Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Juliettka já bych stejně ještě zkusil někoho aby se podíval na ten syndrom neklidných nohou. Maminka taky chodila celý noce a nemohla spát a pak jí stačila čtvrtka malého prášku a má přes noc pokoj. Já vím že je to asi jenom oblbovák ale mamča je za něj už 3 roky vděčná. To že doktory nemusím protože mě moc nepomohly a to znám docela dost údajných špiček. Nechci tě do ničeho tlačit to záleží na tobě ale přeji aby ti to dobře dopadlo.
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
vokoun, no tak mne na tie panicke zachvaty pomohlo brat pravidelne Stress B, magnezium.dalej hlboke dychanie, ze otvorene okno, lahnut na postel a 15krat zopakovat postup, pomaly zhlboka nadych nosom (pocitat do 8 ), na 4 zadrzat dych a pomaly na 8 vydych, opat nosom. velmi dobre zabera. a ked niekde vonku (na cerstvom vzduchu nezvkyne) ale v miestnosti, tak som si supla 50kvapiek lipy z gemmoterapie. (100%ne a takmer ihned na to zabera xanax, ale kto chce brat chemiu, ze ) no a ked neviem sama so sebou vydrzat, tak vecer si uplne ladovu vodu na nohy pustim, potom uplne horucu, zas ladovu, zopakujem parkrat a som ako znovuzrodena - to mi pomaha aj na syndrom nepokojnych noh, mavala som tiez, ale asi nie az taky ako tu popisujete, tak mozno to je aj nieco ine, skor len z vitaminovo-mineralnych nerovnovah a nie z filarii
a inak to cukanie po tele mam aj ja po kazdej kure, kazdom detoxe, takze to nebude z filarii, mala som to aj po liekoch co filarie vobec neriesili, napr. praziq atd.skor sa priklanam k teorii terapeutky co som u nej bola, ze to sposobuju plesne z aktualne vymlatenych potvor, ktore sa uvolnili a toxicky otravuju dane tkanivo, ale telo ich potom poriesi, lebo cukanie potom prejde
carbofit je velmi fajn, ja na tieto ucely pouzivam zase psylium, takze mozno aj preto sa mi ta psychika celkom rychlo vzdy ukludni, max do tyzdna a teda hlavne to otuzovanie
a inak to cukanie po tele mam aj ja po kazdej kure, kazdom detoxe, takze to nebude z filarii, mala som to aj po liekoch co filarie vobec neriesili, napr. praziq atd.skor sa priklanam k teorii terapeutky co som u nej bola, ze to sposobuju plesne z aktualne vymlatenych potvor, ktore sa uvolnili a toxicky otravuju dane tkanivo, ale telo ich potom poriesi, lebo cukanie potom prejde
carbofit je velmi fajn, ja na tieto ucely pouzivam zase psylium, takze mozno aj preto sa mi ta psychika celkom rychlo vzdy ukludni, max do tyzdna a teda hlavne to otuzovanie
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Jull chce to vymyslet dobry postup a system jak by se ti ulevilo.
Neni moc dobre bez rozmyslu skakat z jednoho na druhé i když chapu, ze se snažiš si co nejrychleji pomoct.
Jde o to trochu pochopit tělo, proč se děje to či ono.
Paraziti nam ubírají mnoho živin a minerálů, berou nám to co patří nám a z čeho má naše tělo prosperovat a zatím z toho prosperují oni a nám to potom schází, na oplátku nám nechají v těle toxiny a jiný binec, ruku v ruce s candidou. U tebe bych řekla, že bude hodně scházet železo a hořčík, ale to jsou jenom moje úvahy.
Svaly pak v nedostatku techto minerálů cukají a mají křeče, nemluvě o nervovém systému a mozku/ schopnosti spát/. To, že se ti to děje hlavně v noci ukazuje zase na parazity, protože ti nejvíc řádí v noci. A to je pak jedno s druhým.
Zkus si nejak dobre sestavit denní plán nebo jeste lepe zajít nekam na merení, at víš na čem jsi.
Mozná systém likviduju, čistím, doplnuju by mohl fungovat.
Ona nekdy uplne jednoduchá vec zabírá nejlíp...
pa
Neni moc dobre bez rozmyslu skakat z jednoho na druhé i když chapu, ze se snažiš si co nejrychleji pomoct.
Jde o to trochu pochopit tělo, proč se děje to či ono.
Paraziti nam ubírají mnoho živin a minerálů, berou nám to co patří nám a z čeho má naše tělo prosperovat a zatím z toho prosperují oni a nám to potom schází, na oplátku nám nechají v těle toxiny a jiný binec, ruku v ruce s candidou. U tebe bych řekla, že bude hodně scházet železo a hořčík, ale to jsou jenom moje úvahy.
Svaly pak v nedostatku techto minerálů cukají a mají křeče, nemluvě o nervovém systému a mozku/ schopnosti spát/. To, že se ti to děje hlavně v noci ukazuje zase na parazity, protože ti nejvíc řádí v noci. A to je pak jedno s druhým.
Zkus si nejak dobre sestavit denní plán nebo jeste lepe zajít nekam na merení, at víš na čem jsi.
Mozná systém likviduju, čistím, doplnuju by mohl fungovat.
Ona nekdy uplne jednoduchá vec zabírá nejlíp...
pa
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dostal se ke mě mail, že tu někdo na fóru má nějaké psychické problémy po užívání antihelmintik...
Měl bych upozornit na jistá fakta, na které poslední dobou narážím...
Každý materiál, který do sebe dáváme, ať jde o Ivermectin, Hetrazan, Praziquantel, Albendazol, Metrolex, Niklosamide nebo klidně i ten hřebíček - musíme si uvědomit, že všechny tyhle materiály mají jedno společné...
A to je to dávkování Když se bavím s Hankou Bláhovou, často mi oponuje, že hřebíček je slabý, že zabírá jenom ve střevech... Když jí řeknu, jaké množství doporučuji, tak mi to odmítá, že tohle svým klientům nikdy doporučovat nebude - nu což... Každá věc v menším množství bude zabírat pouze ve střevech... Doporučené množství zabírá v celém těle, ale špatně v hlavě a pod kůží...
Až navýšené množství nad normál či nad doporučené dávky, jde do hlavy a (snad i) pod kůži.
Také si uvědomte, že i ti cizopasníci a další breberky zdrhají tam, kde jsou méně ohroženi - tedy z dosahu těchto materiálů.
Pokud někoho po nějakém materiálu začala bolet dlouhodobě hlava, tak si dal takové množství materiálů vyhánějící cizopasníky z těla do hlavy nebo pod kůži (tam se cítí a také jsou méně ohrožení)...
Také tu byla řeč o malárii... Malárie bývá, jak jsem tu už psal často spojována s filáriemi - tedy s vlasovci... Ono je docela možné, že filárie mají jisté "exkrementy", které sice jsou diagnostikovány jako malárie ale ve výsledku je to jen něco, co je malárii hodně podobné - tak, že je jako malárie je to diagnostikované. Jeden doktor v Brně s Oberonem se docela aktivně přeměřuje a zkouší všelijaké materiály... Jednou se předávkoval Equimaxem (pasta s Ivermectinem a Praziquantelem) a zjistil, že má oproti předchozímu dni mnohonásobně více malárie než předtím... Bohužel v tom Oberonu, který má k dispozici filárie vůbec nejsou v databázi... Takže zkrz filárie nemá žádnou kontrolu... Ivermectin jde samozřejmě po filáriích... Pokud došlo k zabití filárií a uvolnění jejich obsahu do organizmu s tím, že jsou zdrojem něčeho, co je dignostikované jako malárie, pak by to vesele odpovídalo...
Hanka Bláhová dříve doporučovala likvidaci malárie jako první, ale problém je samozřejmě v tom, že pokud je zdroj malárie cizopasník, je třeba zlikvidovat jako prvního tohoto cizopasníka, jinak se budeme trávit přírodní (chinin) nebo umělou chemií (chloroquin) donekonečna...
Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl vlastně já ten jedinec, který jí přivedl (z jejího měření) na problematiku malárie zde u nás... Tehdy mi měřila to moje pocení rukou, pořád tu boreliozu nebyla schopna nikde najít, až zjistila, že to dělá tahle "malárie" v hlavě - mám pocit, že to bylo v hypothalamusu... nebo hypofýze? Se přiznám, už nevím... Prý ten orgán ovládá štítnou žlázu a může to pak vypadat, že je špatná štítná žláza...
S filáriemi se trápím snad už od doby, co jsem se narodil... Materiály na likvidaci těchto problémů mám, dá se říci, stále k dispozici, můžu se rozhodnout kdykoliv, kdy to začnu brát intenzivně... Ale nezatěžuje mě to tolik, abych se rozhodl, že se do toho pustím, tak proč bych to bral, že jo Možná, kdybych věděl, jak velký to bude rozdíl, pustil bych se do toho po hlavě...
No takže já si takhle dělám ostudu - mám kd ispozici materiály a sám jsem se těchto problémů ještě nezbavil. Prostě u mě platí tuplem "kovářova kobyla..."
Zeptal bych se - je tu někdo, kdo by byl schopen říci, jaká přišla změna při likvidaci filárií? Je to velký rozdíl? Určitě bych to neslyšel rád jen já
Měl bych upozornit na jistá fakta, na které poslední dobou narážím...
Každý materiál, který do sebe dáváme, ať jde o Ivermectin, Hetrazan, Praziquantel, Albendazol, Metrolex, Niklosamide nebo klidně i ten hřebíček - musíme si uvědomit, že všechny tyhle materiály mají jedno společné...
A to je to dávkování Když se bavím s Hankou Bláhovou, často mi oponuje, že hřebíček je slabý, že zabírá jenom ve střevech... Když jí řeknu, jaké množství doporučuji, tak mi to odmítá, že tohle svým klientům nikdy doporučovat nebude - nu což... Každá věc v menším množství bude zabírat pouze ve střevech... Doporučené množství zabírá v celém těle, ale špatně v hlavě a pod kůží...
Až navýšené množství nad normál či nad doporučené dávky, jde do hlavy a (snad i) pod kůži.
Také si uvědomte, že i ti cizopasníci a další breberky zdrhají tam, kde jsou méně ohroženi - tedy z dosahu těchto materiálů.
Pokud někoho po nějakém materiálu začala bolet dlouhodobě hlava, tak si dal takové množství materiálů vyhánějící cizopasníky z těla do hlavy nebo pod kůži (tam se cítí a také jsou méně ohrožení)...
Také tu byla řeč o malárii... Malárie bývá, jak jsem tu už psal často spojována s filáriemi - tedy s vlasovci... Ono je docela možné, že filárie mají jisté "exkrementy", které sice jsou diagnostikovány jako malárie ale ve výsledku je to jen něco, co je malárii hodně podobné - tak, že je jako malárie je to diagnostikované. Jeden doktor v Brně s Oberonem se docela aktivně přeměřuje a zkouší všelijaké materiály... Jednou se předávkoval Equimaxem (pasta s Ivermectinem a Praziquantelem) a zjistil, že má oproti předchozímu dni mnohonásobně více malárie než předtím... Bohužel v tom Oberonu, který má k dispozici filárie vůbec nejsou v databázi... Takže zkrz filárie nemá žádnou kontrolu... Ivermectin jde samozřejmě po filáriích... Pokud došlo k zabití filárií a uvolnění jejich obsahu do organizmu s tím, že jsou zdrojem něčeho, co je dignostikované jako malárie, pak by to vesele odpovídalo...
Hanka Bláhová dříve doporučovala likvidaci malárie jako první, ale problém je samozřejmě v tom, že pokud je zdroj malárie cizopasník, je třeba zlikvidovat jako prvního tohoto cizopasníka, jinak se budeme trávit přírodní (chinin) nebo umělou chemií (chloroquin) donekonečna...
Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl vlastně já ten jedinec, který jí přivedl (z jejího měření) na problematiku malárie zde u nás... Tehdy mi měřila to moje pocení rukou, pořád tu boreliozu nebyla schopna nikde najít, až zjistila, že to dělá tahle "malárie" v hlavě - mám pocit, že to bylo v hypothalamusu... nebo hypofýze? Se přiznám, už nevím... Prý ten orgán ovládá štítnou žlázu a může to pak vypadat, že je špatná štítná žláza...
S filáriemi se trápím snad už od doby, co jsem se narodil... Materiály na likvidaci těchto problémů mám, dá se říci, stále k dispozici, můžu se rozhodnout kdykoliv, kdy to začnu brát intenzivně... Ale nezatěžuje mě to tolik, abych se rozhodl, že se do toho pustím, tak proč bych to bral, že jo Možná, kdybych věděl, jak velký to bude rozdíl, pustil bych se do toho po hlavě...
No takže já si takhle dělám ostudu - mám kd ispozici materiály a sám jsem se těchto problémů ještě nezbavil. Prostě u mě platí tuplem "kovářova kobyla..."
Zeptal bych se - je tu někdo, kdo by byl schopen říci, jaká přišla změna při likvidaci filárií? Je to velký rozdíl? Určitě bych to neslyšel rád jen já
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Zdarec lidi.Mě cukání...no spíše škubání v nohách otravovalo už pěknou řádku let.Po MMS, ale hlavně antihelmintikách se to řádně zlepšilo.Občas se to ale trochu vrací...většinou se to nastartuje nějakou stresovou situací, hlavně když mě děti nebo manželka rozčílí...no ale dám jsi pořádnou dávku Tepperweinovy směsi a mám pokoj...takže v tom opravdu hrají roli různé faktory /paraziti,nedostatek minerálů,psychika/ atd.Ahoj
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
vokoune,ja som uz pochodila za tie roky všetkých mozných lekarov. posleedne bolo to spankove na neurologii a vzdy len do mna pchali lieky na nervy. ja zaspim dobre bez liekov, nic mi nie je, ale asi po pol hodine alebo hodine to začne. vecer ked sedim pri pocitaci alebo telke to začne. vplyva na mna aj pokles teplot. nemam syndrom nepokojnych noh, to vylucili, ale nezstili o co ide. a tak uz vierim, ze ide len a len o paraziti, ktore mi nasli na diacome. tie za tych 20rokov sa zrejme dobre rozliezli cbičím jogu, tak zrejme preto som este neprepadla depke. to ani vlastne neviem, co je, len citim obcas taky smutok, že mi nik nepomohol a musim zistovat sama a venovat tomu čas. ale vsak nadej vzdy este je...vokoun píše: Juliettka já bych stejně ještě zkusil někoho aby se podíval na ten syndrom neklidných nohou. Maminka taky chodila celý noce a nemohla spát a pak jí stačila čtvrtka malého prášku a má přes noc pokoj. Já vím že je to asi jenom oblbovák ale mamča je za něj už 3 roky vděčná. To že doktory nemusím protože mě moc nepomohly a to znám docela dost údajných špiček. Nechci tě do ničeho tlačit to záleží na tobě ale přeji aby ti to dobře dopadlo.
-
- Starší člen
alfka, mineraly podla testov u lekarky su ok. aj sama si ich beriem obcas, ten horčík. na hematologii som malas vzdy nizke železo, uz som tu o tom pisala, teraz je ok, len feritin je nizky. uz som skusila brat vsetky mozne aj nemozne vitaminy a mineraly.mozk je vzdy pripraveny spat, s tym problem nemam, len zacne to od tych criev , z panvovej oblasti a do noh a potom to drazdi aj nerv.system v hlave.este to vidim na postihnutie CNS a tam sa schovavaju. a tak ako píšeš, v noci vladnu paraziti a to je príčina. a zrejme aj candida este moze byt v črevach. tak jem cesnak a skúšam.teda podla mna, pokial nevykničím paraziti, vitaminy a mineraly akoby som hadzala do kanala...alfka píše: Svaly pak v nedostatku techto minerálů cukají a mají křeče, nemluvě o nervovém systému a mozku/ schopnosti spát/. To, že se ti to děje hlavně v noci ukazuje zase na parazity, protože ti nejvíc řádí v noci. A to je pak jedno s druhým.
dik za rady
Naposledy upravil(a) julietta dne úte 15 led 2013 10:00, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Určite mám z Vás najmenej skúseností, preto nechcem dávať rozumy, no našiel som tento jednoduchý balíček aj s dávkovaním http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/ máte s klasickou trojkombináciou týchto naturaliek pozitívnu skúsenosť?
Mne to julietta tiež príde na potvorky s nedostatkom nejakých prvkov. Ja som také škubanie pociťoval iba raz, keď som chodil na akupunktúru, trocha do vystieračov na chrbte a hlavne lýtka bolo to riadne neprijemné a museli ihly z tela von, ale to s tým nič nemá...
Mne to julietta tiež príde na potvorky s nedostatkom nejakých prvkov. Ja som také škubanie pociťoval iba raz, keď som chodil na akupunktúru, trocha do vystieračov na chrbte a hlavne lýtka bolo to riadne neprijemné a museli ihly z tela von, ale to s tým nič nemá...
-
- Starší člen
ruske lekarky-vasilievova a lubinska uvadzaju: s poškodením bazalnych ganglií môže suvisieť vznik nechcených tikov a potrhávní, krčov, čo spôsobuje aj napr. parkinsonovu chorobu. a hypotalamus zas riadi žľazy s vnut.sekreciou aj telesnu teplotu,....čiže,ked sa tam usadia paraziti...Palo píše: Nedávno jsem se dozvěděl, že jsem byl vlastně já ten jedinec, který jí přivedl (z jejího měření) na problematiku malárie zde u nás... Tehdy mi měřila to moje pocení rukou, pořád tu boreliozu nebyla schopna nikde najít, až zjistila, že to dělá tahle "malárie" v hlavě - mám pocit, že to bylo v hypothalamusu... nebo hypofýze? Se přiznám, už nevím... Prý ten orgán ovládá štítnou žlázu a může to pak vypadat, že je špatná štítná žláza...
dik za to, že si tych parazitov tu vytiahol ako temu
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Tak mám dojem, že se vlasovci zase vrátili Ale nejde mi narozum, že na měření Salvií se nenašli, ať poradkyně hledala, kde se dalo, nikde nic a léky mi taky nevyšli a tělo už to nechce. A přitom zase cítím cukání, tuhnutí, tlaky pod kůží (ve svalech), mám těžký nohy, pálení, chronická rýma, panické ataky - včera jsem je zaháněla meditační hudbou. A to jsem zbaštila asi 16 past a asi 6 dávek hetrazanu (asi 3 krát zdvojené dávky), 3 měsíce intenzivního zappování, cca 10krát plazma, MMS 1, MMS 2, hřebíček, dieta, očisty a porád tam jsou. Že by to dělala malárie (pocení, hlavně v noci na místech, kde tuším vlasovce a věčné "omrzliny") ...?
Snad pomůže kryokomora. Všimla jsem si, že mi dělá mnohem líp zima než teplo, i když mám věčně omrzlé nohy a ruce Onehdy se tam nějaký chlápek chlubil, že dvacet let nemohl udělat dřep, jaký měl problémy s kolenama a teď v pohodě a hned nám tu ukazoval. Pak tam snad chodí 3 krát ročně člověk s roztroušenou sklérózou a potřebuje jen polovinu léků. No uvidíme.
Pak už leda fakt ta psychika. Asi mám v sobě nějaký negativní program, který je přitahuje. Ale pracuju na sobě, akorát najít ten hlavní problém
Juklovy bylinky jsem zkoušela a nic moc, ale známé to pomohlo. Sice se nevyléčila úplně, ale efekt to mělo. Takže vyzkoušet a uvidíš.
Snad pomůže kryokomora. Všimla jsem si, že mi dělá mnohem líp zima než teplo, i když mám věčně omrzlé nohy a ruce Onehdy se tam nějaký chlápek chlubil, že dvacet let nemohl udělat dřep, jaký měl problémy s kolenama a teď v pohodě a hned nám tu ukazoval. Pak tam snad chodí 3 krát ročně člověk s roztroušenou sklérózou a potřebuje jen polovinu léků. No uvidíme.
Pak už leda fakt ta psychika. Asi mám v sobě nějaký negativní program, který je přitahuje. Ale pracuju na sobě, akorát najít ten hlavní problém
Juklovy bylinky jsem zkoušela a nic moc, ale známé to pomohlo. Sice se nevyléčila úplně, ale efekt to mělo. Takže vyzkoušet a uvidíš.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Silné reakce na antihelmintika nemívám. Přičítám to tomu, že v době, kdy jsem je začala brát, jsem měla za sebou 4letou detoxikaci Joalisy, při které jsem se zbavila chemie a těžkých kovů a pročistila si orgány i nervový systém. Když jsem brala Antimetal, bolely mě asi půl roku zuby (nebo spíš dásně). Taky jsem absolvovala několik jaterních kúr. Přesto si myslím, že paraziti by se měli odstraňovat jako první. Na druhé straně se ale vždycky někde projeví, když se člověk zbaví nějaké zátěže.julietta píše: to ťa nepoložilo tolko brat ivermectin a hetrazan?
Pokud se pamatuji, tak výraznou reakci jsem měla hned po první dávce Vermoxu, kterým jsem začínala. Asi po 2 hodinách mě začalo silně bolet na pravé straně břicha. Ta bolest se během asi půl hodiny posunovala tlustým střevem – nahoru, pak doleva a potom dolů. Pak to přestalo. Docela zajímavá zkušenost. Netuším, co to mohlo být, nejspíš nějaký oblý červ. Moc pevně se asi nedržel, když to šlo tak rychle.
Necítila jsem nic zvláštního ani po praziquantelu, až na to, že ke konci té 9denní kúry jsem ho už nemohla ani cítit. Možná jsem ho v té době už nepotřebovala. Chtěla jsem jim ale konečně dát co pro to, protože předcházející 3denní kúry fungovaly jen částečně a připadalo mi to nekonečné. Možná by se to dalo brát jako ukazatel, jestli člověk praziquantel potřebuje, nebo ne. Tedy, nechutný je vždycky, ale pak už to člověku leze i ušima.
Jinak mám spíš opačný problém - že je ani ty velké dávky nezlikvidují. Nejspíš je to tou malárií. Plasmodia a vlasovci se zřejmě vzájemně podporují. Možná nějaká symbióza nebo co. Takže teď to zkouším současně - prášky na vlasovce a plazmu s frekvencemi na plasmodia. A samozřejmě speciálku na plasmodia od Joalisu. (Prý už se zase vyrábí.) Tu beru průběžně už rok.
-
- Zasloužilý člen
Jsem na tom podobně. Až na to, že vlasovce mám naměřené. Malárie na tom má určitě velký podíl. O kryokomoře jsem taky uvažovala, ale zatím jsem se neodhodlala. Určitě pomáhá na to, co je blízko povrchu těla. Taky mi dělá zima líp, než teplo. Horké léto nesnáším.Kacaba píše: Že by to dělala malárie? ... Snad pomůže kryokomora. Všimla jsem si, že mi dělá mnohem líp zima než teplo
Pokud jde o psychiku, zkouším teď homeopatii. Mám dojem, že funguje.
-
- Zasloužilý člen
Psychicky se cítím čím dál líp. Každý odstraněný parazit je jako balzám na nervy.vokoun píše:jak se cítíš po té kůře psychicky
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování