heli, bola som na diacome, na testeri a tam mi to zistili. aspon viem proti comu mam bojovat. v beznych vysetreniach mam vsetko ok, ani borelka, ani nic, okrem chlamydii plucnych pred 4rokmi, ktore su vraj uz pod hranicou. vysledky na štitnu žľazu su ok, len mam tam 2male cystcky, ktore nie su vraj zaujimave. inak mam aj stale anemiu,stredna, hlavne zasoby železa mam nizke-feritin mi kolíše 5-9. viem, že to sposobuju tie paraziti a tak bojujem proti nim ako len da.Hela píše: Možná, že ani tak nezáleží na tom, co to je za mikroorganismus, jako na tom, kde v těle je. Tipovala bych štítnou žlázu. Zkusím se na ni zaměřit.
Co to bylo za testy?
Niky, oreganovy olej aj kokosovy som tiez brala, aj vselijake koreniny. koreniny aj kurkumu jem denne, mozno preto mam este dobru pečeň :-))a hlavne pijem čaje palinu, zemežlč...atd.Niky píše:julietta, na plesne je vyborne aj oregano, ja si zvyknem davat oreganovy olej, kym som teda ten cesnak vylucila. a celkovo antimikrobialne a protipotvorske su mnohe koreniny, treba ich co najviac zaradit do jedalnicka ako zazvor, chilli, klinceky, kurkuma (ta mi nechuti na ziadnom jedle, ale obcas sa prinutim si ju dat pol lyzicky do trosky vody a vypit pocas jedla).
najviac mi pomohol vsak vermox, odvtedy mam s gyn.problemami uplny pokoj, akurat mam obcas tu suchu pokožku a plesen na patach, hlavne ked zjem sladke a po sviatkoch sa to zvyraznilo.
a pritom gyn. problemy sa nevratili. mozno preto, že som vegetarianka a cvičím jogu.
čínsku medicinu som skušala, ale mam pocit, že mi je vzdialená a nie pre mna.
teraz beriem obden ivermectin uz 3davku a momentalne mam teplotu 36,2 a citim sa na 38. cele telo horí a bolia ma svaly. tak zrejme to suvisi s tym, lebo ani nos, ani hrdlo, ani kasel nic, len som dolamana.