Je to už tři měsíce a pár dní, kdy jsem zahájil léčbu autopatií, takže je na čase něco sem napsat.
Především je to léčba mírná a pozvolná, alespoň u mne. Zkoušel jsem už párkrát homeopatii, tak vím, že se nic nedá uspěchat ani v této příbuzné metodě.
Nejdřív ke způsobu léčení: používal jsem originál autopatickou lahvičku od p. Čehovského a až na výjimku kupovanou vodu z Lidlu. (dvakrát jsem zkusil
vodu ze studánky "Světice" u Brandýsa, ale výsledek byl spíš slabší.)
Ještě jednou udělám pokus se studánkovou vodou, ale každopádně kupovaná je perfektní.
Mám už taky čas na novou al. lahvičku (podle foršriftu po 3 měsících), tak uvidím jaké budou výsledky s novou a zopakuju i vodu ze studánky.
Aplikoval jsem to po týdnu až deseti dnech, většinou jsem střídal 3litry a 4,5litru. Nejvíc mi vyhovuje doba nad ránem, když se vzbudím okolo 4té hodiny.
Používal jsem jenom slinu. Střídavě vařenou a studenou a nezaregistroval jsem v tom rozdíl.
Potíral jsem vždycky třetí oko a trochu pod jazyk. Někdy ještě na štítnou žlázu, popř na srdeční čakru, ale nejsem si jist, jestli je to dobře.
A teď k výsledkům- léta říkám, že pacient je potvora nevděčná..
..a vidím to i na sobě- když nás něco začne bolet, někde píchat, hned skuhráme, nadáváme, ale když bolest přejde, ani to kolikrát nepostřehnem.
A tak tedy klepu na dřevo a současně na klávesnici: téměř jsem nepostřehl, že mě docela dlouhodobě opustila otravná bolest v kříži...
Dnes jsem byl poprve v práci po 15-ti denní chřipce, která ale měla docela blahodárný, až záhadný důsledky:
Každou zimu mám něco jako zimní dermatitidu na nohách, někdy až po břicho. Je to způsobený hlavně suchým vzduchem a tím, jak se v zimě oblékám, ale na nohách mám samozřejmě jenom džíny. Takže každou zimu, nejvíc v únoru si drbu nohy.. Sporadicky, spíše vůbec nepomáhají různý mastičky.
Ale letos jsem ještě k tomu měl dva fleky na levý noze, jeden na nártu a druhý na stehně. Fleky vznikly už před začátkem autop. léčby, někdy v listopadu.
Vypadalo to jako plíseň, ale nic na ně nezabíralo. Listopad -prosinec-leden-ůnor pořád stejný, mazal jsem, stříkal jsem na to i MMS- žádná změna.
Až přišel začátek března a dostal jsem chřipku. Během dvou dnů se na "milých" flekách na noze udělaly strupy, za další dva-tři dny se vyloupaly -a je od nich pokoj. Nohy vůbec nesvědí, kůže jako u modelky (teda skoro..
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
) A to všechno, co mě zlobilo tři měsíce zmizelo během čtyř dnů
- bez jakéhokoli léčení.
Tedy kromě autopatie... a teď babo raď..čím to je...
..ale hlavně, že to je.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
V příštím týdnu zkusím novou lahvičku, tak napíšu, jakej rozdíl jsem zaznamenal.
Mějte se fajn, M.