![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hlavně pak pozor na popáleniny
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nevidím to. V tý mikrovlnce dochází ke kompletně chaotickému skládání vln a navíc z mnoha stran. Sice i chaos je informace, ale nijak specifická. S laskavým pozdravem, Slávek.milda píše: ... Co se týká mikrovlnky - není možný, ...
Mám dojem, že ten opar nebude přenesen "informací", a to ze dvou důvodů.libcosenior píše:.. za chvíľku sa mu spraví herpes => reakcia na pamäť v pohári.
Nechci pusobit drze,ale domnivam se,ze kdyz pouziju mazani mikrovlnkou,ztracim cas,protoze medium muzu stejne tak dobre vylejt,nebo vyhodit a nedelat z nej cosi skodlivyho navic z mikrovlnky.Zjisti si o ni vic,ja tvrdim jen to,ze co do mikrovlnky das uz neni to co z ni vyndas i kdyz to stejne vypada,udelals z toho neco co telo nezna a pridelals mu jen praci! Nic ve zlym.Craft píše:....Jinak pro mazání informací z čehokoliv (resetování) používám již dlouhodobě mikrovlnku. Stačí vložit na 2 sekundy a vypnout. Funguje to na 100%....
Zdravim:-)),abych se priznal,ony sachy s lahvickou za 600 mi pripadaji jako dobrej business:-))).Ona k tomu totiz staci kazda cista sklenicka,nebo kolonadovy pitko z Varu :-)poota píše:S tou "pamětí" skla mi to pořád nějak neštymuje a mám dojem, že to bude trochu jinak. Ne že bych chtěl jenom rejpat![]()
poota