Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od xdraho »

ale půlit kapku neumím
To je snadné. Dejte tu kapku do trochy vody, zamíchejte a vemte toho jen půlku.
My jsme dávali dlouhou dobu našim pejskům (10kg/12roků a 16kg/6roků) půj kapky neaktivovaného MMS (aktivované jim přecejen smrdí) a kočičkám třetinu kapky. A v pohodě to přestáli.

hrozinka
Nový člen

Příspěvek od hrozinka »

Díky za radu.

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

V knize od J. Humble - Nemoci léčit jednoduše je vysvětleno, jak se dělí kapky, např. str. 124 - jak vyrobím 1/4 kapky? atd.
Knížka je ke stažení na ulozto.cz :help:

Jun
Nový člen

pejsek s rakovinou

Příspěvek od Jun »

Mám téměř 17 letého pejska střední velikosti. Diagnostikován zhoubný nádor na čelisti. Po třech operací stav téměř kritický, nádor se zvětšuje každým dnem. Byla mi doporučena radioterapie cca za 58 tis :-( Teď zkouším mms. V knížce je psáno, že mám dávat kapku každou hodinu celých 10 hod,ale jsem přes den v práci. Navíc kapky ve vodě odmítá. Poradí mi někdo jak dál? A jak s výživou. Pes má chuť k jídlu,ale kvůli nádroru se mu špatně kouše.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jun, zkus mu dávat hned, jak přijdeš domů, maximum, kolik snese a o víkendech dávej celý den, i více než 10 hodin, jestli to půjde. Do vody dávej mms neaktivované, já mám zkušenost, že moje čuba to chlemstá ostošest. S potravou je to blbý, budeš mu muset všechno dávat kašovité a hlavně dodržovat intervaly mezi jídlem a MMS. A nebylo by lepší CDS místo MMS? To i když je aktivované, lépe zvířatům chutná než MMS s kyselinou a ve vodě by to možná pejsek pil i v čase, když jseš v práci.
Držím palce, doufám, že ti ještě někdo poradí a dej vědět, jak postupujete. Cítím s tebou.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Možná by se dalo zkusit i působení "zvenku" - tedy jako obklad nebo potírání či vytírání, podle toho, kde to konkrétně je a jak by to byl ochotný snášet.
Můžeš se taky podívat na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 13#p115613

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jun
Nový člen

Příspěvek od Jun »

Díky za rady zkusím to. A co myslíte jakou stravu. Dříve byl normálně na granulích a masových konzervách, teď jsem mu zkoušela dávat zeleninu, ale mám strach , aby mms nepřestalo působit.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Jun, pes není vegatarián, dávala bych mu maso, masové konzervy, případně namočené granule, aby nemusel kousat.
A teď mě napadla i ta černá mast na nádory. Ta je velice účinná na nádory na kůži a tam, kde je to možné potírat. V cizině ji už zakazují, protože je fakt účinná a levná. Zkusila bych to. A tu autopatii taky.

Jun
Nový člen

Příspěvek od Jun »

zkoušela jsem pátrat kde se dá černá mast koupit,ale romě knížky jsem nic nenašla. Staré odkazy jsou nefunkční. To je ta stejná mast co se kdysi prodávala v lékárnách?

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Jun píše:...kde se dá černá mast koupit,...
Určitě je to něco jiného, než bývala v lékárnách černá ichtiolová mast.

Ale myslím (99%), že toto bude ono.
Dívej čím se zabývají, ostatní produkty, jaké je uvedené složení a 30g za tu cenu?, na plátno? Který malíř by to použil?

http://www.azvita.cz/cs/ostatni/135-cer ... 30-ml.html
a taky http://www.cernamast.eu/cs/content/2-ce ... lack-salve
Autor složení masti: A.Jones.

knížka - BLACK SALVE - ČERNÁ MAST PRO LÉČENÍ RAKOVINY, autor: Adrian Jones

Galangal - Thajské koření nejen proti rakovině | Doktorka.cz
Chaparral - http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... al-caparal
Graviola
Bloodroot - http://www.drweil.com/drw/u/id/QAA361873 -Bloodroot for Skin Cancer?
U všech uvedených bylin - společný jmenovatel - rakovina
DMSO

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Cena sedí, tady se dá objednat z ciziny: http://bestonearthproducts.com/proddetail.php?prod=2002.
A na You Tube jsou návody na domácí výrobu.
Oni píší, že na malířské plátno, ale jsou to mimikry. Je to ono. Jdi do toho. :good:
V Austrálii ji zakázali i pro zvířata. Hajzlové je slabé slovo.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj nedá mi to nereagovat:-) Black salve ...černou mast jsem si objednala na www.zapper.cz a přišla mi. Cena kolem 850 Kč asi.Původně jsem ji měla na diagnostiku nádoru , jestli to co mi zůstalo je nezhoubné. Mast jsem použila s odstupem času 3x a žádné reakce , tudíž jsem už o.k. Ale asi před 3 týdny jsem si na stehnu rozškrábla znamínko a to se nafouklo, zčernalo a kolem zrudlo.Vypadalo to dost na cestu směrem na kožní. Už i strach zapracoval.Použila jsem Black salve ......nechá se působit 24 hod a sundat, omýt. Pak už jsme vývoj dokumentačně fotili, nejprve denně ted už asi týden nic, ale znamínko se zmenšilo , splasklo a jakoby vstřebalo, rozdělilo na víc částí. Mast zabrala a dál ji schovávám v ledničce. Může se zase pro někoho hodit. Vydrží velmi dlouho. To je má zkušenost. Až budou zpracovány fotky uvedu ale asi na jiném vlaknu ???

Změň sebe sama a změníš svět :-)
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Lenko na zapper.cz ji nemají v nabídce. Myslíš, že zkusit napsat, že ji ještě drží mimo?

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

sisa píše:Lenko na zapper.cz ji nemají v nabídce. Myslíš, že zkusit napsat, že ji ještě drží mimo?
Zkus jim napsat na kontaktní mail na stránkách.Já mast koupila asi pře 8 měsíci a to měli ještě v nabídce jako IMPREGNACE MALÍŔSKÝCH PLÁTEN.je to malý kelímeček naplněný mastí černé barvy ale bohatě toto množství stačí na mnoho použití. Tehdy jsem mast souběžně objednávala s kamarádkou, jí také došla .
Ha ted jsem hledala mailovou komunikaci a oni mě odkázali na tuto adresu a tam jsem i objednávala :-))) sláva
http://www.cernamast.eu/cs/7-cerna-mast.html
tak at se daří :-)Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

To je stejný odkaz, co sem dával cimirek. :-)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“