Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Příspěvek od alfka »

no to byl světlý okamžik, jinak jsou to pro něho naprosté zbytečnosti nebo nevím jak to popsat možná ztráta času.
Nedávno přišel z posilovny, rozhořčený...
Chodí tam s kamarádem, který je docela na duchovno a podobné záležitosti, ale spolu nikdy nic neřeší, tam jsou prostě chlapi, zajímají je jen činky a kolik utáhnou na benč.. :D
No a ten kamarád má na mobilu jako tapetu 7 čakru, manžel se ho ptal co to je?
No a on nevěděl co mu má říct nebo jak mu to má vysvětlit, tak mu řekl, že je to hvězdná brána :D
Ale to neměl dělat, protože manžel je na hvězdnou bránu odborník, viděl všechny série nejmíň 3x.
A tak ho to rozhodilo, že jako proč mu to nevysvětlí, že o tom mluvil ještě 2 dny :D
Ale když by mu to chtěl vysvětlit nebo říct normálně, aniž by se ptal, prostě pokecat, tak nezájem, prostě bláboly.
Hrozný s těma chlapama fakt...

jirik.tk
Starší člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

alfka píše: Hrozný s těma chlapama fakt...
Oj, oj, děvčata, ono je to někdy i naopak.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Byla tu řeč o jemnohmotných entitách a parazitech .I v tomto videu je povídání o jemnohmotných útocích a že jak na nebi tak na zemi ... kdo má chut ,poslechněte si :)

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Lenka Vodvárková

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Ta paní má jiskru a moudrost.

Ahoj,Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj Slávku, mám něco pro Tebe :-)Další povídání s Tomášem :-)

http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ce-ad2554/

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

V květnu jsem se podívala na povídání o Hormonální jogové terapii ,která srovná velmi intenzivně ženu do hormonální harmonie ,kdy odchází veškeré příznaky problémů a nemocí související s hormonální nerovnováhou.Kamarádka , které jsem video poslala ,se ihned po shlédnutí rozhodla ,že 2 denní kurz, kde se učí speciální dechové techniky, Tibetské a jiné s rozvodem energie do potřebných orgánů absolvuje.
Minulý víkend kurz u paní Frídy Gedeonové absolvovala a přijela nadšená,že tak účinné cviky a jejich účinky a doběh ještě po žádné terapii a cvičení (je cvičitelkou pilates aj) nepocítila . O prázdninách u nás udělá víkenďák a jsem přihlášená jako první:-)
Tady je video ......je opravdu zajímavé pro všechny ženy, dívky , ale i muže.

http://www.cestyksobe.cz/hormonalni-jog ... ie-ad2508/

P.S. ženy které toto cvičení dělaly po dobu 4 měcíců, jejich rozkolísané hodnoty hormonů se upravily o 250% .Tak účinná metoda je. Upravuje samozřejmě i činnost štítné žlázy,která pokud je spomalená, žena začne přibírat na váze,kvalita kůže, vlasů se zhoršuje , pevnost těla mizí díky tukům a další a další.....však to známe :-)

abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

LenkaX píše:... 2 denní kurz, kde se učí speciální dechové techniky, Tibetské a jiné s rozvodem energie do potřebných orgánů absolvuje.
Během dvou dní se naučíš dechové techniky?? :?: To mi přijde hodně nepravděpodobné. Dej si pozor, abys někomu jen nepřispěla na dovolenou. Potom dej vědět, jak to na Tebe působilo. :)

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... Je to sice podobný princip jako např. léčebný kód, EFT apod.- odstranit různé bloky z minulosti, ale přesto asi v něčem jiné.
http://www.cestyksobe.cz/nejedly-karel- ... tu-ad2581/

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
jirik.tk
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

kachna píše:Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... /
Mám, je to dobré, ale nelevné.

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

jirik.tk píše: Mám, je to dobré, ale nelevné.
Jiriku.tk, jestli ty nejsi mluvka! :lol:
Máš s tím vlastní zkušenosti? Pomohlo ti to k vnitří vyrovnanosti, klidu, zbavilo tě to všech obtíží... ? Znáš někoho dalšího, kdo tím prošel a jak je na tom teď? To víš, jsem zvědavá kachna. :D

jirik.tk
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirik.tk »

kachna píše: Jiriku.tk, jestli ty nejsi mluvka! :lol: Máš s tím vlastní zkušenosti?
No ptala ses původně, zda s tím máme nějaké zkušenosti. Odpověděl jsem mám. Ze zvědavosti jsem navštívil jednoho terapeuta. Hlavně proto, abych si srovnal v hlavě, do jaké hloubky působí autopatie na psychiku. A od té doby zpracovávám touto metodou všechny pocity a programy, kterých si všimnu. Před tím jsem to dělal pomocí EFT, ale toto mohu dělat třeba na procházce. Další lidi neznám.

kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

jirik.tk píše: No ptala ses původně, zda s tím máme nějaké zkušenosti. Odpověděl jsem mám. ...
Já to taky tak brala, jen mě pobavilo, jaký jsi praktik. :D
Uvažuju, že bych na terapii zašla, když si to pochvaluješ. Zatím taky "jedu" i na EFT, opravdu pomáhá, ale cosi mi stále chybí...
Díky za odpověď!
kachna

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

kachna píše:Zdravím, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Vypadá zajímavě... Je to sice podobný princip jako např. léčebný kód, EFT apod.- odstranit různé bloky z minulosti, ale přesto asi v něčem jiné..
Metoda vypadá dobře, ale nějak se mi nelíbí, jak se tají způsob, kterým se mají bloky odstraňovat :? . Taky mi zní falešně melodie o tom, jak pan Nejedlý touží pomáhat co největšímu počtu lidí a stejným dechem říká, že pro příliš velký zájem o metodu RUŠ už párkrát zvedl ceny kurzů z důvodu omezení počtu zdravíchtivých zájemců, aby prý mohl napsat knížku o této metodě (celých 5 let!) ale překvapilo ho, že lidi tak moc touží po zdraví, že se na jeho kurzy i přesto hlásí.. Knížku tedy nemůže napsat, a to zaviněním právě těch nemocných lidí, kterým tak moc touží pomáhat .. :| ... chudák, asi ji ani nenapíše, anebo když ano, tak možná, až už o metodu nebude zájem... :ethink: ..

Myslím si, že EFT nebo léčebný kód jsou stejně dobré, ne-li lepší - ovšem nestranně to posoudit nelze, právě pro tu utajenost RUŠky.

"Lepší" ale nejspíš bude pro poradce - cena 2-3500,- Kč za jedno sezení (které přes svoji výši nezaručuje, že metoda zabere i na ten náš konkrétní problém) se poradcům určitě vyplatí. Vždyť nemocných lidí je taková spousta, že si k balíku peněz (za málo práce a žádnou záruku či zodpovědnost) může přijít každý .. :D ..

Osobně dám přednost raději faster EFT ... :lol: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
kachna
Zasloužilý člen

Příspěvek od kachna »

Hani, dospěla jsem ke stejnému závěru. Včera jsem znovu a znovu hledala vše o RUŠ - a jak píšeš, je to jako utajovaná záležitost, čímž to na mě nepůsobí důvěryhodně. A souhlasím s tebou - kdyby opravdu chtěl pomáhat co největšímu počtu lidí, poskytoval by návody na netu, videa apod. Chápu, že se musí něčím živit a že má právo mít z toho, co vynalezl, zisk, ale pak by to měl podávat jinak...
Večer jsem znovu koukala na videa s FASTER EFT a rozhodla jsem se zůstat jí věrná. ;-) Nefunguje mi u všeho ne proto, že by nebyla účinná, ale proto, že to s ní ještě tak úplně neumím.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

kachna píše:..... FASTER EFT a rozhodla jsem se zůstat jí věrná. ;-) Nefunguje mi u všeho ne proto, že by nebyla účinná, ale proto, že to s ní ještě tak úplně neumím.
Jsem na tom stejně... vlastně nejsem, musím se po pravdě přiznat, že se F-EFT málo věnuji - dokonce se do toho i nutím, což samozřejmě nevyvolá tu správnou emoci a výsledky podle toho také vypadají :oops: ;) .. Takže zatím nemám ani čím přispět do fóra. Před dvěma dny jsem ho ale použila opravdově, při jedné z krizí, související se steskem po mé zemřelé dcerce, který mě občas přemůže, a tehdy jsem poznala, že metoda Faster EFT je opravdu vynikající, velice mi pomohla krizi zdolat. Takže nemám žádné pochybnosti o jejích účincích, jenom musím pracovat na mém poctivém přístupu k používání metody.. jó, práce se sebou samým je někdy strašně těžká :bhead: .. :) :D

:lol: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“