Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
jancavac
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 07 úno 2013 9:44
Dal: 2 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jancavac »

Ahoj, tak už 8 dní beru mms aktivovaný buď kys.citronovou nebo HCL. Tak nějak na střídačku. Začala jsem to užívat hlavně kvůli štítné žláze, když mi doktorka řekla že jako já s tím aby se mi to vrátilo do normálu nemůžu nic udělat. To jsem si řekla to teda ne, začala jsem hledat i jiné možnosti a narazila jsem na mms. Od doby kdy jsem to začala brát se mi lépe dýchá a cítím se celkově lépe. Trápí mě i atopický ekzém - ten se začal vylupovat a vypadám jako bych slíkala kůži :-) ale parádní. jestli se toho po x letech konečně zbavím, budu nesmírně šťastná. Jsem teď na 3 kapkách 8x denně. Nevolnost ani průjmy jsem zatím vůbec neměla. Ne že bych po nich toužila ale není to divné?
Když jsem šla do lékárny shánět HCL tak na mě paní koukala jako na blázna, který chce snad vyrábět bombu :-) tak jsem si jí koupila v drogerii.

Jao díky za odpověď. Už to míchám jenom s obyčejnou vodou.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

jancavac píše:Trápí mě i atopický ekzém...
To budou nějací červíci, možná je budeš mít i na štítnici. Chtělo by to diagnostiku, jestli nemáš filárie...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od LenkaX »

jancavac píše:Ahoj, tak už 8 dní beru mms aktivovaný buď kys.citronovou nebo HCL. Tak nějak na střídačku. Začala jsem to užívat hlavně kvůli štítné žláze, když mi doktorka řekla že jako já s tím aby se mi to vrátilo do normálu nemůžu nic udělat. .
Ahojky ,píšeš o problému se štítnou žlázou,něco jsem k tomu našla ....je to psychosomatický spouštěč dle GNM.A hlavně .... dá se to zpracovat, uvědomit si co dělám nesprávně tak, že mě tělo na to upozorňuje.
******
Orgán řízený kmenovým starým mozkem - ENTODERMEM. Typologie konfliktu je zachycení, zabezpečení, přesunutí životadárného sousta za účelem přežití. Emočně jde o tyto varianty: Jsem příliš pomalý/á, nemám na všechno čas, v daném čase to nemohu stihnout, je toho na mne moc, to nemohu zvládnout, když to nestihneme včas prodat (koupit), prošvihneme to....

Tento emoční spouštěč na úrovni duše vyšle signál do mozku, kde vznikne tzv. relé v příslušné části a následně mozek iniciuje zvýšení činnosti štítné žlázy za účelem zvýšení metabolické funkce pomocí tyroxinu prostřednictvím tvorby nových buněk za účelem zrychlení jedince.*******
V mém okolí měl jeden student nějaký výrustek gelovitý na štítné žláze,už byl objednaný za měsíc na operaci, pak by následovala doživotní údržba léky .....no comment ....bylo to s ním rozebráno, uvědomil si příčinu....ve škole nestíhal a MOC chtěl vynikat. Po zpracování se útvar zmenšoal a v operačním termínu už nebylo CO odoperovat. Zkus si v klidu vyhledat spouštěč, co předcházelo před problémy se š.žlázou.At se daří :angel: ;)



Více zde: http://www.vyleceni.com/germanska-nova- ... tna-zlaza/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Změň sebe sama a změníš svět :-)
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

jancavac píše:.. kvůli štítné žláze, když mi doktorka řekla že jako já s tím aby se mi to vrátilo do normálu nemůžu nic udělat. ... Trápí mě i atopický ekzém ...
Zkus se podívat do "Autopatie" a na Čehovského http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jancavac
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 07 úno 2013 9:44
Dal: 2 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jancavac »

Ahoj, píšu zase nové poznatky.
tak ekzém se pořád vylupuje - už mám asi tak desátou kůži na rukou :-) na těch rukách to bude na delší čas to je mi jasný protože jsou hodně pořád namáhané. ale na ostatních místech mi to už viditelně mizí. Jupí! doufám že to nezakřiknu. jinak ohledně té diagnostiky jsem obepsala pár detoxikačních poradců v praze a nevím ke kterému jít. cena se pohybuje 1000 - 2000 za vyšetření což taky není málo. Ale asi to za to stojí?
jinak dneska jsem začala vysmrkávat (těžce) až z hloubky takové velké kuličky hlenu - to jsem ještě nikdy neviděla. Moje teorie je že se tělo čistí je to tak správně? Jinak se mi ještě viditelně zlepšila pleť což je taky super! Díky moc všem.


dodo13
Nový člen
Příspěvky: 16
Registrován: stř 12 kvě 2010 5:09

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dodo13 »

Ahoj všichni,nevím jestli jsem tady správně,ale potřeboval bych radu.Od nového roku mě bolí zuby 2-3ks chodím denně čistit kanálky a nic nejsou to paraziti?Zkuste mě někdo poradit co stím.Děkuji

Palo pomůže MMS dej vědět dík


dafa
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: stř 13 úno 2013 19:00
Dostal: 6 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dafa »

Ahoj vsem,

tak bych se rad podelil o sve zkusenosti s MMS. Po delsi dobe kdy to doma lezelo na polici jsem se jednoho dne rozhodl, ze to uz zkusim. Byl u nas kamarad, ktery uz to bral, tak jsme to spolu namichali a dali si davku. Ja zacal rovnou na 4 kapkach a mel jsem v planu rezim 2x denne. Cil - vydrzet cca 5 tydnu dle Ing. Blahove.

Prvni tyden jsem drzel 2x5 kapek. Prvni tri dny mi bylo trochu soufl a bolela mistama dost hlava, ale nic tragickeho. Ctvrty den vsechno ustalo a neskutecny priliv energie. To jsem nezazil. Stacilo mi spat 4 hodiny, lital jsem jak tryskomys. Neco neskutecnyho. Unava bylo divne slovo ze slovniku cizich slov. Takto jsem dojel tyden v naproste pohodicce. Zmizel pocinajici kasel a dlouhotrvajici ryma. Takze zatim znacka ideal.

Druhy tyden jsem zacal zvedat kazdy den o jednu kapku. Cil - dostat se na konci tydne na 12 kapek a vydrzet v rezimu 2x12 do konce 5 tydenni kury. Bohuzel ve chvili kdy jsem se dostal na 9 kapek tak docela hnusny bolesti hlavy. Caste piskani v usich. Stridave na obou stranach a hlavne, prisla se na me podivat brutalni bronchytida. Jeste do druheho dne jsem vydrzel si dat 9, ale ten kasel byl brutalni a sila nebyla tak jsem se vratil na 5 kapek. Hlava se srovnala, piskani prestalo, huceni hlavy taky v pohode. Jen toho kasle jsem se nemohl zbavit vic jak tyden. Dost me to prakvapilo. Ocekaval jsem detoxikacni priznaky ala ta hlava, blbe, chripkove stavy, ale proc to neznicilo tu bronchytidu to nechapu.

Ted uz kasel tak nejak ustoupil, ale byl jsem nucen nasadit kapky z lekarny, protoze na MMS to evidentne zadnym zlepsenim nereagovalo. Opet se mi spustila ryma, ale tentokrat kratsi.

Zatim co pozoruji tak zmizel ekzem, ktereho jsem se nemohl zbavit radu let. Na rukou i nohou. Mozna zatim zmizel jen na chvili (nechci to zakriknout), ale i tenhle stav je snovy.

Jakmile za par dni dolecim ten kasel a rymu tak uz bych se zase pustil do boje, ale netusim proc se nastartoval ten kasel. Zda je to kvuli MMS nebo je to nahoda, ze jsem to zrovna dostal, ale pak nechapu proc si s tim MMS neporadilo za 2 dny.

Nemate nekdo nejaky napad?

Diky

David


LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od LenkaX »

dafa píše:Ahoj vsem,

Caste piskani v usich. Stridave na obou stranach a hlavne, prisla se na me podivat brutalni bronchytida. Jeste do druheho dne jsem vydrzel si dat 9, ale ten kasel byl brutalni a sila nebyla tak jsem se vratil na 5 kapek. Hlava se srovnala, piskani prestalo, huceni hlavy taky v pohode. Jen toho kasle jsem se nemohl zbavit vic jak tyden. Dost me to prakvapilo. Ocekaval jsem detoxikacni priznaky ala ta hlava, blbe, chripkove stavy, ale proc to neznicilo tu bronchytidu to nechapu.
Jakmile za par dni dolecim ten kasel a rymu tak uz bych se zase pustil do boje, ale netusim proc se nastartoval ten kasel. Zda je to kvuli MMS nebo je to nahoda, ze jsem to zrovna dostal, ale pak nechapu proc si s tim MMS neporadilo za 2 dny.

Nemate nekdo nejaky napad?

Diky

David
Já mám obdobnou vlastní zkušenost, nemyslím přímo s kašlem ,ale se shoršení zdrav.stavu po měsíčním užívání MMS aktivovaným citronem a kys,citronovou.Pokud jsi také aktivoval těmito kyselinami,jsi ukázkový případ toho jak už tady psali mozí přede mnou,že MMS po urč, době spotřebovává Tvou vlastní trávící kyselinu,která když se nedoplní,vyvolá pokles imunity,A to se Ti stalo.Týden Ti to fungovalo skvěle,pak už MMS reagovala s Tvou HCl a imunita šla dolů.Kdyby jsi MMS aktivoval HCl ,tak by k tomu zřejmě nedošlo.Nebo stačilo doplnovat HCl ve vodě.
Také se tu doporučuje po 7 dnech braní MMS na 2 dny MMS vysadit a brát mega dávky vit.C 10000-12000mg .Tím se imunita zvedne a dalších 7 dní se bere MMS.Tobě se zřejmě projevil pokles imunity ve Tvém nejslabším místě.....průdušky, plíce . U mě to byly opary, rýma .


Změň sebe sama a změníš svět :-)
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

No řekl bych, že MMS vyhnalo nějakého parazita do uší.Tam je totiž těžko dostižitelný.Mně se něco podobného stalo po nasazení hřebíčku a antihelmintik.Vzhledem k tvému exému, bych to tipl na vlasovce.Dostat ty mrchy s tama je velký oříšek.Na to je nejlepší plazma, nebo i zapper, ale i tak je to velký boj... :bhead:


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od LenkaX »

dafa píše: Druhy tyden jsem zacal zvedat kazdy den o jednu kapku. Cil - dostat se na konci tydne na 12 kapek a vydrzet v rezimu 2x12 do konce 5 tydenni kury. Bohuzel ve chvili kdy jsem se dostal na 9 kapek tak docela hnusny bolesti hlavy. Caste piskani v usich. Stridave na obou stranach a hlavne, prisla se na me podivat brutalni bronchytida. Zatim co pozoruji tak zmizel ekzem, ktereho jsem se nemohl zbavit radu let. Na rukou i nohou. Mozna zatim zmizel jen na chvili (nechci to zakriknout), ale i tenhle stav je snovy.

David
Ještě mě napadlo k těm uším-pískání......
Uši jsou na konci dráhy ledvin a ledviny u takové docela brutální kůry se zvyšujícím se počtem kapek MMS jakou jsi nasadil nestíhají se zbavovat škodlivin a jsou přetížené.Mohlo to mít i tuto souvislost.S parazity nemám takovou zkušenost, ale je pravda , že na konci měsíčního léčení MMS se mi najednou po ránu objevily plavající kroucanečky v levém oku a plavou tam doted. Nikdy dříve jsem to neměla .Takže je možné že i u mě byli vyrušeni z klídku.Použila jsem na to Entizol 2x (jak mi tady někdo poradil), ale nezabralo to vůbec. :cry:


Změň sebe sama a změníš svět :-)
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

No vlasovci bývají velice často ukryti v ledvinových klubíčkách a bývají jednou z možných příčin vysokého nebo i nevyrovnaného tlaku.Takže s tou dráhou ledvin by tam mohla být souvislost.Jinak pískání,šumění,hučení v uších je pro ortodoxní medicínu neřešitelný problém,
jsou i případy které končí sebevraždou.I pro alt. medicínu je to těžký oříšek, ale šance na odstranění příčin a úplné uzdravení jsou zde mnohem vyšší. :bye:


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od LenkaX »

MIRKO píše:Jinak pískání,šumění,hučení v uších je pro ortodoxní medicínu neřešitelný problém,
jsou i případy které končí sebevraždou.I pro alt. medicínu je to těžký oříšek, ale šance na odstranění příčin a úplné uzdravení jsou zde mnohem vyšší. :bye:
Souhlasím,klasická medicína s tím neví rady.Pískání může být problém na jemnohmotné úrovni, dají se tyto"vlivy" , pokud je dovoleno, vyčistit...opět jen myšlenkou na jemnohmotné úrovni.. Mohou to být i jiné entity ,které toto způsobují.( to jsou ty případy, kdy život ukončí násilně)


Změň sebe sama a změníš svět :-)
dafa
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: stř 13 úno 2013 19:00
Dostal: 6 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dafa »

Diky za reakce. To piskani v usich bylo jen pri MMS, normalne s tim nemam problem a po snizeni davky uz to bylo zase OK, takze zadna sebevrazda se nekona.:-D

Nicmene k prvni reakci: Je pravda, ze aktivuju kyslinou citronovou. S tim michanim s HCL nemam zkusenosti, ale muzu zkusit to doplnovani pres nejaky potravinovy doplnek. Predpokladam, ze se bavime o Betadine HCL. Zakoupim a uvidim.

Pozitri jdu na diagnostiku na parazity tak jsem zvedavy jak dopadnu.;-)


dafa
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: stř 13 úno 2013 19:00
Dostal: 6 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od dafa »

Mimochodem, zkousel jsem dnes na Proseku v lekarne koupit tu kyselinu chlorovodíkovou solnou 3,5%. Koukali na mne jak na exota a rekli, ze nic takoveho nemaji.:-(

Nemate nekdo zkusenost kde ji v Praze koupit?


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Zkus drogerii, dobrá je ve Zlatnické ulici, ptej se u pultíku v zadním rohu.
Kdybys měl dojem, že "technická" není dost čistá, tak si spočítej hodnoty znečištění při použitém zředění :D

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“