teda smekam, jak vám to hezky jde a kolik je tu nových důležitých informaci
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
U me štamprle stále učinkuje, už jsem byla zmatená co se to deje, když se mi problém vrátil zpátky na oční víčka, ale zase se to ztratilo, už bez fleků na obliceji, takže je to super
Jinak se něco deje s očima, chvilku huř vidím, tak se to zase zlepší a tak pořád dokolečka, ale ke zlepsení předchozího stavu zatím nedošlo.
Sem tam mě píchne u žaludku, což v sobotu bylo docela razantne, až sem se musela na chvilku zastavit a rozdýchat to. Jinak OK.
No ta psychika, ja jsem fakt mela nizkou potenci, takže to se mnou nijak zásadně necloumá, ale zaznamenala jsem že nejsem ochotná tolerovat to co sem dřív přešla mávnutím rukou.
Navíc jsem poprosila , aby když v mé hlavě vyvstanou myslenky, které je potřeba si uvědomit, myslím ty, které nejsou správné, abych byla upozornena, no reknu vám toto je trochu destruktivní záležitost..., jsem ted takový otloukánek, např. nesla jsem plastovou židličku a vím že jsem si říkala, musím ji vydrhnout, je špinavá, jsou na ní ti pitomí paraziti a prásk, dala jsem si tak do hlavy o futra , že jsem fakt videla svetlo s hvezdičkama...
No takže pak jsem u jiným myslenek spadla a narazila si koleno, 2x jsem se trískla do ruky, jednou do píštaly, ale jinak žiju
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Autopatickou lahvičku uz mám doma, chystám se na tu vařenou slinu, abych dorazila kvasinku, ale musím si to nejak zorganizovat, abych na to mela dost casu.
Urcite pak napíšu.
pa