... mám auto plný vody ... ačkoliv bydlíme na kopci ...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
...
... dneska ráno jsem sedl do auta (zaparkovaného čumákem do kopce) a nastartoval ... po vyjetí z parkoviště a ujetí cca 50 metrů (čumákem směrem z kopce) najednou auto ztratilo tah a při opětovné jízdě do kopce "chcíplo" ... kouknul jsem na palivoměr a v duchu proklel drahou polovičku, se kterou jsem se v den předtím domluvil, že natankuje "aspoň za tícku" ...... takže jsem ho ještě několikrát zkusil natočit, jestli třeba chytne ... no a vono vopravdu chytlo, což jsem zjistil, když mi dost vyděšeně telefonovala přítula (pozorujícíc mě přitom z okna), že "mi zpod auta za jízdy něco teče" a "teď už je za mnou i hořící cestička" ... v tu chvíli se navíc kolem oken začal valit poměrně hustý dým, takže jsem jenom zatáhl ruční brzdu a rychle vypadl z auta ...... po odebrání se do patřičně uctivé vzdálenosti (neb silnice pod autem již byla celá v plamenech a ohnivý jazykové začali olizovat boky) a po objednání "služeb hasičů" (na "Hot Line nr. 150") jsem zavolal zpátky přítule, jestli by byla tak moc hodná a nepřinesla mi zapalovač (který jsem nechal doma na stole), jelikož si momentálně nemám čím zapálit cigaretu ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
...... jak od Formana z "Hořííí, má panenko" ...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
...
... po několika minutách přijeli hasiči ... mezitím už bylo autí komplet v plamenech, anžto "
benziňáky to maj velmi rychle za sebou" (jak později pravil dorazivší požární vyšetřovatel) a začali s důkladným plněním vodou ...
Last foto ...jpg
(omlouvám se za kvalitu fotek ... špatný nastavení + hcalo jak z konve .... poznámka: na snímku vpravo již zasahují hasiči)
... a když ho dohasili, tak ještě do něj ještě preventivně vyprázdnili zbytek požárního auta (zřejmě nechtěli jet zpátky s nevyužitou vodou v nádrži ...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
) ...
... hm, tak asi tak ...... mám teď auto plný vody, přestože v době povodní parkujeme na kopci ...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
...
----------------
PeS: ... mmch, přítula opravdu převčírem natankovala za rovných 1000,- CZK, tudíž se "naskýtá" logická otázka, kam se vlastně během noci podělo oněch cca 30 litrů lihobenzínu, když ráno byla nádrž prázdná ??? ...
![Eusa Think :ethink:](./images/smilies/eusa_think.gif)
...... jenom dodám, že minulý týden (v noci z úterý na středu středu, když jsem psal příspěvek, jak je to tu děsný) nám takto (navrtáním nádrže) někdo z druhého auta "odtankoval" líh v hodnotě cca 1200,- ......
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
...... já už se z toho bordelu fakt fsteky poseru !!! ...... protože pokud těm sviním zlodějským nezačnou hned po dopadení preventivně sekat ruce, tak se zřejmě vůbec nic nezmění ...
... no, aspoň už dnes do nádrží nedělají díry krumpáčem, jako tomu bylo dříve, tudíž to lze poměrně rychle zalepit ...
... jo, a abych nezapomněl, tak ono to mělo ještě pokračování, ale to "díky prokázanosti aktérů" patří do úúúúplně jinýho vlákna ....... jelikož to s Relaxem už nemá vůbec nic společnýho ...
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
... ( viz
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=119072#p119072 ) ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.