milda píše: Při všech výrobách homeopatických léků (a autopatie se řídí homeopatickými zákony - je to vlastně homeopatie jen s potencovaným materiálem z vlastního těla) se doporučuje jenom čistý líh, nebo destilovaná voda popř. při fabrické výrobě (Boiron) zase čistý cukr.
Právě na ten líh i cukr si třeba zrovna Čehovský stěžuje, že výsledný preparát negativně ovlivňují. Za velkou výhodu autopatie považuje i to, že si každý může dělat preparát bezprostředně po odběru "materiálu", dělá si ho sám a použije ho ihned po dokončení potencování, čehož se při laboratorním postupu nedá docílit.
milda píše:Kromě toho to, co je ve vodě se více, nebo méně potencuje ať chceš, nebo ne. Chlór, který vadí čehovskému se v homeopatii používá jako lék.
...
Tak si myslím, jestli je to jen Tvoje teorie, nebo to máš od někud vyčtený?
Už mě přestává bavit to pořád vrčet jak kolovrátek
Když myslíš, že je v pitné vodě chlór a tou chlórovanou vodou ho při ředění napotencuješ, tak si používej k ředění destilovanou vodu, já Ti přece nic nevnucuju - a jestli je to teorie moje a nebo někoho jiného - jaký to má vliv na kvalitu informace?
Předpokládám, že to tu čtou myslící lidi, tak ať si každý vybere, co se mu zdá "správnější".
Zdravím - poota