Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
no to byl světlý okamžik, jinak jsou to pro něho naprosté zbytečnosti nebo nevím jak to popsat možná ztráta času.
Nedávno přišel z posilovny, rozhořčený...
Chodí tam s kamarádem, který je docela na duchovno a podobné záležitosti, ale spolu nikdy nic neřeší, tam jsou prostě chlapi, zajímají je jen činky a kolik utáhnou na benč..
No a ten kamarád má na mobilu jako tapetu 7 čakru, manžel se ho ptal co to je?
No a on nevěděl co mu má říct nebo jak mu to má vysvětlit, tak mu řekl, že je to hvězdná brána
Ale to neměl dělat, protože manžel je na hvězdnou bránu odborník, viděl všechny série nejmíň 3x.
A tak ho to rozhodilo, že jako proč mu to nevysvětlí, že o tom mluvil ještě 2 dny
Ale když by mu to chtěl vysvětlit nebo říct normálně, aniž by se ptal, prostě pokecat, tak nezájem, prostě bláboly.
Hrozný s těma chlapama fakt...
Nedávno přišel z posilovny, rozhořčený...
Chodí tam s kamarádem, který je docela na duchovno a podobné záležitosti, ale spolu nikdy nic neřeší, tam jsou prostě chlapi, zajímají je jen činky a kolik utáhnou na benč..
No a ten kamarád má na mobilu jako tapetu 7 čakru, manžel se ho ptal co to je?
No a on nevěděl co mu má říct nebo jak mu to má vysvětlit, tak mu řekl, že je to hvězdná brána
Ale to neměl dělat, protože manžel je na hvězdnou bránu odborník, viděl všechny série nejmíň 3x.
A tak ho to rozhodilo, že jako proč mu to nevysvětlí, že o tom mluvil ještě 2 dny
Ale když by mu to chtěl vysvětlit nebo říct normálně, aniž by se ptal, prostě pokecat, tak nezájem, prostě bláboly.
Hrozný s těma chlapama fakt...
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Oj, oj, děvčata, ono je to někdy i naopak.alfka píše: Hrozný s těma chlapama fakt...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Byla tu řeč o jemnohmotných entitách a parazitech .I v tomto videu je povídání o jemnohmotných útocích a že jak na nebi tak na zemi ... kdo má chut ,poslechněte si
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Lenka Vodvárková
Ta paní má jiskru a moudrost.
Ahoj,Slávek.
Ahoj,Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Ahoj Slávku, mám něco pro Tebe :-)Další povídání s Tomášem :-)
http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ce-ad2554/
http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ce-ad2554/
-
- Zasloužilý člen
V květnu jsem se podívala na povídání o Hormonální jogové terapii ,která srovná velmi intenzivně ženu do hormonální harmonie ,kdy odchází veškeré příznaky problémů a nemocí související s hormonální nerovnováhou.Kamarádka , které jsem video poslala ,se ihned po shlédnutí rozhodla ,že 2 denní kurz, kde se učí speciální dechové techniky, Tibetské a jiné s rozvodem energie do potřebných orgánů absolvuje.
Minulý víkend kurz u paní Frídy Gedeonové absolvovala a přijela nadšená,že tak účinné cviky a jejich účinky a doběh ještě po žádné terapii a cvičení (je cvičitelkou pilates aj) nepocítila . O prázdninách u nás udělá víkenďák a jsem přihlášená jako první:-)
Tady je video ......je opravdu zajímavé pro všechny ženy, dívky , ale i muže.
http://www.cestyksobe.cz/hormonalni-jog ... ie-ad2508/
P.S. ženy které toto cvičení dělaly po dobu 4 měcíců, jejich rozkolísané hodnoty hormonů se upravily o 250% .Tak účinná metoda je. Upravuje samozřejmě i činnost štítné žlázy,která pokud je spomalená, žena začne přibírat na váze,kvalita kůže, vlasů se zhoršuje , pevnost těla mizí díky tukům a další a další.....však to známe :-)
Minulý víkend kurz u paní Frídy Gedeonové absolvovala a přijela nadšená,že tak účinné cviky a jejich účinky a doběh ještě po žádné terapii a cvičení (je cvičitelkou pilates aj) nepocítila . O prázdninách u nás udělá víkenďák a jsem přihlášená jako první:-)
Tady je video ......je opravdu zajímavé pro všechny ženy, dívky , ale i muže.
http://www.cestyksobe.cz/hormonalni-jog ... ie-ad2508/
P.S. ženy které toto cvičení dělaly po dobu 4 měcíců, jejich rozkolísané hodnoty hormonů se upravily o 250% .Tak účinná metoda je. Upravuje samozřejmě i činnost štítné žlázy,která pokud je spomalená, žena začne přibírat na váze,kvalita kůže, vlasů se zhoršuje , pevnost těla mizí díky tukům a další a další.....však to známe :-)
- abul
- Zasloužilý člen
- Dal: 106 poděkování
- Dostal: 197 poděkování
Během dvou dní se naučíš dechové techniky?? To mi přijde hodně nepravděpodobné. Dej si pozor, abys někomu jen nepřispěla na dovolenou. Potom dej vědět, jak to na Tebe působilo.LenkaX píše:... 2 denní kurz, kde se učí speciální dechové techniky, Tibetské a jiné s rozvodem energie do potřebných orgánů absolvuje.
Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... Je to sice podobný princip jako např. léčebný kód, EFT apod.- odstranit různé bloky z minulosti, ale přesto asi v něčem jiné.
http://www.cestyksobe.cz/nejedly-karel- ... tu-ad2581/
http://www.cestyksobe.cz/nejedly-karel- ... tu-ad2581/
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Mám, je to dobré, ale nelevné.kachna píše:Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... /
-
- Zasloužilý člen
Jiriku.tk, jestli ty nejsi mluvka!jirik.tk píše: Mám, je to dobré, ale nelevné.
Máš s tím vlastní zkušenosti? Pomohlo ti to k vnitří vyrovnanosti, klidu, zbavilo tě to všech obtíží... ? Znáš někoho dalšího, kdo tím prošel a jak je na tom teď? To víš, jsem zvědavá kachna.
-
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
No ptala ses původně, zda s tím máme nějaké zkušenosti. Odpověděl jsem mám. Ze zvědavosti jsem navštívil jednoho terapeuta. Hlavně proto, abych si srovnal v hlavě, do jaké hloubky působí autopatie na psychiku. A od té doby zpracovávám touto metodou všechny pocity a programy, kterých si všimnu. Před tím jsem to dělal pomocí EFT, ale toto mohu dělat třeba na procházce. Další lidi neznám.kachna píše: Jiriku.tk, jestli ty nejsi mluvka! Máš s tím vlastní zkušenosti?
-
- Zasloužilý člen
Já to taky tak brala, jen mě pobavilo, jaký jsi praktik.jirik.tk píše: No ptala ses původně, zda s tím máme nějaké zkušenosti. Odpověděl jsem mám. ...
Uvažuju, že bych na terapii zašla, když si to pochvaluješ. Zatím taky "jedu" i na EFT, opravdu pomáhá, ale cosi mi stále chybí...
Díky za odpověď!
kachna
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Metoda vypadá dobře, ale nějak se mi nelíbí, jak se tají způsob, kterým se mají bloky odstraňovat . Taky mi zní falešně melodie o tom, jak pan Nejedlý touží pomáhat co největšímu počtu lidí a stejným dechem říká, že pro příliš velký zájem o metodu RUŠ už párkrát zvedl ceny kurzů z důvodu omezení počtu zdravíchtivých zájemců, aby prý mohl napsat knížku o této metodě (celých 5 let!) ale překvapilo ho, že lidi tak moc touží po zdraví, že se na jeho kurzy i přesto hlásí.. Knížku tedy nemůže napsat, a to zaviněním právě těch nemocných lidí, kterým tak moc touží pomáhat .. ... chudák, asi ji ani nenapíše, anebo když ano, tak možná, až už o metodu nebude zájem... ..kachna píše:Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... Je to sice podobný princip jako např. léčebný kód, EFT apod.- odstranit různé bloky z minulosti, ale přesto asi v něčem jiné..
Myslím si, že EFT nebo léčebný kód jsou stejně dobré, ne-li lepší - ovšem nestranně to posoudit nelze, právě pro tu utajenost RUŠky.
"Lepší" ale nejspíš bude pro poradce - cena 2-3500,- Kč za jedno sezení (které přes svoji výši nezaručuje, že metoda zabere i na ten náš konkrétní problém) se poradcům určitě vyplatí. Vždyť nemocných lidí je taková spousta, že si k balíku peněz (za málo práce a žádnou záruku či zodpovědnost) může přijít každý .. ..
Osobně dám přednost raději faster EFT ... Hanka.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
Hani, dospěla jsem ke stejnému závěru. Včera jsem znovu a znovu hledala vše o RUŠ - a jak píšeš, je to jako utajovaná záležitost, čímž to na mě nepůsobí důvěryhodně. A souhlasím s tebou - kdyby opravdu chtěl pomáhat co největšímu počtu lidí, poskytoval by návody na netu, videa apod. Chápu, že se musí něčím živit a že má právo mít z toho, co vynalezl, zisk, ale pak by to měl podávat jinak...
Večer jsem znovu koukala na videa s FASTER EFT a rozhodla jsem se zůstat jí věrná. ;-) Nefunguje mi u všeho ne proto, že by nebyla účinná, ale proto, že to s ní ještě tak úplně neumím.
Večer jsem znovu koukala na videa s FASTER EFT a rozhodla jsem se zůstat jí věrná. ;-) Nefunguje mi u všeho ne proto, že by nebyla účinná, ale proto, že to s ní ještě tak úplně neumím.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Jsem na tom stejně... vlastně nejsem, musím se po pravdě přiznat, že se F-EFT málo věnuji - dokonce se do toho i nutím, což samozřejmě nevyvolá tu správnou emoci a výsledky podle toho také vypadají .. Takže zatím nemám ani čím přispět do fóra. Před dvěma dny jsem ho ale použila opravdově, při jedné z krizí, související se steskem po mé zemřelé dcerce, který mě občas přemůže, a tehdy jsem poznala, že metoda Faster EFT je opravdu vynikající, velice mi pomohla krizi zdolat. Takže nemám žádné pochybnosti o jejích účincích, jenom musím pracovat na mém poctivém přístupu k používání metody.. jó, práce se sebou samým je někdy strašně těžká ..kachna píše:..... FASTER EFT a rozhodla jsem se zůstat jí věrná. ;-) Nefunguje mi u všeho ne proto, že by nebyla účinná, ale proto, že to s ní ještě tak úplně neumím.
Hanka.
Všechno je tak, jak má být.