belinda píše:Přesně tak...zrovna když jsem zjistila, že mé problémy tkví hlavně v parazitech a chtěla jsem se pustit do všech těchto metod, jsem zjistila, že jsem těhotná...co teď co radíte?
Ahoj Belindo,
tak hlavně ti gratuluju no muj ciste osobní názor na vec je takový, že pokud žena dokáže přirozeně počít, tak tělo evidentně docela dobře funguje, protože má všechny fáze - folikulární, ovulační atd..v pohodě,... hormony... a tím pádem orgány v docela dobré formě, takže ta parazitální zátěž podle mě nebude tak hrozná. Druhá věc je ta, že teď víš, že máš nějaké parazity... a to by mohl být stres a ten by mohl napáchat nemalé škody. Co si budeme nalhávat parazity má naprosto každý, ale jen málokdo o nich ví, takže bych se na to dívala z tohoto pohledu.
Sice je pravda, že po početí se částečně vypne imunitní systém, aby se plod mohl vyvíjet a imunita matky ho nezlikvidovala, což by mohl být prostor pro namnožení parazitů..., takže bych to řešila čistě přírodním postupem, napadají mě homeopatika nebo dejme tomu léky na parazity, které se nevstřebávají, jen projdou trávícím traktem, ale to bych brala jako krajní řešení.
Bylinky jsou taky ošemetná záležitost a jen málo z nich se v těhotenství může.
Taky záleží jaké parazity máš, některé neohrožují plod a to bych asi počkala až porodím, ale zato někteří paraziti nakazí narozené miminko až při kojení, jelikož se dostanou do mateřského mléka.
Ted bych asi nastolila co nejpřirozenější a nejčistčí stravu, taky grepy, jablka,ananas,mrkev, možná česnek, určitě ty semínka dýně /navíc je v nich velké množství zinku/, hodila bych se do maximální možné pohody, s myšlenkou, že všichni máme nějaké parazity a miminko bude u tebe naprosto v bezpečí.
Měj se, držím ti pěsti, pa Alfka