Vodíkovou vodu. Vlákno Oxidační stress - vodík.Zorca píše: ... Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - ...
Ahoj, Slávek.
Vodíkovou vodu. Vlákno Oxidační stress - vodík.Zorca píše: ... Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - ...
... dovolím si nesouhlasit, jelikož těch lidí, kteří se rozhodli nepodstoupit klasickou "léčbu" znám poměrně dost (jeden z příkladů uvádím aj zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=113169#p113169 ) ... neříkám že jsou z toho všichni absolutně venku, ale u těch, kteří ještě nejsou zcela doléčeni, došlo přechodem na rostlinou stravu (současně při alternativní léčbě) ke značnému zlepšení zdravotního stavu ... a to až takovým způsobem, že většina z nich se mohla vrátit zpět no normálního života ... ...rojtice píše:..... jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná
Přidám se k těm, kdo s Tvojí teorií nesouhlasí.rojtice píše:Mám svojí teorii - jestliže v člověku ta svině je a nějakým způsobem není zničena - vyříznutí, ozáření, jedy či jinak - pak diety a změna způsobu stravy a života není nic platná.
Nejsme v ...., protože ty šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená. A rozhodně je lepší chemicky ošetřená, než žádná. Kvalitu vyráběné šťávy ovlivňuje daleko víc příprava těsně před požitím - a také výroba buď vlastnoruční a nebo osobou co nejbližší.Bobina píše:Šťávy ze zeleniny a ovoce,ale aby měly účinnost nesmí být chemicky ošetřené tak a tady jsme v ....jelikož nevím,kde je sehnat.
... otázkou je, co se míní tím "zkažená" ... ... neb pokud to nechytá plíseň, tj. když je to ovoce potlučené, popř. scvrklé, či zelenina je ovadlá, tak to dokonce může být ve výsledku ku prospěchu = mělo mít větší/lepší oučinky než když je čerstvě utrženo ... (viz ABA zde na foru http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=110982#p110982 ) ...poota píše:šťávy fungují z jakékoli běžně dostupné zeleniny, pokud není zkažená
... z dosavadních poznatků vyplývá, že čerstvě "pokosený" mladý ječmen (i ve formě "velikonočního osení") je ideální dát ještě před zpracováním nejdříve na několik hodin "do chládku" (v uzavřeném igeliťáku / v zipovém sáčku do spodní přihrádky lednice) ...Bobina píše:Dá se to nahradit mladým ječmenem?