Zatím jsem považoval za nejdůležitější dostat sem co nejvíc relevantních informací, takže jsem posbíral, co kde bylo v dosahu, abychom na tom z hlediska informací byli zhruba stejně.lena píše: Napis nam jestli autopatii vubec uzivas ci postup jak to delas, kolikrat, z kolika litru atd. a jak jsi u toho pochodil. To me zde tak nejak doposud z tve strany chybi.
Podle toho, co bylo k dispozici jsem se rozhodl a použil preparát ze sliny C40 a podle doporučení "pozoruji a čekám". Co od té doby proběhlo, považuji za zbytečné publikovat, protože nedokážu nějak zodpovědně posoudit, čemu to mám přisuzovat. Tedy jestli autopatii a nebo jiným zásahům, taky je obtížné rozlišit, co k čemu patří a nechci do toho vnášet nějaký zmatek sice reálnými zkušenostmi, ale nesprávně přiřazenými.
Soustředil jsem se na změny v psychické sféře a podle nich hodlám rozeznat, kdy preparát končí svoji práci a teprve potom pokračovat dalším preparátem s vyšší potencí.
Do té doby a nejspíš ještě i dlouho potom nebudu mít k dispozici žádné opravdu spolehlivé zkušenosti s autopatií a předpokládám, že na výsledek, který bude možné v příznivém případě definovat nejspíš jenom jako "celkový stav vzhledem k věku nadprůměrně dobrý", si počkám zřejmě ještě dost dlouho.
Zdravím - poota