Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

Tak jsem v poslední době v kontaktu s Andreasem Kalckerem a vypadá to, že se má od nás co učit :lol: Ale musím mu poděkovat, díky jemu pan Humble (KONEČNĚ) schválil HCl jako aktivátor MMS. Bližší informace nemám, tak uvidíme, jak se to rozvine dále, jestli začne pan Humble šířit nějakou tu informaci ohledně aktivace HCl. No, jsem zvědavý... Sám si ale myslím, že HCl-ku bude prosazovat spíše Andreas. No, necháme se překvapit... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Jajaja1
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Jajaja1 »

Palo, vidim, že maš dobré skusenosti s HCl. Budeš taký dobrý a podrobnejšie mi vysvetliš prečo HCl pri aktivácii chloritanu nevyvoláva také vedlajšie účinky ako citrónová, aby som to tu nemusel pol dňa hladať, lebo ja som bol doteraz v tom, že kys. citrónová je neškodna, keď sa požíva v potravinárstve a ešte by ma zaujimalo kolko HCl treba použivať na aktivovanie jednej kvapky chloritanu. Ďakujem

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

Jajaja1 ja by som to zbytočne nerozoberal a nezaťažoval s tým Pala. Písal tu už dosť o tom. Ja od prvej chvíle používam HCL, je to zdravšie a jednoduchšie.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Jajaja1 píše:Palo, vidim, že maš dobré skusenosti s HCl. Budeš taký dobrý a podrobnejšie mi vysvetliš prečo HCl pri aktivácii chloritanu nevyvoláva také vedlajšie účinky ako citrónová, aby som to tu nemusel pol dňa hladať, lebo ja som bol doteraz v tom, že kys. citrónová je neškodna, keď sa požíva v potravinárstve a ešte by ma zaujimalo kolko HCl treba použivať na aktivovanie jednej kvapky chloritanu. Ďakujem
Ahojky já jsem také HCl zkoušela , jak na aktivaci tak i jen do vody.Poradil mi to Palo :-)
Fází citronu a kys. citronové jsem si prošla....přes pokles imunity až k oparům a náběhům na rýmu:-)
HCl je trávící kyselina a tak po reakci chloritanu v žaludku s HCl žaludeční se může zpět díky 3,5% nebo 10% HCl tato spotřebovaná trávící kyselina zpět dodat a imunitu to nesnižuje, právě naopak.
Když jsem aktivovala kys. citronovou nebo citronem , měla jsem po několika dnech opary a pocit přicházející rýmy. Takže mi imunita poklesla. Zpočátku jsem byla MMS1 a její aktivací dle Humbla tak nadšená, že jsem tady debatujícím lidem nevěřila , že tento způsob po čase naopak imunitu zhorší.Tak jsem se pak přesvědčila ,že mají PRAVDU. U aktivace HCl jsem žádné problémy již neměla :-) :roll:

Změň sebe sama a změníš svět :-)
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

jancavac píše:namíchala do 100% jablečného džusu. Je dobré zítra začít s dvěma kapičkami?
Díky moc
Ahoj, ak je to džús z odšťavených jabĺk, tak povedzme že dobre. Ak je to kupovaný krabicový džus, tak je to zle.
Dve kvapky zvoľna nasadiť môžeš, ak to znášaš bez problémov. Ak nehrozí závažné ochorenie, ďaľšie zvyšovanie by som robil veľmi pomaly. Porekadlo, pomaly ďalej zájdeš tu platí dvojnásobne.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Jajaja1
Nový člen

Příspěvek od Jajaja1 »

LenkaX píše:Fází citronu a kys. citronové jsem si prošla....přes pokles imunity až k oparům a náběhům na rýmu:-)
Prekvapilo ma, že MMS1 može znižovať imunitu, myslel som, že ju skôr zlepšuje. Aspoň vačšina ľudi to tvrdí, ale uvedomujem si, že každý organizmus môže reagovať inak a dáva zmysel čo píšeš, takže určite to stojí za zváženie. A ako je to s tou aktiváciou? Rovnaký pomer ako s kys. citronovou? Vďaka za reakciu.
Jaro

:mrgreen: - poo.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Jajaja1 píše:
LenkaX píše:Fází citronu a kys. citronové jsem si prošla....přes pokles imunity až k oparům a náběhům na rýmu:-)
Prekvapilo ma, že MMS1 može znižovať imunitu, myslel som, že ju skôr zlepšuje.
Budu citovat Pala
Palo píše: No při aktivaci před užitím se dává při 10% chlorovodíkové třetina chlorovodíkové k chloritanu, při 3,5% HCl se dává 1:1 k chloritanu. Dolívá se, užívá se.
od Pala vím že jsou 2 způsoby užívání.
1) aktivace před požitím
pokud máš 10% HCl tak dáš 3 kapky MMS1(chloritan sodný) + 1 kapka 10% HCl......aktivace , vypít
2)Akticace až v žaludku s trávící kyselinou
Dáš do vody třeba 3 kapky chloritanu sodného vypiješ, po 15 minutách až chloritan zreaguje s trávící kyselinou(budeš si říhat) doplníš stejný počet kapek 10% HCl do vody a vypiješ. :)

:roll: :) Upravil jsem Ti ty citace. SDK
Naposledy upravil(a) LenkaX dne čtv 14 úno 2013 12:48, celkem upraveno 1 x.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Memphis333
Nový člen
Dal: 10 poděkování

Příspěvek od Memphis333 »

Zdravim vsetkych idem MMS od augusta. uz dlhsi cas 5 -6 kvapiek 4xdenne a viac ani neplanujem. Posledne dva mesiace ale hlavne v noci sa zobudim akokeby som nedychal. Neviem ci s tym mam skoncit alebo co . Davam aj Cecko 5g-10g den kazdy treti. Mineraly v organickej forme a pod. NEviem ci je to herx alebo proste telo nestiha odburavat ale zo zaciatku to nebolo taketo. Este pripominam ze liecim boreliozu. (ale bohvie co vsetko popri tom) Co s tym dychanim prosim? Stava sa to niekomu?

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

Memphis333 píše:Zdravim vsetkych idem MMS od augusta.
Skús si dať pauzu. MMS je fajn, ale nieje to absolútny zázrak. Zbav sa stresov a daj sa do pohody. Vypni telku a vykašli sa na správy a kriminálky. Ideálne by boli prechádzky po pláži :roll: , ale aj les je dobrý. Daj si dobrý obed, niečo si kúp, čo už dlhšie plánuješ a urob si radosť.
Skoré ranné budenie spôsobuje očistný režim organizmu. O 2-3 hod myslím že sú na rade púca.

Memphis333
Nový člen

Vdaka jao ale toto nie je stresom , len toto nutene dychahnie som mal aj na ATB pokym som nezvysil davku. Predstav si ze sa musis nadychnut a vydychnut sam , ze to nejde tak podvedome , je to hrozne hlavne ak sa na to zobudis v noci :(((

Milan_Sk
Starší člen

Příspěvek od Milan_Sk »

5 -6 kvapiek 4xdenne je zrejme dosť veľká dávka, skús znížiť na polovicu 2 -3 kvapky 4xdenne. Prípadne prečo neberieš 3 kvapky každú hodinu 8 hodín tak ako by sa malo ?
Mal by Ti niekto skúsený poradiť, ja len nahlas rozmýšľam.

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Jajaja1 píše:Palo, vidim, že maš dobré skusenosti s HCl. Budeš taký dobrý a podrobnejšie mi vysvetliš prečo HCl pri aktivácii chloritanu nevyvoláva také vedlajšie účinky ako citrónová...
Je to popsané zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2166
A ve vláknech okolo se dozvíš další... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Memphis333
Nový člen

no teraz to zase na mna prislo a dal som dve kvapky a cistu vodu a stiahnuty hrudnik zmyzol a lepsie dycham. Asi zacnem brat len dve a casto. Na LB a candidu a ine systemove infekcie sa mi to zda lepsie ako narazovo a potom vas ide jebnut s tych stavov.

jao
Zasloužilý člen

Příspěvek od jao »

Memphis333, užívaš popritom aj antibiotiká ? Aké ?

Memphis333
Nový člen

nie uz davna neuzivam

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“