Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od LenkaX »

vokoun píše::roll: Katty hned první den 8*3 kapky :bhead: to jsi do toho vlítla trochu tvrdě. Pokud vím tak se začíná s jednou kapkou a až pak se to navyšuje.
Nápodobně .Já poctivě začínala 1 kapkou a po 30 dnech končila 3x8 a to s citronem bez HCl nedělalo dobře.Obdobně na tom byla celá rodinka :-)
Katčina maminka ......chřipka sama o sobě už je velké čištění.Spíš bych dodávala HCl ve vodě a velké dávky vit C, případně 4x denně 1/2 lžičky kurkumy do teplé vody či Bio mléka .Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
dakz
Nový člen

Příspěvek od dakz »

zdravím...prosím o radu....začala jsem užívat mms a kyselinu citronovou jsem koupila v obchodě kterou jsem naředila jak jsem se dočetla na jiných stránkách jedna lžíce kyseliny a jedna lžíce vody.....a tady na stánkách je psáno 1:5lž.vody.....to mám asi moc sylné když dávám 1kap.mms s 5 kap.kyseliny?prosím poraďte

kattty
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od kattty »

ahojte, prosím o radu.. co byste použivali na periorální dermatitidu na obličeji? už ji mám půl roku, zkoušela jsme různé bylinky, krémy nakonec jsem donedávna brala antibiotika, které jsem ale už nedobrala.. už to bylo dobré. ale včera se mi zase udělaly fleky:( je dobré si to vlhčeným tamponém potírat? a kolik kapek?
dík za radu.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Genesis - MMS

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Dohadování se o etice Genesis přestěhováno do Boxovárny http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 60#p114760 SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od gogolo »

Ahoj všichni
Můj syn 28 let začal asi před 3 týdny brát MMS,první týden 1 kapka/den,druhý týden 2 kapky/den,3 týden 2 kapky/den,a po tomto období se objevilo nachlazení+kašel.Jak je to možné a co má dělat dál?

gogolo
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od gogolo »

Je zde na foru někdo z okolí Litvínova.Ozvěte se.Díky

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

gogolo píše:Ahoj všichni
Jak je to možné a co má dělat dál?
Myslíš tím, proč dostal rýmu, když bere MMS? MMS ale není prevence a jedna kapka denně je dost málo na nějaký účinek. Jestli chce něco s tím řešit, ať jede podle příslušného protokolu po hodinách.

indiga
Stálý člen
Dal: 23 poděkování

Příspěvek od indiga »

Ahojte , chcela by som sa spýtať na niečo ohľadom MMS1:
Čítala som na internete v angličtine že do ďalšej knihy o MMS sa pripravuje informácia, že zarábať MMS-ko s jablkovou alebo hocijakou aj čerstvou šťavou nie je dobré, pretože to obsahuje prirodzené antioxidanty a MMS je oxidant. A oxidant a antioxidant sa proste "neznesú" a neutralizujú sa a je jedno či je ten antioxidant umelá kys. askorbová alebo prirodzené antioxidanty v pravom odšťavenom ovocnom džúse. Ak by toto bola pravda potom je problém aj počas brania MMS jesť ovocie a zeleninu a všetko čo obsahuje prirodzené antioxidanty? Myslím počas protokolu 1000(8 krát denne 3 kvapky). Vie sa niekto k tomuto vyjadriť? Budem vďačná, pretože ja sa bojím aby sa mi MMS-ko nezneutralizovalo aj jesť napr. jablko počas tých 8 hodín čo ho beriem.O káve s mliečkom ani nehovorím. Ďakujem indiga

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Ahoj, jedná se jenom o umělý vitamín C, tedy kyselinu L-ascorbovou, která se přidává do většiny džusů a na některých se to ani nepíše. Přírodní vitamín C, který je v ovoci, se s MMS snáší bez problémů.
Jinak se ptáš na věci, které tu již ve vláknech dávno jsou - zkus použít [Hledat] :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
indiga
Stálý člen

Příspěvek od indiga »

poota píše:Ahoj, jedná se jenom o umělý vitamín C, tedy kyselinu L-ascorbovou, která se přidává do většiny džusů a na některých se to ani nepíše. Přírodní vitamín C, který je v ovoci, se s MMS snáší bez problémů.
Jinak se ptáš na věci, které tu již ve vláknech dávno jsou - zkus použít [Hledat] :D

Zdravím - poota
Poota ja veľmi dobre viem ža sa to týka umelého vit. C(kys. ascorbový) ale ty si si môj príspevok asi celkom dobre neprečítal. Oxidanty a antioxidanty proste nejdú dokopy(budú sa neutralizovať, možno nie úplne ale do istej miery určite) a je jedno či sú umelé alebo prirodzené, to je proste chémia. Ak to nájdem v angličtine, bolo to na ofic. stránke Humbla niekde, tak to sem dám. Takže tak.indiga

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

indiga píše:Myslím počas protokolu 1000(8 krát denne 3 kvapky). Vie sa niekto k tomuto vyjadriť? Budem vďačná, pretože ja sa bojím aby sa mi MMS-ko nezneutralizovalo aj jesť napr. jablko počas tých 8 hodín čo ho beriem. Ďakujem indiga
Ahoj, jablka můžeš konzumovat bez obav. Taktéž např. hroznovou šťávu.
Citrusové ovoce a šťávy z nich však ne. Totálně likvidují CLO2. Vyjímku tvoří citron a šťáva z něj. Pro zlepšení chuti MMS1 si z ní můžeš udělat i sirup. Kolik šťávy, tolik cukru.
Pro jistotu je nejlepší koupit si Instatest. Proto jsem to udělal i já a mám pokoj :D
Batles :D

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

indiga píše:.. ty si si môj príspevok asi celkom dobre neprečítal.
Ano, máš pravdu, skutečně jsem nepochopil, o co se Ti jedná, omlouvám se.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Indigo, zkus to najít, prosím.

indiga
Stálý člen

Příspěvek od indiga »

poota píše:
indiga píše:.. ty si si môj príspevok asi celkom dobre neprečítal.
Ano, máš pravdu, skutečně jsem nepochopil, o co se Ti jedná, omlouvám se.

Zdravím - poota
Prepáč aj ty Poota, aj ja som mala na tvoju odpoveď reagovať miernejšie, len mi tie oxidanty a antioxidanty s tým MMS stále nedajú nejak pokoj. pekný deň indiga

indiga
Stálý člen

Příspěvek od indiga »

sisa píše:Indigo, zkus to najít, prosím.
Pokúsim sa Sisa, už aj ja ľutujem že som si to neskopírovala a neuložila. Neviem tak dobre po anglicky, takže si veľa vecí dávam do prekladača a neviem ako som sa k tej konkrétnej stránke dopracovala. Asi cez to genesisII.forum. Skúsim. Pekný deň indiga

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“