Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%
 
Celkem hlasů: 13

bagri
Starší člen
Příspěvky: 137
Registrován: pon 07 led 2013 0:48
Bydliště: Na Ko 69
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od bagri »

Mimo téma (offtopic)
django1 píše: a kvalitní biologický materiál bude pokračovat v cestě ke hvězdám.
Skvělá názorová různorodost. Doplnil bych vliv establishmentu, snažící se o jednotnou světovou měnu, zastrašování globálním oteplováním s profitem, veřejným šířením nefunkčních technologických paskvilů, zatajováním prospěšných technologií....jednou, až nám z hlavy vymlátí jak funguje obyčejný elektromotor v důsledku dlouhodobého vymývání mozků tajemnem a okultismem, sestavíme podle dodaných plánů úžasné hvězdolety pro vyvolené technoGuru, jakož to kvalitní nejen po biologické stránce budou pokračovat v cestě ke hvězdám. LOL :-D


Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
sysel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 240
Registrován: sob 02 čer 2012 13:21
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od sysel »

Mimo téma (offtopic)
jarda ovčák píše:nepřizpůsobivý zvostanou a svoji rozmnožovací křivku modifikují k exponenciále.
V tomto bych asi videl problem.


"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
django1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 317
Registrován: úte 29 kvě 2012 6:38
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od django1 »

Mimo téma (offtopic)
sysel píše: Temer cokoli co dnes koupíš v marketech je kontaminovano. Vetšina človíčků nemá ani balkon.
No, proto že jsi mě oslovil, porušuji pravidlo nereagovat na tebe.
Já pěstuju plodiny na naší zahrádce, to je pravda. Ale protože je malá, našel jsem si souseda s kardiostimulátorem, který mi nechal svou zahrádku za polovinu úrody vína. Mám to k němu pár set metrů.
Že to odpracuju ? To je v pořádku. Dokonce když soused umřel, vdova mě požádala abych se dál staral o zahradu. Jmenuje se to mezilidské vztahy.

-------------------------------------------

Já budu raději žít v maringotce na kusu obdělatelné hlíny, než v paneláku. V paneláku jsem vyrůstal a dospíval. Každý má možnost volby. ( toho souseda jsem musel najít a oslovit. )


Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
bagri
Starší člen
Příspěvky: 137
Registrován: pon 07 led 2013 0:48
Bydliště: Na Ko 69
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od bagri »

Mimo téma (offtopic)
django1 píše: Dokonce když soused umřel, vdova mě požádala abych se dál staral o zahradu. Jmenuje se to mezilidské vztahy.
Pokud je vdova pěkná, starost o její zahrádku i bez požádání v rámci mezilidských vztahů.....LOL :-)


Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
django1 píše:Lidi se nepohybují, hulí, žerou, cpou se jedama a hledají spásu v elixíru zdraví jako třeba brambory, krev, chcanky.
Klíč je v pohybu a v tom, že do sebe nebudou cpát jedy.
Je potřeba se zamyslet nad vlastním životním stylem.
Na druhou stranu je dobré, že vyhynou slabé články řetězu a kvalitní biologický materiál bude pokračovat v cestě ke hvězdám.
... ty hele, poslyš, a co je to vlastně dle tebe ten "kvalitní biologický materiál" ????? ....... ti kteří jsou zdraví, protože měli to štěstí, že je nikdy nepotkala žádná nemoc a tudíž se na nich ani nepodepsali doktoři ....... jo, takovejch znám hromadu, ale jelikož mnozí z nich mají v hlavě těžce "nas*áno", tak je rozhodně nepovažuju za "kvalitní biologický materiál" .... (leda tak, pokud by byl zapotřebí genom pro plemenitbu "tažných volů" ... :laugh: ) ...

... na druhou stranu však znám spoustu lidí, kteří bez svého přičinění onemocněli i přestože žili "zdravým životním stylem" ... no, ale jelikož nemají v hlavě "nas*áno", tak se nevzdávají a dělají vše, aby přežili ....... a to třeba i za použití "brambor, krve nebo chcanek" ... ;) ...


PeS: ... django, pohybem ku zdraví !!! ... :good: ... to se ti fakt povedlo !!! ... :lol: :lol: :lol: ...... ( :roll: ) ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
django1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 317
Registrován: úte 29 kvě 2012 6:38
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od django1 »

Mimo téma (offtopic)
A(&F) píše:... ty hele, poslyš, a co je to vlastně dle tebe ten "kvalitní biologický materiál" ????? ....... ti kteří jsou zdraví, protože měli to štěstí, že je nikdy nepotkala žádná nemoc a tudíž se na nich ani nepodepsali doktoři ..........
Představ si, že by chobotnice, které mají miliony potomků byly v pozici lidí. Už dávno by vyplnily všechny oceány do posledního místa a voda by stoupla k Alpám. Přežily by všechny - i ty, které mají poškozený genetický kód a nejsou určené k pokračování druhu, jeho vývoje.
V přírodě funguje přirozená selekce, ale člověk ji porušil. Porušil ji ze strachu a aby strach zamaskoval, říká tomu humánnost, humanita, sociální cítění.... U chobotnic nám to nevadí, ale u člověka to bereme osobně? Spartu člověk označil za fašistickou.

Není to pravda. Pravda je taková, že mučíme fyzicky a psychicky poškozené tvory abychom ukázali, že se postaráme o všechny, proto, aby se i o nás ostatní starali.

Jistě znáš ten příběh o bizoním stádu, které je tak rychlé, jako jeho nejpomalejší člen.
Jak silné si myslíš, že je lidské stádo v této analogii?

------------------------------------------------

Co se týče nemocí - to, že ti doktor řekne : pane, vy za to nemůžete, to může potkat každého, vemte si na to tadyten prášek, to neznamená, že tě právě neopil rohlíkem.
Kdyby věděl, kdyby měl tolik znalostí a dal si tu práci, že by s tebou probral celý předchozí život, správně by ti řekl : " no,jo ! vždyť vy jste si to vykoledovat tím a tím jednáním, činem.... Teď nám bude trvat tři roky, než Vás z toho dostaneme, ale musíte od základu změnit některé své návyky. " Že to nevíme, že jsme v poznání ještě nepokročili tak daleko, to neznamená, že řešení není stejně snadné jako v případě chřipky, kdy stačí se na jaře dobře oblékat, nepodléhat klamu, že už je teplo a vystříhat se míst, kde nemocní lidé rozprašují viry ( funguje to )

A ruku na srdce - kdo se věnuje studiu své tělesné schránky a psychiky ?
Kolik lidí naopak spoléhá na pomoc zvenku a pak říká, že za svou nemoc nemohli? Mají to v rodě, potkat to může každého ... nemusím brát za případ Američany, kteří se neobejdou bez psychologa, stačí se začíst tady do vlákna o MMS. Kolik lidí tam napíše : dej mi, dej mi zázrak.
A vždycky se dozví, že takhle to nefunguje a že si musí nastudovat co už bylo popsáno a postupovat individuálně.

U toho doktora máš nárok a dokonce i zákonné právo na to, aby s tebou probral možnosti léčby. Lidi to nevyžadují, nerozumí svým nemocem a odevzdaně čekají, co jim doktor nařídí.
Vím to už podle reakce doktorky, které jsem se ptal dopodrobna na detaily operace zlomené ruky. Její reakce byla : chcete být doktor ? Mě ani na moment nenapadlo, že lidi v mé situaci nezajímá, co se s nimi bude dít, jak se mají chovat aby se co nejefektivněji vyléčili. Moje udivená reakce byla : " víte, mě ta ruka musí sloužit až do konce života, tak potřebuju vědět, jak s ní mám zacházet "
A ano - i v tomto případě vím naprosto přesně co jsem opomenul, byla to má chyba a nebyla to žádná blbá náhoda, jak to označili svědci té události.

Všechno pochází z vnitřku člověka, ne z vnějších vlivů. Není štěstí a smůla. Každý má co si zaslouží.

--------------------------------------
a s tím pohybem : směješ se, ale Tepperweina uznáváš. Většina lidí si z něho vezme šťávy a pomine, že odkyselení se dá dosáhnout aerobním pohybem a pečlivým rozmělněním potravy.
Polykat nachystanou směs - šťávu, je snadné...
Koukám, že nám tu někdo přehodil "veksle" a už chvíli jedeme po jiné koleji - poo.


Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
bagri
Starší člen
Příspěvky: 137
Registrován: pon 07 led 2013 0:48
Bydliště: Na Ko 69
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od bagri »

Mimo téma (offtopic)
Takže v zájmu vyššího principu selekce, vyvezeme Hawkinga na pořádný kopec a šup s ním dolů. Když nic jiného, alespoň bychom zjistili, zda má jeho elektronický "tlumočník" dostatečnou slovní zásobu....LOL :-D


Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
django1 píše: a vystříhat se míst, kde nemocní lidé rozprašují viry ( funguje to ) ... Všechno pochází z vnitřku člověka, ne z vnějších vlivů. Není štěstí a smůla. Každý má co si zaslouží.
Jistě django. Ti co bydlej u móře by měli do hor, aby je nesebrala tsunami, ti co bydlej v horách by měli žit na špici, aby je nesebral lahár, kdo žije v údolí by se měl přidat, aby ho nesebrala povodeň, nebo lavina, ti co žijou na písku a krasech by taky měli jinam, aby se pod nima nepropadla zem, ti co žijou na horách by měli do nížiny, aby je netrefil blesk a neumrzli a proti meteroritům by každý měl nosit železné paraple
zatímco na chemtrails a biologický postřik obluzeného obyvatelstva obludnými imperialistickými zájmy stačí nevěřit,
Mimo téma (offtopic)
stejně jako lze nevěřit na problémy elektromagnetického smogu a chemie s radioaktivitou ve vzduchu i ve vodě a ve žrádle, a to i v tom, co si někde :laugh: prý stranou, vypěstuješ. Aby sis nic nezlomil se můžeš plazit a proti nakaženým komárům dělat kšc, kšc a mávat hbitě rukama. Vždyť to co říkáš django je naprostý nesmysl člověče. Vrať se na zem.

Jak se narodíme, čelíme průserům jednomu za druhým a už i to čelení může být průser. Jsme strůjci svého štěstí do nějaké míry, ba i podstatné, ale život bez rizik je nesmysl a ty rizika nejsou zdaleka vždy už jenom rozpoznatelná, nemluvě ovlivnitelná ani jedincem, ani společností, a to platí i pro kdejakou nákazu a až se tomu všemu vyhneš, spadne na tě zeď, nebo flák ledu se střechy, nebo nějaký blb vlítne s autem do protisměru zrovna když tam jseš, nebo na chodník, a máš nadosmrti po iluzích a s bídou pár vteřin o tom popřemýšlet. Dojdeš si do nemocnice pro sádru na polámanou ruku a taky můžeš chytit brouka, na kterýho do měsíce i dřív zakalíš. Ne, že by se to stávalo často, ale stává, a zrovna tak na tě někdo může prsknout tuberu, nebo ti půjčit v tramce či busíku klíště s encefalitidou jeda z hub, či z borůvek a jsi namydlenej stejně jako když si dýchneš prachu kočičích výkalů na nedělní procházce, protože z toho celkem spolehlivě chytíš toxoplasmu gondii ( :good: děkuju Anri :eclap: ) která ti tak zamotá psyché, že s tebou málo kdo vydrží stejně jako ty s málo kým a budeš se jen s každým nadosmrti naprosto zbytečně dohadovat o kdejakou blbost zatímco si toho svýho průseru nebudeš nikdy ani vědom, na rozdíl od tvého okolí, a nakonec si třeba i hodíš tělo z okna, misto aby ses zabýval něčím všeobecně konstruktivním.
Hodně štěstí přeje Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
minsc
Starší člen
Příspěvky: 175
Registrován: stř 14 zář 2011 18:29
Bydliště: Absurdistán
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od minsc »

Mimo téma (offtopic)
django1 píše:V přírodě funguje přirozená selekce, ale člověk ji porušil. Porušil ji ze strachu a aby strach zamaskoval, říká tomu humánnost, humanita, sociální cítění.... U chobotnic nám to nevadí, ale u člověka to bereme osobně?
Myslím že ne, strach nikdy nefunguje takto "kreativně", strach ti nepřikáže aby ses o někoho postaral. Strach spíš způsobí pasivitu a to že něco neuděláš. Takže bych radši věřil tomu, že to člověk dělá z lásky.
django1 píše:Není to pravda. Pravda je taková, že mučíme fyzicky a psychicky poškozené tvory abychom ukázali, že se postaráme o všechny, proto, aby se i o nás ostatní starali.

Jistě znáš ten příběh o bizoním stádu, které je tak rychlé, jako jeho nejpomalejší člen.
Jak silné si myslíš, že je lidské stádo v této analogii?


Tak to byl vskutku pěkný příběh...Stádní chování ? Ne, děkuji.
A kdo koho mučí ??
django1 píše:Všechno pochází z vnitřku člověka, ne z vnějších vlivů. Není štěstí a smůla. Každý má co si zaslouží.
Takže když někoho přepadne loupežník s bambitkou, tak tak je to jedině správné. Slabý a hloupý (protože chodí neozbrojen nebo byl pomalejší) bude po zásluze potrestán, a silný svým právem silnějšího dostane to co chce.
Stát, který jsme si vytvořili aby nás chránil, tak to je vlastně takové spiknutí slabých proti těm silným (díky bohu že je postupně rušen). Takže už nemůže fungovat starý dobrý zákon džungle a všechno jde pak do kopru. Jenže ironií osudu nám právě tenhle systém umožňuje přežít všechny ty živočišné druhy, které ten zákon uznávají a přirozeně vymírají (George Carlin: "we didn´t kill them all !")
Je nepatrná šance, že dokonce nezahynem s touhle planetou, kdežto oni nemají vůbec žádnou.
Ale kdoví, možná bychom žili šťastnější a plnější život pokud bychom z té větve vůbec neslezli, tak třeba máš pravdu.
Přeju Ti hodně lásky, protože na mě působíš jako člověk kterému se jí v životě příliš nedostávalo...


Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Přenos z: Pára a parní stroje ...

Příspěvek od A(&F) »

bagri píše:
SDK píše: Víš co bagri, máme tady takovou administrativní dohodu, že kterýkoliv člen může kontestovat kterékoliv tvrzení jiného člena a je na tvrdícím členovi doložit své výroky
Díky "banu - nevímzaco" jsem si nastudoval pravidla (slovo "kontestovat" neexistuje a foneticky s přeslechem by to mohl být "závodník") a rovněž budu napříště nekompromisní jak k Pootovu "NEMUSÍ" a k jeho přivlastněným myšlenkám a dalším a dalším, včetně k zviditelnění se někoho na postižených dětech.
... viz http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... kontestace ...

... ten 1 denní BAN ti vznikl automaticky na základě udělení třetího varování ... A(&F) ...

PeS: ... bagri, hlavně to s tou nekompromisností moc nepřeháněj, abys zde nedopadl stejně jako na "Studentském WEBu" ...


Edit - Dodatek:
:) Jen pro přesnost. Nejvhodnějším synonymem slova "kontestovat" je v češtině slovo "soupeřit" od slovesa "to contest". Podstatné jméno "contest" vyjadřuje povětšinou sportovní, televizní, či jinou soutěž, ale může znamenat i zpochybňování řekněme teorie, doktríny, pravomoci, či názoru atd. Má dost všeobecný a široký význam podle kontextu. Omlouvám se za za použití toho výrazu a přepíšu to na "vzít v potaz" SDK


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
xdraho
Zasloužilý člen
Příspěvky: 271
Registrován: úte 08 led 2013 15:49
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od xdraho »

Navazuje na http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=114756#p114756 SDK
Andreas fakt vypadal jako člověk, který to s náma myslí dobře.... stačí mrknout na http://www.mmsmineral.com, tak to asi jóó -andreasova firma :D
Ty bláho! Ty ceny tedy zrovna nejsou pro chudobné černoušky z pralesa někde v Africe!
Jak jsem tady někde četl komentář Pala ke konferenci o MMS v Praze, tak zrovna nadšeně např. o panu Humblovi nemluvil.

A pak nadáváme na farmaceutické firmy. Přitom i ti nadšenci když zacítí kšeft, tak se chovají naprosto stejně.
Dnešní společnost je strašná!


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Slavek Krepelka »

xdraho píše: ... Ty bláho! Ty ceny tedy zrovna nejsou pro chudobné černoušky z pralesa někde v Africe! ....
To je pravda. Jenže ono je to poněkud jako s Robinem Hoodem, který prý bohatým bral a chudým dával. Která farma a v podstatě kdokoliv vám kdy prodával něco, co jste mohli jinde schrastit za desetinu ceny a kdo Vám aj řekl o co jde a co s tím? Zkuste si prosím vás uvědomit, že jde o značkové zboží, které cílí lidi, kteří na značkové zboží dají a jsou ochotni ho nediskriminovaně zacálat, protože si to mohou dovolit. Z toho pak lze zacálat další výzkum a i to léčení černoušků. Nebo tu snad má někdo pocit, že cestování do Afriky se štáby lidí, ubytování atd. je zadara? Není mi jasné, co za naivku očekává, že ta Genesis včetně Humbla a Kalckera bude chodit někam do práce a živit se čímkoliv jiným a přitom si vydělávat na svou dobročinnost a jezdit za své vlasní výdělky léčit černoušky do Afriky a dělat o nedělích další výzkum a propagaci a,a,a.

Nezbláznili jste se náhodou? Kdo má a chce koupit, ať koupí a kdo nechce, ať koupí jinde. Však oni na to monopol nemaj. Kdyby Ti lidi měli tohle dělat z peněz, který dostali darem od těch, kteří si MMS pomohli, už to dávno museli zapakovat. Oni vám tu nabízej několik možností s tím, že ta nejdražší je řekněme za kilo euro a s tím, že to fachá daleko líp jakákoliv jiná chemie a s tím, že jakákoliv jiná a mizerná chemie jde do desetitisíců euro na člověka a je to o to horší, že to jde ještě u vás přes pojišťovnu, protože to pak nevidíte a o to je to i dražší a vy si tu budete stěžovat? :shock:

Jak už to tu někdo řekl: "Kolik jste jim vy přispěli na jejich práci darem?" abyste měli jakékoliv právo prskat.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
xdraho
Zasloužilý člen
Příspěvky: 271
Registrován: úte 08 led 2013 15:49
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od xdraho »

Kdo má a chce koupit, ať koupí a kdo nechce, ať koupí jinde.
Proboha, Slavku, pokud by ty šílené ceny zdůvodnili tak, jak je zdůvodňuješ ty, tak neceknu ani slovo. Všimni si ale laskavě, že oni to zdůvodňují jakousi zvýšenou kvalitou a podobně. Ty tomu věříš? Vždyť je to klamání spotřebitele!
Opravdu ta společnost už klesla na tolik, že ti to připadá normální? Mně ne!
Na podrazy pojišťoven a podobných jsem si už zvykl. Proč se ale takto chovají ti, kteří si přivlatňují gloriolu spasitelů a záchranců lidstva. Čím se potom liší od těch velkolumpů? Pouze tím, že ten kšeft zatím nemají v tak obrovském rozsahu.
A pak si na to ještě založí církev a prohlásí se za biskupy! To už je naprostý vrchol!


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od Slavek Krepelka »

xdraho píše: ... Vždyť je to klamání spotřebitele!...
Skutečně? Podívej se co šejdířů prodává chloritan a v jakých kvalitách. Však se to tu probírá pořád.
xdraho píše: ... A pak si na to ještě založí církev a prohlásí se za biskupy! To už je naprostý vrchol!
Kdybys nebyl kdo jseš a prošel si proč vlastně založili církev, došel bys na to, že církve jsou vyjmuty ze zákona o poskytování humanitní péče včetně léčení, které je církvím v rámci jejich věřících i nevěřících dovoleno mimo ortodoxní medicínu. Byl to politický tah a jedinný možný, aby už všichni neseděli v lapáku, to ani nemluvě o tom, že všichni, na rozdíl od Tebe, riskujou že jim někdo udělá díru do hlavy.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
jardax
Zasloužilý člen
Příspěvky: 222
Registrován: úte 06 dub 2010 1:57
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Re: CDS - skúsenosti

Příspěvek od jardax »

Proboha Slávku, nezbláznil si se náhodou?
Jak už to tu někdo řekl: "Kolik jste jim vy přispěli na jejich práci darem?" abyste měli jakékoliv právo prskat.
Slávo, ty jsi snad z jiného světa... jestli fakt nevíš, kde rejpat, vem si na mušku Alexandera Fleminga.
pro náhodné kolemjdoucí shrnu.
mms - dobrý nápad, spolehlivě léčí malárii, jednoduchá reprodukovatelnost
CDS - "objevitelé" přišli na nežádoucí účinky MMS,proto prezentují CDS, obtížnější příprava/snažší kšeft
Snažší kšefet - Příprava CDS je malinko složitější, než skapat 2 látky a proto zde máme http://www.mmsmineralshop.com/product.php?id_product=22

Lákta, která včetně lahviček stojí 20 korun, prodává pan Kalcker za 19.95 euro
Jednoduché počty Slávo, proč tak úžasnou látku nezkoušejí v evropě, americe???
Proč "testují v africe?
Už slyším tvojí námitku.... tak ok. Neexistuje statistika úspěšnosti léčby v Africe, jen konstatování. Dej mi konkrétní region v konkrétní oblasti například v Malawi a já se poptám, jak je léčba úspěšná.
Plky plky plky... nikdo ani v Malawi ani v Tanzanii neléčil, pana Humbela tam nikdo nezná!!!

Laskavě ti oznamuji Slávku, že pan Humble a pan Kalcker ti lže, pokud tvrdí, že léčí Afriku...
Věřím tomu, že částečně přeléčili třeba Maroko... Ale fakt jen kousek.
A pokud se jejich cena léčby odvíjí od ceny jejich léků ne jejich stránkách http://www.mmsmineral.com../ tak věřím tomu, že uspějí pouze v České republice!


Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“