Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
globelino
Stálý člen
Příspěvky: 54
Registrován: stř 15 úno 2012 12:26
Dostal: 2 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od globelino »

ten pampeliškový lístek stačí jeden na den a ze začátku i míň, no jak jsem už zmiňovala
k přípravě vývaru použijte i kořen petržele, pomáhá to ledvinám
možná bych i zkusila i tu probiotickou pastu
v těch vedrech se asi cítí venku líp
dejte vědět jak se situace vyvíjí


To jakým způsobem zacházíme se slabšími, určuje jací ve skutečnosti jsme

Vždy jsme zodpovědní za to co si k sobě připoutáme

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."-Martin Luther King, Jr.
skatkas
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 07 srp 2012 0:39

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od skatkas »

Pekny den...mam trapeni s kocourkem. Je vykastrovany, vzdycky chodil normalne na sve wc a ted nam ucurava po celem byte. Mam podezreni, ze ma jistou nemoc, ale to neni to, co jsem zde chtela resit...
Chtela bych se zeptat, jestli vas nenapada neco, jak to do nej dostat, protoze i kdyz mu nakapu minimum mms, tak to v misce citi a radsi je o zizni, pritom pije v posledni dobe az prilis. :-(


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od poota »

Zkus mu to dát napřed ochutnat třeba z namočeného prstu - ještě to neměl a tak se vyhýbá neznámému pachu.
Jinak aktivované a zředěné MMS a nebo VMS mu můžeš dát taky tak, že ho dáš do injekční stříkačky, která má místo jehly nasazený kousek měkké hadičky. Ten mu zasuneš se strany mezi zoubky a pomalu, ale opravdu pomalounku mu obsah vytlačíš do tlamičky. Jakmile mu to tam stříkneš rychle, tak už to příště nebude tak snadné. Nejlepší je vzít si kocourka mezi lýtka hlavičkou dopředu a opatrně ho na zemi "přisednout". Tím si stojí na svých zbraních hromadného ničení a současně nemůže v kritický okamžik couvnout. Jednou rukou mu podržet hlavičku, aby s ní nemohl házet do stran. Na pomalé vytlačení obsahu ze stříkačky by to chtělo ještě dvě další ruce - když nejsou, je lepší si s vodou nanečisto napřed pomalé vytlačování několikrát vyzkoušet.
A hlavně potom silně chválit jeho šikovnost.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Josef Bárta
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: ned 09 pro 2012 19:48

Mor včelího plodu

Příspěvek od Josef Bárta »

Chtěl bych se zeptat na léčení moru včelího plodu ! Způsobuje ho bakterie Paenibacillus larvae larvae ! Zkusil bych za pomocí vyvíječe aerosolu fouknout MMS do úlu ale nevím v jaké koncentraci aby včely nezabila .


Josef Bárta
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: ned 09 pro 2012 19:48

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Josef Bárta »

Potřeboval bych pomoci z léčení včel ,moru včelího plodu způsobuje ho bakterie Paenibacillus larvae larvae aplikovat bych ho vyvíječem aerosolu Potřebovat bych vědět jestli by šlo fouknout do úlu roztok MMS ale nevím v jakém množství !


Darinka
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 26 lis 2011 20:09
Bydliště: Bratislava

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Darinka »

Ahoj, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám 12 ročnú pudličku, ktorej sa asi rok dozadu začali po tele tvoriť bradavice. Najprv sme mysleli, že to súvisí s vekom, no postupne bradavíc pribúdalo a najmä na pravej prednej nožičke jedna narástla do nepekných rozmerov, vyzerá ako malý ružovo čierny karfiol. Fenka ci to často líže a hryzie, zrejme ju to svrbi, často jej bradavice nachádzame krvavé. Veterinár vidí jediné riešenie v chirurgickom odstránení, no hrozí tam riziko infekcie a rozšírenie ďaľších bradavíc. Môže sa jednať o vírus v tele, papilomavírus myslím. Hľadám každé riešenie, pretože psíka treba pravidelne strihávať a nie raz jej boli tieto výrastky poškodené a psík tým dosť trpí.. :-( Veľmi vás prosím o radu, či je možné pomôcť si mms kvapkami, ich aplikáciou na bradavice, prípadne v akej koncentrácii, ako často.. za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od sisa »

Darinko, já stříkala fence bradavici MMS , ta zeschla a nakonec ji vet odstřihnul.


evely
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: pon 01 lis 2010 20:15
Dal: 2 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Léčení zvířat - CDS

Příspěvek od evely »

Dobrý deň,
dávam fenke 2,80kg pol kvapky MMS. Na 12 kg má byť 1 kvapka, to je 1/4 kv., zvýšili sme na 1/3 a potom na 1/2 kv. Prosím o radu, chcela by som prejsť na CDS, ale neviem si rady ako prepočítať kvapky. 1dcl 50 ppm je 4 kv MMS, tak 1/2 kv by zodpovedalo 12,5 ml, pri 100 ppm 1/2 kv zodpovedá 6,25 ml, čo je ešte stále veľké množstvo tekutiny pre takého malého psa a ešte to treba zapiť čistou vodou. MMS dávame 3-4x denne. Asi som to zle spočítala, alebo zle previedla kv na ppm...
Ďakujem za odpoveď.


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od jani »

Máte někdo, prosím, zkušenosti s léčbou syfilisu u králíků? Kámoš má už podruhé nemocného výstavního samce, léčil ho nějakou injekcí ATB. Vzala bych si králíka k sobě a věnovala bych mu čas pro léčbu. U mojí krásné rexiny králice jsem to bohužel objevila v pátek asi taky, zduřené pohlaví, jakoby s prasklinami. Kryla jsem ji loni zjara, zdravým samcem, takže mě tento stav překvapil, kde to mohla chytit. Napadlo mě, pokud na syfilis zabírají ATB, že by snad mohlo tedy zabrat koloidní stříbro nebo MMS? Králíkům dávám nepravidelně do vody 4kapky na litr neaktivovaného mms.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jani píše: Máte někdo, prosím, zkušenosti s léčbou syfilisu u králíků? ...
V hrdlo bych lhal, že mám zkušenost jak s léčením králíků tak s léčením syfilisu, ale osobně bych na to vzal injekce HCl. Píchá se to u zvířeny do kožní řasy na ramenou.
Namíchat 35% HCl jednu kapku do 164ml destilky a píchnout dvě kapky na kilo váhy (vychází na 1:3000 Feguson), pod kůži každý druhý den. První injekci bych dal jen jednu kapku (0.05ml), ale pak už po dvou. Dal bych tomu tak 3 až 5 injekcí a bude pokoj. Sterilizovat injekce není nutné, jsou naprosto sterilní a sterilizující. Když to fachá i na anthrax, kapavku, horečku omladnic a kdejakou bakterii, nutně to sebere i syfilis.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
e_mysak
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: sob 26 led 2013 20:33

Re: použití HCL u zvířat

Příspěvek od e_mysak »

Čtu zde o vašem problému s pejskem,podařilo se mi nedávno sehnat pastu Equiverm která obsahuje 20 mg Ivermectinu a 80 mg Praziquantelu. Zaplatil jsem za ní 185 Kč.Je to sice pro koně ale aplikátor je dost přesný takže lze nadávkovat potřebné množství.Možná že by vyhovovala. Vyrábí to Bioveta a.s. Ivanovice na Hané. :?


tarmin
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12 bře 2013 5:24
Dal: 3 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od tarmin »

Zdravím vás,

můj šestiměsíční kocourek trpí závažným a dle veterinářů smrtelným infekčním virovým onemocněním FIP (zánět pobřišnice - způsobený kočičím Coronavirem). Nyní mne mrzí, že jsem léčbu pomocí MMS nezačal zvažovat dříve, ačkoliv jsem o ní již věděl... sám jsem MMS dosud neužíval (dnes objednávám první balení), a proto se obracím na vás.

Kocourek je velmi zesláblý, nejí, pouze pije a ztěžka chodí. Jeho váha již klesla ke 2 kg (z 2,7 kg). Veterinář mi sdělil, že není možnost, jak jej vyléčit, avšak nehodlám se vzdát, i když už je možná pozdě.

Chci vás tedy požádat o radu, jaké dávkování pro něj zvolit a zda je pro kotě jeho věku MMS vůbec vhodné. Taktéž se chci zeptat, zda je zapotřebí pro roztok použít destilovanou/čištěnou vodu či zda stačí pitná voda? Je v tomto případě vhodné použít jako aktivátor kyselinu citrónovou?

MMS bych tomu mému drobečkovi aplikoval stříkačkou, ale mohu mu jej též zkusit dát do misky s vodou, třeba začne ještě pít - je vhodná nerezová miska?

Omlouvám se, ale v oboru léčení pomocí MMS jsem úplný nováček :? Předem tak děkuji za vaši ochotu a čas :) ;)


evely
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: pon 01 lis 2010 20:15
Dal: 2 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od evely »

Začnite dávať kocúrikovi multivitamínové tonikum Canivita http://www.canina.cz/canivita-c57/canivita-100-ml-i537/ vstrebáva sa sliznicami behom 10 minút a dodá mu vitamíny a silu, ktoré mu chýbajú keďže nechce jesť. Mačiatka majú rýchlejší metabolizmus ako dospelé mačky, poproste veterinára nech mu dá zatiaľ výživovú infúziu.
Kyselinu citrónivú môžete zarobiť pitnou vodou v pomere 1:1. Na 1 kvapku MMS dáte 1 kv kys. citronovej, po 20 sekundách zalejete 4 ml vody /vhodná 2ml striekačka/ . Potom naberiete 2 dieliky pod 1 ml /teda 8 dielikov/ a doplníte striekačku čistou vodou doplna, takto máte pätinu kvapky, podávať 3-4x za deň priamo do papuľky. Keď to bude dobre znášať môžete zvýšiť na 1/4 kvapky...
Ak bude piť z misky tak z keramickej, alebo plastovej.
Pri zápale podbrušnice treba sledovať bruško, môže sa zväčšiť, vtedy sa do brucha dostala voľná tekutina /zápalový výpotok/, ktorú veterinár odsaje a dá dren, aby vytekala. Veľa záleží od toho, nakoľko choroba už postúpila.
Držím kocúrikovi palce!


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od poota »

Vzhledem k tomu, že kočičí kůže propouští zvenku dovnitř ochotně všechny látky (abnormálně nebezpečná jsou pro ně všechna ředidla!!), mohlo by mu pomoci i potírání bříška tamponem namočeným v aktivovaném a zředěném MMS. Tím by se dostávalo MMS k pobřišnici přímo.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
tarmin
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: úte 12 bře 2013 5:24
Dal: 3 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od tarmin »

Vřele děkuji za odpovědi :) Obávám se však, že už MMS nepomůže, stav nemoci je velmi pokročilý, bříško má hodně nafouklé a kůže i dásně už jsou zežloutlé :( Teď už navíc odmítá i pít, tudíž ho budu zavodňovat stříkačkou. Pokud mi MMS dojde dříve, než kocourek odejde, začnu mu ho podávat - myslím, že mu nemůže uškodit.
K veterináři se s kocourkem znova bohužel v tomto týdnu nedostanu, tudíž už to záleží pouze na nás dvou :epray:


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“