Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Autopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od hanka »

kama píše: .. Takže zítra dám 12 litrů studený dech a ať to dělá co to umí :laugh:
Maximálně si zopakuji stejnou reakci jako když jsem šla ze tří na šest litrů :bhead: :)
Kamo, doufám, že nebydlíš blízko mě ;) .. abych se před Tebou nemusela schovávat, kdyby to umělo udělat zase jenom tu stejnou reakci :laugh:
Držím Ti palečky, aby sis to navýšení pochvalovala :lol:
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
turtle22
Stálý člen
Dal: 59 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Příspěvek od turtle22 »

Nechystáte se někdo 1.6. na kurs u p. Čehovského tady v Praze?

kama
Nový člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 33 poděkování

Příspěvek od kama »

Hani neboj, je to jen a jen moje rozhodnutí :hip: :lol: a určitě dobře dopadne :jump: . Dám pak vědět.

Zatím ahojky kama :bye:

kama
Nový člen

Příspěvek od kama »

Tak jsem si ráno přivstala, dala 12 litrů studený dech v nové lahvičce a čekala, co se bude dít :laugh:
Hned po podání mě začala trochu bolet hlava. Nejdříve mě napadlo, že je to tu zase :( a tak jsem šla ještě na chvíli do peřin, kdyby náhodou... :lol: . Trvalo to snad deset minut, nevím přesně, protože jsem se "ztatila" :zzz: . Probudila jsem se za hodinku a cítila jsem se velmi dobře. Nic mě nebolelo a zase jsem měla výbornou náladu. To je zajímavé, jak to občas (aspoň u mě), ovlivní náladu. Nebála bych se říct, že se mi chce i zpívat :ewhistle: :jump: Jsem velmi zvědavá, jak dlouho to vydrží.
Byla bych ráda, kdyby to bylo víc než jen týden. Uvidíme :laugh: :eclap:

Hani a Mildo dík za rady :hip: a všem přeji krásný den.

Zdraví kama :bye: :lol:

lena

Příspěvek od lena »

Presla jsem take ze 3 litru na 14. Pri tech 3 litrech me zada zase trochu bolela a tak jsem zacala se 14 a bolest pominula, jenom snad sem tam jemny naznak ci abych uplne nezapomnela. Vitalita byla jakz takz, ale asi potrebuji vice nebot jsem na tom vitalne ted lepe. No uvidim co prinese cas. Zprvu jsem je chtela brat kazdy 4. den, ale ted je delam jak me intuice a potreba tela rekne. Tedy prevareny dech a slina a mam pocit, ze se neco stale deje. Vodu uz nefiltruji (delala jsem to v normalnim filtru jako Britta, Laica atd.), ale beru vodu primo z vodovodu a ucinkuje to take.

Take jsem k tomu pridala i ten lecebny kód a ten je opravdu zajimavy, no uvidime, zatim jsem v lecebnem procesu, uz to taky dost micham dohromady a nevim co zabira vice a nebo se to navzajem podporuje nebo prebiji. Taky jsem takovy tak trochu silenec :x , ktery se nespokoji s jednou veci, stale musim zkouset vsechno dohromady.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Holky a kluci, čtu si vás pravidelně a držím palce. Já zkusila jenom jednou ze sliny a pak jsem se rozhodla neexperimentovat, protože tolik času nemám a objednala jsem se k p. Čehovskému. Jdu tam 6.6., doufám, že to datum bude dobré znamení.

kama
Nový člen

Příspěvek od kama »

sisa píše:Jdu tam 6.6., doufám, že to datum bude dobré znamení.
Siso, tak ať Ti to tam dobře dopadne :D a doufám, že pak taky poreferuješ co a jak :good: :lol:

Držím všechny palečky :hip: ahoj kama

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Kamo, děkuji moc. Určitě poreferuji. :-)

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

poota píše: 3. Jak by mohla případně voda autopatický preparát ovlivnit?
Pouze tehdy, když by se na začátku ředění použila voda, která by obsahovala nějakou látku, která by nebyla ve vodě, použité pro dokončení ředění - pak by se tou "čistší" vodou potencovala i informace o oné zmíněné látce.
Při použití "čistší" vody na začátku ředění a dokončení ředění vodou s větším obsahem cizích látek zůstávají tyto látky opět ve své materiální podobě a autopatického procesu se nemohou účastnit.
Znám už delší dobu tuhle Tvoji teorii, ale upřímě řečeno, nikdy se mi tomu příliš nechce věřit. Při všech výrobách homeopatických léků (a autopatie se řídí homeopatickými zákony - je to vlastně homeopatie jen s potencovaným materiálem z vlastního těla) se doporučuje jenom čistý líh, nebo destilovaná voda popř. při fabrické výrobě (Boiron) zase čistý cukr.

Kromě toho to, co je ve vodě se více, nebo méně potencuje ať chceš, nebo ne. Chlór, který vadí čehovskému se v homeopatii používá jako lék. http://www.homeopatiecesky.cz/chlorum-chlor/ - čtvrtá až šestá potence, nebo i vyšší může při autopatii klidně vzniknout. http://www.svas.cz/chlor-ve-vode.html Následky pravděpodobně nebudou katastrofální, alespoň ne hned.. potíže po delší době pacient už nemusí připisovat chlorované vodě při přípravě AP.

Tak si myslím, jestli je to jen Tvoje teorie, nebo to máš od někud vyčtený?

hezkej večer, milda

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

milda píše: Při všech výrobách homeopatických léků (a autopatie se řídí homeopatickými zákony - je to vlastně homeopatie jen s potencovaným materiálem z vlastního těla) se doporučuje jenom čistý líh, nebo destilovaná voda popř. při fabrické výrobě (Boiron) zase čistý cukr.
Právě na ten líh i cukr si třeba zrovna Čehovský stěžuje, že výsledný preparát negativně ovlivňují. Za velkou výhodu autopatie považuje i to, že si každý může dělat preparát bezprostředně po odběru "materiálu", dělá si ho sám a použije ho ihned po dokončení potencování, čehož se při laboratorním postupu nedá docílit.
milda píše:Kromě toho to, co je ve vodě se více, nebo méně potencuje ať chceš, nebo ne. Chlór, který vadí čehovskému se v homeopatii používá jako lék.
...
Tak si myslím, jestli je to jen Tvoje teorie, nebo to máš od někud vyčtený?
Už mě přestává bavit to pořád vrčet jak kolovrátek :mrgreen:
Když myslíš, že je v pitné vodě chlór a tou chlórovanou vodou ho při ředění napotencuješ, tak si používej k ředění destilovanou vodu, já Ti přece nic nevnucuju - a jestli je to teorie moje a nebo někoho jiného - jaký to má vliv na kvalitu informace?
Předpokládám, že to tu čtou myslící lidi, tak ať si každý vybere, co se mu zdá "správnější".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

poota píše: Už mě přestává bavit to pořád vrčet jak kolovrátek :mrgreen:
Nj, tak nevrč a dokaž svoji teorii. Já ti můžu najít a ocitovat několik renomovaných homeopatů, kteří doporučují výhradně ČISTÝ líh, ČISTOU destilku apod. My to zkoušíme na svých tělech a pracujeme se svým zdravím. To je něco jiného, než se bavit o fodbale. :)
poota píše:Když myslíš, že je v pitné vodě chlór
v pitné vodě je chlór, dokonce ze zákona. Dávám sem odkaz z vodáren (potřetí) : http://www.svas.cz/chlor-ve-vode.html
poota píše:a jestli je to teorie moje a nebo někoho jiného - jaký to má vliv na kvalitu informace?
Naprosto zásadní. Nezlob se poo, ale přecejen dám víc na zkušenost homeopata, který se tím zabývá celý život, než na Tvůj názor. Alespoň ve vodě určitě. Jinak jsem s Tvými názory zatím větší problém neměl. ;)

Nic ve zlém, přeju hezký večer milda :D

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

kama píše:.. Probudila jsem se za hodinku a cítila jsem se velmi dobře. Nic mě nebolelo a zase jsem měla výbornou náladu..
To jsem vážně ráda, kamo, že těch 12 litrů tak krásně zabralo :jump: . Na psychiku je autopatie jednička, to mohu potvrdit také.
Já budu zřejmě dneska v noci zase podávat - "ukazatel" začíná zase remcat, ke studni to do zítřka asi neustojím :| ..

Tak ať Ti ta pohodička vydrží hodně dlouho :hip:.
:lol: Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

lena píše:Presla jsem take ze 3 litru na 14........ jsem takovy tak trochu silenec :x , ktery se nespokoji s jednou veci, stale musim zkouset vsechno dohromady.
Leni, o Tobě se rozhodně nemůže říct, že troškaříš ;) .. Ze 3 litrů na 14 to je pořádný skok! Snad jsi nepřeskočila i vhodnou léčebnou potenci :ethink: .. uvidíš, jak bude dál .. Držím Ti palce, aby bylo dobře :)

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

sisa píše:Holky a kluci, čtu si vás pravidelně a držím palce... objednala jsem se k p. Čehovskému..
Také držím palce a těším se na zprávy od Tebe.

lena

Příspěvek od lena »

hanka píše:Leni, o Tobě se rozhodně nemůže říct, že troškaříš ;)
Hani,

opravdu netroskarim ;) , ale ja uz jsem nekolikrat drive brala i 6 litru, takze mam zkusenost za sebou a muzu rict, ze jsem ze 6 litru byla porad unavena, takova malatna. Az jsi sem dala tehdy pouziti pri parazitech navod jak se ma postupovat, jsem to dala zase do poradku. I kdyz mam tu knizku taky, k mistu o parazitech jsem se v te dobe jeste nedostala a na tvuj popud jsem si konecne toho precetla vice a od te doby to delam dle navodu Cehovskeho. Za to moc diky !!! :hip:

Za ten navod :good: , bez toho bych to zkousela na vlastni vuli. Takhle jsem s necim rychleji pohnula.

Jinak tech 14 litru zvladam dobre, jsem v pohode, myslim, ze je to dobra volba. Jeste si musim vyzkouset udelat potenci z 8 litru. Nebot jsem se jeden cas zabyvala take trochu numerologii, ale dle cinske feng shui a tam je ku prikladu cislo 2, 5, 8 element zeme. A me tyto cisla delaji v autopatii dobre. U me je prave element zeme velmi silny a tak nejak me ve vsem zpomaluje ci me dost prekazi neco jako zelva. 5 litru uz jsem vyzkousela, a jsou take v pohode. 14 dava se sectenim take 5 i kdyz na jine urovni. Cislo 6 a 7 patri do elementu kovu a kov je pro nektere jedince narocny a muze zpusobovat bolesti. Vlastne se z kovu vyrabeji zbrane a zbrane zpusobuji bolesti ci zraneni. U me to byly bolesti krize ci zad. To je jenom moje takova polemika.

Edit: citace - poo.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“