priznaky tej malarie ako potenie napr.? Stale nad tym spekulujem, ci ju vobec mam, kedze ani vlasovcov nemam nameranych ale plasmodiu ano

julietta, cesnak, cibula sa nema kvoli motoliciam, vraj ich potrebuju pri rozmnozovani (latky z nich), cize to urychluje liecbu sa im vyhnut (dospele skapu a mlade sa nenakotia). no ja som to teda vysadila pocas protokolu proti nim. clarkova inak onko pacientom zakazala ich jest dozivotne, lebo podla nej je fasciolopsis buski hlavna pricina rakoviny (o tom sa da tiez polemizovat, ale tak kazdy terapeut ma svoje skusenosti), tak aby nikdy nemali prilezitost znovu sa v tele rozmnozit. ale na druhej strane, zeleninky z lilac family (cesnak, cibula, pazitka, medvedi cesnak,...) su dobre proti niektorym oblym cervom, takze po vykynozeni motolic si mysli by bolo kontraproduktivne ich uz nikdy nejest. nehovoriac, ake su dobre proti plesniam a mikrobom


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

Příznaky malárie jsem měla a některé ještě mám:

Snížená imunita – ta se projevovala od dětství. Nevynechala jsem téměř žádnou dětskou chorobu včetně černého kašle a spály. Člověk zkrátka chytne kde co. To je vidět i na množství naměřených parazitů. Časté angíny a nachlazení. To pak vede ke změnám psychiky – úzkostnost kvůli zdraví. Člověk se začne víc pozorovat, protože každá neopatrnost (třeba, když jsem se napila studené vody) vedla k nachlazení a několikatýdenní nemoci. Na nachlazení už teď netrpím. Ta skončila hned po první detoxikační kúře s preparáty Joalis na slezinu. Ale řadím to k příznakům malárie, protože ta je něco jako otevřená brána pro další mikroorganismy. Brána s nápisem: "Vítáme vás".

Pocení – to je asi nejběžnější příznak. Potím se všude, kromě dlaní, což je netypické, protože většině lidí s malárií se potí ruce. (Potily se mi dřív, ale bylo mi to tak nepříjemné, že jsem se rozhodla, že se mi potit nebudou.) Potím se při chůzi do mírného kopce, při rychlejší chůzi, když se napiju teplé vody, ráno, než vstanu. Možná bych se taky měla rozhodnout, že se potit nebudu, ale vždycky jsem to považovala za přínosné, i když je to nepříjemné. S pocením zřejmě souvisí i snížená tělesná teplota. Moje běžná teplota v posledních letech je kolem 35 stupňů C. Vysvětluji si to tím, že malárie nemá ráda vysokou teplotu, tak ji v těle snižuje, aby se jí dařilo líp. Ale to taky není běžný příznak, záleží asi na druhu malárie a na tom, jak jsou plasmodia zabydlená a kde (třeba ve štítné žláze). Nízkou teplotu mám až v posledních 10-15 letech. Před tím jsem mívala často zvýšenou, třeba i půl roku. Bývala jsem taky dost zimomřivá, studené ruce a nohy. Teď je to spíš naopak.

Bolesti hlavy – migrény. Od mládí, úplně stejné jako oba rodiče. I stejný spouštěč – kombinace salámu a čokolády (třeba chlebíček se salámem a čokoládový zákusek, jak bylo dřív obvyklé na různých schůzích a večírcích – z toho jsem měla migrénu vždycky.) Teď už salám nejím, takže spíš z nervového vypětí.

Únava. To je začarovaný kruh. Čím víc je člověk unavený, tím míň se pohybuje. Čím míň se pohybuje, tím víc je unavený.

Niky, když mi byla malárie naměřená, oddechla jsem si, protože se tím konečně vysvětlilo, proč se pořád necítím dobře, i když už skoro nic nemám.


julietta
Starší člen
Příspěvky: 124
Registrován: pon 19 lis 2012 9:40
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od julietta »

Niky píše: nehovoriac, ake su dobre proti plesniam a mikrobom
ved to, že cesnak je prirodne atb. a na tie plesne je vynikajuci. ine tuším ani nie je na ich zničenie. mne tuším motolice nezistili.

hela, aj ja mam teplotu uz roky 35, 0-36,0 a ked mam vyssie, tak sa citim ako na 38,0. malaria mi nebola zistená, teda pokial si pamatam, lebo doktroka , ktora to vyhodnocovala mi nedala ani vypis, len v rychlosti mi ukazovala, kde vsade mam lamblie, skrkavky, toxocaru a ine myslim nespominala alebo boli len v slabom množstve. chystam sa ist este inde na testy.
citam, ze ides do kryokomory. bola som 2x, ale nejake zlepsenie necitim, mozno treba viac vstupov. len u mna, ked klesaju teploty vonka, tak sa citim horsie ako ked začnu stupať. to je jedno, ci v lete alebo v zime. proste tie vykyvy.


dryada
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: ned 06 led 2013 19:01
Dal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dryada »

V roce 2005 jsem na internetu objevila stránky, které dneska už bohužel nenalézám, už tehdy bylo vidět, že nejsou nějaký ten rok aktualizované. Prošla jsem ty webovky a jeden opravdu dlouhý článek mě zaujal, takže jsem si ho zkopírovala. Přiznám se, že tehdy mi to všechno přišlo hodně přitažené za vlasy, zkrátka neuvěřitelné, ale když si to přečtu dneska, kdy jsou známé výsledky práce ing. Bláhové, už mi to spíš jen nahání hrůzu, jak se to v jistých věcech neuvěřitelně shoduje. Možná ten článek obsahuje návod, jak se opravdu zbavit všech nežádoucích obyvatel našich schránek, ale je to šílené. Přikládám do přílohy, pro inspiraci všem, kdo se snaží si pomoci k lepšímu zdraví. A pokud byste do toho někdo šel, tak rozhodně dejte vědět, jestli to funguje :)

Edit: změna formátu souboru - poo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


dryada
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: ned 06 led 2013 19:01
Dal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od dryada »

Jo a omlouvám se za kvalitu souboru, zaboha se mi to nechtělo uložit, takže jsem ze zoufalství přejmenovala na .txt a čtení teda teď moc pohodlné není :( No počítačový expert teda nejsem...

:idea: Vyřešeno - poo.


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

julietta píše: mam teplotu uz roky 35, 0-36,0 a ked mam vyssie, tak sa citim ako na 38,0. malaria mi nebola zistená
Možná, že ani tak nezáleží na tom, co to je za mikroorganismus, jako na tom, kde v těle je. Tipovala bych štítnou žlázu. Zkusím se na ni zaměřit.
Co to bylo za testy?


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od milnem »

Na takto sníženou teplotu si často stěžují boreliotici.I já jsem ji mívala dost běžně,teď,po několikaleté léčbě informatoriky už ji nemívám.Nicméně když mi ještě někdy takto nízká naskočila,vždy jsem se cítila velmi špatně,dokud se nezvedla.Spirochéty ráda napadají štítnou žlázu,ale je možné,že u některých jiných nákaz k tomu dochází také.
Úsměvné je,že o snížené teplotě jsem říkala kdysi třem lékařům,ani jeden mně nevěřil, všichni říkali,že mám špatný teploměr.Neměla jsem,jen oni se nic takového na fakultách neučí.


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

Borélie mi byly zjištěny poprvé asi před třemi lety, ale nízkou teplotu mám už déle. Ale když jsem před několika měsíci brala Thyreodren, ty kapky mi strašně páchly. Zajímavé je, že ne vždycky. To se mi nikdy před tím nestalo, přestože Joalisy beru už déle než 7 let. Ale v té době, kdy jsem ho brala, jsem měla teplotu kolem 36.


Niky
Starší člen
Příspěvky: 108
Registrován: úte 05 čer 2012 19:37
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Niky »

no to je zaujimave, ja mam tiez roky znizenu teplotu od tych 35 do 36, ale nie som zimomriva, naopak mi je stale teplo. a tiez mi bolo povedane, ze mam zly teplomer :D a presne, ked mam pocit ze mam horucku a odmeriam si, tak mam normalnych 37. a ked mam raz za sto rokov dakych 38-39, tak som normalne rada a nedavam si nic na znizovanie teploty, nech telo pekne bojuje, poslednu chripku som takto absolvovala bez jedineho paralenu a podobnych veci a pekne odoznela za 3 dni, inak sa mi taha aj tyzden.
ale tusim sa priklanam k tym boreliam, aj ked mi neboli namerane (ale kliestov som mala milion snad za zivot uz, navyse karpaty su v ohlade kliestovych nakaz vysoko rizikove a ja som tam ako doma), lebo ich ma aj jedna pribuzna zo severu slovenska (ta ich ale ma lekarsky potvrdene, ale viem, ako tazko sa serologicky dokazuju a niekedy ich ani specialny test neodhali, ked su na urovni schovaneho vnutrobunecneho parazita, cize bezne z krvi nula bodov). a tato pribuzna si aj stazuje, ze rano po prebudeni mava spoteny zatylok, tak to je jedine miesto kde sa obcas rano po prebudeni potim i ja, preto sa skor tomuto priklanam. lebo teda, malariu doprevadza predovsetkym to potenie a to ja nemavam, dokonca aj ked behat chodim tak sa dokopy nepotim, kym ostatni maju mokre tricka. a myslim, ze borelka aj dokonale vysvetluje moje unavove stavy a caste bolesti klbov. a tu malariu blahova vysvetluje tak, ze IS ju uprednostni pred vsetkym, az tak je nebezpecna pre telo, takze nezostavaju mu sily na ostatne nakazy a preto je tou "otvorenou branou", tiez zle krvne vysledky ju sprevadzaju, to u mna tiez neplati a imunitu nemavam az tak zlu (dokonca aj parazitov mi neboli az take kvanta zistene, ale pravda zmerat som sa dala az po niektorych protiparazitnych kurach) ako tu popisujete a teraz sa mi vyrazne zlepsila a to vraj mam tie plasmodia. som presvedcena, ze ich nemam :) a chystam neskor navstevu ineho terapeuta, ale to este uvidim, nechce sa mi uz zaoberat parazitmi tymto smerom, skor sa pojdem dat vysetrit odbornikom na tradicnu cinsku medicinu, to mi je blizsie teraz zharmonizovat telo a ducha


Niky
Starší člen
Příspěvky: 108
Registrován: úte 05 čer 2012 19:37
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Niky »

julietta, na plesne je vyborne aj oregano, ja si zvyknem davat oreganovy olej, kym som teda ten cesnak vylucila. a celkovo antimikrobialne a protipotvorske su mnohe koreniny, treba ich co najviac zaradit do jedalnicka ako zazvor, chilli, klinceky, kurkuma (ta mi nechuti na ziadnom jedle, ale obcas sa prinutim si ju dat pol lyzicky do trosky vody a vypit pocas jedla).

este k tym zapperom, tak mala som dost zmiesany postoj ku nim cim viac som toho o nich citala, stale mi to pridu take skor experimentalne prototypy, ze som si nie celkom ista ich absolutnou bezpecnostou voci zdravym bunkam z fyzikalno-chemickeho hladiska a mnohe su iste aj smejdy. tak nakoniec reku skusim na neho ist parkrat, ved nebudem tam chodit ako na klavir s kazdou blbostou ako nachladnutie, ale ze na tieto plesne a parazity to vyskusam. no a nakoniec som zistila, ze to na co ma zapojili ani nie je zapper ale bol to pristroj diacom (na neho som citala aj dobre aj totalne negativne ohlasy), proste vyzeralo to inak ako som cakala ze zapper ma teda vyzerat a tak som skumala tu vec a bolo to dokonca do zastrcky napojene (zapper nesmie byt) ale vlastne to len ten pocitac a jeden kabel co isiel ku tym uchytom na ruky, ale stale som tam nevidela ziadnu skrinku alebo nieco, len ten pocitac bol na takej kovovej platni polozeny, je pravda ze tam boli zapojene viacere pocitace, cize mozno ten zdroj toho celeho bol niekde inde v miestnosti? neviem, nezdalo sa mi to cele nejak, hoci mi tam v niecom pomohli, toto mi prislo ako uplna blbost na tahanie penazi, tak som si aj myslela, ze to nic vlastne nerobi a nijak ani fungovat nebude. a ked som sa potom spytala kocky co ho obsluhovala, ze to nebol zapper, tak mi povedala, ze maju i zapper, ale ze ten pouzivaju na ine programy (napr. na bolesti, nadchu), ze mne treba teraz tento na specificke patogeny (tam mi ich nahodili, plus aj daky detox program) a ze to je to iste, len tam ide ten prud inym sposobom po inom obluku. no tak som bola presvedcena, ze to iste, je to riadna blbost a len maximalne placebo efekt. ale ked som uz isla domov, dovtedy mi nic nebolo, ma strasne zacali boliet krize (poradkyna vravela, ze po tych prudoch ked bolia krize to je pecen a slezina), doma ma ale aj oblicky rozboleli, a ked bola podla organovych hodin dvojhodinovka obliciek, tak ma akupresurne body obliciek na dlaniach i chodidlach zacali boliet, cize to boli iste oblicky. tak som vela pila oblickovych cajov, potom to pomaly preslo a cely druhy den ma velmi bolela hlava. tak ten pristroj teda asi fakt nieco spravil, ale stale mam k nemu nedoveru. stretol sa niekto s tym diacomom?


yoli
Stálý člen
Příspěvky: 35
Registrován: stř 19 pro 2012 15:13
Dal: 8 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od yoli »

Zdravím všetkých nostream ľudí so zdravým raciom. Som v tomto nováčik a venujem sa tejto "problematike" necelé dva mesiace. U mňa to asi fakt platí, že novým "vekom" sa niečo v ľuďoch otočí a začnú celú spoločnosť vnímať ináč, že sa nám otvoria oči. Začalo to už v novembri, keď som začal zúriť nad článkami o finančnej manipulácií celého sveta rodom Rothschildovcov a páru im podriadeným tiež bankárskym rodinám už od čias Napoleóna doposiaľ. Nejak tak som narazil aj na články o pánovi Gersenovi a jeho ceste k liečeniu "nevyliečiteľných" chorôb, napozeral kopec videí o gersonovej terapii a tak postupne sa logicky človek dopátra k linkom, ako tento server a kopec podobných, kde človek zasa len zúril nad riadenou likvidáciou a debilizáciou ľudí, zase len finančnou skupinou. Zaujalo ma MMS (VMS) a samozrejme otázky, ktoré človek nosí nezodpovedané v hlave, prečo nám chutí nezdravá strava, prečo ju uprednostňujeme pred tou správnou a jedinou, surovou......a tak som sa dostal logicky k parazitom a ich spôsobe riadenia naších chúťok a pocitov. Osobne medzi parazitami a finančnými skupinami nevidím rozdiel, treba ich čím skôr vypudiť, ako na Islande v 2010 :)
Prečítal som si celý detox zdraví od dryady upravené poo-om a našiel som tam všetko, čom som zatiaľ za ten čas stihol nasať z rôznych článkov. Veľké vďaka za to :good: Je tam síce mnoho nezrozumiteľného, asi prekladom a aj viac vecí mi tam nejak nesedí čoho sa máme vyvarovať napr. "Chcete být zdraví i Vaše děti - je třeba:
Vyloučit vůbec ze svého "jídelníčku" potravu z násled. poživatin: Jsou to amarant, pohanka, proso, špalda, špenát, ječmen, káva, dýňová semena."...no je tam základ všetkého a to správne pH, surová strava, pozitívne myslenie a univerzálna kozmická energia, ktorá mi pasuje do Teslových teóri´, ako aj do podstaty funkčnosti zapperu, kde na zappere si frekvenciu nastavujeme sami a kozmická energia to s vhodným doplnkom stravy spraví sama, len to potrebuje......
Osobne sa cítim, ako zdravý človek, čo neznamená, že niesom preparazitovaný, preto sme s priateľkou (ktorá má určité ženské problémy) postupne vylúčili mlieko, lisujem litre zeleninových a ovocných štiav a preventívne sme začali VMS 1x denne, víkendovo aj 2x na 6-8kvapkách. Asi necelý týždeň sme jedli klinčeky mleté a zapíjali palinou, no čím viacej čítam tým prichádzam k zisteniam, že veci nedoťahujeme do konca a dávame dostatok času na regeneráciu potvorám. Po klinčekoch som ich nikdy nevidel ale stále cítil po stolici v konečníku.
Chcem, aby sme sa poriadne na všetky parazity zamerali a skôr ich vypudili, ako pozabíjali, to je jediné, čo je priorita nad poriadne silným IS, ktorý môže robiť svoju prácu.
Naposledy upravil(a) yoli dne čtv 10 led 2013 16:59, celkem upraveno 1 x.


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Hela »

Niky píše:stretol sa niekto s tym diacomom?
Na diacomu jsem taky párkrát byla. Jak jsem to pochopila, tak napřed dělá diagnostiku a potom se spustí napřed obecné programy na čištění ledvin a jater (možná i dalších orgánů, to nevím přesně) a pak programy na to, co se při diagnostice naměřilo. Při kontrolách se potom vychází z minulého měření a zjišťuje se, co tam ještě zbylo a znovu se spouští léčivé programy.
Asi týden před diacomem jsem byla na měření salvií a tou se toho našlo víc. Ptala jsem se, jestli si terapeut může na diacom něco doplnit, ale zřejmě ne, takže je odkázán na to, co dá do programu výrobce. Tenkrát jsem doufala, že se z toho dozvím nějaké frekvence, abych je mohla zapperovat, ale ty tam nejsou vidět.
Pokud se pamatuji, tak jsem na to žádné zvláštní reakce neměla, ale ty nemívám ani na zapper, plazmu nebo prášky.


yoli
Stálý člen
Příspěvky: 35
Registrován: stř 19 pro 2012 15:13
Dal: 8 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od yoli »

Tak ma napadlo, že predsa len mám nejaký viditeľný problém už asi 6 rokov, okrem akné v 36rokoch. Zatiaľ som to nedokázal spárovať podľa príznakov k žiadným potvorám. Prejavuje sa to náhodne, nie je v tom žiadna periodita a telo mi to dáva vedieť asi s jednodňovým predstihom a to asi takou formou: "už dlho ťa nebolela noha", toto mi preblesne hlavou. Som si začal namýšľať, že je to psychického pôvodu a že si to navodzujem sám, ako hypochonder. O čo ide??? Neviem to popísať dostatočne erudovane, Keď problém vznikol priebeh bol následovný, prvý deň ma bolela noha v oblasti kde sa pichá injekcia do svalu na riti a hlbšie, som myslel, že bederný klb, no hlbšie podním, druhý deň som už skoro nemohol ani chodiť noha ma bolela (pichľavá bolesť) pri odľahčení nie zaťažení (chôdza), keď som si kýchol videl som všetkých svätých, ako to pichlo, na posteli som sa nevedel pretočiť a postaviť sa ráno z postele bolo dlhé a bolestivé. Tretí deň to odchádzalo a bolesť ustupovala. takýto priebeh to malo asi 3 roky cca 1x za dva mesiace, potom asi rok sa tento interval zvýčil na 1x/mesiac a teraz je to sporadické možno častejšie, ale nedostávam sa do stavu druhého dňa, kde to bolo neznesiteľné na zmeny polôh, prudkých pohybov. Nohy sa striedali raz pravá, raz ľavá, niekedy len ľavá. Niekedy tomu predchádzala triaška a zimnica s teplotou, čo trvalo max. 2hodky. Samozrejme som šiel cestou alopatov, milión doktorov a ani jeden netušili vo co gou. Neurologička mi povedala, že to je z krížov, lebo mám kratšie svalové úpony (futbal) a tie sú tam ukotvené a niečo ťahajú.......ostal som, ako vyfackaný a v hlave mi behalo, či čaká obálku, alebo je to skrytá kamera. Nič to poslala ma za fizioterapeutom a ten nariadil, parafín, masáž a elektroliečbu, nenamietal som však som si dva týždne každé poobedie odskočil z práce oddýchnuť :lol: Určite mi to pomohlo, no len na chvíľku potom sa to vrátilo. Už tretím rokom s tým nič nerobím a prejavy stále sú no oveľa slabšie čo sa dá vydržať. Teraz sa to napr. prejavuje záťažou napr. po hodine tenisu už pociťujem bolesť v tej oblasti zadku, čo mi už nedovolí tú nohu tak zaťažiť. Aktívne nerobím žiadne športy, len sezónne tenis, lyže o skrátených uponoch to nieje, kríže to byť môžu, lebu už ich začínam pociťovať z nezdravého sedenia a od dectva zlým držaním tela, no prečo sa to prejaví, keď niečo na mňa lezie?, alebo je to nejaký zápal čo ma až tak oslabí, že ten pocit obyčajnej virózy? Je to nejaký parazit? bacil? plieseň?....
Jo a skúsil som akupunktúru u odborníčky, škoda, že seanse boli iba raz týždenne kvoli jej vyťaženiu, čo nemalo zmysel a išlo to do peňazí. Ešte som skúsil biotron a "liečbu farbami" farebným oblečením na otváranie a zatváranie čakier, tiež u pani čo tomu rozumie.....toto mi asi najviac pomohlo. zakúpil som si jednoduchý zepter elektrický akupunktúrny prístroj na diagnostiku a potláčanie bolestí, úprimne proti bolesti mi nepomohol, no diagnostika bola správna a poukazovala stále na chrbticu a hlavne krčnú. Pani ma ešte upozornila, aby som si dával pozor na močový mechúr....tú pani som v živote predtým nevidel, no mal som pocit, že do mňa vidí a že si to nevymýšľa, sedenia u nej boli bezplatné, možno susedská výpomoc, keďže si kúpili starý domček pri mojej babke.
Nestretol sa niekto s niečim podobným???


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“