... důvod ??? ... ...sali píše:Igi. Bez složitého vysvětlování.... na CENTRONIX (paralelní port) zapomeň.
... v tom případě ale fakt nechápu, proč se potom tak vehementně "bráníš" použití PICAXE, když je to v tomto případě asi opravdu ta nejschůdnější cesta ... = nízká cena + jednoduchost programování a následných změn ....... neb pro tyto účely (když neumíš programovat v "Céčku" apod.) mě fakt nenapadá nic jednoduššího PICAXE ... máš-li jiný názor, tak to vyvrať ...sali píše:že mojim záměrem je konstrukce relatině jednoduchého laciného univerzálního Zapperu dostupného a použitelného pro každého, kdo umí trochu ovládat PC. Univerzálnost spočívá v "léčení" (Zapeer), diagnostice (Salvie), archivaci dat a budoucím vylepšování z 99% jen pomocí software a firmware. .... Elektroniku jsem dávno pověsil na hřebík a programováním už se taky dlouho neživím.
... dle mých argumentů výše nevím o ničem ... ...sali píše:Existuje spoustu modulů, pro naše potřeby možná i lepších než VS1000 a PICAXE
... no dyť ... PICAXE + USB/RS232 + nějaká ta bižuterie + tišťák + krabička ... to celé se bez práce vejde do 500 stovek ...sali píše:je mojim záměrem, aby se celé zařízení skládalo z co nejmenšího počtu součástek. Čili jen malinká krabička s vypínačem a konektory na elektrody a USB.
... no nic, chtěl jsem ti trochu ulehčit cestu, ale jak vidím, máš tendenci jít hlavou proti zdi ... ... tož si to užij ... ...