Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od hanka »

LenkaX píše:...probíhá tu na tomto světě velká manipulace s lidmi,jak na fyzické úrovni tak i na jemnohmotné... Pozor na věci a metody,kterým byla třeba v postupu vložena informace ,která Vám neprospívá...
To je zajímavá informace, Lenko. Nějak si nedovedu představit, jakým způsobem nám někdo může vlézt do našeho energetického pole proti naší vůli a ve velkém (ne jen jednoho) nás ovlivňovat. To by potom muselo být nebezpečné také provádění reiki, akupunktura apod. - prostě každá práce s energií :ethink: Velice nebezpečné by mohlo být tím pádem i provádění Léčebného kódu :ethink: .. Jestli má Tvoje informace co dělat ne s energiemi, ale se spiritualitou, pak jsme všichni ohrožováni nonstop, protože sedmou čakrou jsme napojeni na univerzum všichni. To je strašné pomyšlení :| ..
To spinování si ale myslím ovlivňuji sama ze srdce vkládaným záměrem :lol:
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Hela píše: .... Občas se mi stává, že když odcházím z domu a zamykám,....
:) No jo. To jo. Tomu bych ale já neřekl žít v přítomnosti. Tomu říkáme: "Mysli na to, co děláš, nebo strčíš ruku do soustruhu a on ti ji urazí." Možná "jednat v přítomnosti"?

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Nene nechtěla jsem, aby to bylo takto pochopeno.Metody, které si sama ovlivnuješ a pracuješ se svým vyšším já a dáváš tam svůj záměr tam to takto neplatí (LK,kvantové unášení).
Dám Ti příklad ,dlouho jsem používala léčebnou techniku pomocí tachyon disků pod vedením terapeutky, pomáhaly mi v odbloku emocí např jater, jakéhokoliv místa na těle ,kde intuice ukázala. Koupila jsem si tachyonový ledvinový pás a jela na seminář..Vedle mě seděl citlivý známý a řík, že nemá z tohoto tachyonového pásu dobrý pocit.Smála jsem se tomu ,ale nakonec jsme jej vzali a přinesli nejmenovanému léčiteli co přednášel a ukázali jsme mu pás. Ten muž je jasnovidný a i cítí.Zaměřil se a řekl, že mu z toho hvízdá v uších, že pás snižuje vědomí a že by to odložil.Citlivý kamarád se snažil tento negativní vložený záměr po dlouhé práci,protože záměr vložený"protistranou" se držel zuby nehty přeměnit....vyčistit od původního záměru.Nakonec pás v přepálil...ten jeho záměr v zemském jádru a teprve se pás svými vlastnostmi změnil a zářil.....kdo vidí energie , viděl to.Byla v něm Boží přítomnost. Kdo se tímto nesetkal, neuvěří ,ale toto se děje .Čipy a implantáty bývají vloženy do různých zelených doplnků jako je mladý ječmen....ale jen od urč. výrobců ve velkém.Věřte nevěřte stačí pracovat s kyvadlem třeba a dá se toto ověřit. My tyto doplnky jíme a mohou nás blokuvat na duch růstu ,ale nikdo to nepostřehne .Mnoho lidí nemá tu schopnost toto naprosto rozlišit.Ale je dobré vědět..........nevěřit všemu co je hromadné a propagované.Protože tento svět je samá manipulace už jen to co se od malinka učíme o nás a o světě.když si rozšíříme vědomí, dovedeme to i přijmout.V opačném případě jen zvoláme ....to je ale blábol....to není možné,proč by nám to někdo dělal ???? no dělají to .Nepotřebují lidi zdravé, vědomé si vlasní síly a hodnoty.Potřebují na ovládání opak.Strach, nemoce,závislosti....

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: .... pak jsme všichni ohrožováni nonstop, protože sedmou čakrou jsme napojeni na univerzum všichni. ...
Rušení. Jestli jsi někdy zkoušela za komančů poslouchat Svobodnou Evropu, tak přesně o to jde. On ten "jemnohmotný svět" ruší naše elektronický vysílání mobilů a radií a mikrovln bezpečnostních vysílaček a, a, a, docela drsně. Čert ví jak se do toho ještě motá HAARP a spousta astronomických a vojenských radarů a je to průser shrnutý pod pojmem Resenomie. To je ale jenom jedna věc. Druhá je souhrnné působení strachu a vzteku atd. každého jednoho člověka, který se taky promítá do celkového pole a to přímo do toho "jemnohmotného" systému, řekněme zemské aury. Čím víc je mezi náma psychopatů a i poněkud méně zatížených, mentálně labilních jedinců, tím je to horší. Na tohle celkem hodně pomáhají právě orgonity, pyramidy, chlupatosti, rostliny atd. protože ten jemnohmotnej bordel chaotických frekvencí vibrací jemnohmotného pole sjednocují a s klidem tomu říkejme i gravitační pole, protože to jedno jest, tudíž harmonizují a stabilizují. S tím hrubým elektronickým sajrajtem ale moc nenadělaj. Ten zase do jisté míry řeší lokálně rozhozené magnety a definitivně ocelové, uzeměné stavby. Taky uzemění sebe sama na noc přímo je príma, to totiž řeší oboje najednou.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Plně souhlasím Slávku, ale ve výčtu jsi zapomněl na entity, které škodí a my (99% z nás)je ve viditelném frekvenčním pásmu nevidí ba ani netuší. když by se to i dozvěděli, pravdu nepřijmou.Tohle nás nikdo neučil. :spirit:

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Ano, o tom vím. A pořádně mě to štve - být loutkou v rukou NĚKOHO, ta bezmoc s tím cokoli udělat :evil: .. koukáme na to, jak nám ničí naše životy, jak na jejich nezodpovědnost a bezcitnost umírají nevinní lidé, naši blízcí .. ta nemohoucnost s tím něco udělat :bhead: .. Když vidím ty tupé pohledy a postoje bohužel většiny lidí k těmto věcem, mám přímo hmatatelný pocit, že jsme jako stádo volů, které tupě zírá na porážku jiného vola a s přežvykováním neúčastně čeká, až na něho přijde řada .. :bhead: .. nevidím cestu z toho marasmu :cry: ..

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

LenkaX píše:.. ale ve výčtu jsi zapomněl na entity, které škodí ...
:) To jsou ty "atd". Taky je nevidím. Mám ale pocit, že jsem párkrát v životě jejich působení zacítil, nemám to však čím doložit ani sám sobě.

Nicméně, za předpokladu že skutečně existují, což absolutně nevylučuju, jde o takzvané padlé anděly. Oni byli svržen nikoliv pod zem, tudíž do pekel, ale do podsvětí. No a podsvětí je právě ta jemnohmota. Přeloženo do češtiny, jde o zlé spirits, tedy přesně po česku duše, ne duchy. Jejich hlavní strukturální i vibrační charakteristikou je předevčím chaos, to znamená strach, vztek, žárlivost atd a to je přesně to, čím na naši společnost působí na hrubohmotné, tedy materiální úrovni právě přes ty psychopaty a všeobecně slabochy. Dostanou se k nim přes mizernou výchovu, kterou tito jedinci ztrácejí v ranném věku sebevědomí a schopnost tvořivosti, jsou frustrovaní a vyděšení ze své budoucnosti, hledaje záštitu vzdělání a omezených "intelektuálních" spolků. V momentě, kdy byli připravení o vrozené lidské vlastnosti, emocionální sílu a schopnost tvořit, mají ty entity volné pole působnosti, protože dochází k jejich vzájemnému prolínání s oslabenými jedinci. Už si nějakou dobu lámu hlavu, jak psychopata vyladit. Odstranění je neplodné, protože se jenom přidá svým působením k těm "padlým andělům" Ono se totiž o nich kdysi i učilo, historický záznam je ve starém zákoně a nejspíš je předcházen tím, co přišlo přes Sumeřany a Chaldejce, ale informace byla naveskrze zkomolena a odsunuta do říše bájí.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... A pořádně mě to štve - být loutkou v rukou NĚKOHO, ta bezmoc s tím cokoli udělat :evil: ...
Nazdar Hanko. To je přesně, kde nás chtěj mít. Ono se s tím dá dělat hodně především na osobní úrovni. Podívej se na chození přes oheň a žhavou lávu. Ono to totiž souvisí. Mentálně dobře připravený člověk je sladěný a harmonický a chaotický molekulární "Brownův" pohyb topeniště se ho nedotkne. Nemůže se s ním prolnout. Obrana je definitivně v sebejistotě a osobní harmonii, kterou samozřejemě nabourává to, co jsem právě popsal Lence. Loutka jseš jenom tehdy, když si do sebe nacháš zapíchnout drátky, které s Tebou pak manipulují a ten pocit bezmoci je jedním z takových drátků. Taky se vrátím ke hněvu. Platí na ně stejně jako na lidi a zvířata. Jde o silný harmonický emociální pocit, který vyzařuje na dálku a odpuzuje jak chaos tak jiné pocitové harmonie, které s ním nejsou frekvenčně v souzvuku. :D 12 rozhněvaných na něco specifického si krásně vyhoví. 12 rozhněvaných na jiné věci nikoliv, ale každý z nich je nekompatibilní s chaosem strachu, stejně jako každý harmonický cit, láska, spokojenost, štěstí, pocit úspěchu, vzájemnosti jsou obranou proti chaotickým pocitům. Hněv je naší velice silnou obranou, pokud si jsme vědomi jeho síly a naučíme se ho používat s rozvahou. Bohužel jsme taky velice otupělí vnímat ESP, specielně ti, kteří jsou v chaotickém stavu jak mysli, tak pocitově, což způsobuje, že ti chaotičtí jsou dost necitliví k vy, tak ale i harmonických sentimentů. Tohle se týře hlavně žárlivosti, kdy žárlivá osoba není schopna cítit velice pozitivní vztah partnera, až ho povětšinou rozhází taky.

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Slavek Krepelka píše:
alfka píše: .... Často ale nevíme co je příčinou, co jsme tenkrát udělali nebo neudelali ....
:ethink: Takže pokud přešlapujeme, dělám přesně to, proč tu jsme znova a neřešíme správně? :D

Ahoj Slávku :)

no on je ještě rozdíl jestli přešlapuješ na místě, kdy čekáš na impuls, znamení, signál k tomu, aby ses rozhodl, kterou cestou jít, jelikož zrovna stojíš na životní křižovatce.
A je ještě přešlapování, kdy už jsi párkrát vyšel na cestu, ale dostal jsi od života pár facek a vrátil ses znovu na předchozí bod, na kterém zase přešlapuješ a zase ve vydáš blbě a pořád dokolečka. Prostě to neumíš vyřešit jinak, jsi bezradný a nevíš co máš dělat, jak to máš napravit, udelat jinak a tak vlastně pořád přešlapuješ a dostáváš pár facek :D
V tento moment je dobré si položit otázku..., ne proč je dostavám, ne co delam spatně, ale o co jsem ochuzen? co mi schází ?
Když si odpovíme na otázku, jsem např. ochuzen o zdraví, schází mi zdraví, to nestačí, problém se musí víc rozebrat, do nejmenšího detailu, do te nejmenší titěrnosti, která vžene slzy do očí.
Pokud člověk vstoupí do minulého života, uvidí vše tak jak bylo, je pouze v pozici diváka, nemá nejmenší možnost nijak zasahovat, vnímá myslenky, pocity a vidí děj. Tam je to pak jasné co konkrétně má dělat, kde je ta chyba, ale pokud to neumí, musí se k tomu přes současný život a nynější prožitky a facky nejak dopracovat, aby si pomohl.
Když se dostaneš do minulého života, znáš i osobu, které jsi třeba ublížil, nevypadá stejně jako ted, není ani ve stejném věku jako v nynějším životě a nemusí být ani stejného pohlaví jako nyní. Jediné podle čeho ji poznáš jsou oči.
Víš s jistotou, že dáváš na prdel hlava nehlava své mamince, která je v tom životě tvůj syn - příklad :D
A to je ten lepší příklad, když pomyslíme co za historii lidstvo má...

pa :)

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: To je přesně, kde nás chtěj mít. Ono se s tím dá dělat hodně především na osobní úrovni..
Já vím, Slávku, že na osobní úrovni s tím mohu dělat docela dost. Ale mně nešlo o moji osobu, ale o lidstvo jako takové – o nich, nás všech, jsem tak ohnivě hovořila. Já, Ty, my všichni, celé lidstvo, jsme se stali chtě-nechtě loutkami mocných tohoto světa. Napíchli si nás na drátek, nikoho se neptali o svolení a dělají si s náma co chtějí. Tvůj osobní hněv, či hněvy jednotlivých lidiček na jejich počínání nic nezmění. Lidé se nechávají ovládat ať již z nevědomosti, nebo z lhostejnosti k osudu jiných lidí (proto píši o tupém stádu volů :) – bez urážky kteréhokoliv človíčka osobně) aniž by se bránili. Ano, souhlasím s Tebou, hněv pár lidí, ještě k tomu rozhněvaných každý na jinou věc (podle toho, co koho pálí) není obranou proti zneužívání a manipulování ve velkém měřítku. K tomu, aby se konečně postavila hráz těm ničemům, je třeba, aby si lidé uvědomili, co se děje, a rozhněvali se všichni společně – to je ale utopie, proto vidím situaci tak beznadějnou :cry: ..
:lol: Hanka.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

hanka píše:Ano, o tom vím. A pořádně mě to štve - být loutkou v rukou NĚKOHO, ta bezmoc s tím cokoli udělat :evil: .. koukáme na to, jak nám ničí naše životy, jak na jejich nezodpovědnost a bezcitnost umírají nevinní lidé, naši blízcí .. ta nemohoucnost s tím něco udělat :bhead: .. Když vidím ty tupé pohledy a postoje bohužel většiny lidí k těmto věcem, mám přímo hmatatelný pocit, že jsme jako stádo volů, které tupě zírá na porážku jiného vola a s přežvykováním neúčastně čeká, :cry: ..
No jo ale co naděláš, všichni máme svobodnou vůli a každý jinou cestu a osud. Nemůžeš do jejich stupně poznání nijak zasahovat, jinak schytáš sama .Ale můžeš posilovat celek ...lidstvo a každodenně si přát at jsou všichni štastní.Být a žít pozitivně , měnit se sama a to zase ovlivní Tvé okolí a celý Tvůj život.Každý si volí tu svou cestu i s tím utrpením a neharmonii.Až hrnec přeteče ,však oni se také probudí.
Překvapil mě kolega v práci.Vždy byl takový ten pragmatik ......o duši mi nemluvte ....jen samý sport a zábava . Asi před měsícem se mi svěřil ,že dělá dech cvičení a dělá detox.Pak mi prozradil že koncem tohoto května jede na kurz práce s energií a masáže. Vrátil se a normálně jsem zírala ,jaká změna .Žádný posměch jak dřív z témat kolem duše a esoteriky.Sice říka, že musí něco strávit a přerovnat hodnoty ale jak je vidět , něco mu seplo a on zažil to AHÁ.Ptala jsem se co bylo tím mezníkem.Prý měl na podzim velké zdrav.potíže.Hm tak nějak to většinou bývá. Kdo se nezamyslí nad smyslem nemoci, bud přežívá a živoří nebo odchází ze světa . Kdo se zamyslí a je ochoten se otevřít i jinému pohledu a tím pádem změnit myšlenkové vzorce ,ten má možnost se uzdravit.Ale to jsem se rozepsala o obecně známých věcech. Jen musím dodat,že mám z kolegy radost. Stejně tak jsem zase já udělala obdobnou radost jinému mému kolegovi, který mi v těžkých chvílích zdravotních také pomohl se probudit ze sna :-))

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

LenkaX píše: Překvapil mě kolega v práci.Vždy byl takový ten pragmatik ...
Jen se rozepisuj dál ;) ..já momentálně také v rodině zažívám jakýsi malý "zázrak".. můj muž se dal na autopatii :shock: .. a mluví o sedmé čakře :shock: .. a věří tomu :shock: :shock: ! Snad to tímto zveřejněním nezakřiknu :lol:
Hanka.

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Ahoj Hani :)

to je super, asi máš taky doma takového nevěřícího Tomáše jako já :)
Autopatii ten můj už taky okukoval, dokonce neměl ani komentáře typu co to zas čaruješ .... :D
To jenom když má bolístku tak škemrá o pomoc ...
Nedávno jsem se nasmála tak, že jsem si málem cvrkla do kalhot, ani nevím jak na to přišla řeč, vysvětloval mi ze svého pohledu jak to duchovno a všechny ty věci kolem vlastně chápe a co si pod těma různýma názvama vlastně představuje :D
A tak jsem se smála, až se smál taky, jako nesmála jsem se jemu, já taky nerozumím různým věcem, ale to by člověk nevěřil jak se to všechno dá zamotat a poplést :D

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

alfka píše:Ahoj Hani :)
to je super, asi máš taky doma takového nevěřícího Tomáše jako já :)
:D Ten Tvůj nevěřící Tomáš si s Tebou o duchovnu aspoň povídá, můj nechce nic ani slyšet - ale když má bolístku, je stejný, jako ten Tvůj :D
:lol: Hanka.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... Tvůj osobní hněv, či hněvy jednotlivých lidiček na jejich počínání nic nezmění. ...
:) Pořád se ještě míjíme. Vůbec nemám pocit, že hněv má nějakou všeobecnou platnost a je schopen sociálně moc změnit. Naopak. To smrdí revolucí a ty se nějak míjejí účinkem. Jemom považuju hněv za vynikající sebeobranu, když člověku teče do bot. Na to sociální není nic, než sebepoznání. Když to nevyjde sociálně, vyjde to alespoň osobně. S tím sebepoznáním člověk musí hodně zpátky, přímo do momentu kdy si Evča s Adamem nechali od hada nakukat, aby se zakousli do jablka ze stromu poznání.
Víš, on ten strom ten had obepíná, což znamená, že si ho přisvojuje, že je jeho vlastnictvím. Proto taky plodí jedovatý jablka, který žereme jak blbci dodnes. S tím "poznání" je to lež jako věž, jako vše co od hada přijde. To je i ta doktorská Hermetická berla a Pokrytcova, ale co to říkám, Hipokratova přísaha. Pámbu stvořil homo a had z něj udělal Homo Sapiens. Ne člověk racionální, nebo faktuální, ale myslící. A myslet jak víme znamená :ptrain: vědět. Už ten fíkovej list. Stáhni z policajta mundůr a policajt zmizí. Jsme všeci padlí na hlavu.

Celkové řešení je jen a jen v tom, do jaké míry se každý jeden z nás dokáže vrátit k tomu Homo, milovat se a množit se. :laugh: :smoke:

Mně tak tuhle došlo, co jsme to vlastně skutečně za voly. Podívej se na tělo. Má vyřešenou inorganickou i organickou chemii, mechaniku, hydrodynamiku, elektriku od polovodičů přes střídavé a stejnosměrné proudy až po suprakonduktivitu a magnetismus, o elektrických polích ani nemluvě, telepatický telefon aj telekinezi, bezkonfliktní sociální kooperaci buněk a orgánů, perfektní energetickou hospodárnost, kontrolu populace, architekturu, recyklování a odpadový systém, vnitřní i vnější domobranu, taktiky a strategii, sebe diagnostiku, kybernetiku a kdo ví co vše ještě, o čem ani nevíme. Pak přijde pan profesor a začne po nás slintat jak to vlastně funguje, sám nemaje ani ánung, protože jsme se nechali nacpat do lavic a učíme se blbosti o tom, co každej umíme docela perfektně od narození. Pak se tomu co umíme pleteme do řemesla podle všech těch fachidiotů co se na nás kdy podepsali, od profesorů až po vrátnýho a na každém kroku děláme voloviny, místo abychom to nechali na pokoji a jenom tomu dali přirozené podmínky k žití a užívali si. No a tím, že těm píčovinám věříme, stejně jako těm mundůrům, si šlapeme aj po tom co umíme, doslova po štěstí, a tím pádem toho mnoho neumíme co bychom umět měli. Nejhorší jsou naše zaběhnuté zvyky, ne všechny, ale většina, hlavně zvyk důvěřovat oštemplovaným kreténům, místo sebe sama.

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“