Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Zorca píše: ... Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - ...
Vodíkovou vodu. Vlákno Oxidační stress - vodík.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
rojtice
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od rojtice »

Bobina píše v posledním dopise:" Takže zbývá vyzkoušet metoda Budvigové+Garsonova terapie."
Milá Bobino, cítím s Tebou. Prožívala jsem totéž s maminkou. Nejdřív zlepšení, pak ........... . Nevím, co je Garsonova teorie, ale Budwig je tvarohovo lněná dieta. I tu jsem mamince nasadila - od zhoršení stavu,
Nakoupila jsem spoustu nejkvalitnějších lněných semínek, od Agra 5 l lněného oleje a dělala patlaninu. K tomu dieta - přesně podle Budwig. Mamince to nechutnalo, ale vždy to snědla bez ošklivení. Dnes mi mrzí, že jsem jí nedávala raději něco dobrého, na čem by si na konci života alespoň pochutnala. Je mi to opravdu líto.
Mám svojí teorii - jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná. Podotýkám, že je to jen a jen můj názor. Ovšem je založen na ročním boji s tou hnusnou nemocí, kdy lékaři odmítli pro věk - 83 let - cokoliv s mojí maminkou dělat. Přesná citace byla:" V tomto věku jsem se shodli s onkology, že už to nebudeme řešit."

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

ve všech studiích ohledně rakoviny se setkávám s vyloučením živočišných bílkovin a přijímání pouze rostlinných bílkovin.To zamená jíst pouze rostlinnou stravu.Ptám se tedy přímo-maminka dostávala lněné semínko od Budwig a držela tuto dietu?Jsem nyní na rozcestí rozhodnutí se co dál a každý příspěvek mě zajímá děkuji

rojtice
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od rojtice »

ano - přesně tak, nejedla nic než tvarohovou patlaninu - tvaroh jsem dělala z kvalitního mléka, ovoce, zeleninovou šťávu z červené řepy, pro zpestření celozrnné pečivo. Jenže on ten tvaroh taky není rostlinná bílkovina. Já osobně znám jen jednoho člověka, co přežil r., aniž by mu vyřízli prvnotní nádor. Byla to stará paní, kterou dali lékaři zemřít domů její bývalé snaše. Měla zemřít do 14 dnů. Protože nic nechtěla jíst ani pít, mačkala jí ta moje známá každý den 1 - 2 grepy, nic jiného než tu šťávu z grepů do ní nedostala. Dopadlo to tak, že stará paní se z toho vyhrabala, a ta moje známá zemřela za pár let na tu samou potvoru. Tchýně jí přežila. Držím palce.

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

děkuji za info.No právě že ten tvaroh není rostlinný to mi tedy neštimuje.Když má jíst jen rostlinnou stravu :(

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

rojtice píše:..... jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná
... dovolím si nesouhlasit, jelikož těch lidí, kteří se rozhodli nepodstoupit klasickou "léčbu" znám poměrně dost (jeden z příkladů uvádím aj zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=113169#p113169 ) ... neříkám že jsou z toho všichni absolutně venku, ale u těch, kteří ještě nejsou zcela doléčeni, došlo přechodem na rostlinou stravu (současně při alternativní léčbě) ke značnému zlepšení zdravotního stavu ... a to až takovým způsobem, že většina z nich se mohla vrátit zpět no normálního života ... :) ...

... dovolím si citovat to, co jsem napsal v jiném místě fóra ( http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112839#p112839 ) :
... tento údaj je však podmíněn současným použitím dalších podpůrných preparátů (např. lihového výluhu z Kalísie, odvaru z Vilcacory, čerstvých koktejlů ze zeleného ječmene, Gesavitu BG, atd.) a především radikální změnou životosprávy (tzn. jíst hodně syrové zeleniny a ovoce ... + maximálně omezit živočišné bílkoviny ... + volit bezpečné úpravy kuchyňského zpracování jídla: tj. vaření, pára, dušení ... zcela tak vypustit: pečení, smažení, grilování ... namísto rafinovaného cukru výhradně užívat přírodní rostlinná sladidla ... to samé se týká i kouření a alkoholu .... a hlavně naprosto vyloučit vše, co vylepšeno průmyslovými "dochucovadly" !!! ... atd.) ... bez toho to pochopitelně nejde ...

PeS: ... ještě k té chemoterapii (dnes již zpochybňované i mnohými lékaři) viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112839#p112839 + další za ním následující příspěvek ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

doplnění ...

Příspěvek od A(&F) »

PPeS: ... pro ty, kteří ho ještě neobjevili, si dovolím připojit odkaz na jedno zdejší video o lékaři v JAR, který boj s rakovinou vyhrál "pouze" pomocí přírodních prostředků ... http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=112299#p112299 ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Takže žádné živočišné bílkoviny.Šťávy ze zeleniny a ovoce,ale aby měly účinnost nesmí být chemicky ošetřené :bhead: tak a tady jsme v ....jelikož nevím,kde je sehnat.Dá se to nahradit mladým ječmenem?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

rojtice píše:Mám svojí teorii - jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná.
Přidám se k těm, kdo s Tvojí teorií nesouhlasí.
Na systému nepřijímání žádných, tedy ani rostlinných bílkovin, je založena Breussova dieta i protirakovinová kúra pátera Ferdy - obě fungují, ovšem za předpokladu nekouření, nepoužívání chemoterapie a léků ovlivňujících krvetvorbu.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 94&#p29994

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Bobina píše:Šťávy ze zeleniny a ovoce,ale aby měly účinnost nesmí být chemicky ošetřené :bhead: tak a tady jsme v ....jelikož nevím,kde je sehnat.
Nejsme v ...., protože ty šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená. A rozhodně je lepší chemicky ošetřená, než žádná. Kvalitu vyráběné šťávy ovlivňuje daleko víc příprava těsně před požitím - a také výroba buď vlastnoruční a nebo osobou co nejbližší.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená
... otázkou je, co se míní tím "zkažená" ... ;) ... neb pokud to nechytá plíseň, tj. když je to ovoce potlučené, popř. scvrklé, či zelenina je ovadlá, tak to dokonce může být ve výsledku ku prospěchu = mělo mít větší/lepší oučinky než když je čerstvě utrženo ... (viz ABA zde na foru http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=110982#p110982 ) ...
Bobina píše:Dá se to nahradit mladým ječmenem?
... z dosavadních poznatků vyplývá, že čerstvě "pokosený" mladý ječmen (i ve formě "velikonočního osení") je ideální dát ještě před zpracováním nejdříve na několik hodin "do chládku" (v uzavřeném igeliťáku / v zipovém sáčku do spodní přihrádky lednice) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

to Bobina ...

Příspěvek od A(&F) »

doplnění výčtu účinných látek ...

... MSM (síra) ... a hořčík ... :) ...

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

já mám na mysli mladý ječmen a chlorela ze super zelených potravin?

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: otazník na konci ...

Příspěvek od A(&F) »

... to opravdu nevím, jestli "máš na mysli mladý ječmen a chlorelu ze super zelených potravin" ... :dknow: ...... pokud ale vypustíme ten "otazník na konci Tvé věty", tak potom si troufnu říci, že několik dlouhých truhlíků s osením + různá naklíčená semena udělají pravděpodobně mnohem větší službu než něco, co má konzistenci prášku, jenž se sype do vody, popř. se přimíchává do jídla ...

... mmch, za ty peníze, kolik stojí jeden 125 g sáček "MLADÝ JEČMEN BIO" (popř. "CHLORELA BIO") se dá bez problémů koupit 50ti kilový pytel ječmene v podobě zrní, jenž po naklíčení vydá za mnohem větší množství zelené hmoty, ze které pak můžeš vyrábět různé kokteily, saláty, atd. ... :) ...

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Tak několik úvah a prosím o vaše názory.Manžel má tedy ten nádor v ledvině-viz předchozí příspěvky.Bral MMs atd... a dostal ph nad 7.po cca 2měsících bral jen udržovací dávky mms+dieta +vitamíny, tepr.směs.Měl stále ph nad 7.Nyní naměřeny rak.viry a candida na diagnostice.Začal užívat směs tvarohu... od Budwig+dieta+tepr.směs.No a ph má 5,3-6.3.
Studie-candida způsobuje rakovinu.Candida je v kyselém prostředí.
rakovina-vynechat živočišné bílkoviny
Tak co teď řešit? :bhead:

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“