Ahoj všem
minule jsem vám naposled řekla, jak to vypadá v pracovně, které základní věci má mít a kdo jsou to poradci.
Dnes vám povím jak si přizvu hosta a jak ho lze například léčit.
Takže vstoupím známou cestou do pracovny, očistí mě zářivé světlo, přivítam se s poradci.
Usednu do svého křesla a počítám od 10 do 1. Tím jdu opět ještě níž do hladiny Alfa.
Dýchám uvolněně, dech je klidný, pomalý... a přeju si, aby vstoupila do mé pracovny osoba XY.
Otevřou se dveře pro hosty a přichází ona osoba. Není tam skutečně, ale jde o energetickou
kopii. Dveře se zavřou a já přivítám svého hosta. Co je důležité, než začnu cokoliv dělat, požádám ho o svolení, pokud by řekl že ne, nikdy nepokračuju. Poděkuju mu za to, že přišel a pošlu ho zpět. Já teda požaduju souhlas i z jakéhosi morálního hlediska na fyzické urovni, ale být nemusí. To je jen moje zásada. Pokud mám souhlas v pracovně zavolám si k sobě poradce, aby byl každý po mém boku a můžu začít pracovat.
Poota krásně popsal na straně 5-6 jak se v pracovně pracuje, používám totožnou techniku.
Pokud bych nevnímala obrazy a neviděla bych co se děje, musím se tím pádem spolehnout pouze na své ruce a jejich vnímání energie.
Jednoduchá ukázka, co to ta energie vlastně je, co mám na těch svých dlaních vlastně cítit a jak si na ni sáhnout je tato:
Ted skocím do reálného světa, nejsem v Alfe.
Vyzuju si boty, ponožky nevadí, stoupnu si na zem, malinko rozkročím nohy tak asi na 30 cm, moje telo je uvolněné a narovnám se, ruce volně podél těla.
V loktech pokrčím ruce, dlaně jakoby do mělké mističky - ve zvdálenosti asi 30cm, prsty u sebe.
Začnu pružit, jako bych chtěla načechrat malý polštář, zhruba 5cm tam a zpět.
Ucítím v dlaních svou vlastní energii, jakoby tam ten polštářek skutečně byl. Čím více pružím, tím víc ji cítím. Po chvilce, pokud jsem na vnímání energií víc citlivá, se víc aktivují čakry v dlaních a můžu cítit brnění, mravenčení,šimrání, teplo nebo jinou pro každého člověka specifickou změnu.
Tento pocit si zapamatuju, protože až budu v Alfe, na dlaních při léčení jiného člověka poznám podle pocitu energetický blok nebo nemoc, jelikož ta nebo to se bude pocitově chovat jinak.
Tento cvik nemám z Alfy, ale myslím si, že je na ukázku vnímání energií super
Pokud v pracovně udělám vše co chci, hosta pošlu zpět, předtím mu poděkuju, pak poděkuju poradcům, očistí mě světlo ve dveřích a odcházím stejnou cestou zpět.
Pokud vás to zaujalo až sem, hlavně po tom, co jste si sáhli na energii
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
doporučuju opět absolvovat kurz, protože můj popis není návodem a co je hlavní naučí vás tam postupovat tak, aby jste nikomu ani sobě neublížili... Já bohužel nejsem ten správný člověk, jen vám můžu nastínit možnosti, které pro vás nemusí být skryté
Takže těším se na vaše reakce.
Příště vám napíšu jak se v Alfě nabíjí na pařezu, což je velký zážitek i na fyzické úrovni
Mějte se krásně, ahoj Alfka.